Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a jókívánságokat és a gyógy puszikat.
Még van dudor a homlokán a drágámnak,de már szebb mint tegnap.Remélem rendbe jön a partyra. :)

Andi.
Jaj szegény Dorka ,megint ez a fránya hányás.
Nem tudom milehetett a baj,lehet vastag volt a héja?Bár akkor kiköpte volna,Balázs is úgy szokta.
Nem volt még ilyen neki?Ha nem akkor az sem lehet hogy allergiás rá.Passz,lehet akkor savas volt neki amit írtál is.
Remélem most már jól van.
Végül is nem vasaltam mert jött apukám délután és pogit meg rétest sütöttünk,míg Balázs aludt. :)
Mindegy,majd holnap.

Awe:
Jó hogy írtál,te szegény még nem múlik ez a hányinger.
A barátnőm volt ugyan így ahogy te őt is beakarták fektetni ,de először ő saját felelőségére nem feküdt be és inkább minden nap ment infúzióra.Ott ült míg lecsepegett és utánna hazament ,később már csak egy héten 3-szor kellett neki menni.Végül csak befektették 1 hétre,de nem biztos hogy téged is befognak.
Mondjuk ha semmi nem marad meg benned ahogy írod az tényleg nem túl jó.Remélem minnél előbb jobban leszel.
Jó egészséget kívánok neked.

Zsu:
Egyem meg azt a kis mosolygós Pannikát.Akkor nagy a boldogság apánál is,igaz?

A Torkos csütörtökre végül mi sem megyünk,mert a férjem nem nagyon akar nyomorogni.Azt mondta hogy majd elmegyünk valamikor máskor.Lehet igaza van,most mindenhol teltház lesz.

Na puszi nektek.

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam írni, nem jelent meg ez az ablak...
Szegény Dorka..jobbulást és jó pihenést!
Mi nem megyünk torkos csütörtökre, mert kb. egy olyan vacsit, amit megennénk ketten annak a negyedéből kihozom hármunknak...és nagyon meg kell nézni, h. hova tesszük a pénzt...így is alig van :lol:
Ma itthon voltam, pihentem meg barátnőztem:)
Aliz! Ahogy olvastam az időpontot, pont akkor jöttem ki az alapitványtól, amikor kinn volttok...talán mégis jobb lett volna talizni, akkor elkerülitek a balesetet...szegénykém...sok gyógypuszi a kis puklira:)!
Vendég

Hotam 2 képet a kis Gyönyörűségemről! :D

Kép Apa vállán pihenek

Kép portré :)

Kép
zsuzska81

Jaj, de gyönyörűséges kis cukorborsó! Egyem meg, kiscsillag, milyen szépen kerekedik:)!
Vendég

Jó reggelt!!!!!!!!!

Éva!!!!!! Ez borzasztó hogy lehet be kell feküdnöd! De nagyon örvendek hogy írtál végre, már nagyon hiányoltalak!!! Nincsen semmi olyasmi ami bent maradna?? De ha nem érzed gyengének magad akkor miért fektetnének be??!!
Ha bárhova menni kell és nem tud már akkor én szivesen elkisérlek bármikor! Ezt komolyan mondom, csak szoljál! :wink:

Andi: ettől is megijedtem, minden nap írsz valamit amitől borzong a hátam, szegény Dorka, nem lehetett könnyü neki ezt a fájdalmat elviselni, és neked sem végig nézni! Akkor azt hiszem mandarin egy ideig nem fog kelleni! Nagyon finomat főztél, majd én is kipróbálom!

Zsu: ez a kis csaj egyszerüen tündéri, nagyon szépen nővekszik és most már igazi nagy lány arcocskája van! Hasonlit rád, szerintem! Már nagyon várom hogy láthassam!

Olgi: remélem ténleg eltudtok jönni!

Aliz: Hogy ezek a gyerkőcök menyi hülyeséget csinálnak!!! Remélem nem lett nagyon csúnya a pukli és hamar elmúlik neki. A taliig meg biztos!

Anita: rendes tőled hogy felajánlottad a soförködést. Várom hogy megismerjelek!

Na a tegnap megjártuk Pestet, Ikeáztunk is, vettünk egy pár dolgot, ki néztem baba ágyat és szkrényt pelenkázóval együtt. De kiváncsi vagyok mi lesz a Kikába!

Babánkal minden rendben van, 12+4 naposra mondta a doli a méretei alapján, nagyocska a drága. 57 g. Magyarország egyetlen legujabb Uh gépével vizsgáltak és nagyon alaposan. Mindent láttunk és cdt is kaptunk a vizsgálatról. BPD: 18 mm, NT: 1,2 mm (megjegyzem ezt nem látták a klinikai Uh-n)ezért kell visszamennem 2 hét mulva és a csontjait sem látták azon a gépen itt meg még a bordácskáit is láttuk. :lol: FL: 7 mm, CRL: 60mm.

Nagyon büszkék voltunk rá, láttátok volna a férjemet hogy figyelte!!! Nagyon édi volt! Végig lubickolt, és motgolódott, meg mutatta magát minden pózból, és egy időbe ugy feküdt mintha nyugágyba lenne, kezecskéi a feje mögött! :lol:

Na nem untatlak többet, teszek fel képet, bár nem tudom mit láttok belőle mert nincsen scannerem itthon ugyhogy le fotóztam és igy tezsem fel!

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Zita! Jaj, de jó, hogy hoztál képeket! És micsoda jó képek! Nagyon jól látszik a babád! :) örülök, hogy minden rendben! :D Mi az az NT? :o Úgy rémlett, én is 12+4-nél voltam uh-n, elővettem a papíromat, és igen! Nekünk is 7 mm volt az FL! :D

Pannika reggel hányt.... :( Többször is.... Pedig éjszaka 3 óránként evett, nem gondoltam, hogy túleszi magát. Bár, nagyon remélem, hogy csak erről van szó, és nem lesz beteg! Úghogy most a nagyágyban pihenget, mert a matracát ki kellett mosni...

Kép
zsuzska81

Szia Zsuzska!!! Nagyon sajnálom szegény Pannikát, de biztos csak sok volt neki a tejcsi! Nehogy beteg legyen a drága!!

Köszönöm szépen a dicséreteket! Valóban jól látszik már. Az NT az a nyakiredő! És tökéletes! Szépen fejlődik a kicsink! És én ennek anyira örvendek!!! :lol: :lol:

Pannika biztos jobban lesz a nagy ágyikóban, számoljál majd be az állapotárol!

Szerintetek csak ugy kopogjak be a körzetismenhez a vérvételi leletemért??? Mert az ajtón azt irja hogy ne kopogjon! Most akkor hogy csináljam. Tegnap kellett volna mennem de ugye nem voltunk itthon!
Vendég

Sziasztok!!!

Huuu... egyszer nem aktivkodom és mennyit termeltetek, de tök jó, örültem neki.

Zsu!
Tényleg csodaszép kislány Pannika, nagyon jó hogy hoztad a képeket. Szépen kerekedik a kis pofija is.
Viszont ez a hányás... én már csak tudom milyen. Soha egyetlen gyerekemből nem bukott ki a tej, de nagyobb korukra lettek hányósak, sajna.
Remélem Pannika nem lesz beteg csak kicsit többet evett a kelleténél, vagy csak a büfi ragadt bent és az hozta ki a tejcsit.
Majd ird meg hogy van a kis Drága, de tényleg remélem egyszeri volt ez a hányás nála.

