Dreika!
Oké.
Konkrétan nem tudom melyik rész az.
Gondolom a rév felett. (Én a Bari ltp-n lakom 4 emeletesben)
Ami általánosságban elmondható, az a béna városvezetés miatti szerény infrastruktúra. Nincs elég bölcsi, ovi, gyerekorvos, hétvégén gyerekorvosi ügyelet, játszótér stb. Olyan szinten gáz van, hogy a vasúti magánoviban idén csak négyéves csoportot indítottak, ismétlem, ez a 100 fős magánóvoda. Ezeket félretéve én szeretem Dunakeszit, a Dunát, a csendet, azt, hogy falusias, de mégis minden van, hogy mindenhol sok gyerek van stb. Csak a polgármestert tudnám kupánlőni csúzlival. Ilyesmiket is érdemes megfontolni.
Nita!
Na azt hiszem én úgy fogok megmurdelni, hogy a fakanalas szexet nem próbálom ki. Idegenkedem tőle, az a lik nem rémlik, hogy erre lenne kitalálva.
A "türelmi" időt pedig szvsz érdemes kivárni, mert miért mondanák? A méhszájtágítás nem móka és kacagás nem árt némi regeneráció, a hormonháztartásról nem is beszélve. Nem hiszem, hogy az az egy-két plusz hónap megéri a kockázatot, ha baj van, akkor okolhassa magát bárki. Egyébként meg tényleg így van, hogy aki teherbe esik általában nem vetél el. De ugye ott van az általában másik része... Fura de nekem eszembe nem jut, hogy az orvos utasításaival ennyire szembe menjek.
Volt szó itt a closty progeszteronemelő hatásáról. Akkor gyüjjék a dokim magyarázata. Normális peteérés normális luteális szakaszt von maga után. Tehát, ha egy kicsit rásegítenek a nem tökéletes peteérésre, akkor magától lesz jó a progeszterontermelés. Persze ezzel ellentmond, hogy maga a gyógyszer csökkenti a méhnyálkahártyát, ezért kell nagyon odafigyelni a szünetekre, dózisra stb.
Sugi!
Biztosan találsz jó dokkert, és Hatvan Gyöngyös azért nem akkora távolság, ha úgy alakul.
Zsuzsu!
M.R. nekem is szimpi, de valahogy a hangja, úgy csipog, és az a vitalitás... a 9. hónapban 90 kilóval úgy éreztem, mintha egy aerobik edző lett volna. Így örültem, hogy nem ő a szülészem.
Bár Sztanyiknak ő az egyik, és Musztafa a másik váltótársa, tehát még így is alakulhatott volna. Szakmailag és emberileg is dícsérik. (Egyébként lehet Rád nézett, csak még aludtál, én nagyon kába voltam, és csak utána tudtam beszélni a dokival, de a doki rutinos volt, és már előtte mindent elmondott, amit tudnom kellett. A szobatársaim mondták, hogy vagy kétszer is rámnézett, de én csak horpasztottam. Aztán végül sikerült elkapnia ébren, de kómásan, és akkor már csak elköszönt.)
Kislibus!
Bármi legyen is, ez nagyon rosszul hangzik.
Mimi!
És a +5 kiló a bokádon vagy a fülcimpádon van??? Mert a képen látható egységeken nem látható.
Lépek, mert kezdődik a napunk.
Pussz: