Új privát üzeneted érkezett!

Gyorsan két kép:
kisfiam kalóz-jelmezben: sajnos csak otthon fotóztam le, mert akkor lett beteg, amikor az oviban volt a farsang:
Kép

Veronika (világos ruhában) a Hófehérke-barátnővel: most pénteken csináltam a sulis farsangon:
Kép

D.

Kép

Kép
ditta76

Na meg egy laptető......... :lol:

Kép

Kép
ditta76

Ditta, Viri :)
Húú nem! ki se bírnám Heni nélkül 2-3 hétig!!!
Reggel apuja megeteti. Délelőttönként anyósom viszi el sétálni aztán délben velem alszik 2 órát délután pedig anyukám és a tesója ugranak be felváltva segíteni,fürdetni,vacsiztatni!! Apuja szegény sokáig dolgozik,alapból 7-re érne haza + még nyelviskolába is jár így heti 3x csak fél9-re tud hazajönni. Esetleg a hétvége egy-egy napján marad kinn anyuméknál.
Nekem szigorú ágynyugalom az utasítás...ugyhoz ezért kell a segítség.

Nati
ment a priviválasz.
holka

Holka
Annyira kedves vagy!!! Köszönöm amit írtál. Itt közöttünk szerintem mindenki így érez, vagy érezte már ezt valamikor.
Jó hogy van ekkora segítséged most.

Ditta
nagyon aranyosak a gyerkőcök a jelmezekben. Béreltétek őket? Vagy vetted? Varrtad?

Kép
Kép
nati80

Na most kicsit felvidultam. Elvittük kutyánkat sétálni. Beígértük neki minden vasárnapra. Kertes házunk van ugyan, de az ingerszegény környezet neki. Olyan hülye vagyok, én már annak is úgy tudok örülni, ha a kutyámon látom, hogy boldog.
Ismét megmértem a hőm. Már csak 36,8. Nem tudom mi van. Játszadozik velem valami.

Ditta
Nagyon aranyosak a jelmezes gyerkőcök. :D

Nati
Megértem, hogy kiakadtál...

Holka
Sajnálom, hogy ennyit kell feküdnöd. Nehéz lesz. De a baba érdekében mindent.

Kép
p__lilla

Magdolnam

Össze szedem magam, dolgozok (holnaptól), tanulok, szeretem a páromat építjük a házunkat és majd jön a baba is. Tudom, hogy hamarosan pocakos leszek.
Már néha kezdem azt hinni, hogy ez mind azért van most velem, mert egy kicsit mélyen, szeretnék ikreket (1 fiú és 1 lány). És ugye ez nem olyan egyszerű, mert ahhoz két petesejt kellene egyszerre, de azt én egyedül nem tudok produkálni. Kezdek megint a régi lenni. Mindenre találok magyarázatot.
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nati80

89/45/89-as vérnyomás szerintetek milyen?????? Olyan furán érzem magam...
magdolnam

Lilla
Nem csinálnál tesztet? Lehet mégiscsak baba van a dologban?

ja nekem ma leesett a hőm 36.5-re. Tuti meg fog jönni, bár ezt már lehet írtam. Egy kicsit nyűgösebb is vagyok a szokásosnál és tömném magamba az édességet is.

Kép
Kép
nati80

Egy icike-picikét talán alacsony nem? :lol: :lol: :lol:
Tedd magad vízszintesbe egy kicsit, talán jobb lesz akkor.

Kép
Kép
nati80

olyan (kicsit hülye megfogalmazás) mintha a halálomon lennék. Olyan mint amikor valaki jóóól be van nyugtatózva és a szíve is eléggé pörög. Qrva szar
magdolnam

nagyon szép gyerekek!
magdolnam

Magdolnam
a 89 még nem is de a 45 nagyon alacsony. Érthető ha gyenge vagy.
Máskor is alacsony szokott lenni?

Ditta
tüneményesek a gyerekek,látszik nagyon élvezték,hogy kicsit átalakultak.
holka

Nati, nagyon sajnálom, hogy nem érzed magad jól! Mi a baj?
GYerekek, én annyira szeretném, ha sikerülne mindenkinek! Ha már mindannyian babásak lennénk.
Lilla, én azért még reménykedek, hogy mami vagy.
Mi tegnap voltunk látogatóba egy barátunknál, 5 hónapos a lánykájuk, hát egy tünemény! Nagyon szép, nagy kék szemekkel, kis bucifejű. Odaadta az anyuja, az ölemben ült, és szopta az ujjam. Olyan jó érzés volt!
Remélem senki nem beteg!
Holka, 10 hetesen már ficánkol? Én legközelebb 9+4 hetesen megyek, akkor már nekem is mozogni fog?

