Új privát üzeneted érkezett!

A Királysoron lakom,én is oda szoktam menni!2 percre van tőlünk! :D :wink:
Vendég

Sziasztok!

Andesz, nagyon jól vásároltál. Ez a játszószőnyeg meseszép, a kedvenc színem a narancssárga. :) Nagyon szépen dolgozol.

Ildi, köszi a "gondolást" előre is :) A kismama bandázsról itt találhatsz infót: http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... ry=bandazs
én venni nem vettem volna az tuti (főleg nem ennyi pénzért)

madiani

Köszi Ani, hogy elküldted. Láttam kismamákon ilyeneket, és nagyon-nagyon tetszett. Én is fogok venni tuti majd ilyent/ket.

Andesz! Most picit ég a képem, hogy elfelejtettem kívánni Neked jobbulást, de most megteszem! Minél előbb gyógyulj meg!!
n.k.ildi

Sziasztok!

Alexa
Olyan édes Martinka, ahogy mosolyog! Látszik, hogy nagyon huncut! :lol:

Andesz
Szép rucikat vásároltál. Nem is költöttél sokat ennyi mindenért!
Tök jó a játszószőnyeg majd én is akarok ilyesmit. Szépen dolgozol! Ez a te körmöd, vagy egy kuncsafté? :D

Vicuska
Ne aggódj, nem fog megjönni! Ha jól számolom, ma vagy 3 hetes kismama? :wink: :D
Képzeld, egy ismerősömet szerdán műti RL (laparo, hystero). Neki meg én ajánlottam RL-t, ők is egyhelyben toporogtak évek óta.

Márti
Nekem is csak névadóm volt. Nem vagyok megkeresztelve. Szerintem névadó már nincs, csak abban a rendszerben volt. Ennek ellenére többszörös keresztanya vagyok. Bár papja válogatja, volt, ahol a nevem nem került a kereszlevélre sem, és volt, hogy én tartottam a babát a szentelt víz alá.
Mi is volt a kérdés? Belekeveredtem... :oops: :roll: bocsi

Ildi
Már csak 6 nap!! :wink:
Nem kellemesek ezek a rossz családi viszonyok. Átérzem a helyzeted. Én a bátyámmal nem beszélek 5 éve... vagy inkább ő velem :roll: Nagymamámmal se beszéltem 2 éve. Sz*r dolgok ezek.

Ani
Azért óvatosan a házimunkával!

Nekem sajna nem jó a jövőhét talinak. Esetleg utána...
bessy76

Jó reggelt!
Bessy,ez a kuncsaft körme! :D
Lányok,szörnyű éjszakám volt,nagyon szarul vagyok,szerintem valamiféle gégegyulladásom lehet,alig bírok nyelni,beszélni,fáj,az egész nyelőcsövem! :?
Anyu hazajön melóhelyről,én meg lemegyek dokihoz,viszem Patrikot is,mert tegnap Ő is nagyon köhögött! :cry:
Csak Bencus el ne kapja!!! :(
Na,majd jelentkezem doki után!
Judy,Kata,Kriszta!
Egyben még????

KépKép
KépKép
andesz78

Jobb reggelt!!!!

Olyan álmos vagyok, alig látok ki a fejemből...
Tegnap este is voltunk házat nézni, azt hittük elsírjuk magunkat. 10,9ért borzalmasan rossz állapotú házat hírdettek... Azért álmatlanul nem forgolódtunk, de még most se sikerült túllépni a megrázkódtatáson. Legjobb lenne újrahúzni a házat, de telekárnak iszonyat magas. Ugortuk a témát. Találtunk egy szebbet. :D

Bessy
RL annyit mondott, hogy most még enged dolgozni, otthon pihenjek, de még egy találkozás barnival és nincs mese, kiír táppénzre. :?
A kukacot láttuk, az arcát is sikerült meglesni. Szerintem apára hasonlít, mások szerint nem. No, majd ha megszületik, akkor kiderül. :)

Vicuska
A micsodáját apától örökölte. :lol:

Ani
Ne tessék kocsit mosni, pihizni, mint én. :)

Alexa
Jók a képek, huncut fiad van. :D
Megvolt az esti mozi. :) Apának tetszett Titababa, meglepődött, hogy mikre nem képes a mai technika. :)
Valszeg márc. 1-jétől táppénzen leszek, nagyon ezt feszegette RL. Apa is azt mondta, ha a doki így látja jónak, akkor ne ellenkezzek.