Pintyus!
Csodaszép a babád, nagyon jók a képek. Annak meg külön örülök ha meg tudtak nyugtatni, hogy nincs semmi gond vele, tökéletes méretei vannak.Ugye nem parázol tovább? Remélem boldog kismami vagy és nem idegeskedsz.
Tegnap csodás napod lehetett. Láttad a babádat... és még shopingoltatok is. :lol: :wink: :lol:

Köszi a jókivánságaitokat, Dorka jobban van, pontosabban már egyáltalán nem fáj a pocija és nincs hányás sem.Szerencsére az éjszakánt is eseménytelenül zajlott, aludt Dorka reggelig.
Persze az orrából folyamatosan jön a sűrű váladék, alig győzöm neki leszívni. De persze még mindig jobb ha kijön minthogy rámenjen a fülére vagy arcüregére, mert az biztos nagyon vacak lenne.

Alíz!
Nem, nem volt még ilyen gondunk a mandarinnal... Azóta is agyalok itt hogy mi lehetett a gond. Alig evett mást akkor este csak a mandarinokat és tejcsit ivott. Lehet ez a kombináció kavart be, vagy maga a mandarin, nem tudom. Mindenesetre ismét annnyit eszik Dorka 1-2 hete mint egy pillangó, ugyhogy arra gondoltam ha ez nem változik pár napon belül akkor majd jövő csütörtökön leviszem tanácsadásra és iratok neki étvágygerjesztőt. Nyáron már szedett egyszer, akkor 2 hétig kapta (kaphatta, mert erős szer) első napokban farkasétvágyat csinált nála, evett mindent és állandóan. Aztán persze a 2. hét közepére már csökkent az étvágya, de azért utána is jól evett. A mostani evésénél sokkal jobban. Majd megkérdem az orvost kiirja e neki vagy próbálkozzak mással. Bár állitólag a vitaminok is étvágygerjesztőek (amiben van B-vitamin is) hiába adom én neki étvágyat nem csinál Dorkának. :(

Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Zsu!

Elhiszem hogy olvadoztál a kis Drágád mosolyától, én is olvadozom még manapság is egy-egy ilyen megnyilvánulásukon.(Dorka jön a pici kezeit a nyakam köré fonja és puszilgat, vagy Bence odabújik hozzám és mondja hogy anya, ugye tudod mennyire szeretlek. :P )
De pici korukban is pityeregtem minden szivdobogtató megnyilvánulásukon. Első mosoly, első simogatás, első ölelés...
Az első kimondott ANYA szó..... hát attól meg kész voltam. Majd meglátod Te is pár hónap múlva. :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

szerencsére azóta nem volt újabb hányás! Próbálnám egy kicsit ritkábban etetni, hogy ne terheljük a kis gyomrát, de ha éhes, olyan kínkeservesen tud sírni....Viszont nagyon jó kedve van, így biztos csak sok volt a kajcsi. Az előbb tök sokáig azt játszottuk, hpgy grimaszolt, én meg utánoztam, ez annyiar tetszett, hogy egyfolytában mosolygott! :D

Kép
zsuzska81

Zsu!

Örülök, hogy nem hány a picurka, tényleg csak túlehette magát. Kis mohó bébi. :lol: :lol: De előfordul ez bárkinél. A kínkeserves sírást valóban szörnyű hallgatni, tudom milyen az. :oops:
Majd, ha tudsz hozz grimaszolós, mosolygós képeket Pannikáról. Édes lehet, persze amúgy is az, gyönyörű kislány. Tényleg olyan kislányos kis pofikája van.

Pusssz!

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Még most jövök mert délelőtt takarítottam meg főztem.Balázska alszik így gondoltam írok egy pár sort.

Zsu:
Tündéri Pannikád,szépen kerekedik az arcocskája.Látszik hogy jó étvágya van.
Örülök hogy már nem hányt töbször,biztos csak a felesleges tejcsi jött ki.
Nálunk is volt ilyen mikor túlette magát Balázs.Miután kijött nyugodt baba volt,nem bántotta a kis gyomrát.
Biztos Pannikával is így volt.

Pintyus:
Nagyon jók a képek,szépen látszik rajta Picurkátok és amint írod jól el van odabennt.Mozgolódik,ficánkol tehát jól érzi magát.
Most már te is megnyugodhatsz ,és élvezd a pocakos állapotod. :wink:

Andi:
Örülök hogy Dorka jobban van.Csak most meg nincs étvágya,egyem meg vigyázz a vonalaira. :)
Na jó csak vicc volt,persze ha úgy érzed vidd el az orvoshoz,egyébként a Cebion csepp is étvágyat csinál állítólag.
Próbáltad már?
Nem akarok okoskodni,csak kérdezem mert rá van írva hogy arra is jó ,mert egyébként ez c- vitamin (de biztos ismered).

Bea:
Ez már így alakult ,köszi a gyógypuszit.
Egyébként nem tudtam hogy meddig vagy mert nem írtad,csak hogy délre mész.De akkor még nagy volt a köd és ezért mentünk le délután.

Kép

Kép
aliza

Awe,Lolita merre?Gondolom dolgoztok,szegénykék.Majd gyertek amint tudtok.

Andi:
Elfelejtettem írni hogy lehet Dorkának a váladék(takony,bocsi :oops: )csorgott le a torkán majd a gyomrában összegyűlt és azért hányt.Ez is lehetséges ha eddig a mandarinnal nem volt gond.Na mindegy al ényeg hogy jobban van csak még folyik az orra szegénykémnek.
A Hangyabolyt akkor toljuk ,a jövőhéten hátha sikerül elmenni bár akkor meg szurit kapunk. :?
Előbb-utóbb csak el jutunk. :P

Kép ezt Dorkának küldöm. :D

Kép

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!
Bocsi, hogy ismeretlenül beledumálok a topikotokba, de kérdezni szeretnék valamit. 3,5 éves kisfiamnak olyan letapadás van a futyijén, amit nem tudunk oldani, pedig fitymaszükülete nincs, szépen magának huzogatja a bőrt. Eddig vártunk, hátha csoda történik, de nem történt, mostanában pedig néhányszor szólt, hogy csipi vmi a fütyijét, úgyhogy elhatároztuk, hogy nem vérunk tovább, hanem megcsináltatjuk. Debrecenben szeretnénk valahol, bár mi nem debreceniek vagyunk. Az lenne a kjérdéls, hogy tudtok-e ajánlani vmi rendes dokit ezügyben, olyat, akinek van tapasztalata gyerekekkel, esetleg magánrendelő is lehet. Urológus ismerősünk nekünk is van, de nem kifejezetten gyerekes és félek a hozzáállásától, gondolom egy kisfiuhoz türelem kell.
Előre is köszi a válaszokat, kellemes hétvégét!
vakond
vakond

Kép

Alíz!
Jajj, én már magam sem tudom mi volt Dorkával, meg mi van most, teljesen padlóra küld ez a gyerek. Orrfolyás mellett alakul a köhögés is, a délutáni alvását is ezzel fűszerezte.... hát én már nem is tudom mit csináljak vele.
Köszi a tippet, szoktam én is adni neki Cebion-cseppet is, Vitacolant is (multivitamin szirup), néha-néha Béres-cseppet... de egyik sem csinál nála étvágyat, ezeket már végigzongoráztuk a nyáron is pár hétig. Sőt Aloe Vera-s immunrendszer erősitő lötty-möttyöt is teszek a teájába, Aloes multivitamin tablettát is eszik néha.... ettől több "vackot" már nem adhatok szerintem neki. Bence és apa hordják haza a sok nyavaját a közösségből, mi meg küszködünk. Plusz ez az étvágytalanság.... :roll: :roll: Fél éve , épp 1 éves korában csinálta ez a lányka azt hogy nem volt hajlandó semmi értelmes ételt megenni, csak rudit, kukit, krémtúrót, gabonapelyhet.... ilyesmiket. Na ezért is örültem, hogy evett mandarint tegnapelőtt este, aminek ugye irtam a folytatását. Ma is szinte csak egy kis ropit evett. Megkóstol ő 1 falat erejéig szinte mindent, de ennyi..... Nyáron voltunk vérvételen is, mert a doki szerint vashiány is okozhat étvágytalanságot, de szerencsére szuper lett a vérképe, vas is teljesen rendben volt, mégcsak nem is az alsó határon volt. Egyedül az étvégygerjesztő szirup segitett... Anyu is azzal vigasztal hogy a tesóm is és én is kaptuk ugyanezt az étvágygerjesztőt, mert mi is hasonlóak voltunk étvágy terén mint Dorka. Aztán láthatod, nálam igazán hatott a csodaszer... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na mindegy, nem nyavalygok tovább.Ha ezt folytatja a kisasszony a doki bácsit meglátogatjuk hamarosan. :roll: :roll:

