Új privát üzeneted érkezett!

Ja, kék. De a zsuzska lányodé csajosabb.Az is tök aranyos. Jó ötlet volt ez a vonalzó attól, aki kitalálta! :D

sz.andi

Kép

Kép
szly27

De akkor miért nem maradt csak Anna? Egyébként köszi szépen, nekünk is nagyon tetszik. Csak az a bibi, hogy anya tegnap poénból megjegyezte, hogy anci. Köpni nyelni nem tudtam...gondolhatod! Mondom ánnuská, nem? Most kicsit idegesít, mert eszembe nem jutott ez a becézése. Pedig nagyon tetszik az Anna.

Az meg, hogy lány..Hát én mindig fiús gyerek voltam meg fiúkkal szerettem barátkozni a mai napig. Fel sem merült bennem, hogy esetleg lány lesz az első. De most már egyre több fantáziát látok benn. Csak az apuka lelki beteg még egy kicsit miatta. Én ia inkább csak miatta szerettem volna fiút. Ő egy elég érdekes ember. Punk, aki egy punk bandában zenél. Na most az, hogy neki gyereke legyen, sokan nem is nézték ki belőle. Ráadásul lányt meg pláne nem.
De bevallotta tegnap, hogy azért nem akar lányt, mert akkor az újja közé fogja csavarni a lánya, és ő foja irányítani. Ez meg nem tetszik neki... :lol: Vicces.

sz.andi

Azért nem lett Anna, mert olyan nevet szerettünk volna, ami mostanában nem divatos, és aránylag ritka. Viszont a nagymamámat Annának hívták.

Egyébként az én lányom is nagyon fiús, igazi kis ördög. Most meg jön egy fiú...

Kép
Kép
patr

Na, kicsit lemaradtam. Itt volt az öcsém, segítettem neki az angol háziban. Most újra itt.

Patr! Gratula a fiúcskához! :D

Hát Magdolnam! Ez elég alacsony. Nekem mindig papírforma szerinti 120/80/75 volt. Bár az utolsó védőnői látogatásomkor kicsit lejjebb ment 100/60-ra, a pulzusom meg felment 80-ra.

Soha nem iszok kávét. Egyszer kóstoltam, de nem ízlett, úgyhogy remélem nem kell hozzá folyamodnom. De a teát nekem is mondták.

Régebben meg folyton szőlőcukrot kellett ennem, mert ha boltba mentem vagy valahova zárt helyre, akkor elszédültem. Most már nem így van, leállhattam a cukorról. Viszont a vérvételeknél megmaradt, úgyhogy szegény páromnak mindig velem kell jönnie. Bár utánna egy forrócsoki múltkor jót tett. Hát ezért is aggódom kicsit a cukormérés miatt. Mi lesz velem? De csak túlélem!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Akkor lesz ott verekedés..Bár csak nem. Ugyan az öcsém és én köztem 7 év van, de mi nyírtuk egymást. De mikor a bátyám is beszált...

A kukist hogy fogják hívni? Tök jó a Szőlőszem, tetszik.(De csak mert Szőllősi vagyok :lol: )

sz.andi

uh a szédelgés se semmi.

Hoztam egy kis "vidámságot":
http://fekvovizsla.blog.hu/index.php/?page=3
magdolnam

:lol: :lol: Szegény kuty!Jól kifáraszthatták. Hogy lehet így aludni??? :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

hát a vizslik ilyenek. Az enyémek is olyan pozitúrákat vesznek fel... Sztem tuti kényelmetlen nekeik, csak lustik. Úgy szeretem őket!
magdolnam

összesen 6 oldalnyi kép van
magdolnam

patr: gratu a kissráchoz. úgy látom, hogy a jános kórházat kisajátították a fiúk. nekem 3 ismerősöm szült ott az utóbbi időben, és mindegyiküknek fia lett. volt egy barátnőm, aki ott kezdett, végül átment a kútvölgyibe. na egyedül neki született lánya a társaságból. :D

mia_snow

Mia, ez jó :) Remélem én maradok a Jánosban, nem tervezek váltani.

Sz.Andi, azért Szőlőszem, mert Zsuzska kérdezte az elején, hogy mekkora, és a könyv szerint akkora volt, mint egy szőlőszem, és rajta maradt.
Most a Zsolt a befutó, de ez még változhat.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Vasárnaphoz képest szép sokat írtatok! :D

Tegnap este elmentem "bulizni" a volt kollégákkal és nagyon jó volt őket látni, szupi este volt. Azért idézőjeles a buli mert egy clubban ücsörögtünk, iszogattunk (persze én csak virgin-t), dumcsiztunk. Később persze volt dizsi is, de akkor én már léptem.
Úgy aludtam mint akit fejbe vertek (VÉGRE!!), csak 5-kor mentem ki pisilni. Mondtam is Apának hogy nekem minden este el kéne járnom és akkor nem lenne gond az alvással :lol: . Mondjuk előtte egész nap takarítottam, szóval lehet hogy annak is volt némi szerepe a dologban... :)

[quote]s írta:zülésznőt ti fogtok választani? Na és azt mi alapján? Meg hogy azt hogyan kell? Meg kb. mennyit szoktak adni nekik?

Az én dokim 3 szülésznővel szokott együtt dolgozni, azokból választhatok, de mivel sogornőm már kitaposta nekem az utat (1 hónapja szült ugyanott ahol én szeretnék) így nem lesz nehéz a választás. A doki saját bevalássa alapján 80 és 100 között szokott kapni, a szülésznő pedig 40-50et, de ezt én attól isf üggővé fogom tenni hogy mennyire lesz sima szülés és ki mennyire vesz részt benne tevékenyen.

[quote]A írta: megkívánásokról annyi, hogy: BigMc (tudom.. nem kéne)...

:evil: BIZONY NEM!! :twisted: Kriszta, Te még nem tudod, de itt én vagyok a McMűanyagDonald's-mumus! :twisted: :lol:

Marcsi, Magdi - Nekem is gyakran nehéz a hasam alja, konkrétan mintha le akarna szakadni :( . A pihi általában segít, de van olyan nap, hogy amint lábra állok már olyan. :? A folyásra csak akkor írnak fel vmit ha gombát v. bacit rejt, egyébként nem tudnak vele mit csinálni. Én most azt vettem észre hogy kicsit kevesebbet iszom mint eddig és mintha nem lenne olyan erős. Napi 3-3,5 litert ittam és akkor többnek tűnt. Most már csak 1,5-2 litert iszom. Nem biztos hogy van köze hozzá, de ki tudja. Azt hittem jó a sok folyadék most már semmiben nem vagyok biztos... :roll:

Magdi - nem semmi vérnyomid volt!!! Remélem már jobb! Csoda hogy nem ájultál el! Máskor is ilyen alacsony? Neked tényleg ajánlatos lenne bedobni napi 1-2 tejes kv-t!

Patr - Gratulálok a kisfiúhoz!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Mindenkinek Jóccakááááááát! :wink:
Vendég

Nyugi Wera! Nem ezen élek reggel, délben, este! De a heti egyről nem tudok lemondani.
Mentségemre legyen: teljes mértékben leszoktam a kóláról, pedig sokat fogyasztottam. Továbbá, mikor belevágtunk a "project"-be, letettem a cigit, és azóta még csak rá sem néztem. Utólag belegondolva, könnyebben ment, mint gondoltam.
Tisztában vagyok vele, hogy amit lenyelek, az megy a Babynek is. Nem akarok nagyfejű gyereket!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

[quote]D írta:e a heti egyről nem tudok lemondani.

