Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Lyndee, jól jön a drukk!!! Laptetőd van :D
kislibus

Sziasztok!

Juca,
A 18-a is tökéletes! 8)
Te Dunakeszi melyik részén laksz? A Rév-dülő környékéről tudsz valami „eltitkolt rosszat” mondani?

Zsuzsu,
Több ismerősöm is MR-hez jár és ódákat zengenek róla. Én a TV-ben láttam a kórház bezárása kapcsán és ott szimpi volt. Ennyi alapján kicsit hasonlít stílusra az én dokinőmhöz.
Aha, így már ismerős, én tócsninak ismerem, vagy „rájbatacsi”-nak, de ezt nem tudom hogy írják :oops: (pedig német tanár vagyok), bajoroknál így hívják.

Luca,
Nagyon köszi, egy újabb megerősítés.

Mazsomka,
Pénteken volt a műtéted? Mert péntek reggel pont ott voltam az alagsorban, mikor várakoztak a műtétre, lehet, hogy láttalak?
Nekem is nagyon nehéz volt a műtét után, sőt, még mindig vannak nehezebb napjaim. Lehet nem a legjobb megoldás, de én direkt kerültem a terhesek társaságát pár hétig, mert annyira fájt, hogy el nem tudom mondani. Az jó, ha valamivel lekötöd a gondolataidat, mi házkeresésben vagyunk épp. De tuti megoldás az az idő, minden nappal-héttel könnyebb lesz majd. És gyere ide közénk, az jó, hogy itt megérti mindenki a gondolataidat.

Kislibus,
Drukkolok, hogy semmi komoly ne legyen!

KépKép
dreika

Dreika,
nem, csütörtökön volt a műtét. egyébként én se szívesen "vegyülök" terhesekkel, csak tudod ilyen kis gyerekkel ez elkerülhetetlen, mert akárhová megyünk (játszóház, babauszi, játszótér) mindenhol van ilyen. A manóm korosztályának már vagy pocakos anyukája van, vagy pici testvére, a többieknek meg az a bajuk, hogy mért nem esnek teherbe. Szóval még szerencse, hogy csak néhány közeli barátnőm tudott angyalkáról így nem kell magamról beszélnem, de már úgy vártam, hogy mikor kürtölhetem világgá a hírt, hogy nekem is lesz babám :( . Az is elég rossz, hogy a család sem tud róla, így senkinek nem tudok panaszkodni (rajtatok és a férjemen kívül :lol: ). Persze asszem jobb így, mert nem lenne szükségem az elméletekre, hogy mért történt ez, meg azt se bírnám, ha huszan szurkolnának a babacsinálásnak később és kérdezgetnék, hogy na mi van már...
mazsomka

Mazsomka, tényleg az idő fog a legtöbbet segíteni.Én 2 hétig bőgtem, aztán összevakartam magam, és elmentem dolgozni.Nagyon nehéz volt, a munkahelyemen több mint 100-an dolgozunk, és mindenki tudott róla a legapróbb részletekig, kedves kolléganőm jóvoltából.

Uh-ra a munkahelyről mentem el, és oda is mentem vissza, miután monták, hogy nem él.Bírja ki valaki bőgés nélkül...én nem bírtam ki.

Volt min csámcsogni.Persze utána kérdezgették, hogy na, próbálkoztok még? Nincs még?

Úgyhogy most amint pozitív lett a teszt, eljöttem táppénzre.

Meglátod, majd jobb lesz, csak előre szabad nézni.Annyi minden oka lehet, itt már egy csomó elméletet gyártottunk,sok kockázatot megpróbáltunk kizárni.Engem vigasztal az a tudat, hogy ha esetleg most valami nem lesz jó, nem rajtam múlt, én mindent megtettem.
Vendég

Nita, anális? :shock: Az nekem is meredek! Brrr

Igen nálam is volt izgi, volt egy majdnem akkora hematómám, mint a petezsák, babástól. De felszívódott, 3-4 hét alatt.
Vendég

+5kg és a pocak...

Kép

Kép
zmimi

sziasztok.
Ember legyen a talpán aki tud követni benneteket.
Luca megvagyok, nincs semmi gond, hétvégén festettük a fiam szobáját, utána meg rendrakás.
Anyós após segítettek, te hogy vagy Luca?
van hogy napközben kicsit alábbhagy a hányinger, de amikor rajtam van nagyon nehezen viselem, vitaminokat bevenni, nekem utána fél órás öklendezést jelent.
Tegnap vuk nem bántott, de talán jobb lenne hakijönne, mert állandóan az az érzésem hogy mindjárt jön, csak kisvödörrel merek leülni, vagy pihenni, mert ha jön nics idő szaladni.
kedden nem megyek 4D uh-ra, lesz ami lesz, amíg ilyen tüneteim vannak, addig dobog a szive ez bizti, volt már vetélésem tudom milyen az ha nincs rendben valami.
Viszont dokit sürgősen keresnem kell, mert most elég furinak érzem hogy nics senki akit fölhívhatnék ha valami kérdésem lenne.