Köszi , egyáltalán nem vettem okoskodásnak, hogy arra gondolsz hogy a váladék csorgott le a torkán az okozhatta a hányást. Lehetséges ez is, fogalmam sincs, de tényleg.

Vakond!
Annyit tudok hogy az OTI-ban van egy szakrendelés, kisfiammal 3 éves korában mi is ott voltunk. Doki bácsi egy mozdulattal megoldotta a problémát, persze előtte bekenegették, érzéstelenitették neki.Igaz a gyerek így is üvöltött, és nem volt valami humánus a módszer, de hatott. Sok gyerek várakozott a folyosón, volt aki egy pisszenés nélkül jött ki, volt aki üvöltve. Az orvossal igazán sokat nem beszéltünk, persze elmondta normálisan mit hogy csináljunk később is... Ha gondolod előkereshetem a papirt amit kaptunk, mert fejből a doki nevére sem emlékszem, szerencsére nem kellett azóta felkeresnünk. Ő a klinikán is dolgozik napközben, esténként (késő délutánonként) van rendelése az OTI-ban (SZTK).

Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi! Nem akarok belevauvau, meg okoskodni sem, DE a mandarin tejjel sajnos ilyen munkát végez....hányás, hasmenés....szóval, nem a legjobb párosítás, mivel így hamar erjedésnek indulnak a dolgok odabenn...
Étvágytalanságra nem tudok mit mondani, nekem sincs......muszájból ezek csak:)
Lehet, h. összejön nekem egy meló, majd kedden döl el :lol: !
Jó hétvégét Mindenkinek!Puszi Kép
Vendég

Hello Bea!
Nem is okoskodásnak vettem amit irtál, nyugi. :P
Csak mivel nem eszik Dorka arra gondoltam, hogy jajj, de jó végre nyom magába egy kis vitamint. Este meg elalvás sosem zajlik "kakókázás" (kakaó vagy tejcsi) nélkül. Üvöltés lett volna ha nem kap. Persze én is gondoltam, hogy nem igazi ez a párosítás, de azt hittem legfeljebb higabb lesz a széklete és annyi.
Hát sajna nem így jött össze.
Ami az étvágytalanságát illeti, az nem is aggasztana, ha legalább egyszerr enne pár falat értelmes ételt. De ma is a ropin kivül nem igazán evett semmit. :evil: :evil: :roll: Persze tea, kakaó, tej az jöhet nála... lassan visszaszokunk a tápszeres folyékony ételre. Kiszáradás nem fenyegeti, de hogy ne egyen semmit mégiscsak túlzás. :roll: Nyáron legalább megevett 1-1 rudit, nyomta a kukit, de most ezeket is csak módjával eszi. Nagyon rég evett már egy teljesen egész rudit, sok-sok héttel ezelőtt. Szóval, szerintem ez sem normális.
:roll: :roll: :roll:

Szorítok, hogy a meló kedden összejöjjön végre!!!!! :shock: :shock:
Majd írd meg milyen munka, de ha nem akarod elkiabálni, akkor majd kedden miután megtudtad, hogy megkaptad-e.

Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi! Jaj, elég rossz ez a helyzet, amit Dorkáról írsz.... :( Ennyire nem eszik? Csecsemőnek is rossz evő volt? Vagy csak mióta nagyobb és "rendes" kaját kéne enni? Meg gondolom, minden nyavalyára fogékonyabb így, hogy nem eszik rendesen... :( Ördögi kör ez! Egy kis étvágytalanságot átvállalok Tőle szívesen, és adok Neki az én farkasétvágyamból! :D Na, jó, ezzel nem poénkodok...

Bea! Szorítok nagyon a munkához! :D Majd beszélsz róla, ha biztosat tudsz, el ne kiabáld! :lol:

Alíz! Balázska fejecskéje hogy van? Fáj még Neki?

Pannika nem hányt többet! Néha kis bukás előfordul, deez a tegnap reggeli olyan sok volt, hogy inkább hányásnak mondanám... Azóta viszont jól van! Kis édes volt a hajnali szopinál is. Már mindig csak akkor ébred, ha nagyon éhes, így türelmetlen. Mondjuk nem sír, csak nyöszörög, és már veszem ki, mert úgyis enni akar! Erre ahogy letettem, és másztam mellé meg húztam fel a pólóm, majd' kiugrott a bőréből meg csillogott a szeme, úgy örült, hogy ehet! :D Mint aki egy hete evett utoljára...kis zabagép.... :D

Kép
zsuzska81

Kép

Zsu!
Igen, pici korában sem volt igazán jó evő Dorka. Kb. harmadannyit evett mindig mint Bence ugyanannyi idős korában. De mivel azért szépen fejlődött, kis mozgékony volt mindig, meg kislány is, meg ugye még testvérek között is lehetnek óriási különbségek az összehasonlitgatásokat abbahagytam. Védőnő és gyerekorvos szerint is normálisan fejlődött, fejlődik most is, nincs ok aggodalomra. Na de nap mint nap én látom hogy mit eszik, és elég elkeserítő, hogy szinte semmit. Pedig mindent megveszünk neki csak végre egyen valamit.
Perpillanat pogácsát majszol, de mint egy kisegér akkora morzsákat harapdál belőle. :roll: :roll: Na de végre eszik valamit, már ennek is örülök.

Édes a kis Pannika, örülök, hogy nincs több hányás, valószínűleg akkor valamelyik reggel az egy nagyobb bukás lehetett, nem? Azt mondják, ha a friss tejcsi jön ki akkor az bukás, ha félig emésztett , savanykás akkor az a hányás. Szóval Te tudod mi volt, de lényeg hogy egyszeri volt és azóta sincs semmi gond. Örülök, hogy jó az étvégya, akkor emiatt nem kell izgulnod, :wink: mint nekem Dorkával.
:roll:
Majd ha tudsz fintorgós, mosolygós képeket tegyél fel!

Olgi!
Sikerült a Tündike fülét pénteken kifuratni? Hogy viselte? Volt nagy sírás, vagy annyira nem volt vészes?
Majd hozz Te is fülbevalós képet a kisasszonyról, ha tudsz. Na meg Zozikát is szivesen nézegetjük. :wink:

Évi, Anita!
Még ma küldöm iwiwen a cimünket.

Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Hoztam képeket!

Kép beájulva

Kép közelről, itt látszanak a tejkiütések...:(

Kép fürcsi, kis hurkás :)

Kép törölközés

Kép
zsuzska81

Szóval tiszta tejkiütés lett a kis arca, pedig eddig olyan gyönyörű bőre volt... :( Képzeljétek, ma először nagykádban fürdött Pannika, az apjával! Nagyon ügyi volt, nem félt a nagy vízben! :)

Andi! Grimaszolós és mosolygós képet próbálok csinálni, de rafkós ám a kiscsajszi, fényképező előtt nem produkálja magát! :)

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Szép vasárnapot Mindenkinek!
Nagyon szép idő van, ennek örömére kiteregettem az udvarra! Már bújnak a kis tulipánok! Jajj, csak le ne fagyjanak!
Látszik a topicon, h. vasárnap van, nagy a csend :lol: !
Vendég

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Halihó!!!
Csak egy bekukk, mert jönnek a vendégek.
Íme a fülbevalós Tüncsike nagyikával és a mi boldog családunk :lol:

Csak egy picit sírt, amikor lefogták, én jobban sírtam :lol:

Gyönyörűek a gyerkőcök ( Zsu, Pintyus) :!: :D :D
Puszika, majd jövök

Kép
Kép
Kép
olik22

Helloka!!

Csak egy gyors köszönés mindenkinek!!! Mert jönnek sógornőmék!

Látom nem nagy a forgalom most hétvégén! De igy van jól, mindenki a családjával töltse ezeket a szép napos napokat! Remélem most már ténleg beköszönt a tavasz!

Bea: nálunk már régen bújnka telipánok én is nagyon remélem hogy nem fagynak le!

Gyönyörüek a kis lúrkók! Zsuzsi, Olgi!

Köszönöm szépen a bókókat! Valóban nagyon kis szép a babánk, legalábbis nekünk a legszebb már most, bár kis UFO-s még de a miénk! Igen, nyugodt vagyok hogy minden rendben van, és tudom hogy ezentúl is minden rendben lesz!!! Bízom a kis Maszatomba!
Eddig sem paráztam, csak akkor az elején, de azóta én nagyon nyugodt voltam. Nem idegeskedem. Tegnap egész nap kirándultunk, Sógornőmékkel voltun k Lillafüreden, ebédeltünk, réteseztünk, sétáltunk, kompoztunk! Ma házakat néztünk, de nem nagy sikerrel, ugyhogy holnap rá szállok az ingatlan irodákra! Nem tudtok valami jó kis ingatlan irodát? És most már nem házat nézek, hanem sorházat kis kerttel. 60-70 nm. Ha tudtok valamit akkor légyszi szóljatok!

Na puszi mindenkinek!!!

Andi, köszi amit írtál skypon, vagyis Hajni köszi!!!! Gyere és irjál ide is! :lol: Remélem kis Dorka rendben van és ezen a héten összefutunk végre!
Vendég

olgi! gratulálok hogy Tündike ilyen hősiesen bírta a fül lyukasztást, nagyon kis csini lett a fülcsivel! :lol: :wink:
Vendég

Kép MINDENKINEK!!!

Jajj, de gyönyörűek ezek a Pici lánykák, öröm őket nézegetni.

Zsu!
Gyönyörű Panni baba , angyali kis hurkái vannak, jót mosolyogtam rajta. Bencémnek hasonlóak voltak, Dorka viszont egyáltalán nem volt ilyen.
A tejkiütéseket meg szerintem ritka az a baba amelyik megússza, de pár napon belül el fog az múlni, meglátod.
Nagyon aranyos kis pufi arca van a Drágának, ezt jó értelemben írom, nagyon édi baba.
Hát... igen, a grimaszolás és mosolygás anyának szól nem a fényképezőgépnek, kis okos már most, látod????
Tök jó, hogy nem félt a nagykádban , biztos fog nemsokára hatalmasakat pancsolni Veletek. :wink:

Olgi!
De jó a családi fotótok, szépek vagytok nagyon. És már olyan tavaszias a kép, látszik a napsütés is.
Tündi babának csodaszép a fülbevalója, és örülök, hogy őt nem viselte meg annyira a füllyukasztás mint anyát. Ez nálunk is hasonlóképppen volt Dorkánál. :wink: :lol:

Bea!
Igen-igen jöjjön a tavasz már, én is azt mondom, remélhetőleg a takonykórból való kikecmergésünket is jelentené már.Jó lenne, ha egyetlen kibujt virág sem fagyna le.... bár még február közepe van, sajnos sosem lehet tudni, de bízzunk a jó időben.
Drága fiam is már azt szeretné ha mamáéknál az udvaron medencézhetne... na erre azt hiszem még jópár hónapot várni kell.

Pintyus!
Oké, ha nem aggódsz az szuper, pár hét és megtapasztalod milyen is a pici mocorgása a pocidban. Semmihez sem hasonlitható szerintem. Jajj, de jó is volt átélni..... hmmmmmm.
Sajna Dorka nem úgy néz ki hogy kifelé menne ebből a takonyból, a hócipőm tele is van, elhiheted. Az én orrom is be van dugulva szinte egész nap. Arra tippelek, hogy Bence hozhatta haza az oviból mert ott több beteg gyerek is volt. A 18 hós szuri igencsak megdolgoztatta Dorka immunrendszerét, és ezért is kaphatta el a kórságot.
Tali azért remélem hétvége felé összejön és a 19.-ei nagy talit sem veszélyzeteti.
Sajna én személy szerint nem tudom melyik ingatlaniroda a legjobb, azt tudom, hogy általában 1.5-3 % jutalékkal dolgoznak. Azt tudom, hogy a DunaHouse elég jó cég, megnézheted a honlapjukat is.
www.dh.hu
Szuper kis programokat csináltok hétvégén , de kell is, jó idő van, volt.

Alíz!
Hangyabolyra már írni sem tudom, hogy mikor lenne alkalmas, annyira várom már hogy kilábaljunk és mehessünk. Apával meg is beszéltük el és haza is furikázna minket, szerintem ha kell, majd Benneteket is. Csak jönne már össze végre, ott tartanánk... :roll: :evil: :evil: :evil:
Balika fején látszik még a nagy esés nyoma? Remélem már kiheverte teljesen. :wink

Ma anyuék megköszöntötték Dorkámat, hoztam is Nektek pár képet.Bence jól érezte anyuéknál magát, ha tehetné ment volna vissza velük. :lol: :lol: :lol:
Dorka egyem meg örült az ajándékoknak, a bőség zavarában először azt sem tudja melyik játékot nézze meg alaposabban. :lol:

SZÉP ESTÉT NEKTEK!

Kép Dorka gesztenyetortája
Kép Elégedett mosoly :)
Kép Nem túl nőies póz :lol: :lol: :lol:
Kép Drágáim Kép Bőség zavara
Kép Elmerengve :)
Kép Dorka baba ajándékai

Kép
Kép
bendor

Bendor,

Csak egy tanács az ezer másik mellé: saját tapasztalataim szerint a téli, náthás megbetegedések idején elég jól bevált az Echinacin szirup(bíbor kasvirág). Lehet folyamatosan elég sokáig szedni. Az általalotok felsorolt szereket én is mind kipróbáltam, de ez jött be igazán. Bár meg kellene nézni a használati utasítást, lehet hogy van valami min. kor , ami fölött adható.
Ami az étvágyat illeti, sajnos vannak ilyen korszakok, nekem a nagyobb lányom volt(van) iylen, pedig már 11 éves. A józan ész azt mondatja, a gyerek eszik annyit, ami neki kell, ha vannak is rosszabb időszakok, majd pótolja máskor, de tudom, egy anya mindig parázik emiatt, úgyhogy nyugi, túl leszel rajta, én talán már mondhatom, ( a gyerekeim egy kicsit már nagyobbak a tieiteknél), ennek az időszakba is vége lesz. Arra kell figyelni, hogy folyadékot igyon, meg persze minid kísérletezni, mi faló a fogára.
Pave
pave

Sziasztok!

Kicsit eltüntem hétvégén,de látom nem voltatok nagyon aktívak. :D Mi is csavarogtunk,anyukáméknál voltunk meg anyósomnál és persze házat is néztünk.
Jelenleg 3 van ami elég jó persze mindengyikkel van valami bibi ami nem tetszik de ennyi pénzért ez van,majd legfeljebb később építkezünk vagy veszünk másikat,addig meg jó.
De már olyan jó lenne egy kertes ház.

Pintyus:
Az apróban is rengeteg sorház van hírdetve.
Ingatlanirodák honlapján is van jó pár amit Andi írt a Dunahouse-nál is,meg a www.debreceniingatlanok.hu
www.hajduonline.hu
www.otthonka.hu
www.ingatlanok.hu
www.top-lak.hu
www.e-otthon.hu

Egyelőre ennyi ingatlan iroda jut eszembe,de lehet hogy ezeket te is tudtad,remélem nem baj hogy leírtam.

Andi:

Jaj én ezt nam gondoltam hogy Dorka ennyire nem eszik,akkor már tényleg csak az étvágygerjesztő segít.Megértem hogy aggódsz.
Akkor a héten viszed a dokihoz?
Hát figyelj majd ha 100 %-osan meggyógyultok akkor elmegyünk,oké.
A fuvarozást köszönjük előre meglátjuk lehet hogy igénybe veszük,Attól függ ha apának nem kell az autó akkor nem terhelnélek benneteket.
De ezt majd megbeszéljük ha majd tudunk menni. :roll: :roll:
Jaj nagyon jók a képek,nagyon édes Dorka a kis ruhácskájában igazi nagy lány. :)
Azt elhiszem hogy azt se tudta melyikkel játszon ,nagyon sok szép játékot kapot a drága.
Majd én is megyek már a héten vásárolgatni Balázsnak az anyósomék ajándékait mert tudod tőlük pénzt kapott.
Azon a kacsás játékon megakadt a szemem,leírnád röviden hogy mi az pontosan vagyis hogy mi a funkciója.Hol vetted?
Már bocsi ha hülyéket kérdezek,csak olyan aranyosnak látom azt a játékot(persze mind jó csak ezt még nem ismerem)

Zsu:
Pannikád egyre szebb!Szépen kerekedik és a kis hurkás combja nagyon kis falni való. :lol:
Grimaszolni meg csak anyának és apának fog egyelőre.Nem baj hátha elcsípsz egyszer egyet a fényképezőgéppel.

Olgi:
Nagyon csinos Tündikétek anya szép fülbevalójával. :)
Rá is igaz hogy egyre szebb és persze ti is szépek vagytok,tényleg jó az a családi kép olyan mintha április lenne,pedig még csak február van.
De már jön lassan a tavasz szerencsére.Legalább is remélem. :?

Bea:
Már anyósomnál is kibújtak a tulipánok,sőt már a hóvirágjai is nagyon szépek.
Most már én is nagyon várom a tavaszt anyarat meg végképp.

Na puszi nektek.

Kép

Kép
aliza

Pintyus:

Bocsi a hajduonline helyett a
www.onlineapro.hu-t akartam írni.

Küldök egy kis nyarat,puszi. :D

Kép

Kép

Kép
aliza

Kép

Pave!
Köszi a tippedet!!!!! Igen én is beletörődtem abba, hogy vannak időszakok mikor kevesebbet eszik a gyerek és a két gyerek közt is óriási evés terén a különbség, de hogy semmit ne egyen az túlzás mégiscsak. Bár lehet hogy megvan a bibi forrása, mutogat Dorka a szájába, az inyét mutatja. Egyelőre semmi változás nincs hogy a foga okozná a gondot, az akarna kibujni, de sosem lehet tudni. Nincs seb , vagy szájfertőzése sem, ugyhogy ez nem lehet gond, csak a fogára gyanakszunk.

Alíz!
Skype-n válaszoltam a kérdéseidre, ha nem mindre szólj és válaszolok. :wink:

Többiek????????????
Hát ja, küldök én is egy kis tavaszt mindenkinek, sőt szerintem ez már nem is tavaszt idéz hanem nyarat. :lol: :lol: :lol:
Hátha ettől erőre kaptok és irtok ide.
:wink: :wink: :wink: :wink:

Kép Kép

Na meg egy kis influenzát és minden más csúnyaságot elűző vitaminbombát Nektek:
KépKép

Kép
Kép
bendor

Bendor, még eszembe jutott az is(merthogy mindkét gyerekem bölcsis volt 1 éves korától kezdve), hogy sokszor észre sem vesszük, mi magunk miféle dolgokkal vesszük el a gyerek étvágyát. A bölcsiben soha nem volt a főétkezések között nass( még gyümölcslé sem, csak szigorúan csapvíz, ha szomjas a gyerek), így mire nekiültek a kajának kellőképpen éhesek voltak. otthon sokszor észre sem vesszük, hohy egy-egy szál ropit, kekszet nyomunk a kezükbe, és egy kevésbé jóól evő gyerkőcnél ez már elég, hogy elvegye az étvágyat.
A másik( ez saját tapasztalat): én mindig törekedtem(törekszem) arra, hogy akár esik, akár fúj, a gyerekeim annyit legyenek minden nap a szabad levegőn, amennyit csak a lehetőség engedi. És közben valami mozgásos dolgot csinálni, hogy le legyenek strapálva! (mi rendszeresen kinn voltunk szemerkélő esőben is-esőkabát nagyon praktukus megoldás)
Bocs, tudom visszaolvasva lehet, némelyik ötlet idétlen, ami nem vonatkozik rád, ne foglalkozz vele, de szeretnék segíteni neked, mert tudom milyen az, ha a gyerek nem eszik...
pave

Kép

Ez elég érdekes, ha időtök engedi olvassátok el, én is kaptam:

A dohányzás tüdőrákot okoz
Bejött az élelmiszerboltba egy szöszi.
- Kérek egy kék Szofit!
Levettem egy egy nekem szimpatikus darabot a sok közül, és a hölgy elé tettem. A dobozon nagy fekete keretben az állt, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. A hölgy felháborodva utasította vissza:
- Nekem ez nem kell, mert ez tüdőrákot okoz!
Padlót fogtam. Hogy valaki ilyen jó helyzetfelismerő legyen! És így lehessen rá hatni! Elhatároztam, hogy olyat mondok ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de faarccal közöltem vele:
- Sajnos mind rákot okoz.
Erre ő szintén faarccal:
- Adjon egy másik dobozzal ugyanebből a márkából!
Először azt hittem viccel, de rájöttem hogy nem. Hát, én adtam neki.
- Erre meg az van írva, hogy a terhesség megszakadásához vezethet.
- Ó, az jó, nem vagyok terhes, és így nincs gond. Tüdőrákot mégse szeretnék kapni!
Azt hittem, felkötöm magam, de erőt vettem magamon, végül is a napom szép volt mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak.
De a történetnek itt nincs vége.
A hölgy pár nap múlva visszatért, megint kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelőként mindjárt meg is néztem, mi van a dobozon. Az írás imígyen szólt: "A dohányzás csökkenti a spermiumok számát." Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam. Nézegette, nézegette, közben egy pár embert kiszolgáltam, majd közölte:
- Ez férfi cigi, ez nekem nem jó! Adjon nőit!

Hát.... no comment. :lol:

Pave!
Igen, én is viszem még most taknyosan is a gyereket a levegőre, nagyokat sétálunk, babakocsival nem is tudom mikor közelekedtünk utoljára. Jön a pici lábain mellettem. :) De ha köhög és a torka is piros, a mi gyerekorvosunk nem szokta javasolni, a túl hideg, vagy szeles, ködös időt. De hát azt ki szereti?
Ami a nyalánkságok evését illeti, hát nem tudom... erről beszéltem a nyáron az orvosunkkal és védőnőnkkel többször is. Nyáron is mikor a lányom csak vacak kajákat evett (zizi, kuki, krémtúró...) a doki azt mondta ezeket ő nem enné meg, de ha semmit nem eszik a gyerek akkor mégiscsak adjam ezeket, mert ennie meg kell valamit. Persze szép lassan próbálkoztunk a normálisabb étel becsempészésével is, meg ugye az étvágygerjesztővel... és bejött. Most sem látok igazán más kiutat csak ez marad. :? :? :?
Mindenesetre köszi a tanácsaidat, aranyos vagy hogy segitesz!
Kép

Kép
Kép
bendor

Bendor,esküszöm, az utolsó a témában, ha nem lőjjetek le..!
Volt olyan ismerősöm, aki rossz evő csimotáját rendszeresen áthordta a szomszédba ill. fogadta a szomszéd gyerekeket viszont, mert társaságban evett a gyereke... Ebben egyébként lehet igazság, a nagyobbik lányom amikor a bölcsibe került, egyáltalán nem volt hajlandó elfogadni a tejes folyadékokat(ugye ott napjában 3x kapnak), mivel 1 éves koráig szopott és bármit tehettem,nem kellett neki a normál tej/kakaó stb. Bekerülvén a bölcsibe eléggé paráztam, most mi lesz. A gondozónők közölték, az első héten a gyerekem nagy szemekkel nézte e többit, hogy isszák a gyűlöletes folyadékot, majd gondolt egyet és csatlakozot...
Na jó, témáról ennyit, hidd el, vége lesz ennek az időszaknak is
pave

sziaztok!!!

Voltam ma belgyógyon, minden rendben van! És ahoppingoltam magamnak aranyos kis fehérnemüt a Kossuth u. Maya fehérnemübe. Most új árut kaptak és nagyon szupi kis tangák meg bugyikák vannak, és atléta szerü együttesek, féláron. Ugyhogy megleptem magam egy párral valentinra! :lol: :lol: Férjemnek is vettem egy alsógatyát, egy maci fog egy szivecskét a kezébe. Ezt kapja valentinra, de mi igazán nem is ezt ünnepeljük hanem a második eljegyzési évfordulónkat! :oops: :wink:

Ma nagyon sok a dolgom és álmos is vagyok, és főznöm is kéne. Még nem tudom hogy egyeztetem össze ezeket! :evil:

Ma karalábé levest főzök, és lecsót! Ti hogy csináljátok a karalábé levest?

Andi, Aliz köszike az ingatlan irodákat és a honlapokat, sokat segitettetek! Ha összekapom magam át is nézem őket! Lehet hogy én vagyok a hülye de én sorházi lakásokat nem láttam az apróba a mi környékünkről. :oops: :oops: :(

Jajj Andi, remélem ténleg meggyógyultok a hét vége fele! Jó lenne már talizni! Én nyomom magamba a Vitamin bombákat, a tegnap is friss citromból és narancsból csináltam limonádét! Férjemnek is nagyon izlett! :lol:

Andi azt az epret nem kellett volna fel tenned, most csorog a nyálam......... :? :? :? :roll: :roll: a múltkor vettem és olyan fini volt!!!

Éva, Anita merre vagytok?
Vendég

Sziasztok!

Íme néhány szösszenet a vasárnap reggeli beszélgetésünkből Pannikával! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska81

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska81

Bocsi Lányok...most csak ennyi...

Kép
zsuzska81

Zsuzsi!!!!!!!
Nagyon nagyon aranyos!!! Nagyon tud figyelni már!!! És micsa arcocskákat vág, véégre elkaptatok egy pár grimaszt!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

Pave!
Nyugi, nem unlak meg hisz csak segiteni akarsz. Egyébként már ecseteltem pár embernek, az én jóevő fiam itthon meg nem issza a tejes italokat, sem a tejet, sem a kakaót, sem karamellás tejet, semmit. De bölcsiben néha már rá lehetett venni, hogy megigya, oviban viszont egyenesen szereti. És megkaptam tőle hogy az oviban azért issza meg mert az finomabb mint az itthoni. Akárhogy csinálom a kakaót is neki, nem olyan jó mint az ovis.:roll: :roll: :roll: :twisted: Erről ennyit.

Zsu!
Hát valami szenzációs a kislányod. :lol: Azok a pofik, és maga az a pufi arcocskája, egyszerűen ennivaló. :lol: :lol: Nagyon kis drága, szép csajszika. :P

Pintyus!
Örülök, hogy minden oké volt a belgyógyon, akkor ezt is letudtad. :wink: Valenin napra meg jól tetted ha meglepted magad, kell is az néha. :lol: :wink: :wink:
www.onlineapro.hu ezen is van rengeteg lakás, ház, telek, minden ami kellhet. Nézd meg.
Lehet hogy a hajduonline helyett ezt akarta Alíz is, bár lehet a hajduonline-on is vannak házak, nem tudom.
Eper helyett Neked, meg mindenkinek:

Kép KépKép

Kép
Kép
bendor

Kép

Pintyus:
Oké,akkor ez is megvan és örülök hogy minden rendben.
Akkor csini leszel Valentin napon. :wink:
Én is írtam ma Andinak hogy annyira mi se tartjuk,csak egy kis apróságot szoktunk egymásnak venni.
Az lehet hogy nem pont a Csapókertben vannak azok a sorházak ,mert azt nem néztem csak ahogy olvastam úgy emlékszem hogy volt közte az is.

Andi:
igen-igen először elírtam de utánna írtam megint Pintyusnak hogy az online apróra gondoltam.

Zsu:
Nagyon édes kis pofija van Pannikának,és amilyen értelmes kis arcocskája van,az csúcs.
Köszi kérdésed már gyógyúl a púpunk. :lol:
Már csak egy kicsike púp van de körülötte barnás-zöld színű folt van.
Remélem a talira Party képesek leszünk. :lol:

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Olgi! nagyon szép kis család vagytok! :D És látom, Tündike és a nagyikája közt hatalmas az összhang! nagyon jó ez a kép! Anyukád meddig marad Veletek? Tündike nagyon csini a fülbevalóval! És nagyon nő Ő is! :) Hol csináltattátok a fülbelövést? Örülök, hogy Őt nem viselte meg annyira! Tudtad, hogy Fekete már csak heti 2 napot van a klinikán? A többin magánrendel. Van most már neki Debrecenben is (mondjuk ezt tudtam, hogy lesz), én oda megyek szerdán.

Pintyus! Sok sikert a házkereséshez! :D Majd mi is sorházat szeretnénk, bár jelenlegi anyagi helyzetünket tekintve ez még jópár év, sajna... Örülök, hogy belgyógyon minden OK! Jól tetted, hogy meglepted Magad! Valentin-napra mi is csak kis apróságot adunk egymásnak. Amúgy is van annyi évfordulónk: a megismerkedésünk, mikor összejöttünk, házassági évforduló.... Persze nem ünnepeljük mindet, most már csak ez utóbbit. Tényleg, azt meséltem már Nektek, hogy Pannikám rövid kis élete alatt már sokszor volt ajándék nekünk? Áprilisban a szülinapomon fogant :D , május 6-án az első házassági évfordulónkon lett volna esedékes a mensim, de ugye nem jött meg, így már sejtettük, hogy beköltözött :D , bár tesztelni csak napokkal később tudtam, így Ő volt nekünk az igazi ajándék akkor! Szilveszterkor pedig a megismerkedésünk 9. évfordulója volt, Ő meg ugye akkor született. :D

Andi! Látom, jól sikerült Dorka hétvégi bulija! Sok szép ajándékot kapott. És milyen csini volt a bulin! :D Igen, Pannika jó kis hurkás, nekem nagyon tetszik! :D

Alíz! Tutira partiképes lesz Balázska jövő hétre! :) majd elkápráztatja a kiscsajszikat! :lol: Bár, sztem még csak Dorkát! Tündike és az én lányom még nemigen foglalkozik ilyenkkel! :lol: Házvásárláshoz Nektek is drukk! Hát, nyilván nem egyszerű....

Köszönjük a bókokat! :oops: Igen, sikerült elkapni néhány grimaszt! Képzeljétek, a tegnapi nagykádat fürcsinél Pannika már csapkodta a kis hurkás lábait, és szemmel láthatóan nagyon élvezte! :D

Kép
zsuzska81

Kép

Zsu:
Úgy látom te is korán keltél.Pannikád ébresztet és követelte a cicict,igaz?
Az én fiacskám is negyed 7-kor már ébresztet ,a kakaóját kérte.
Vissza szokott még aludni (bár mostanában nem mindig) de most nem akart. :(
Most nézi a Minimaxot egy darabig,gondoltam addig írok nektek.
Tényleg igazi ajándék nektek Pannika, amúgy is az egy gyermek egy szülő életében de így meg főleg. :)
Anyukáméknak is május 6-án van a házassági évfordulójuk.
Igen Balázs csak Dorkának tud udvarolni egyenlőre.
De majd később................ :lol: :roll: :lol:
Az jó ha szeret fürödni Pannikád a nagy kádban,van egy ismerősünk neki a kislánya még féléves korában is szabályosan retteget a fürdéstől.
Az olyan rossz lehet.
Nálunk sem volt ilyen gond szerencsére.
Teszek fel egy pár képet.
Lesz 3 kép amelyiken táncolt és tapsolt. :D :

Kép

Kép

Kép

Kép na itt a bűnös motor. :twisted: :D
(ezt kapta anyukáméktól a névnapjára.

Kép a fakockás dobozt a fejére húzta. :D

Kép

ez a kép ez olyan jó lett volna csak elmozdult és a feje teteje lemaradt de azért felteszem metolyan aranyos rajta szerintem.

Kép

Ennyi.
Puszi nektek

Kép

Kép

Kép
aliza

Megint én. :roll: elfelejtettem az imént írni hogy:
Tegnap voltunk a Dm-ben és most a Huggies mega pack pelenka 2999 ft.
Andi te tudom azt használsz,gondoltam hátha érdekel.
De a többieknek is szól persze.
Nekem még volt pontom is és még 15%- lejött a vásárlásomból így egész jó árban volt.
Vettem is 2 csomaggal,elég lesz egy darabig,mert még volt is itthon,de hát abból sosem elég. :roll: :lol:

Na pusszantó

Kép

Kép

Kép
aliza

Kép

Alíz!
Kissé bamba vagyok, valóban irtad Pintyusnak az onlineapro.hu -t bocs!
Köszi a tippet a DM-es Huggies pellusra. Nem tudod ott meddig tart ez az akció? Mert a Corában a baba-mama hetek most 17.-ig és ott is épp ennyiben kerül a pellus, igy ott vettem 2 csomaggal, de ha a DM-ben tovább tartana akkor nem kellene feltétlenül mennem 17.-ig még venni.
Édes nagyon a fiacskád a képeken, tündéri tényleg. Az a táncikálás szenzációs.... és az utolsó kép is tényleg aranyos, kár hogy megskalpoltad a gyereket. :lol: Nálunk is sikerülnek ilyen képek, jók lennének, de a gyerek bemozdul és ilyen lesz a végeredméyn. De azért a kis pofija nagyon szép rajta.

Zsu!
Kis Pancsicsajszid van úgy látom, ha ennyire szereti a fürdit. Nálunk sem volt szerencsére gond a nygakádban való fürdéssel egyik gyereknél sem. A kis hurkácskáit meg nem is csodálom hogy imádod, olyan kis szexi vele, igazi kisbabás .De persze azért kislányos a pofija, jó kis nőci lesz belőle.
Holnap mentek a 6 hetes kontrollra, meg csípőszűrésre?
Vagy csütörtökön?
Tényleg ünnepi babátok van, ha ennyi jeles naphoz köthető az ő fogantatása, születése.... :wink:

Képzeljétek mi is elmentünk a gyerekorvoshoz Dorkával, nagyon nyugtalanitott a nem evése és a köhögése.
Étvágytalanságra kaptunk Peritolt, 2 hétig kell szedni. Ha nem csinál étvágyat akkor vérvételre megyünk, megnézetni a vasat, alacsony vas is okozhat étvágytalanságot. Bár nyáron sem volt ezzel gond, és az étvágy is megjött a csodaszertől.
Doki meghallgatta a tüdejét, mellkasát a csajomnak, megnézte a torkát, szerencsére nagyobb gond nincs , de légcsőhurutja van, amit a még fejletlen immunrendszere és a légszennyezettésg okoz. Dohányfüstöt kerüljük, de az nálunk nincs, füstös herlyre meg nem megyünk.A köhögéscsillapitón és a kamillás párologtatáson kivül nem tudunk sokat tenni vele. Rákérdeztem az orvosnál, ha ez a köhögésa marad, illetve kevésbé csillapodik a következő kedden azért jöhetnek-e hozzánk 6 hetes pici babás vendégek. Doki mondta ez nem fertőző, ugyhogy igen. De remélem a köhögéscsillapitó hatni fog, főleg száraz köhögést produkál a csaj a légcsőhurutja miatt.
Meg még addig egy hét van, ugyhogy egyelőre nincs veszélyben a buli!!!!!!!Végre valami pozitív dolog is történik.... örülök neki.
Bencével a hörghurutot, most Dorkával a légcsőhurutot zongorázzuk végig, és tényleg ezen csak az idő segit, mert idővel Bence is kinőtte. Immunrendszerük kb 8 éves korukra erősödik meg teljesen.Bár Bence 6 éves, de ezek a gondok elmúltak, szerencsére.

Valentin nap nálunk sem egy hatalmas bulis ünnep de azért virág vagy csoki, vagy kisebb apróság azért akad ekkor is mindenkinek. :wink: De semmi extra felhajtást nem csinálunk.

Évi, Anita, Bea!
Merre vagytok????????
Ritkán kukkoltok ide.

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Itt vagyok! Köszi a hiányolást:)!
Tegnap nem tudtam írni, nem jelent meg már megint ez az ablak, ahová pötyögni kell!
Mi nem tartjuk a valentin napot, úgymond anti-valentinisták vagyunk! Vannak helyette más ünnepek, ami csak a miénk, ez meg amúgy is inkább a virágárusok ünnepe, amerikai divat. Na de nem leszólni akarom, csak ez a véleményem :lol: !
Aliz! Tel. számod privibe megírod? Megyek még az alapítványhoz, aztán, ha ilyen szép az idő, sétálhatunk egyet.
Egyelőre nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, ott fogok dolgozni, ahol gyakszin voltam!
Aranyosak a gyerkőcök nagyon!
Pussz
Vendég

Sziasztok!

Lányok nincs itt valami nagy forgalom.Merre vagytok?

Gyermekem megint 6-kor ébresztőt fújt és már nem aludt vissza. :(
Úgy látom most már rátér a 6 órás kelésre.
Ma megyünk szurira :twisted: ,kicsit félek az utóhatástól.Mert több mindenkiotől hallottam hogy a lábukat féjlalták a kicsik ezután a 18 hós oltás után.
Köztük Dorka is.
Majd mesélek hogy mi volt.

Bea:
Akkor még nem gratulálok,majd ha elkiabáltad. :D
Leírtam privriban a számom.

Andi:
Nem tudom hogy meddig tart az akció sajnos,de ha még kell neked akkor veszek szívesen és a talira elviszem.
Köszi a "bókot".
Igen most így sikerült ez a kép. :? Én is sajnálom mert olyan kis furi rajta,de hát ez van majd legközelebb.ű

Pintyus:
Mizu a házkereséssel?

Lépek én is ,beindítom a mosógépet meg kiporszívózok.
Fél 11 körül meg indulunk a dokihoz mert 11-től rendel,utánna lehet felmegyünk a városba,mert a kocsi itthon van.Apa ugyan is Sopronba ment osztály értekezletre és cak holnap jön haza. :evil:
De hát ez van a főnöke kitalálta mit tudnak tenni.

Pusszantó.

Kép

Kép

Kép
aliza

sziasztok csajszik!

Élek én is, néha idejutok... :oops:

Bocsi, csúnya ezt mondani, de nekem nagyon teher most ez a terhesség. Éjjelente 2-3 órát alszom, reggelre mindenem görcsben. Nem férek a pocaktól.
Úgy fel tud bújni a bordáim alá, mintha segítene a drága, hogy félig hasra tudjak fordulni.... na ettől meg őrült hányingerem van. Tisztára be vagyok kattanva, összevesztem az ANYÁMMAL, aki a türelem szobra lehetne...

Na rossz dolgokról ennyi elég is.
Lényeg, hogy a lábdagadás megszűnt, vérnyomi helyrebillent.

Amúgy fél füllel hallottam egy infót: ha előzőleg a dokid ügyeletes volt, nem hívhatják be a szülésedre.
Ugye ez hülyeség? MERT AKKOR KÁR DOKIT FOGADNI.
h.á. NEM LEHET ENNYIRE HÜLYE!
Jaj, benyomtam capslockot.

Én 8 hetente megyek a magándokimhoz (alkalmanként 5 e), szülési tarifáról szó sem esett. Annyit kérdezett, hogy mikorra tervezem a szülést? Csak néztem bizonyára rém értelmesen, nem igazán értem mit kell azon tervezni. Amikor jön Száva és kész.
Iszonyúan fent van, egészen a bordáimnál, alul rugdos, mint Olivér. De inkább nyújtózkodni szokott, nem egy ficánkolós csajszika.Remélem ilyen kis nyugibaba lesz, ha megszületik.
Sokat álmodok vele, szerencsére csupa szépet. Gyönyörűnek látom, rózsaszínű boldogságnak.

Jaj ne haragudjatok, tényleg nem a reklám helye , de kaptunk két hordozót a meglévő mellé így szabad a vásár. Mindkettő Maxi cosi plus, ha valakit érdekel szivesen küldök képet róluk.

Egy utolsó és megyek, megkérdeztem az atraumatikus tűt (ezzel 6 óra múlva fel lehet kelni), de itt még mindig nem alkalmazzák!!!!!
Végül is mindegy, talán nem is kell, állítólag kislányt könnyebb szülni. Száva baba talán megkönyörül rajtam és megszületik.

Cseleskedek, mert a fiúk ragaszkodnak a Nellyhez, legyen a hörcsögünk Száva.
Megkapja mindkét nevet, én módszeresen Szávázok, majd csak megszokják és ráragad....

Most futok a fodrászhoz, nagggyon rámfér! :lol:

És a lényeg: 19.-én 4D UH!!!!! Már tűkön űlök!!!!!

Jaj és most is majdnem elfelejtettem, hol van az a szombati 70 (?????) Ft-os turi?

Puszi mindenkinek, Kismorzsáknak külön cuppanósat!!
olimami

Sziasztok!

Össze-vissza szégyellem magam amiért nem irtam ilyen sokáig. :oops: Volt mit csinálnom és nem sok szabad percem volt.De azért olvastalak benneteket.

Voltam a terhes ambulancián és szerencsére nem fektettek be.Ugy látszik kezd normalizálodni a helyzetem ugyanis is már volt olyan napom kettő is egymás után hogy szinte minden bent maradt :lol:
Azt viszont megjegyezte a doki hogy elég száraz a szám és igyak rengeteg folyadékot.Én ezt probálom betartani.
Aranyos volt az ügyeletes doki azt mondta hogy nem muszály UH-t csinálni mert ugyis jövök a 12 hetesre :D én szoltam neki hogy az már megvolt kéthete.Na akkor láttam a szemével probálta felkutatni a puloverem alatt az alig látható pocakom.
A farmerjaimat rendesen be tudom gombolni csak mikor leülök akkor érzem hogy kényelmetlen :cry:
Nekem még ezért sincsen pocak fotóm mert nincs pocakom se! :cry: :cry:

Olimami!
Én sokat járok dokihoz és már több helyröl is hallottam ezt az - ügyelet után nem lehet bent - dolgot!Sajnos ugy tünik ez igy igaz!Nekem azt ajánlották hogy szülésznőt fogadjak és ne orvost.De mindenki maga dönti el hogy mit tart jónak...Nekem biztos hogy nem lesz fogadott orvosom.

Zsu!
Nagyon aranyos Pannika :lol: Olyan enni valóak a kis hurkái :lol:
Nagyon csinos kiscsaj!

Olgi!
Tündike nagyon öszhangba van a nagyival :lol: Aranyos a fülbevalója...Meddig van veletek anyukád?

Aliz!
Balázs már teljesen partiképes :D Ugy látom nagyon szereti magát produkálni.Így az aranyosak.A kép amiröl lemaradt a kobakja szerintem nagyon aranyos.

Andi!
Örülök hogy Dorkának nincs nagyobb baja!Remélem csillapodik a köhögése és ezzel együt megjön az étvágya.

Hajni barátnődnek mond meg hogy nagyon köszönöm a tájékoztatást!
Hajni ha olvasod: gyere ide közzénk, szivesen megismerném a Te családod is!

Bea!
Igaz eddig még nem irtam neked de mindig szoritottam neked/érted.Igy van ez most is.Remélem összejön a meló.

Pintyus!
Mizu ház ügyben?Hogy vagy?Te is el vagy tünve!

Zita!
Hol vagy?Ne dolgozz annyit....

Na most hirtelen ennyit.

Puszi mindenkinek

Éva

Kép
awe

Sziasztok!!!

én is össze vissza szégyelem magam hogy nem írtam. Olvastalak ám, de időm nem volt írni meg amugy is kutyafuttába vagyok egyfolytába!

Éva de jó hogy írtál!!! És nagyon örvendek hogy jobban vagy! Te beszélsz hogy én el vagyok tünve, én azért írogattam minden nap egy keveset! De örvendek hogy végre jelentkeztél te is! Hogy megy aház berendezés???

Nálunk most 180 fokot változott a terv! Most már nem anyumnak keresünk házat hanem magunknak! :shock: :shock: Ez ma reggel dőlt el! :roll: Anyum megveszi ezt amibe vagyunk most, teljes felújitást végzünk rajta mert rá fér szegényre! És mi meg keresünk egy újabb építésü valamit! Ugyhogy most teljesen bele vagyok betegedve hogy találjunk is egy szépet! Mert úgy ahogy monja Aliz. ennek az a baja, annak az a baja, és nehéz! Szóval már nagyon várom hogy legyen egy új házikónk ahol babaszobát is be tudunk rendezni!

Na per pillanat enyi mert elfő a lecsóm!%
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?