Halihó lányok!
A tékozló lány visszatért! Most érkeztem meg nemrég, gyorsan visszaolvastam, és már itt is vagyok! Olyan jó volt, olvasni, hogy drukkoltok nekünk, hát mi mindent megtettünk a jó ügy érdekében.
És most lesz egy hülye kérdésem. Szerdán volt pozitív az ovutesztem. És utána való nap egyértelműen szoktam érezni, hogy peteérésem volt. Most pedig nem éreztem. Szóval akkor most mi van. Megérett a kis alattomos, vagy nem érett meg?
Én mondtam, hogy hülye kérdés.
Holka! Vigyázz magatokra nagyon! Ne kelj fel, csak ha nagyon muszály.
Nati! Elküldöd nekem is a privit, bár sejtem mi történhetett.
Lilla! Azt nem is tudtam, hogy neked ilyen hosszú ciklusaid vannak. Az ovu teszt szerintem inkább a 9-10 napon mutathatja ki, bár vannak kivételek.
És a hétvégénk: Szóval megérkeztem szerdán délután, és még utána kellett 2 óra, hogy a férjem karjaiba vethessem magam, mert a fapados gépek egyik rossz tulajdonsága, hogy nem a városba visz, hanem 80km-el odébb.
De aztán megtörtént a nagy találkozás. Fantasztikus eg hétvégénk volt, bár szinte végig dolgoztunk. Dobozoltuk a férjem ruháit és a dolgokat amit 10 hónap alatt felhalmozott, mert szerdág ki kell költöznie a lakásból, ahol lakott. Most egy kollégájáéknál fog lakni most már nem tudom meddig. Valószínüleg április végéig. És most a nagy hír. Életem párja úgy néz ki, hogy fog kapni egy állásajánlatot Németországból(Bonn). Aminek a vége az lesz, hogy költöznöm kell utána, mert ez már 3 éves szerződés lesz valószínüleg. (főleg, mert kevesebbet el sem fogadna) Szerintetek most sírjak, vagy nevessek?
Nálam a következő problémák állnak fent: Egy szót sem tudok németül, az angolt is tanulom, bár azzal már ellennék. Bár nekem határozott tervem, ha kimegyek, akkor én biztos, hogy babázni mennék ki. Ezért remélem, hogy minnél hamarabb össze fog jönni. És ezért nem lenne szabad nagyon akarnom, mert akkor biztosan nem jön össze. Bár én ebben a hónapban kijelentettem, hogy sikerülni fog, szóval nem is lehet másként.
Bocsánat, ha hosszúra sikeredett, jó éjszakát mindenkinek