Kép
jenny29
Mór

sziazstok
kedvenc kiscsajom, nővérem kissebik lánya, Adrienn ma délután a dédimama szülinapján. egyfolytában huncutkodik.
hátha jobb kedvetek lesz

Kép

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Voltunk kint a levegőn. Most nagyon jól esett a buksimat kiszellőztetni.

Nati: persze, hogy nem könnyű, de nem tudok rajta változtatni. Hiába voltam hsg-n, hiába a gyógyszer. Valaki azt mondta, hogy ami nem megy ne erőltessük. Hát most próbálom megemészteni, hogy lehet nem lesz tesó. És minden szabad percem a Kendével tölteni. Nagy dilemma nálunk, hogy menjen-e bölcsibe. E miatt elég sokat sírok, mert nem akarom.
Privi ment.

Ditta: nagyon helyesek a gyerekek.

Holka: nagyon jól megoldottátok Henit. Hipp-hopp és te is újra játszhatsz vele.

Magdolnam: ez nagyon alacsony. Pihizz le.

Andy: édes a kiscsaj.

Jenny: úgy fog ficánkolni, hogy csuda ;)

Kép Kép
kisvirág_30

a hugi kislánya a farsangon, kék felsőben, hófehérke volt.
sajnos az egész testük nem láccódik, de azért így is jó, nem?
Kép

Kép
andyfekete

jövőre suliba mennek, igazi vagánycsajok már.

Kép
andyfekete

A férjem megitatott velem egy tejeskávét, és elmentünk egyet sétálni, már jobban érzem magam. Alacsony szokott lenni, de ennyire nem. főleg hogy a terhességem alatt teljesen jól beállt!
Megnéztül az egyik ismerőeink farmját. Milyen jó volt ott. Volt liba ló kutya cica és még sok sokállatka
magdolnam

Andi, helyes csajszik!
magdolnam

Jenny
privi ment!

Kép
Kép
nati80

holnap afp! :cry:
magdolnam

Miért vagy szomorú, hogy holnap afp. Én boldogan mennék, csak már mehetnék.

Kép Kép
kisvirág_30

mert nagyon félek tőle, az eredménytől! (nem a vérvételtől)
magdolnam

Ne félj tőle. Minden ok lesz. Egyébként nagy hülyeség ez az afp. Csak itt magyarba csinálják sehol máshol.

Kép Kép
kisvirág_30

tusom, és ezzel sokkolnak sok kismamát. Nagyon bízom ám benne.
magdolnam

Viri
Privi ment!
Az viszont kimaradt, hogy :
Hidd el te is hamar kismami leszel, lehet csak egy lesz...m hónap kell. Igaz e???

Magdolnam
Mi is az az afp??? Mit néznek akkor?

Kép
Kép
nati80

szoktátok nézni a szökést? Most mi van vele, mert múlthéten nem adták :shock: :shock: :shock:
magdolnam

Magdolnam
Vége a 2. évadnak szerintem. Mi is csodálkoztunk, hogy nem mondtak semmit. Csak az volt a furi, hogy nem volt előzetes a következő részből. Bár ez is inkább csak utólag tűnt fel.

Kép
Kép
nati80

óóóóóóóóóóó pedig imádjuk azt a filmet!
magdolnam

Most mértem a hőm, 37,5
Szerintetek ha esetleg babás lennék, ez a hőfok nem árt neki?

Kép
p__lilla

csak a láz! Ez meg még nem láz.
magdolnam

Tudjátok nekem vizsláim vannak és néhány képet a (nem a saját) vizslákról feltennék. Nagyon megmosolyogtatják az embert!
http://fekvovizsla.blog.hu/index.php/?page=3
magdolnam

összesen 6 oldalnyi kép van
magdolnam

Magdolnam
nagyon édesek a vizslák. Van egy-két elég furi alvózóz, nem lehet tudni melyik a kutya eleje és melyik a vége. :wink: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!
Holnap este benézek!