Pedig nem ártana! :wink: :lol: Sokkal finibb (ÉS EGÉSZSÉGESEBB!!!!!!!) tud lenni egy saját készítésű házi-hambi! És - persze nem ez a lényeg - de feleannyiba kerül....
A leszokásokhoz gratulálok! Én sem éltem mindig ilyen egészségesen... SŐT :oops: ... de ezt inkább nem részletezném, mert nem vagyok rá büszke. A lényeg hogy az ember fel tudjon nőni a feladathoz, nem igaz?! :wink: :D
Vendég

Patricia: Gratula a kisfiadhoz!!!!
Nagyon bizom benn, hogy csütörtökön a dokimcsinál uh-t és megtudhatom én is a nemét!

Olyan sokat írtatok, alig tudlak titeket követni!
A szülésznős témához annit, hogy álltalában, ha problémamentes a szülés végig ő van melletted és ezért célszerű jóval a szülés elött megtudakolni, hogy melyik a legszimpibb. A szülésfelkészítőkön ami a kórházban szokott lenni meg lehet őket ismerni és akkor lehet választani. Állítólag sokat tudnak segíteni a szülés elött is, bármikor mármit lehet tőlük kérdezni. Jobbak mint a védőnők. ("tisztelet" a kivételnek minkét fél részére!)
Muszály, hogy szimpatikus legyen, mertg ő lesz ott amikor a legnehezebb "dolgok" folynak. Teljes mértékben meg kell benne bizni, hogy át tudd magad engedni az irányításának.
Bocsi, ha sok voltam.

Sz. Andi: A párod olyan szerelmes lesz a lányába, mint senki másba! Álltalában ezt látom a lányos apáknál. A mindenük a lányuk és mást el sem tudnak képzelni maguknak. Minden renben lesz mihelyst megszületik a picuri.
Nekem is nagyon tetszik az Anna név, de a páromnak nem. Ha lány lesz én Flóra Annát szeretnék, de a párom nem akar két nevet. Ha fiú lesz akkor valószínűleg Levente lesz.

Wera: Örülök, hogy jól érezted magad tegnap este és végre tudtál aludni. Lilu babának, hogy tetszett a buli?

Terek. Krisztina: irogyellek, hogy ilyen fiatalon lehet édesanya. Ilyen fiatalon az embernek, még nagyon sok türelme van, ezt látom az 5 évvel fiatalabb húgomnál. Tök jól el tud játszani a gyerekével és még van energiája az EGY HÓNAPOS picurihoz is.
Egyébbként ti külön lakásban laktok, vagy valamelyik szülőnél? Ha ne vagyok tolakodó!

Ami: hol vagy? Remélem minden rendben veletek.

Heni: mi újság? Vérnyomid???

Bocsi többiek, olyan sokan vagyunk nem tudok mindenkire reagálni, csak ami megmaradt bennem.

Én változatlanul aluszékony és nyűgös vagyok. Olivér kezd egyre dúrvább lenni, gondolom ehhez az is társul, hogy kevés energiám és türelmem van vele foglalkozni és ezt durvasággal jelzi. Már szinte egyáltalán nem fogad szót és alig eszik valamit. Szerencsére a bölcsiben eszik rendesen.
Na már megint csak panaszkodtam. :roll: :oops:
Ja a babucim mostanában naggyon sokat mocorog és ezt határozottan érzem, bár nem annyira mint Olivérnél.

Képzeljétek ma elmeséltem Olivérnek, hogy hogyan született, hogy a doktorbácsi hol vágta fel a pocakomat és hogyn húzta ki a lábánál fogva a pocakomból. Annyira édes volt amikor azt mondta, hogy vissza akar bújni a pocakomba. :D :D :lol: :P
Azt is mondta, hogy vegyük ki a kistesót a pocakomból. :lol: Mondtam, higy még túl pici hozzá, majd ha már meleg nyár lesz addigra megnő és kibújhat. :lol:

Na abbahagyom, mert rámuntok! :P

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla, aranyos ez a visszabújós történet.
A párom mutatogatta a gyerekeknek az UH képen, hogy itt a feje, lába, keze, látjátok? Bólogattak kórusban, hogy igen. Majd a kislánya (4 éves múlt) édesen megkérdezte, hogy:Apa, apa, ez milyen állat? :D

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Én is voltam Corába!!! :D De főleg Daninakvásároltam. Nagyon helyes fiúruhák voltak.