Kép

Kép
napsugár035

Mimi, de szép pocid van!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sugi, aggódtam, hogy nem jelentkezel...Ezek szerint minden oké.
Én is jól vagyok, köszi.Még egy hetem van az uh-ig...
Vendég

naa vagy is rajta vagyok az ügyön. a laptetős ügyön. :lol: :lol: :lol: amúgy tegnap nagyon ügyi volt a kicsi fiacskám. Majd ha meglesz a film meg a fotók hogy hova kerül akkor majd megírom. Nekem mára hála visszament a rendes kerékvágásba a hőm. Tök jó. Lehet nem leszek reménytelen ebbe a ciklusba? :wink: :wink:

harivera
Budapest XXI. kerület

Dreika!

Oké. :-P
Konkrétan nem tudom melyik rész az. :oops: Gondolom a rév felett. (Én a Bari ltp-n lakom 4 emeletesben)
Ami általánosságban elmondható, az a béna városvezetés miatti szerény infrastruktúra. Nincs elég bölcsi, ovi, gyerekorvos, hétvégén gyerekorvosi ügyelet, játszótér stb. Olyan szinten gáz van, hogy a vasúti magánoviban idén csak négyéves csoportot indítottak, ismétlem, ez a 100 fős magánóvoda. Ezeket félretéve én szeretem Dunakeszit, a Dunát, a csendet, azt, hogy falusias, de mégis minden van, hogy mindenhol sok gyerek van stb. Csak a polgármestert tudnám kupánlőni csúzlival. Ilyesmiket is érdemes megfontolni. :wink:

Nita!

Na azt hiszem én úgy fogok megmurdelni, hogy a fakanalas szexet nem próbálom ki. Idegenkedem tőle, az a lik nem rémlik, hogy erre lenne kitalálva. 8)

A "türelmi" időt pedig szvsz érdemes kivárni, mert miért mondanák? A méhszájtágítás nem móka és kacagás nem árt némi regeneráció, a hormonháztartásról nem is beszélve. Nem hiszem, hogy az az egy-két plusz hónap megéri a kockázatot, ha baj van, akkor okolhassa magát bárki. Egyébként meg tényleg így van, hogy aki teherbe esik általában nem vetél el. De ugye ott van az általában másik része... Fura de nekem eszembe nem jut, hogy az orvos utasításaival ennyire szembe menjek.

Volt szó itt a closty progeszteronemelő hatásáról. Akkor gyüjjék a dokim magyarázata. Normális peteérés normális luteális szakaszt von maga után. Tehát, ha egy kicsit rásegítenek a nem tökéletes peteérésre, akkor magától lesz jó a progeszterontermelés. Persze ezzel ellentmond, hogy maga a gyógyszer csökkenti a méhnyálkahártyát, ezért kell nagyon odafigyelni a szünetekre, dózisra stb.

Sugi!

Biztosan találsz jó dokkert, és Hatvan Gyöngyös azért nem akkora távolság, ha úgy alakul. :lol:

Zsuzsu!

M.R. nekem is szimpi, de valahogy a hangja, úgy csipog, és az a vitalitás... a 9. hónapban 90 kilóval úgy éreztem, mintha egy aerobik edző lett volna. Így örültem, hogy nem ő a szülészem. :wink: Bár Sztanyiknak ő az egyik, és Musztafa a másik váltótársa, tehát még így is alakulhatott volna. Szakmailag és emberileg is dícsérik. (Egyébként lehet Rád nézett, csak még aludtál, én nagyon kába voltam, és csak utána tudtam beszélni a dokival, de a doki rutinos volt, és már előtte mindent elmondott, amit tudnom kellett. A szobatársaim mondták, hogy vagy kétszer is rámnézett, de én csak horpasztottam. Aztán végül sikerült elkapnia ébren, de kómásan, és akkor már csak elköszönt.)

Kislibus!

Bármi legyen is, ez nagyon rosszul hangzik. :cry:

Mimi!