Ildi
Hogy telt az apanélküli hétvége? Már nem kell sokat várni!

Márti
Voltam corázni, amit vettem pelusozószatyi (2790 HUF-ért), ott 3690 HUF volt. :shock:

Andesz
Jól bevásároltál. :) Szép dolgokat vettél a fiúknak.
Ügyi vagy, nekem néha arra sincs türelmem, hogy a körmöm levágjam, nemhogy ilyen szépre kifessem.
Gyógyulgassál!!!
Vendég

Szép jó regget mindenkinek!

Hát elég hüsi van odekint . Vagy inkább hideg??

Szilvi! Hát nehezen telt az apanélküli hétvége, de eltelt. Szerintem a vonalzóm nem jól számol, mert tegnap már csak 5 nap volt hátra ma meg már csak 4 van. :)

Sajnálom a csalódást a házzal kapcsolatban. Tessék gyorsan elfelejteni. És vigyázz magadra. Lopott időkben ott a melóban pihengessél, relaxálj!

Andi! Nagyon vigyázz magadra! Patriknak és Neked is mielőbbi gyógyulást kívánok!

Most megyek, mert a barátnőmet elkísérem menyasszonyi ruhaszalonba. Nyáron lesz az esküvője.
Lehet én is beleugrok 1-2 ruhába. :) Felidézem a nyarat.

Puszi!
n.k.ildi

Jól gondoltam ,nem jól mér. Ha megjövök kijavítom.

Ne akarja, hogy még mindig 6 napom legyen.
n.k.ildi

Ildi
Az én vonalzóm is bekattant, most tartok a 25. hét 5. napnál.
Nagy ledöbbenés volt a ház. :? Dehát, nem ez várt ránk, hanem egy ennél sokkal szebb. :)
http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 9,785.html
Ma megpróbálok utánajárni ennek a háznak. Ez a legújabb kiszemelt. :)

Voltunk felméretni az anyagi lehetőségeinket, elég vad dolgokat hoztak össze. Az egyik helyen 20 évig 70 rugót kellett volna fizetni, a másiknál 30 évig 80at (10 misis lakáshitelnél). :shock:
Apa öccse hitelügyintéző, az teljesen el volt képedve. Az ő megoldásában 15 évig fizetnénk havi 50et. Azért nem mindegy.... És ebben semmi kiskapu, kedvezmény stb. nincs.
Vendég

Jó reggelt!

Egyedül vagyok az irodába, garázdálkodhatom. Huha kit is akartam felhívni? :)

Bessy, Szilvi, nyugi csak annyit csinálok amennyi jóleseik. Amint elfáradok pihenek, apácska már nevetni is szokot hogy csak ennyi tellik tőlem. Ő már rég felért a 2.-ra én meg csak kapkodom a levegőt. :) De ez van. Roni babám már olyan jól jelez reggel amikor kelni kell. Sokat mocorog, és elég sűrűn csuklik is :) holnap végre megint láthatom. Juhi...

Andesz, hu, remélem nincs semmi gáz. Mielöbbi gyógyulást kívánok mindkettőtöknek! Vigyázz magadra!

Szilvi, kérlek fogad meg RL tanácsait. Gondolj Titababára! Mit vettél a Corába?

Ildi, a menyasszonyiruci nézés nagyon jó dolog, kellemes időtöltést nektek.

madiani

Hu, Szilvi, nagyon szupi ez a ház! Jól járjátok körbe a hiteles dolgot. Minket is átvertek, de már nem volt mit tenni, előleget raktunk le a lakásért.

madiani

Ani
Mély levegőt. :lol:
Komolyabban: 2 kifogót (egy fehér és egy kék), eldobható bugyit, konnektorvédőt. Venni akartam textilpelust is, de azt már széthordták. :( Kaptam egy pelusmintát, még le is fényképeztek minket. Elrettentésnek tökéletes. :lol: :lol: :lol:
Kapunk egy csomó motyót is, most szedegetik össze, 3 hét múlva hozzuk el (egy részét).
Ja, hoztam magamnak gombolyagot, azzal tudok relaxálni. :D

Képeket megpróbálom ma levadászni a DVDről. Annyi fele kell rohannom, úgy utálom!!!!!!!!!!! Talán öregszek?!?!?!?! :roll:
Vendég

A rohanással csak tessék vigyázni. Hu, jó hogy írod, konnektorvédőt nekünk is kell majd.
Na telefon elintézve. Kit hívjak még fel? :)

madiani

A rohanás inkább lajhármászásnak felel meg. :D
Nagy kimittud tesztet kellett írni, annyira lekötött, hogy szunyáltam rajta egyet, majd kijöttem. Nincs kedvem gondolkodni. :D
Vendég

Nati?????
Kata, Judy, Krixta - 2 in 1???????
Vendég

Na megjötte. Hát gyönyörű szép ruhák érkeztek. Idén is tudnék választani belőle, bár nehéz lenne.

Ani! Már én is szeretném érezni, ahogy mocorog a Kismanó itt a pocimba.

Szilvi! Tényleg szép ez a ház is!! A hitelekkel kapcs.ban majd kifaggatlak, mert mi semmit nem intéztünk még ezzel kapcs.ban.

Remélem a vonalzóm jó lesz, megbütyköltem.
n.k.ildi

Jó a vonalzó. :)
Pont mire megjön apácska akkor lesz még kereken 200napunk hátra a Kismanó érkezéséig. Szombattól én is 200 alatt leszek. :lol:
n.k.ildi

Ildi
Nyugodtan kifaggathatsz. :) Apa öccse hitelügyintéző, ő segít eligazodni a nagy kupacban. Amúgy meg biztos jól megvezetnének minket. Reméljük, ravaszabbak leszünk. :)
Vendég

sziasztok Lányok,

vagyok ám, csak tudjátok a munka.... de most egy kicsit tudok lazítani :lol:
Afp reggel megvolt, laboráns szerint keddre-szerdára lesz meg, mert előbb fehérvárra viszik, majd csepelre és csepelre érvén kezdődik az 5 munkanap... tiszta gáz, hogy ennyire lassan csinálják!!!!! De várunk....
Pénteken megyünk 4D-re, már kezdek rendesen rosálni.... ah, de remélem minden rendben lesz!!!

Hát, lányok, a hétvége... bocsi, hogy most panaszkodok, de nagyon befürödtünk... az ausztriai szállás botrány volt, és dohányzó volt a szoba és a szálloda is, így este fél 8-kor otthagytuk az egész kócerájt és sopronban kötöttünk ki. Most írásban is reklamáltam az utazsászervezőnél (pénteken meg telefonon, de ők este már nem tudnak mit tenni...). És persze előre ki kellett fizetni mindent.. nagyon remélem, hogy visszafizetik a pénzünket, mert különben még ennél is nagyobb balhét csapok :wink:

Vicuska, gyönyörű a hőd, csak így tovább!!! Nem írtad meg, hogy kell-e még dokihoz menned vagy már csak a pozitív teszttel kell felhívnod????

Andesz,
jobbulást nektek, tényleg vigyázzatok egymásra!!!!!

Szilvi,
melyik volt az a ház, ami nagy csalódás volt??? Ez a mostani csúcs, nekem nagyon tetszik!!!!

Ani,
látom, te is éled még az aktivak életét :P :wink: Én is folyton lihegek, Apa meg jókat röhög rajtam :P
Párod ma megy tornára igaz? Majd gyere és mesélj, hogy hogyan bírta!!!!

Kriszta,
remélem malacka már jobban van!!!

Bessy,
nagyon sokat gondolok Rátok és megy a drukk, hogy a következő ciklusban induljon a mandula!!!!! :oops:

Judy,
kitartás, remélem Barbi tényleg hamarabb érkezik és nem kell már sokáig küzdened!!!!!

Kata,
te hogy bírod a végét?????

Ildi,
mikor is jön haza a párod? Bocsi, de már nem emlékszem?
Nem félsz otthon egyedül???? Én bizos paráznék :roll:

Lányok, csütörökön késő délután, kora este kinek lenne jó a tali (én 6 körül érnék csak oda, ha van vki aki lefoglalja és időben odamegy, akkor kezdődhet a "buli" előbb is) Van akinek jó így, vagy ne erőltessük???
Judy,
esetleg fiúkkal nem akarsz eljönni? Nem kellene vacsit főznöd, terítened, mosogatnod és még láthatnánk :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam, de Martinka náthás és köhög és nyűgösebb, mint szokott. Tegnap másfél órán keresztül sírt, de baromira és sehogy nem tudtam megvígasztalni. Este már hüppögve szopizott és úgy aludt el. Borzalmas volt, senkinek nem kívánom, a végén én is vele sírtam. A palacsintát is úgy sütöttem, hogy a kezembe volt és ráztam a fenekét, de mikor újat tettem bele, addig babyhordó, de úgy is sírt. Remélem ma jobb lesz a délutános műszakom, mert apácska délutános, így nem tud segíteni.
Na nem panaszkodom tovább!

Amúgy Kriszta még 2in1!!!
Vendég

Elfelejtettem még, hogy az oltás így elmarad, talán jövő héten szerdán okosabbak leszünk. Kijavítom az aláírásomnál!

Szia Nati! Örülök, hogy jelentkeztél, kérlek nagyon vigyázz magatokra, kiváncsi vagyok a 4D-re és hogy lehet-e már látni ki lakik a pocidban. Sajnálom a hétvégéteket, remélem visszakapjátok a pénzt!
Vendég

Sziasztok!

Jelentem Barbi baba még nem bújt ki!Ma itt volt nálunk Judy,elvitte a játszószőnyeget,és a forgójátékot.Szép nagy pocakja van,mondta is,hogy már várja,hogy kibújjon a kislány!!Nagyon csini kismama!!

Martinka kicsit nyügi volt,lógott rajtam.Most van abban az időszakban,hogy fél az idegenektől. :? Na,sebaj,majd kinövi!

Szilvi!Nagyon tetszik ez a ház!!Én is szoktam nézni lakáshirdetéseket itt a neten.Na nem azért,mert másikat szeretnénk venni,csak ötleteket gyűjtök.Most pl. a fürdőszobákat figyelem,mert nyáron azt újítjuk fel.

Ildi!Már csak 4 nap és látod apát!Látod,gyorsan megy az idő!! :wink: Barátnőd ki is választotta a ruháját,vagy még nézelődik?

Ani!Férjecskéd ment ma dolgozni?Hogy van?
Vendég

Nati
Elveszett barika. :lol:
Biztos jó lesz minden eredmény, meg a 4D is.
http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 9,842.html
Ez lenne, amin kishíján elsíruk magunkat. :?

Hű, elfelejtettem írni, hogy a Bácskai neve van a papíromra írva, akkor ő csinálhatta a 4Dt? :roll:
Egy középkorú, szakállas, vékony manus.
Utánam egy fiatal pár jött egy kb. 2-3 éves kissráccal. A fiúcska állandóan magyarázott: ott van bent a csúnya bácsi. :D

Chrissy
Mielőbbi gyógyulást Martinkának!
Vendég

Nati!!Nem semmi,hogy milyen hétvégétek volt!Azt gondolnám én is,hogy Ausztriában ilyen dolgok nem történhetnek meg! :shock: De igazad van,nem is szabad ennyiben hagyni a dolgot!Fizessenek csak vissza mindent!! :twisted:
Pénteken minden rendben lesz,ne izgulj!! :wink: :wink:

Kriszti
!Szegény kicsi Martin babádat nagyon sajnálom,tudom milyen,az ember szíve majd meg szakad!!Jobbulást Neki!!
Vendég

Hali csajok!

Ahhoz képest, hogy hétvége volt, elég sokat termeltetek! Nagyjából visszaolvastalak Titeket, de bocsi, ha enm jól jegyeztem meg a dolgokat!

Vicuska
A hőddel semmi probléma szerintem. Kezdek egy kicsit negatív kisugárzást érezni az írásaidból, ez nem tetszik nekem! Sokkal jobb a pozitív Vicuskát olvasni :wink: !

Ani
Jó, hogy a párod már jobban van!

Judy, Kata, Krixta
Egyben vagytok még?

Chrissyy
Jó olvasni, hogy Martinka szemével minden okés!
Várjuk ám az infókat Krixtáról!

Andesz
Nagyon aranyosak a fiaid a képeken! Bence nagyon sokat változott a születése óta!

Ildi
Jól olvasom, hogy menyasszonyi ruhát keresel? Én tudok neked ajánlani, hogy honnan érdemes jó áron, jó ruhát kölcsönözni. Igaz Polgárdiban van, de megéri minden értelemben!

Szilvi
A 4D-n azért látszik egy picit az arca is, vagy azt egyáltalán nem mutatta meg? Várjuk a képeket!

Nati
AFP?

Bessy
Találkoztam Beával. Nagyon kedves, és szimpatikus volt! Egy kicsit kellemetlen volt, hogy Ő még nem tudta a velem történteket, és ezt nekem még mindig nem sikerül sírás nélkül megosztani "idegenekkel". De nagyon jól kezelte le. Nem volt se érzéketlen, se túl "csöpögős".

A pénteki vásárlás jól sikerült. Szinte mindent megvettem Gréta babának. Legalábbis a nagy dolgok beszerzésén túl vagyok. Vettünk kiságyat, babakocsit, cumit, cumisüveget, orrszívót, textil pelust, kifogót, fürdőlepedőt, utazóágyat, ágyneműt, fejvédőt, stb... Majd rakok fel képeket!

Kép
tand

SzilviLenne mit felújítani a házon,az biztos!Ablakcsere,festés,nem látszik a padló,az milyen?Az udvar nagyon gáz,szerintem.Állatokat tartanak?
Vendég

T.Andi!Örülök,hogy jól sikerült a vásárlás,várjuk a képeket!! :wink: :wink:
Vendég

Alexa
Nagyon aranyos a pici fiad! Nagyon kis huncut a mosolya! Tetszik a kép, amikor kibújik a két kanapé közül!

Chrissyy
Sajnálom Martinkát! A délutáni "kiképzés" miatt ne aggódj, biztos tudja hogy nem lesz otthon a párod, így nem nyügizik majd annyit!

Kép
tand

Alexa,
te tettél fel anno a felújított konyhátokról képet???? Ha nem, én nagyon kíváncsi vagyok rá!!!!

Andi,
ez szuper!!! Nagyon ügyes vagy!!!! Képeket én is várom!!!

Lányok, mi az a kifogó???? Már többen írtátok, azt hittem el van írva, de nem...

Kriszti,
jobbulást Martinkának, drukkolok, hogy könnyebb délutánod legyen!!!!! Úgy tűnik, az influenza még mindig nem múlt el....
Vendég

Alexa
Elsőnek csak szórakozásból néztem a házakat, felmértem a terepet. Most viszont szeretnénk lecsapni valami jó kis házikóra.
Ha csak ezeket kellene csinálni... A teljes födémet újra kell csinálni, mert semmi szigetelés nincs, valszeg a falak tartják a tetőt, nincs betonkoszorú. Úgy meg szétnyomja a falakat...
Az eredeti tulaj tartott állatokat. De az is borzasztóan néz ki. :?

Andi
Látható az arca, majd este megpróbálom megbűvölni a DVDt és hozni képet.
Utol kell még érnem magam. :?
Nagyon ügyes voltál a vásárolgatással. Jöhetnek a képek. :)

Nati
Mütyürke-törölköző a kifogó, másnéven. :D
Vendég

Szilvi
Akinél voltál az a Bácsaki.

Nati
Sajnálom, hogy így sikerült a hétvége! A 4D meg nagyon izgi lesz! Én azóta is rengetegszer megnézem a DVD-t!