Patr! Gratula a kukishoz!
Szépen színesedik a táblázat. Azoknak, akik még nem tudják a nemét, anyukám így számol: 21, 28, 35. Attól függően,hogy apa vagy anya esik korban közelebb valamelyik számhoz, az döntiel,hogy fiú vagy lány. Nálunk a családba eddig bejött, de lehet számolni. Akik meg tudják a nemét, vagy van már gyerkőc, azok vétózhatnak. 8)

Babuli! Szép a menyasszonnyi képed!

Magdolnam! Nekem is állnóan alacsony a vérnyomásom. Volt már 80/50, de az alap 100/60. A dokim csakannyit mondott,hogy legalább nemkapok agyvérzést. Én nem szédülök csakreggelente,egyébként jól elvagyok így.

Köszönöm a Mg tippeket. Holnap veszekMagne B6-ot. De még valami aggaszt. Nem akarok nyafogni, de nagyon aggódom,mert jobb oldalon lent egy ponton fáj. Nemállandóan, csak ha plveszem fel a gatyóm, és fél lábra állok, vagy emelek. Aggódom hogy vakbél vagy petefészek gyulladás. Nektek nem szokott ilyen lenni? Szerintetek mi ez? Remélem nem kell most meg vakbél műtét... :?

kolcsek

Titanilla! Nagyon édes a történet, amit a kisfiadról írtál!

Szly! Azt akartam még kérdezni, hogy Roli mióta alussza át az éjszakát? Dani lassan 1 éves, és még egyszer kel enni éjszaka. Aggódom,hogy hogy fogok két gyerekhez kelni, ha megszületik Zsófi.

kolcsek

Jó reggelt!Indulok Afp-re :wink:
magdolnam

Jó reggel Anyukák,és babukák :lol:

Magdolnám:meg y adrukk :wink:

Patr:gratula a fiúcskához :D

Terek.Krisztina:üdv itt :D

Jó sokat írtatok ám :wink:

Délaelőtt nem leszek itthon-tudjátok,ma mindenfélét inézünk :?

Anyukám tegnap volt itt,nagyon szép,jó jelmezeket hozott a gyerekekenek farsangra.Csütörtökön lessz-Vercsi hercegnő,míg Kristi autószerelő lessz. :D

Majd délután jövök,szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Éjjel megint baglyot játszottam, most meg úgy tudnék még aludni... de mennem kell laborba, mert megbeszéltem az asszisztensnővel hogy megnézi nekem hogy rendben van-e a pisim, vagy esetleg van-e köze a haslehúzós történethez és a 2 cseppenként pisilőshöz. Lehet hogy ez már a babától van, de én még kicsit korainak tartom, hogy ennyire nyomja. Na mind1, most kiderül. Ill holnap!

Titi - édi lehetett nagyon a kisfiad amikor mondta hogy akkor inkább ő is visszabújna!!! Bírom hogy miket tudnak kitalálni! :lol: A fáradtság miatt én is gyakran elveszítem a türelmem, sajna ez van! Biztos nagyon nehéz, hogy még Oli is ilyen kicsi! :roll:

Patr - milyen állat?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tökjó!!! :wink: Hát, feldobtad a reggelemet!!!! :lol:
Vendég

Most már örökké 28 nap lesz az esküvőmig??? Belehalnék az izgalomba! :P Ez a nőivonalas vonalzó a hétvégén mindig belustul! :? Ilyenkor kikapcsolják a szerverét vagy mi lehet vele?! :shock: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Patr.! A "milyen állat" nekem is nagyon tetszett, jót mosolyogtam rajta.

Kolcsek! Roli három hónapos kora óta átalussza az éjszakát és soha nem kellett kézben altatnom. A kiságyában alszik el maga. Volt egy időszak, olyan 10 hónapos kora körül amikor jött a foga, akkor egyszer felkelt, be kellett kenni az ínyét. Ez kb 3 hét volt. Most lerakom fél kilenckor és leghamarabb 7-kor kel. De nyolcig még az ágyában lustizik.
Dani még szopizni kel fel éjszaka? Vagy mit adsz neki?

Patr.! Képeket kérünk!!!

Kép
szly27

Wera! nyugi, az én vonalzóm is megállt. Remélem észhez tér.

Kép
szly27

Még időm sem volt végigolvasni az azóta írtakat de most is rohannom kell
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 21:51-kor.
Vendég

Kolcsek, nekm is hasonló problémáim voltak, de már én is szedem a Mg-t. Igaz én pezsgőtabit veszek, és abból iszom meg kettőt egy nap. Azóta nem érzek semmi fájdalmat a hasmnál. Nekm nyilalások voltak, de mióta iszom azóta semmi!! :)

KépKép
hene

Titi - babucinak is nagyon tetszett a buli, végig ugrált a pocakban, néha még a mellettem ülő srác is látott egy-egy mozdulatot! :D Egyébként edzem itthon is a zenére, ha egy kicsit is fog rám hasonlítani akkor imádni fogja. :)

Mai menü: Apának zöldbabfőzi sertéspörivel, Lilu babának :D grizgaluskaleves és lekváros derelye. Ez utóbbit kicsit most nem kívánom, mert tegnap sütöttem fánkot és egész szép mennyiséget betoltam belőle... még éjszaka is... :oops:. De azért biztos el fog fogyni! :wink:

Hasfájósoknak: az is okozhatja a bélmozgás ilyenkor lelassul + a gyerkőc még el is nyomja itt-ott néha, és ez a fennakadás bizony járhat görcsökkel, kellemetlen szúrással, stb. Nekem sokszor van hogy ha hajolok vagy csak elindulok, elkezd fájni a pocim, de a múlt héten vettem Espumisan gyöngyöt (a csepp is jó) és szoktam egyet-egyet bekapni kaja után és azóta sokkal jobb! :)
Vendég

okozhatja után kimaradt egy HOGY :?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Magdolnam! Sok sikert a vizsgálathoz!
Én meg jövő hétfőn megyek AFP-ra. :(

Titanilla! Mi most egy önkormányzati bérlakásban lakunk. Csak annyi baj van vele, hogy egyszobás.
Párom egyik nap megint felhozta a lakáshitel témát. Kicsit félnék tőle most, hogy jön a pici. Bár lehet, hogy könnyebben menne.
Párom úgy szeretné, hogy kiadni bérbe pár évig, az fedezné a törlesztőt. A babával jó darabig úgyis egy szobában fogunk lenni, bármekkora a lakás. Mikor megkaptuk az önkormányzatit, akkor már majdnem elindítottuk a hitelt, de visszaléptünk. Nem mindegy, hogy havonta 35 vagy 5 ezret kell fizetni. De ezt mostmár berendeztük, minden dolgot kp-ra vettünk.

Hú, kicsit hosszabb lett, mint terveztem. :)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta - ez neked hosszú?? :shock: Szoktál Te minket olvasni??? :lol:
Mi is próbáltunk anno önkormányzati lakást megpályázni, de nem jártunk sikerrel. Havi 5 ezerért ajándék, az biztos! Nekünk jóval több lett volna az is, de aztán hitel lett belőle, az meg majdnem 60. De végülis az albérlet sem lenne olcsóbb itt Pesten, szóval még így is megéri. Az biztos hogy előtte nem győztünk kalkulálni hogy tuti a legrosszabb esetben is ki tudjuk-e fizetni, vagy nyakig leszünk a kakiban... de bízunk benne hogy minden jól alakul majd, ahogy eddig. Másképp sajnos nem megy... :wink:
Vendég

Igaz. Mikor írom, hosszabbnak tűnik.

Az egyik nagymamám folyton azzal jön mióta tudja a babát, hogy "Akkor most össze is házasodtok?"
Na ja! Erre meg most aztán végképp nincs keret.
Nem is a papír miatt működik jól egy kapcsolat. De azért nem mondanék nemet! :lol:
Meg a Picurka sem fogja elkérni a házassági levelünket! Remélem. :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Csak gyors bekukkra jöttem,láttam Titanilla [ hiányolt,ezért írok![/i]
Köszönjük minden rendben,jól vagyunk!
Apa egész hétvégén itthon volt végül is és mindig volt valami,csak gyorsan elolvastalak titeket,de nem írtam,mert így is morgott,hogy nem azért maradt itthon velem,hogy babanetezzek! :oops:
Hát igaza van!
Tök rendi volt finom ebédet főzőtt,voltunk sétálni,vacsizni!
Jó volt!
Most meg felhívott az előbb (most kelltem fel),hogy ma eljön előbb a melóból,konkrétan délben,ebédeljünk és menjünk vásárolni nekem valami szép ruhát!
Ezt a meglepit,mondta is ,hogy inkább felhívott,nem akart pizsiben a gép előtt találni! :lol:
Úgyhogy ma sem sokat leszek!
Még van egy csomó dolgom!

Patr. Gratula a kispasihoz!

Mindenkinek megy a drukk az afp-re!

Wera! Nemsokára férjezett asszony leszel!!!!!!!!!!! :lol:

Szép napot csajok,muszály mennem!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Hogy színesedik a táblázat! Ahogy átfutottalak benneteket, látom, hogy általában a megérzésetek, vágyatok ellenkezője jön be :) de látom, eszetekben sincs reklamálni vagy visszaküldeni a feladónak :wink:

Képzeljétek, Ottó elkapta az oviban a streptococcust, két napig lázas volt, aztán engem is leterített, három napig nyomtam az ágyat antibigyóval, lázcsillapítóval... :( Apa istápolt engem, és foglalkozott a gyerkőccel, mert még beszélni is alig volt erőm.
Szerencsére az orvosom azt mondta, hogy enyhe antibiotikumot kaptam (maripen extra), és az algopyrin sem árt a babának. Azért nagyon várom már, hogy lássam, minden okés vele. Ma még nem merek lemenni uh-ra, mert eléggé köhögök-tüsszögök, és nem akarok más kismamikat vagy nőtársakat megfertőzni, így ki kell bekkelnem a csütörtököt. Akkor beszéljük meg az afp-t is, ami lehet, hogy kicsit későn lesz így, de bízom benne, hogy minden okés lesz.

Most csak ennyire van időm, megyek, fölkeltem a gyereket, mert be kell fizetni az ebédet az oviban, aztán kicsit csavargunk még a napsütésben, hogy gyűjtsük a D-vitamint.

Szép napot nektek, vigyázzatok magatokra és a pocakokra!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok :D

Hosszú, fárasztó, de szép hétvégénk volt!
Voltunk 4D-n is: kisfiú!!! Neve: Csaba :D Pont, amit az anyai megérzésem súgott :lol: 318 gramm. BPD: 51 mm. Minden mérete a korának megfelelő.

Jó soka írtatok, alig bírom követni, kivel, mi történik. Nyárra biztosan már jobban képben leszek.

Véda
Vendég

Szia Bondi! Sajnálom hogy elkaptátok ezt a csúnya bacit! Jobbulást kívánok!!! Nem hiszem hogy sokat számítana ez a pár nap az AFP-ben, én is betöltöttem már a 17. hetet amikor voltam. Aztán meg még idősebbnek is látták a babómat... De ha jól emléxem neked azt mondták hogy lehet hogy még picit fiatalabb is a vártnál, szóval tuti mindenk ok lesz! :wink:

Ami - kicsit irígykedek a szupi hétvége miatt, nekem Apa megint dolgozott. De mától itthon van!!! Juppijééé! :lol: Igaz, most kelt és közölte hogy mindjárt megy bringázni... na de nem bántom, neki is kell egy kis szabadság a szabadságban! :)
Remélem találsz szép kosztümöt az esküvőre! Azt néztek ma, ugye? Majd írj hogy merre voltatok és mit láttál!
Hát igen, nemsokára bekötik a fejünket! :D Nekem még mindig furi hogy férjem lesz, régebben mindig azt hittem hogy ez velem nem történhet meg! (vagyis én nem akartam! 8) ) De persze most már örülök ennek is, de legfőképp a kis sajtkukacnak a pocakomban!! Jó nekünk, nem igaz?! :wink: :D
Vendég

Véda!!! Hatalmas gratula a kiskrapekhoz!!!! Végre valaki akinek bejött a megérzése! :lol: Kaptatok képet? Kérjük! Kérjük! :wink:
Vendég

Véda! Gratulálok a kisfiúhoz! Légy üdvözölve a "bandában"!!!

KépKép
hene

Wera! Majd beszámolok,igen azt szeretnék venni!
Elvileg találtam egy jó üzletet de majd kiderül ha ott vagyunk!
De még milyen jó nekünk!

Véda! Gratula a kispasihoz!

Most mennem kell mert hipp-hopp itt lesz Apa és még minden szanaszét van!

Wera! Én meg majd most fogok irigykedni! Mostantól szabi! Királyság!!!!!!!!!!!!!!!

Dobok 2 friss fotót Áron baba lakhelyéről! :lol:
Este jövök!
Menjetek sétálni,szuper idő van!

Sziasztok

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Szia Véda! Kisfiú? Az tök jó! Gratula!

Sokáig Én is fiút akartam. Ismerőseim között azok az anyukák, akiknek fiuk (is) volt, valahogy vagányabbak voltak. Én is olyan akartam lenni. 8) De most már a lelkem mélyén átpártoltam a lányos oldalra. Talán az is ezt mutatja, hogy a lánynév már mióta megvan.
De nem fogom megverni a páromat ha fiú lesz. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Véda! Gartulálok a kisfiúhoz! Örülök, hogy neked is az lett, amit szerettetek volna! Én is kislányt gondoltam magunknak, de nem mertem beleélni magam. De szerencsére nekünk kislány lesz!! :D

Teszek is fel egy táblát ennek örömére!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

sziasztok!

Komolyan mondom kezd tele lenni a.......,ezzel az egész sz.r rendszerrel. :twisted:

Elmentünk elintézni a tb-t,mi kis naívak-gondoltuk sima ügy lessz :evil: hát ne.kaptam három nyomtatványt+menjek el az Apeh-he-ott is vártunk egy sort,ismét formanyomtatványok-ugyan olyanok-ha nem kérdezek rá nem is mondja a nőci-hogy van még olyan lehetőség hogy rászorultsági alapon nem kell fizetni semmit,de menjek el a polgármesteri hivatalba :twisted: Ok,már kissé idegesen-mi vagyok én pin-pong?polgármesteri hivatalban is elmondtam gondom,bánatom-onnan meg tovább küldtek a népjólétibe-aholis ma nincs ügyfélfogadás.

Holnap ismét útrakelünk :twisted: :evil: :twisted: Ott meg majd ecsetelhetem-mivel autó miatt nem adnak segélyt,ezért nekem kéne fizetnem a TB-t,de miből fizessem?A családipótlékból-akkor már rászorultsági alapon nem lehetne-e hogy ne fizessem a TB-t? :twisted:

ELEGEM VAN :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
kike

Szia Kike!

Sajnálom, hogy ilyen körülményes mindent elintézni, de sajna ez mindenütt így van. Egyébként is utálok várni rájuk, mert mindig úgy néz ki, mintha nem akarnák hogy haladjon az ember.
Hátha holnap már sikerül mindent elintézned!

Mondtam, hogy kaptam Canestent a múlt héten. Elhasználtam és szerencsére hatott. Végre semmi folyásom nincs, remélem így is marad!!

Az öltözködéstől viszont kivagyok! Nincs egy göncöm sem. Fel kell kerekedni venni valami felsőt, mert a vastag kötött garbókban már melegem lesz.

Kép
szly27

Kike! Próbálj megnyugodni!
Én hasonló mizériát jártam végig, igaz nem TB ügyben, hanem baba ügyben. A végére már kezdtem azt hinni, hogy Én vagyok az egyetlen terhes nő a környéken, azért nem tud senki semmit. Ha leírnám a sztorit, megunnátok egy életre az olvasást. Én meg a gépelést. :)

Előbb volt itt anyósom. Szerintem Equadorban járt kifosztani egy egész ültetvényt, annyi banánt hozott. Szerintem két hétig csak azt esszük, mást nem is. :lol:

Ma csak egy laza rizseshúst főzök. Párom annyira megörült neki, (már régen csináltam) hogy fél óránként hívogat, hogy főzöm-e már.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szerencsére nekem ma nem kell főznöm! MAradt tegnapról leves, meg rántott husi. Viszont a hajamat meg kéne mosnom. Utálom.
Roli sem akar elaludni, már kb 45 perce leraktam aludni és még mindig nem alszik.

Holnap mennem kell védőnőhöz, már 5 hete nem voltam. Ideje lesz. Kíváncsi vagyok mennyit híztam az ő mérlege szerint.

Kép
szly27

Véda: gratula a kisfiúhoz!!!

Ami: Nagyon szép fiús pocid van. Örülök, hogy minden ok! Tök jó fej a párod.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Az Én védőnénim valamiért mindig más eredményeket ír be a kiskönyvbe, mint amit lemért. Asszem kicsit szét van szóródva! :lol:
Szerinte 67-ről indultam, majd 71 lettem. Hát.. Igazából 76-ról indultunk és utánna csak fél kilót híztam.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Én nem tudom hány kiló voltam, csak úgy kb-ra. Most tartok +10kg-nál. Úgyhogy azt hiszem a családi vonás nálam is fennáll. Anyukám 24 kg-ot hízott velem! De hogy velem mi lesz?????
Nem is nagyon érdekel, majd utánna ledolgozom, valahogy! :?

KépKép
hene

Sziasztok!
Nagyon megszívtam az utazóágy vásárlást! Itt Barcikán nincs plus, csak S.szentpéteren. Nincs messze, kb. 15 km, de annyi eszünk nem volt, hogy felhívjuk őket. Mindegy. Nem volt, ugyanis az csak csütörtöktől lesz érvényes. De ilyen hülyeséget, hogy a katalógus elején ott van, hogy az akció 11.-től érvényes, a hátuljára meg (gondolom ami azon az egy lapon van arra értik)14.-e van írva. Na mindegy.

Egyébként én is úgy gondolom, hogy a lányos apukák rögtön szerelmesek lesznek a lányukba, csak a fennmaradó kb. 3 hónapig sajnálnunk kell őket, hogy nem fiuk lesz.(ez persze arra vonatkozik, aki fiút szeretett volna)

Olyan fura, ma gondolkodtunk pont rajta, hogy hihetettlen, hogy szülők leszünk. Már nagyon régóta szeretnénk babát, de még mindig nem hisszük el, hogy mi is apuka meg anyuka leszünk...Na jó, nem fárasztalak titeket ezzel.

Megy a drukk mindenkinak, aki holnap készül uh-ra!

Képekkel még jöttök!(poci fotó, uh képek..)Nem felejtünk ám! :D

Ma töltött paprikát főztem. Nagyon jól sikerült. Csináltam hozzá egy kis főttkrumplit is. De most nemsokára nekilátok a linzernek. Nyami-nyami!

Ok, megyek már..

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?