És a +5 kiló a bokádon vagy a fülcimpádon van??? Mert a képen látható egységeken nem látható. :wink:

Lépek, mert kezdődik a napunk.

Pussz:

tjuca

sziasztok lányok.amit írtam az persze nem rendszeres nagyon ritkán van,mert én se szeretem. :(
Vera:nagyon várjuk a filmet és a képeket a kicsi sztárfiadról. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Emiatt ne sopánkodj, ez mindenkinek a magánügye. Én csak annyit mondtam, hogy én nem próbáltam, és nem is fogom. :lol: De védekezésnek elég biztos.

tjuca

Sziasztok!Csak egy gyors bekukk...most raktam fel az ebédet,pici időm van.

Mimi:nagyon szép a pocid!A multkor amit feltettél még azon nem volt ekkora!Sokat nőtt az elmúlt hetekben :wink:
És csini vagy!

Vera:Várjuk a kicsi fiadról a sztáranyagot :D

Amúgy a laptető tök véletlen volt :roll:

KépKép
lyndee

lyndee nagy gratula a laptetőhőz.nekem is mindíg véletlen sikerűltek.de ez a jó benne,hogy véletlen,nem is számítasz rá,ezért is hozhat szerencsét. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megállt a vonalzóm?Érdekes......

Juca:Csak azért gondoltam hogy már ne védekezzünk mert a doki egy menszit javasolt,és az már a napokban esedékes is lesz.
Emellett megszakításos módszert mondott védekezésre...ami mint tudjuk nem a legbiztonségosabb...
nagyon csekély az esélyem arra hogy terhes lennék,mivel babaproject alatt pé környékén is nehezen estem teherbe. :roll:

KépKép
lyndee

lyndee:nekem is megállt a vonalzóm,most javítottam meg,csináltam újjat,remélem ez nem fog már cserbehagyni :lol: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tényleg megállt....újat kellett csinánom.Ilyen még nem volt :shock:

KépKép
lyndee

vajon mért áltak meg a vonalzók,másnak is volt ilyen vagy csak nekem és lyndeenek? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na írok egy hsz-t, hogy megnézzem, megállt-e a vonalzóm :lol:

Juca,
érdekes ez a normális peteérés, normális luteális fázis dolog. Most nekem elég normális volt a peteérésem, mert már a 12. napon volt 24 mm, és 13 mm méhnyálkahártya, és 13. napon meg is repedt (most teljesen spontán mindez, se closti, se tüszőrepi), viszont a hőm csak 36.5-ig ment fel. Hát nem egy világbajnok. Most 3. napja szedem a plusz progit, így ma reggelre már lett 36.8-is. Végül is mindegy, csak ágyazódjon szépen az a babácska, remélem ott úszik valahol a petevezeték végefelé :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Juca,

az 5kg a has+cici+comb+popsi kombinációra rakódott...eddig... de lehet, h jön a boka+fülcimpa is, csak idő kérdése! :shock:

Képzeld, a közös ismerősünknek kislánya lesz, Zoé, márc.1.-re van kiírva a felesége. :wink:

Had ne nyilatkozzam az anális szexről... meg semmilyen részletekbe menő leírásról... Ez arra a 2 emberre tartozik, akik csinálják, én nem akarom tudni ki hogyan. Bocs. :oops:

Kép
zmimi

Mimi!

Dejó! Azóta sem szkenneltem. :roll: Remélem az anyja vonásait örökli. :lol:

tjuca

zmimi:nagyon csinos vagy a képen a pociddal :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi, Nita! :wink:

Juca, ugye-ugye, csak várom a képet... bár asszem láttam róla olyat anno...RÉM! :D

Kép
zmimi

Sziasztok!

Voltam UH-on, van egy 24es és egy 16os tüszőm, nyálkahártya 10es. Éééés kaptam progit!!!!
Luca, Te mennyit szedtél?

Na visszaolvasok.

KépKép
dreika

Dreika, HAJRÁ!! :lol:
Vendég

Mimi,
Nagyon csini pocakod van! 8)

Sugi,
Ez az, így kell hozzáállni! :wink:

Juca,
Köszi szépen, hááát … :roll: most egyenlőre mindegy is, mert eladták a kiszemelt házat.
Azért 18-án még kifaggatlak. :D

Lina,
Mikor akarsz tesztelni?

Kacika,
Köszi! :lol:

KépKép
dreika

Dreika,
akkor csak nekem tűnt olyan rendkívülinek a 12. napon 24 mm-es tüsző? Ezek szerint lehet, hogy ez a normális? Végül is napi 2 mm-t nő, 12. nap 24 mm tökéletes.
Mennyi progit kaptál? Én most napi 2 utrot.
Tesztelni majd max. jövő csütörtökön, igaz csak pénteken nem kellene megjönnie, de csütörtökön megyek endokrinológushoz, jó lenne tudni, hogy mi a helyzet, mert akkor lehet, hogy a pajzsmirigy gyógyszeremen módosítani kell.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
nem tudom, hogy a 24es a 12.napon mennyire általános, mióta Clostizom (3. hónapja) 28, 27 és 26 napra jött meg. Szóval lehet ezért is már ekkora nekem. Pénteken reggel volt 13milis, a másik nem is látszódott. Jó gyorsan megnőtt. :D
Napi 1et mondott, de én hajlok a 2x1 felé, majd szerdától kell szednem, nem tudom. Annak is örülök, hogy felírta. :)
A 21 egy nyerő szám ... :wink:

KépKép
dreika

Dreika,
mit tud a 21?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dreika! Hűűűhaaa!!!
Beindul az iker-turnus itt a fórumon?

Kép
zmimi

Hát 21-én fogsz tesztelni és a 21-re azt mondják, hogy nyerő szám. Vagy csak én tudom így? :roll: :oops:

KépKép
dreika

Mimi,
hát nem hiszem, hogy a 16os megrepedne. :roll:
Amúgy benne lennék ... :lol:

KépKép
dreika

Luca,
neked mekkorák voltak a tüszők?

KépKép
dreika

húúú csajok nem bírok fölkelni, nnyira rosszul vagyok, inni sem tudok inkább ez a nagyobb baj, bármire ránézek öklendezek, kikisértem valakit, kint kaja szag, alig értem be öklendezek és nem bírom visszafogni.

Kép

Kép
napsugár035

ikrek, kettőtől mennyit lehet hányni.?

Kép

Kép
napsugár035

Dreika, nekem a bal oldalon volt egy 22-es, egy 15-ös, a jobb oldalon egy 19-es.A 13.napon.(Napi 1 clostival, 5 napig.)
Két nap múlva kaptam a tüszőrepit.

Én Duphastont szedtem, napi kettőt.
Most meg Utrogestant kaptam.

(Előző babánál a 11. napon volt 19 mm, másnap voltunk együtt egyetlenegyszer, és összejött.)

Dreika, Lina, Zsuzsu, rajtatok a világ szeme! :lol:
Vendég

Sugi, én még nem hányok.A csajoknál sem hánytam.Csak forog velem a világ, és pocsék a közérzetem.
Vendég

lányok ki kér palacsinát?vagy jó 50 db-ot sikerűlt csinálnom.

napsugár:remélem már jobban vagy?? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Éppen most szenvedünk valami édességért! :lol: Én kérek!
Vendég

más főztjét szivesen megenném, hidegen.

CSAJOK.
voltam dokinál, nem bírtam tovább, 7.5mm teljesen egészséges terhesség gyönyörűen dobog a szive, jézusom ilyen gyorsan kell neki verni?
azt hittem csak úgy öregesen.
4 hét múlva akar látni, utána pedig vizsgálatok.
Olyan boldog vagyok.tudom sokan most közülünk szomorkodnak épp, szinte önzésnek érzem hogy én meg itt örömködök, de annyi mindenen mentem már keresztül....köszönöm a bíztató szavakat mindenkitől

Kép

Kép
napsugár035

Sugi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez szuper!!!!!!Most ez melyik doki volt?
Én is úgy mennék már...
Vendég

jucának a családja ehhez jár, nem egy szószátyár, de meg lehet vele beszélni mindent

Kép

Kép
napsugár035

Az a lényeg!!!!Talán akkor most már egyenesben leszel dokiügyben. :lol:
Vendég

egy héttel vagyok fiatalabb mint te.
babát mért nem petezsákot
iszonyú nagy a petezsák, nem tom a másik doki mért nem mért babát?

Kép

Kép
napsugár035

nagyon remélem mert ezzel a hetente dokilátogatással a töksim ki volt

Kép

Kép
napsugár035

Hogyan lehetsz egy héttel fiatalabb??? :roll: Én azt hittem, idősebb vagy.
Vendég

luca:küldöm a palacsintát:) :lol:
napsugár:gratulálok a babához,kicsit "irigykedem is".megérdemled te azt a babát,nyugodtan örülj csak mindenki ezt tenné a helyedbe.
Nagyon sok boldogságot ahhoz a kis pocaklakóhoz!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nekem utánad volt pém

Kép

Kép
napsugár035

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: