Új privát üzeneted érkezett!

A szüléstől én sem félek! Sőt, én nagyon várom! Egy, mert türelmetlen vagyok, kettő, mert lányom lesz, három, mert azzal fogjuk átélni azokat a pillanatokat, amikor megszületik Zsófi, akit szeretek és aki ugyanúgy szeret engem... :oops:
Úgyhogy én szivesen cserélnék azokkal, akik már a végét járják! :wink:
És ahogy Babyteve irta, baba még bent nem maradt, valahogyan kijön onnan! :) És annyira nem vészes, bár akkor az ember úgy gondolja az egybefolyó fájásokkal, hogy nem lehet kibirni, dehogynem, én akkor jöttem rá, hogy simán, amikor jöttek a még keményebb fájások... aztán mikor megszületett, mintha elfújták volna az összes fájdalmat amit az elmúlt órákban éreztem... :) és akármilyen nehéz is a szülés, nagy arányban azt mondják az anyukák másnap, hogy akár megszülné még egyszer, simán bevállalná újra! :)
Fura érzések ezek...

Nagyon tuti a micimacis szoba, bárcsak én lennék ilyen ügyi, tökjó lenne legalább egy-két pici képet festeni a kiságy fölé! :)

Eszter! Csaknem ájul már el! :) Már miért tenné??? :)

Erika! Drukk nektek! :wink: Irigy-irigy... :)
Vendég

Erika, hajrá! :D

Eszter, akkor tényleg az alma a gyógyír...nehezen álltam rá, mert régen mindig savat csinált, de most megmentett.
Tominál a víz után rögtön 10 perces fájásaim voltak, azért ez is megzavart...a könyvekben nem ez volt, első szülésnél :D (Én is zuhanyoztam, meg hajat mostam, de szvsz enni ne nagyon egyél már, ki tudja, mit hoz a sors...)

Pumpó, tudod Te is nagyon jól, addig örülj, amíg benned van :D :D :D

Kép
babyteve2

Na, ez a kajálás szülés előtt vagy vajúdás alatt a másik, amit nem értek ám! :roll:
Mert ha véletlen, az ok, mármint pl. én hazajöttem nst-ről, farkaséhesek voltunk Atissal, bevágtunk egy-egy zsömit jó sok szalámival meg sajttal meg paradicsommal (húúú, de emlékszem), aztán félóra múlva jöttek a fájások... na igy értem, hogy úgy enni, hogy utána indul meg.
Mert nekem azt mondta a szülésznőm (pedig a Péterffy elég modern felfogású szülészet volt akkor is) hogy ha elindul a szülés, onnantól legfeljebb egy kicsi vizet, ha nagyon muszály meg szőlőcukrot lehet (módjával) a vajúdás alatt is... Kaja kizárva! És azért furcsa, mert télleg nem lehet tudni, hogy mi adódik szülés közben és esetleg császározni kell, ami pedig erőteljesen mütét, mütét előtt pedig órákig nem lehet enni már! Szóval nem értem..... :roll: Én nem is ettem a vajúdás alatt, inni sem ittam, csak nedvesithettem a számat... ezvan...
Enni meg márcsak azért sem ennék, mert látván előző két szülésemet, ha kajáztam volna, akkor a tolófájások előtt dobtam volna a taccsot... mert olyan hányinger jött rám az egybefolyó fájások alatt, hogy öklendeztem, de mivel nem ettem akkor már 7 órája, nem volt, mi kijöjjön...
Na mindegy... szóval még mindig nem értem ezt a dolgot, de lehet, én vagyok maradi... :roll:
Vendég

Én meg a kérdést nem értem....mit is? :shock: Szépen megmagyaráztad....általában, ha ettél, akkor semmiképpen sem altatnak...ráadásul, amit megeszel, előbb-utóbb megemészted, aztán hiába kérsz/kapsz beöntést...szóval, ez is olyan...vagy alul, vagy felül, de kijön...(Én is állandóan hányni akartam, vesetállal kóboroltam a szülőszobában :D ) pedig este ettem utoljára.

Kép
babyteve2

:lol: értelmesen tudok beszélni, ezt már észrevettem... :lol:
Azt nem értem, hogy mi ez a legújabb szokás, hogy engedik enni a vajúdás alatt a kismamát, meg sok helyen inni is, nemcsak vizet, akár gyümilét is....
Ezt nem értem... :wink:
Meg Eszter is irja, hogy belefér-e egy saláta pl., mielőtt elindulnak... ezek szerint a doki sem tájékoztat megfelelően, hogy ha lehet, ne egyen a kismama, vagy azért nem mondják, mert ez már nem "szokás" hogy nem lehet enni előtte??
Na, most lehet, megint jól megmagyaráztam!!! :lol:
Vendég

Így már értem...csak lemaradt a lényeg az előbb :D

Kép
babyteve2

SZIASZTOK MINDENKI.KÖSZI A DRUKKOKAT MEG MINDEN!
RAKNÉK FEL KÉPET DE MINDIG AZT ÍRJA TÚL NAGY FÁJL ÉS NEM ENGEDI .DE AZT ELMONDHATOM HOGY 16 KG. HÍZTAM EDDIG.HA VALAKI ELMONDJA HOGY KELL LEKICSINYÍTANI A KÉPET RAKOK FEL.

erika1

Sziasztok pocakhordók!

Remélem,mindenkinek jól telik a napja...

Tegnap voltam végre a gerincsebésznél(így 36 hetesen már ideje volt :oops: ) a gerincsérvem miatt.
Nagyon elszomorodtam!!! :cry:

Most már tuti,hogy császárral kell szülnöm...azt mondta,nem garantálja,hogy nem a műtőben kötök ki...

Ja,és hogy ha a Domcsi 4 kg-al született,akkor a kis Tommyboy sem lesz szerinte kisebb.
Már 2 kg felett volt 32 hetesen... :roll:

Szóval nem kockáztatunk...
silver76

Ma is tanultam valamit: szóval nincs evés kórházba indulás előtt.

Petricsekről semmi hír? A János honlapja szerint jan. 30-án születtek utoljára ikrek, de szerintem akkor még írt.

Silver! Sajnálom a rossz hírt. Egy másik topicon is van valaki hasonló problémákkal, neki már az elején megmondták, hogy császár lesz, de állítólag így a legbiztonságosabb a sérv miatt. Ő legalább "felkészülhetett" rá, megértem, hogy neked rossz lehet ezzel így a végén szembesülni. Én is Molnár dr-nál fogok szülni :D. Küldtem neked privit.

Kép

Kép
szofi74

Tényleg, Petra nagyon eltünt! :roll:

Erika! Valóban csak 600x600-as és 250kb-os képet enged feltenni ide a babanet... nem tudom, mások hogy csinálják, én a paint-ben szoktam kicsinyiteni... de ha nem megy, átküldheted priviben és megpróbálom neked, ha a gépem elfogadja (néha szarakszik itt nekem a fájlfelismeréssel) :lol: szóval... próba... ha nem megy, szivesen megpróbálok segiteni! :wink:

Szofi!
Hát végülis az a jobb, ha nem eszel... de látod, most már ez sincsen tiltva, olvastam más helyeken is és én személy szerint furcsállottam, de olvashattad a reakciómat fentebb rá, hogy mennyire csodálkoztam rajta... én nem fogok enni most sem... mert aztán inkább sima öklendezés minthogy jöjjön vele a kaja is... :lol:
Vendég

Kicsit visszanéztem, mert emlegettük sokan a hármasikres Évit....
Megnéztem a profiljában és ide irt utoljára dec.5-én... :roll: vonalzója szerint most 30 hetes....
De nincs megadva sem msn-azonositó, sem e-mail-cim... :(
Remélem a legjobbakat! Csak nincs velük semmi baj!!! :roll:

Azért ÉVI HA OLVASOL MINKET, CSAK NEM IRSZ VALAMIÉRT, LÉGYSZI CSAK ANNYIT, HOGY JÓL VAGYTOK ÉS MINDEN OK!
Vendég

PUMPÓKA KÖSZI AZ ERDDIGI SEGÍTSÉGET DE AKÁR HOGY IS PRÓBÁLTAM NEM SIKERÜLT PRIVIBEN SEM TUDTAMELKÜLDENI ARRA IS AZT ÍRJA TÚL NAGY FÁJL PEDIG CSAK600X425 ÉS 145 KB.MÁR NENM ÉRTEM!!!! :( javascript:emoticon(':(')
Sad

erika1

Pumpóka, Babyteve!

Ezért szeretem a tapasztalt anyukákat! :) Jó és sok info jön tőlük. Oké, akkor nem fogok enni semmit. Ha nagyon vontatott lesz a szülés, akkor azért ott lesz a szőlőcukor tartalék gyanánt. Ivás nélkül max. 3-4 órát bírok, utána vatta-effekt, de egy-egy korty segíthet.

Az orvost nem kérdeztem amúgy a kajálásról, eszembe sem jutott. Voltam egy háromórás gyorstalpalón, és ott mondta egy szülésznő, hogy kicsi sali bemehet, amikor kezdődnek a fájások.

Most így jobban meggondolva, valószinüleg akkor, kivételesen, izgatottabb leszek annál, minthogy a kaján járjon az eszem. Bár ki tudja! Amikor a polgári esküvőnkre mentünk, Visegrád felé félúton rámjött az éhség, így hófehér ruhában, papirzsepivel az ölemben nyomtam egy be szendót :lol:

Erika!

eszterkalmar kukac yahoo pont com
Küldd át a képet és lekicsinyítem.

Ma megint átestem egy cukorterhelésen. Kiváncsi vagyok, mi lesz most az eredmény. Négy hete olyan furi eredmény jött ki (éhgyomri 4,8, terhelés utáni 3,8), hogy azt gyanítom, valakivel elcserélték a vérmintámat. Holnap hívom a dokim az eredményért.

Eszter

Kép
eszter.eu

8) helyett 8

Eszter

Kép
eszter.eu

eszter, a jánosban vizet inni lehet, enni nem, szőlőcukrot viszont akármennyit.
kerekpocak

Zsófi!
Tictac-ot is irnak a szülésfelkészitőn a szőlőcukor mellett, hogy azt is lehet. Én uuuuuutálom a szőlőcukrot, inkább a tictac, a narancsos... :)
A vizet irják is, hogy fél lityis ásványvizet (mentest) vigyünk magunkkal....
Ez egyébként a Péterffyben is igy volt, hogy szőlőcukrot lehetett, meg kicsi vizet... ott inni sem nagyon szerették, ha iszunk.. mondjuk nekem az EDA mellé ment a folyadék is infúzióban gondolom ezért nem hiányzott annyira a viz... uhh, az kicsit mókás volt, hogy két vagy három liter folyadék ment le infúzióban, a szülés után is folyt még... aztán mikor a megfigyelés vége felé mondta a szülésznő, hogy kéne pisilni egyet... mondtam, hogy nekem nem kell... na, próbáljam csak meg, mert jönni fog az... ahha, telecsorgattam az ágytálat, pedig nem is kellett... :lol: néztem is, honnan jön ez a rengeteg???... hát ami befolyt, annak ki is kell folynia... :lol:
Vendég

Sziasztok!
18-éves korom óta van gerincsérvem kettő is. Nem ez volt az oka a császárnak sőt szoba se került csak amikor az EDA-kanült rakták be szóltam a doktornőnek, hogy hol vannak, így máshova tette be. Annak idején amikor kiderült nekem is ez volt az első kérdésem tudok e normál úton szülni megnyugtattak, hogy igen. 14-órát vajúdtam, csak vizet lehetet inni és szőlőcukrot enni, persze kaptam infuziót a burokrepesztés miatt, kicsit nehéz volt így a séta, de mindent ki lehet bírni.
silver76 szerintem, minden rendben lesz ne izgulj!
Ki a dokid?
clarisza

mi hétfőn megyünk uhra. nagyon kíváncsi leszek a méretekre -ági, majd rákérdezek- valamint arra, h ennyi iszonyatos járkálás, lépcsőzés és súlyemelés hatására mi a helyzet a méhlepényemmel-szájammal (már méhszájammal hihihi) és a korábbi varratommal. naaaagyon érdekel!
kerekpocak

Sziasztok!

clarisza:Molnár dr-nál fogok szülni...Köszi a megnyugtató szavakat...scak úgy megijesztettek,hogy nagy lesz a bébim,meg hogy akár le is bénulhatok...
Lehet,hogy mire fel keveredek a kórházba,már annyira előrehaladott lesz a szülés,hogy nem is lehet császár...nem? :wink:

Persze a baba érdekében mindent megteszek...csakhát állítólag császár után minden sokkal lassabb és nehezebb...és én egydül leszek teljesen itthon a babóval,a páromnak dolgoznia kell.Nagyik meg nincsenek...

Szóval csak ezért félek... :oops:

De nagyon ügyi voltál,hogy így végig csináltad!!! :wink:
silver76

silver: én császáros voltam. amikor hazajöttem a kórházból már nem fájt semmim, és semmi bajom sincs azóta sem. már a 2. napon rendesen volt tejem és 11 hónapig szoptattam. semmi különbség nem volt köztem és a nem császárosok között. egyáltalán nem fájt nagyon (sokaknak a gátseb 2-3- hétig fáj).

szal ne parázz.
kerekpocak

Egy váratlanul fellépő fertőzés miatt elvesztettük Csengét.
Marci szerencsére jól van, Ő ad nekünk erőt a továbbiakhoz...

Kata és Péter

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata és Péter! Fogadjátok legőszintébb részvétemet Csenge miatt! :cry: :cry: :cry:
Nagyon sok erőt kívánok nektek és legyen sok örömötök a pici Marciban! Vele minden rendben lesz! Nagyon -nagyon drukkolok nektek!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Kedves Kata és Péter!

Bár nem régóta élvezem a fórumozók társaságát de fogadjátok mély együttérzésem a történtek miatt.... :cry:

A kis Marcihoz sok örömöt és boldogságot kívánok!

Silver
silver76

Kerekpocak:Jól esik végre pozitív császáros anyucival is találkozni...

Remélem,én is olyan ügyi és tapraesett leszek mint te... :wink:

Abban bízom,hogy annyi komoly műtéten estem át és másnap már szaladgáltam...talán most sem lesz ez másképp...
silver76

Kata és Péter!

Fogadjátok mély együttérzésemet Csenge elvesztése miatt. :cry:
Imádkozok értetek és kívánom, hogy Marcival minden rendben legyen. És így lesz! Ti is bízzatok!

Fatima

fatima

Kata, Péter!

Ez most nagyon megrenditett! :cry: Nem is tudok mit irni! :cry:
Nagyon sok erőt nektek és Marcinak pedig sok-sok egészséget.... ennyit tudok kivánni, most más nem jön... :cry: :cry: :cry:
Vendég

mélyen megrendülve olvastuk soraitokat. nincs szó arra, amit érzünk. veletek vagyunk. nagyon nagyon nagyon sok erőt küldünk nektek.
kerekpocak

Kata, Péter!
nagyon sok erőt, kitartást és szeretetet küldünk Nektek!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mangó

Kata, Péter!

Fogadjátok legőszintébb részvétemet.

KépKép
KépKép
nyuszi04

Kata és Péter!
Fogadjátok legmélyebb együttérzésemet, és nagyon sok erőt kívánok nektek a továbbiakhoz!

Nelly

Kép
breeki

Fogadjatok oszinte reszvetunket, mig nem voltama anya nem is hittem volna hogy ennyire lehet szeretni es nem is tudhatom, hogy mekkorra fajdalmat lehet tullelni, Marcival talan kicsit konnyebb, sok egeszseget es kitartast kivanok hozza.
agi

Kép
cica_1

Kata és Péter!

Megrendített bennünket a hír, annyira bíztunk, és annyira biztató volt, hogy már 2 heten is túl vagytok...
Együttérzünk a fájdalmatokkal, sok erőt, kitartást kívánunk Nektek, a kis Marcinak pedig egészséges nagyon hosszú életet!

Kép
Kép
meli30

Drága Kata, kedves Péter,
nem hiszem, hogy van olyan kifejezés, amit elég találónak tartanék ide...
Így inkább azt kívánom, hogy amikor majd Marci bemutatja nektek a kedvesét, saját lányotokat lássátok benne viszont, és legyetek olyan anyós és após, mint amilyen nagyszerű anya és apa vagytok.
zizi
1zizi

Nem is tud az ember ilyenkor mit mondani.
Őszintén sajnálom! Ez felfoghatatlan.
Nagyon sajnálom!

Remélem Marci sok erőt ad Nektek!
Vigyázzatok rá és egymásra!

Kép
niki30

Szia Silver!
Molnárnál szültem én is, hogy nagy a baba nem feltételezi a császárt, egy barátnőm szintén nála szülte minhárom babáját 4-kiló felettiek voltak, és egyik sem lett császár aki ismeri Molnár doktort az tudja nem szereti a császárt. Hidd el mindent elfog követni veled együtt, hogy hüvelyi úton szülessen meg a babád.
Nekem azért lett császár, mert úgy mozgott még a szülőágyon is, a kis pocaklakom, hogy sikerült teljesen belegabajodnia a köldökzsínorba. Még félóra kellett volna, de annyira lecsökkent a szívhangja, hogy Molnár doktor nem kockáztatott, hálás vagyok érte! Mivel már tolófájásaim voltak mondthatom azt, hogy átéltem császárosként azt amit egy normál úton szülő nő. A műtőben rögtön odahozták csak ásítozott a picurkám, visszavittek a kórterembe(nem őrzőbe) ez hajnal fél háromkor volt és reggel hatkor a csecsemős nővér már hozta is a kisfiamat és oda tette mellém barátkozni, ismerkedni. Egésznap ott volt velem, szoptattam. Délután háromkor engedtek felkellni onnantól kezdve én jöttem mentem babámat teljesen én láttam el csak éjszakára vittem be a csecsemős részlegre, a hasammal nemfoglakoztam, lehet, hogy ennek tudtható, de otthon sem volt semmi problémám édesanyám mindennap jött, hogy segítsen, de csak beszélgetnie kellett velem, mert mindent megcsináltam egyedül(ez nem hősködés csak jól esett a tevékenykedés). Semmivel sem nehezebb egy császárosnak csak máshol van a vágás!!! Clarisza
clarisza

Zsófi!
Várunk az uh hirekkel majd!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Tegnap összeraktam egy fénykép erejéig a kiságyat....

Kép

Egy db friss pocakkép...
Kép

Még egy adag babaruha-mosás van hátra és minden kész, tiszta... :)
Még egy-két apróság hiányzik, de az már tényleg apróság, inkább ami majd a kórházba kell, ásványviz, ilyenek....
Utazóágyunk nincs még, ami nagyobb dolog, meg vmi olcsó mózeses (vagy vmi más nagykerekü) babakocsi a telekre... de ezek végülis szülés után is tök ráérnek... mondjuk, nézegetem őket a vaterán meg a teszveszen, hogy ha esetleg találok, akkor nem szalasztom el. Telekre nem akarunk újat semmiképpen, mert kutya nem látja, meg úgyis a babakocsit is terepen fogjuk ott tolni néha sárban, homokban stb..... már néztem, volt 4-5ezerért elég nagy kerekü... utazóágyak drágák még használtan is. Olyan mérges voltam viszont, mert jan.végén volt az Auchan-ban utazóágy 5ezerre leárazva tizenvalamennyiről és pont akkor nem volt plusz lóvénk... :evil:
Na nem baj, kutakodok tovább! Bár most mosógépet kéne venni, mert úgy néz ki, sz@rni megy a régi... :evil: pont most! Bár inkább most, mint akkor, amikor már itt a pici és akkor romoljon el....
Vendég

Kata, Péter! Őszinte részvétem. Remélem Marci hamarosan otthon lehet veletek és segít enyhíteni a fájdalmatokat.

Kép

Kép
szofi74

Clarisza, Kerekpocak! Köszi, hogy leírtátok a császárral kapcsolatos pozitív tapasztalataitokat, főleg, hogy az egyik az én orvosomhoz kapcsolódik. Nekem ez most nagyon kellett, mert az egész hétvégém ilyen gondolatok jegyében telt. Csütörtök este voltam dokinál. Szerencsére minden rendben a gyerekekkel, koruknak megfelelő méretűek és nincs köztük különbség, szinte teljesen egyformák. Korábban egyiküknél egy kicsit több volt a magzatvíz, most viszont az is teljesen rendben van. Szóval majdnem teljes az örömöm, csak éppen mindketten megfordultak. Most is négy kis lábacska tapos ott lennt valamimet, de nagyon... Állítólag lehet reménykedni, de nem sok esély van rá, hogy ikrek 30. hét után visszaforduljanak. Nagyon elkeseredtem, mert eddig csak a hüvelyi szülésben gondolkodtam, abszolút arra készültem lelkileg is, hogy a párom ott lesz velem végig, után együtt lehetünk a picikkel... Most egy kicsit megnyugtattatok, hogy így sem lesz olyan szörnyű.

Kép

Kép
szofi74

Kedves Kata és Péter!
Nagyon megráz engem is ez a szomorú hír, annyira bíztam benne hogy erős lesz mindkét babó. Fogadjátok részvétemet!!
Kívánok nektek sok erőt és kitartást és kérem az égieket hogy Marcival minden rendben legyen!!!!!!!!!!

Kép
viky30

Kata, Péter!

Fogadjátok őszinte részvétem!! Kívánok nektek sok erőt és kitartást, Marcinak egészséget!!!!

Zsu

Zsu
svs

ági hihetetlen, h minden ennyire pakk már! heheh mi EGYÁLTALÁN nem kezdtük el a készülődést, semmi sincs meg-kész és nem is tervezem még egyelőre. valahogyan nem tartom még fontosnak, de tuti az van, h nem bírom még mindig felfogni, h hamarosan megszületik. lehet, h itt lenne az ideje?

utazóágy: mi az auchanban vettünk tavaly 10 ezer körül és nagyon bevált, azóta is rendszeresen használjuk.
kerekpocak

minden ok, most voltunk uhán. jónás kb 1200-1300 gramm a dokink szerint átlagos súlyú a 30. héthez képest.
kerekpocak

Zsófi! Örülök, hogy minden ok Jónással. :)
Akkor megnyugodtam most kicsit, mert "csak" 2-300grammal kisebb Zsófibaba nálatok, mondjuk, nekem egy hete mondott a doki 1kilót, lehet, azóta hizott kicsit már... legalábbis remélem..
Két hét múlva megyek legközelebb (27-én) hozzá, majd szépen nézek, hogy csináljon uh-t, hogy megnyugodjak, fejlődik rendesen... :)

Eszter? Hogy vagytok?

Petra??????? Nagyon eltüntél!!!! Csaknem babázol már???
Vendég

Kata,Péter fogadjátok részvétem a kis Csenge miatt és erőt hogy át tudjátok vészelni a nehéz napokat
eni75

Kedves Kata és Péter.

Fogadjátok őszinte részvétemet.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Kedves Kata és Péter!

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok! Nagyon-nagyon sajnálom. Nem tudok mást írni.

Marci hogy van?

Eszter

Kép
eszter.eu

Pumpóka!

Köszi az érdeklődést, jól vagyunk. Most egy kicsit nehezen kapok levegőt, de csak azért mert ülők :lol:

Amúgy a szeméremcsont és környéke feszül hihetetlenül, napról-napra erősebben. Legalább fokozatosan hozzászokom. Ma elmentem úszni reggel. Egyrészt hihetetlenül megnyugtatott, másrészt a vízben nem fájt semmim. Kezdem érteni a kádban vajúdás lényegét. Kár, hogy itthon csak tusolni tudok. Kezdek gondolkodni egy műanyag, felnőttméretű "kiskádon".

Balázs napirendje kezd megváltozni. Eddig délelőtt nem igen aktivizálta magát, délután már böködgetett, éjjel meg pörgött. Tegnap egész nappal nagyon aktív volt, talán ennek eredménye képpen kb. végigaludta az éjszakát. Aggódtam is rendesen, hogy normális-e ez, de aztán reggel úszás közben ő is úszott velem néhány hosszt.

Kezdem összekészíteni a kórházi cuccost, bár március 10-ig remélem bent marad a babó.

Szerintetek érdemes meglátogatni a gyerekorvost még terhesen?

Mindenki vigyázzon magára!

Eszter

Kép
eszter.eu

eszter: nekünk nem opció volt, hanem kötelező. több okból:
1. az első nap kijön, ahogy hazajöttök a kórházból- ha nem mész hozzá előbb, akkor fura pont ott találkozni.
2. ad bianko recepteket popsikrémn stb, amit még terhesen kapsz meg- szal muszáj taliznotok.
3. esetleg még tudsz válogatni is.

szal nem érdemes, sztem hanem muszáj.
kerekpocak

amúgy a védőnő szokta ezt koordinálni. nektek nem mondta? nálunk még csaba is jött, h megnézzék egymást.
kerekpocak

Sziasztok Lányok!
Örömmel tudatom mindnyájatokkal, hogy 2008.01.29-én megszületett Zsombor (1350gr) és Bendegúz (2400gr). :lol:
Bendegúzzal hétfőn jöhettünk haza a kórházból, Zsombinak még 3-4 hétig sajnos maradnia kell a koraszülött osztályon. Mindketten jól vannak, a kis manó is gyorsan nő.
Hogyha lesz egy szussznásnyi időm, majd beszámolok a szülésről, ami -annak ellenére, hogy csaszi volt- számomra egy élmény volt, a dokimnak, az aneszteseknek, a szülésznőnek, a gyerekorvosoknak és asszsitenseknek köszönhetően.
petra

Kép zsombi manó Kép bendi itthon

Petra
Kép
petricsek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?