MINDENKINEK!!!
Jajj, de gyönyörűek ezek a Pici lánykák, öröm őket nézegetni.
Zsu!
Gyönyörű Panni baba , angyali kis hurkái vannak, jót mosolyogtam rajta. Bencémnek hasonlóak voltak, Dorka viszont egyáltalán nem volt ilyen.
A tejkiütéseket meg szerintem ritka az a baba amelyik megússza, de pár napon belül el fog az múlni, meglátod.
Nagyon aranyos kis pufi arca van a Drágának, ezt jó értelemben írom, nagyon édi baba.
Hát... igen, a grimaszolás és mosolygás anyának szól nem a fényképezőgépnek, kis okos már most, látod????
Tök jó, hogy nem félt a nagykádban , biztos fog nemsokára hatalmasakat pancsolni Veletek.
Olgi!
De jó a családi fotótok, szépek vagytok nagyon. És már olyan tavaszias a kép, látszik a napsütés is.
Tündi babának csodaszép a fülbevalója, és örülök, hogy őt nem viselte meg annyira a füllyukasztás mint anyát. Ez nálunk is hasonlóképppen volt Dorkánál.
Bea!
Igen-igen jöjjön a tavasz már, én is azt mondom, remélhetőleg a takonykórból való kikecmergésünket is jelentené már.Jó lenne, ha egyetlen kibujt virág sem fagyna le.... bár még február közepe van, sajnos sosem lehet tudni, de bízzunk a jó időben.
Drága fiam is már azt szeretné ha mamáéknál az udvaron medencézhetne... na erre azt hiszem még jópár hónapot várni kell.
Pintyus!
Oké, ha nem aggódsz az szuper, pár hét és megtapasztalod milyen is a pici mocorgása a pocidban. Semmihez sem hasonlitható szerintem. Jajj, de jó is volt átélni..... hmmmmmm.
Sajna Dorka nem úgy néz ki hogy kifelé menne ebből a takonyból, a hócipőm tele is van, elhiheted. Az én orrom is be van dugulva szinte egész nap. Arra tippelek, hogy Bence hozhatta haza az oviból mert ott több beteg gyerek is volt. A 18 hós szuri igencsak megdolgoztatta Dorka immunrendszerét, és ezért is kaphatta el a kórságot.
Tali azért remélem hétvége felé összejön és a 19.-ei nagy talit sem veszélyzeteti.
Sajna én személy szerint nem tudom melyik ingatlaniroda a legjobb, azt tudom, hogy általában 1.5-3 % jutalékkal dolgoznak. Azt tudom, hogy a DunaHouse elég jó cég, megnézheted a honlapjukat is.
www.dh.hu
Szuper kis programokat csináltok hétvégén , de kell is, jó idő van, volt.
Alíz!
Hangyabolyra már írni sem tudom, hogy mikor lenne alkalmas, annyira várom már hogy kilábaljunk és mehessünk. Apával meg is beszéltük el és haza is furikázna minket, szerintem ha kell, majd Benneteket is. Csak jönne már össze végre, ott tartanánk...
Balika fején látszik még a nagy esés nyoma? Remélem már kiheverte teljesen. :wink
Ma anyuék megköszöntötték Dorkámat, hoztam is Nektek pár képet.Bence jól érezte anyuéknál magát, ha tehetné ment volna vissza velük.
Dorka egyem meg örült az ajándékoknak, a bőség zavarában először azt sem tudja melyik játékot nézze meg alaposabban.
SZÉP ESTÉT NEKTEK!
Dorka gesztenyetortája
Elégedett mosoly
Nem túl nőies póz
Drágáim
Bőség zavara
Elmerengve
Dorka baba ajándékai