sziasztok Lányok,
vagyok ám, csak tudjátok a munka.... de most egy kicsit tudok lazítani
Afp reggel megvolt, laboráns szerint keddre-szerdára lesz meg, mert előbb fehérvárra viszik, majd csepelre és csepelre érvén kezdődik az 5 munkanap... tiszta gáz, hogy ennyire lassan csinálják!!!!! De várunk....
Pénteken megyünk 4D-re, már kezdek rendesen rosálni.... ah, de remélem minden rendben lesz!!!
Hát, lányok, a hétvége... bocsi, hogy most panaszkodok, de nagyon befürödtünk... az ausztriai szállás botrány volt, és dohányzó volt a szoba és a szálloda is, így este fél 8-kor otthagytuk az egész kócerájt és sopronban kötöttünk ki. Most írásban is reklamáltam az utazsászervezőnél (pénteken meg telefonon, de ők este már nem tudnak mit tenni...). És persze előre ki kellett fizetni mindent.. nagyon remélem, hogy visszafizetik a pénzünket, mert különben még ennél is nagyobb balhét csapok
Vicuska, gyönyörű a hőd, csak így tovább!!! Nem írtad meg, hogy kell-e még dokihoz menned vagy már csak a pozitív teszttel kell felhívnod????
Andesz,
jobbulást nektek, tényleg vigyázzatok egymásra!!!!!
Szilvi,
melyik volt az a ház, ami nagy csalódás volt??? Ez a mostani csúcs, nekem nagyon tetszik!!!!
Ani,
látom, te is éled még az aktivak életét
Én is folyton lihegek, Apa meg jókat röhög rajtam
Párod ma megy tornára igaz? Majd gyere és mesélj, hogy hogyan bírta!!!!
Kriszta,
remélem malacka már jobban van!!!
Bessy,
nagyon sokat gondolok Rátok és megy a drukk, hogy a következő ciklusban induljon a mandula!!!!!
Judy,
kitartás, remélem Barbi tényleg hamarabb érkezik és nem kell már sokáig küzdened!!!!!
Kata,
te hogy bírod a végét?????
Ildi,
mikor is jön haza a párod? Bocsi, de már nem emlékszem?
Nem félsz otthon egyedül???? Én bizos paráznék
Lányok, csütörökön késő délután, kora este kinek lenne jó a tali (én 6 körül érnék csak oda, ha van vki aki lefoglalja és időben odamegy, akkor kezdődhet a "buli" előbb is) Van akinek jó így, vagy ne erőltessük???
Judy,
esetleg fiúkkal nem akarsz eljönni? Nem kellene vacsit főznöd, terítened, mosogatnod és még láthatnánk