Kép
Kép
nati80

Lilla
nem csinálnál egy tesztet? Mert ha kismami vagy, akkor be kellene venned egy lázcsillapítót, mert komoly bajokat okozhat a babának.

Kép
Kép
nati80

Nati
Még korai a teszt, ovu utáni 8. napon vagyok.

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Nati, köszi a privit, és teljesen megértelek. Sajnos a bosszú nem old meg semmit. Most inkább magadra koncentrálj!!! Én amúgy nem izgulnék a helyedben, mert nagyon jó kezekben vagy+a te szervi problémáddal, hogy sajnos 2 havonta van esélyed, teljesen normális, hogy kicsit tovább tart. Tudom, könnyű mondani, meg hát én is kiborultam az első sikertelen hónaptól, de látod, nagyon ritka, ha elsőre sikerül. Te még fiatal vagy, megtalálják a megoldást a vizsgálatok után, és sitty-sutty, lesz ott baba! Ne keseredj el!!!

Viri, téged is nagyon sajnállak, azt, hogy ennyire szomorú vagy, és bárcsak kívánhatnám, hogy alakuljon jól az életetek! Az orvos mit mond? Mi lesz a következő lépés? Mert mindig van megoldás!

Magdolnam, alacsony vérnyomásra nyugodtan megihatsz napi egy kávét, a 2. trimeszterben az már nem árt. Ha te jobban vagy, a baba is jobban lesz. A farmot én is irigylem!
Holnapra sok sikert, és próbálj meg nem izgulni! Nem lesz semmi baj!!!

Ditta, aranyosak a gyerkőcök! :)
Lilla, ha eltelt már 8 nap, az ovuteszt akár ki is mutathatja. :wink:
Nagyon szorítok neked!!!

Márti, mi van veletek? Nagyon hallgattál a hétvégén.
Erika? Visszajött már a férjecskéjétől?

Kép
jenny29
Mór

Jenny

Neked kimutatta? Vagy honnan tudod?

Kép
p__lilla

Halihó lányok!

A tékozló lány visszatért! Most érkeztem meg nemrég, gyorsan visszaolvastam, és már itt is vagyok! Olyan jó volt, olvasni, hogy drukkoltok nekünk, hát mi mindent megtettünk a jó ügy érdekében.
És most lesz egy hülye kérdésem. Szerdán volt pozitív az ovutesztem. És utána való nap egyértelműen szoktam érezni, hogy peteérésem volt. Most pedig nem éreztem. Szóval akkor most mi van. Megérett a kis alattomos, vagy nem érett meg?
Én mondtam, hogy hülye kérdés. :lol:

Holka! Vigyázz magatokra nagyon! Ne kelj fel, csak ha nagyon muszály.

Nati! Elküldöd nekem is a privit, bár sejtem mi történhetett.

Lilla! Azt nem is tudtam, hogy neked ilyen hosszú ciklusaid vannak. Az ovu teszt szerintem inkább a 9-10 napon mutathatja ki, bár vannak kivételek.

És a hétvégénk: Szóval megérkeztem szerdán délután, és még utána kellett 2 óra, hogy a férjem karjaiba vethessem magam, mert a fapados gépek egyik rossz tulajdonsága, hogy nem a városba visz, hanem 80km-el odébb.
De aztán megtörtént a nagy találkozás. Fantasztikus eg hétvégénk volt, bár szinte végig dolgoztunk. Dobozoltuk a férjem ruháit és a dolgokat amit 10 hónap alatt felhalmozott, mert szerdág ki kell költöznie a lakásból, ahol lakott. Most egy kollégájáéknál fog lakni most már nem tudom meddig. Valószínüleg április végéig. És most a nagy hír. Életem párja úgy néz ki, hogy fog kapni egy állásajánlatot Németországból(Bonn). Aminek a vége az lesz, hogy költöznöm kell utána, mert ez már 3 éves szerződés lesz valószínüleg. (főleg, mert kevesebbet el sem fogadna) Szerintetek most sírjak, vagy nevessek?
Nálam a következő problémák állnak fent: Egy szót sem tudok németül, az angolt is tanulom, bár azzal már ellennék. Bár nekem határozott tervem, ha kimegyek, akkor én biztos, hogy babázni mennék ki. Ezért remélem, hogy minnél hamarabb össze fog jönni. És ezért nem lenne szabad nagyon akarnom, mert akkor biztosan nem jön össze. Bár én ebben a hónapban kijelentettem, hogy sikerülni fog, szóval nem is lehet másként.

