Patricia: Gratula a kisfiadhoz!!!!
Nagyon bizom benn, hogy csütörtökön a dokimcsinál uh-t és megtudhatom én is a nemét!
Olyan sokat írtatok, alig tudlak titeket követni!
A szülésznős témához annit, hogy álltalában, ha problémamentes a szülés végig ő van melletted és ezért célszerű jóval a szülés elött megtudakolni, hogy melyik a legszimpibb. A szülésfelkészítőkön ami a kórházban szokott lenni meg lehet őket ismerni és akkor lehet választani. Állítólag sokat tudnak segíteni a szülés elött is, bármikor mármit lehet tőlük kérdezni. Jobbak mint a védőnők. ("tisztelet" a kivételnek minkét fél részére!)
Muszály, hogy szimpatikus legyen, mertg ő lesz ott amikor a legnehezebb "dolgok" folynak. Teljes mértékben meg kell benne bizni, hogy át tudd magad engedni az irányításának.
Bocsi, ha sok voltam.
Sz. Andi: A párod olyan szerelmes lesz a lányába, mint senki másba! Álltalában ezt látom a lányos apáknál. A mindenük a lányuk és mást el sem tudnak képzelni maguknak. Minden renben lesz mihelyst megszületik a picuri.
Nekem is nagyon tetszik az Anna név, de a páromnak nem. Ha lány lesz én Flóra Annát szeretnék, de a párom nem akar két nevet. Ha fiú lesz akkor valószínűleg Levente lesz.
Wera: Örülök, hogy jól érezted magad tegnap este és végre tudtál aludni. Lilu babának, hogy tetszett a buli?
Terek. Krisztina: irogyellek, hogy ilyen fiatalon lehet édesanya. Ilyen fiatalon az embernek, még nagyon sok türelme van, ezt látom az 5 évvel fiatalabb húgomnál. Tök jól el tud játszani a gyerekével és még van energiája az EGY HÓNAPOS picurihoz is.
Egyébbként ti külön lakásban laktok, vagy valamelyik szülőnél? Ha ne vagyok tolakodó!
Ami: hol vagy? Remélem minden rendben veletek.
Heni: mi újság? Vérnyomid???
Bocsi többiek, olyan sokan vagyunk nem tudok mindenkire reagálni, csak ami megmaradt bennem.
Én változatlanul aluszékony és nyűgös vagyok. Olivér kezd egyre dúrvább lenni, gondolom ehhez az is társul, hogy kevés energiám és türelmem van vele foglalkozni és ezt durvasággal jelzi. Már szinte egyáltalán nem fogad szót és alig eszik valamit. Szerencsére a bölcsiben eszik rendesen.
Na már megint csak panaszkodtam.
Ja a babucim mostanában naggyon sokat mocorog és ezt határozottan érzem, bár nem annyira mint Olivérnél.
Képzeljétek ma elmeséltem Olivérnek, hogy hogyan született, hogy a doktorbácsi hol vágta fel a pocakomat és hogyn húzta ki a lábánál fogva a pocakomból. Annyira édes volt amikor azt mondta, hogy vissza akar bújni a pocakomba.
Azt is mondta, hogy vegyük ki a kistesót a pocakomból.
Mondtam, higy még túl pici hozzá, majd ha már meleg nyár lesz addigra megnő és kibújhat.
Na abbahagyom, mert rámuntok!