Kép
tand

Andi
Köszi. :) Jópofa egy fickó, próbálta Titababát rávenni, hogy vegye el a kezét, vagy ébredjen fel, de ő nem... Békésen aludt tovább. :D
Remélem, az alvókáját tőlem örökli. :D
Vendég

Nati
A kifogó a peleka anyagú fürdőlepedő. Talán így tudnám a legjobban megfogalmazni!

Kép
tand

Sziasztok,

Egyben vagyok még, de remélem már nem sokáig.
Mai kiruccanás a gyógyszertárba meg Alexaa-hoz eléggé kifárasztott.

Alexaa,

köszi a dícséretet, de sajna a csinitől messze vagyok. Bár ha bálnaméretben van csini akkor az inkább illik rám. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Nagyon drukkolok a 4D-hez meg az AFP-hez is, bár bizti minden rendben lesz. :lol: :lol:
Talira ha megyek most csak egyedül, nem igazán van erőm most a gyerekekkel mérgelődni, ha esetleg nem tudnának viselkedni.

Szilvi,

Tegnap megint álmodoztunk apával és azt a házat is nézegettük, amit ma feltettél. :lol: :lol: :lol: Jól néz ki, igaz??? Kiváncsi leszek rá, mit mondasz személyesen róla.

Tand,

Örülök, hogy jól sikerült a bevásárlókörutad. :lol: :lol: Később már ugysem nagyon lesz kedved mászkálni.
Már nekünk is minden megvan végre, egyedül a fürdőkűd hiányzik, de csak azért mert nem tudom eldönteni, hogy milyet vegyünk. :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Jobbulást kívánok Martinkának, remélem hamar rendbejön, és ujra olyan jó kedve lesz, mint amilyen szokott. :lol: :lol: :lol:

Krixta,

Hogy vagy??? Akkor a héten szülsz????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Andesz,

Nagyon szépen dolgozol. Lehet egyszer elnézek feléd. Még sosem volt műkörmöm, de nagyon tetszik. Csak mindig attól félek, hogy mivel sokat mosogatok, meg takarítok, simán lejön, aztán oda az egész.

Alexaa Martinkája egy kis tündér. Annyira édesen mosolygott meg kukucskált nekem. Ennivaló kis krapek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,

Merre jársz???? Szerda 10 óra még mindig ok?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nati!Privi ment! :wink:
Vendég

Nati! Pénteken jön haza apácska, még 4nap. Nem félek egyedül amúgy, mert mindig van itt valaki. Meg én is ketten vagyok. Vigyázunk egymásra. :lol:
Hát a hétvégéteket sajnálom, remélem én is, hogy az a minimum, hogy a pénzt visszakapjátok.
Jó, hogy kérdezted mi az a kifogó, én sem tudom, Valaki?

Andi! Nem én keresek menyasszonyi ruhát, hanem a barátnőmmel mentem próbálni. Nekem már volt tavaly, csak azt írtam, idén is szívesen belebújnék egy szépségbe. :)

Alexa! Le is foglalta a barátnőm a ruhát, annyira beleszerelmesedett. :) De szép volt benne nagyon, ez tény.

Szilvi! Várjuk a képeket. És köszi előre is a válaszokat a kérdéseimre a hitellel kapcs.-ban. Ez majd csak akkor lesz aktuális, ha apácska hazajön.

Chrissy! Én is sajnálom édes kis Martin babát. Én is biztos ilyen leszek, hogy vele sírok. :roll:
n.k.ildi

Szisztok, csak annyira van időm: igen, még egyben vagyunk.

Puszi mindenkinek.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Judy
Ne vadíts! Tényleg ezt a házat néztétek?! :shock: :)
Írtam az ingatlanközvetítősnek, hogy miből is épült a ház, no meg mikor. Jó lenne a hétvégén megnézni.

Ildi
Nincs mit. Ha majd aktuális lesz, akkor összehozlak apa öccsével. :D

Kata
Köszi az életjelet! :D
Vendég

Szilvi,

Tudod nekünk is az a rész tetszik, Iszka, Kincses, Csurgó és Bodajk. Ha valaha veszünk házat akkor arrafele. Kivéve ha nyerünk a lottón. :lol: :lol: :lol:
Mindig megnézegetjük a kínálatot, hetente egyszer legalább, csakhogy mégis milyenek vannak és hogy alakulnak az árak.
Amugy nem volt nehéz kiszúrni ezt a házat, nagyon takaros.

Remélem minden stimmelni fog vele és sikerül esetleg megvennetek.
Majd mesélj ténylegesen milyen volt.:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Az a környék nekünk is nagyon tetszik.
Alföldi gyerek, naná, hogy nem lapos helyre akar költözni. :D
Az árakat kb. fél éve figyelem, de úgy tűnik, hogy nem igazán változnak. Nem is haragszom érte. :)
Nem haragudnék érte, ha végre megtalálnánk a ránk váró házat. Titababa már oda születhetne.

A nevekkel még mindig hadilábon állunk, a Levente már 100%. A többi még vita tárgya. :D
Vendég

Márti, köszi a segítséget. Ha gondolod, a nyakukra ülésben összefoghatunk, én azért egy kicsit (???) több vagyok, mint 58 + 7 kg, azt hiszem, hatásosabb lennék :D :D :D

Gyűlölöm az ilyen napokat, mint a mai: mentem Bp-re suliba, a tanár késve jön, majd bejelenti, hogy beteg, úgyhogy nem fog órát tartani, majd találkozunk jövő héten. Ezért a 2 percért elment a fél napom :(
s.eniko

Enikő
Ilyen tanárunk nekünk is volt. Egyszer nem ért rá, utána elfelejtette, majd beteg volt. A végén ő volt megsértődve, mert csak 2en voltunk az óráján... Nyíkabíka!

No, lassan szedem a kis motyeszom és megyek ügyintézni. Utálom!... No, de legalább ennyivel is kevesebb lesz. Gondolkodjunk pozitívan. :)
Holnap jövök!
Szép napocskás délutánt!
Vendég

Andesz!
gyógyuljatok meg hamar Patrikkal :)

Szilvi!
ez a ház irtóra teccik nekem is!tök jó a kert is :lol:

Andi!
jó sok mindent vettetek,ügyi vagy! :P

Nati!
baszus,jól árvertek a szállással :evil: de Sopron is szép :wink:
drukk az Afp eredményhez :lol:

Chrissy!
Martinkának is jobbulást 8)

Krixtával mi lehet? :roll:

sajnos tuti ebből az inszemből se lesz baba :? nagyon fáj a hasam :(
Vendég

asszem Nati kérdezte,vissza kell-e mennem a dokihoz,majd csak ha megjött :roll: vagyis hamarosan :(
Vendég

Na ezt megírom: KRIXTA MA 3-RA MENT A KÓRHÁZBA SZÜLNI!!!!
Vendég

HAHÓÓÓÓ!!

Ez igen, akkor hajrá Krixta!!! NAgyon drukkolok nektek!! Csak ügyesen!!!! :lol: Köszi a hírt, Márti!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Majd visszaolvasok ám, csak kiesik a szemem sz éhségtől.
Rólunk: A méhszájam teljesen zárt, Svarci szerint nem cseszték el a pisimet, tényleg lehet bacim. Felírt egy gyógyszert meg még 1et az ujjdagadásra, összesen ezekért 5000 Ft-ot fizettem :shock: :shock: :? :evil: Na mindegy. Az antibiotikum 3000 fölött volt és 5 szem bogyó van benne. A kúra végén megin vihetek pisit. Ismeritek ezt a Doxium nevű valamit ami a vérkeringésre van??
Amúgy Krixtával reggel a Nővédelmiben találkoztam, Svarci késett, ő ment be először és vigyorogva jött ki :D Részleteket nem tudok, azóta ki van kapcsolva, de azt mondta ha nincs fájás, 3-ra menjen, ha van akkor előbb. :) Nagyon szurkolok nekik, CHRISSY várjuk a fejleményeket!!!
Vendég

jellemző....
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?