Bocsánat, ha hosszúra sikeredett, jó éjszakát mindenkinek

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Jenny:
kösz a hiányolást, jol esett :lol:
Nálunk mostanság a párom uralja a terepet, ugyhogy ritkán jutok gépközelbe, ha ideenged akkor is csak pár percre, amig hamar megnézem az e-mail eimet. :cry: :cry: Ez van...
Tegnap voltunk a menyem szülinapizsúrján :P . Felteszek egy-két képet. Jol telt a fiuknak, csak Robi volt megsértődve és pityergett, mert elfoglalták a helyét a szülinapos mellett... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Erika:
drukkok mennek, hogy összejöjjön a baba :wink:

Holka:
nem irigyelem, hogy feküdnöd kell. Nekem is Hunival egy kerek hónapig kellett feküdnöm, mert a méhlepény egy helyen levált .Hát nem volt valami kellemes... Azt hittem bedepizek...Nekem is Robi akkor egy éves 3 hónapos lehetett...De eltelt... :lol:

Nati:
én is kérek privit légyszi... :oops: :oops:

Magdolnam:
nem semmi vérnyomásod van :shock: dokinak feltétlen emlitsd meg!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ezek lennének, de csoportképet nem tudtam csinálni, Huni nem akart leszállni rólam :cry:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

ott van lilában az ünnepelt Robi mellett... :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Edit:
de zizi vagyok, akartam irni, hogy milyen aranyos gyerkőceid vannak :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

na látom már senki sehol ilyenkor.... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

jó reggelt! Indulok Afp-re :wink:
magdolnam

Magdolnam
Drukk az afp-hez, biztosan jó eredményed lesz.

Márti
Jó hogy jöttél. Aranyosak a gyerkőcök. Jó kis zsúr lehetett.

Ercsi
Örülök, hogy újra itt vagy, és sikeres volt a hétvégétek. Remélem már nem egyedül repültél haza. :lol:
Ha elköltöztök külföldre, hamar meg fogod tanulni a nyelvet, hidd el. Úgy lehet a legjobban belejönni, ha rá vagy kényszerülve külföldön. Gondolom a párod már perfekt. 1 év kintlét után te is az leszel.
Eddig én sem tudtam, hogy ilyen hosszú ciklusaim vannak. Csak azóta váltakozik, amióta babát szeretnénk. Előtte mindig pontban 28 napos volt. Ki érti miért van ez? :roll:

Kép
p__lilla

jó reggelt!

erika! üdv itthon. örülök hogy jól sikerült az utad, és hogy pont jókor voltál az uraddal. remélem úgy lesz ahogy szeretnéd és 8 hónapig nem lesz pirid! drukkolok.

márti! édesek a gyerekek. és jó volt a buli?te jól érezted magad?

Lilla! remélem baba van a dologban, nagyon szurkolok.

magdolnam!
és mikor lesz eredménye az afp-nek? 1 hét?
az van a 16.héten, ugye:? és a 18.dikon van a genetikai? jól tudom?

holka, pihenj sokat, meg lehet szokni. én már csak tudom.

este sem aludtam jól, fájt a gyomrom későn ettem gyümölcssalátát, rá kell hogy jöjjek, inkább délután egyek gyümit. éjjel nagyon dolgozik a pocim.
tegnap este én is szúrkáltam, ez normális?

jenny. te hogy vagy? rosszullétek?

Kép
andyfekete

Lilla!

Mióta babát szeretnétek azóta vannak ilyen hosszú ciklusaid...? Ez nagyon gyanús... :roll: Nem rosszindulatból írom, de szerintem annyira akarod, hogy ne jöjjön meg, hogy ezért késik egyfolytában, és így tolódott ki a ciklusod. Én még mindig azt mondom mindenkinek, hogy nem kéne ennyit görcsölni a dolgokon.

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Hogy vagytok kismamik és kismami jelöltek???

Andy:
jó volt a buli, én nemigazán éreztem magam jol, unatkoztam, mert senkit sem ismertem :cry: , de aztán megbarátkoztam egy anyukával akinek szintén 2 fia van, nagyjábol egyidősek az én fiaimmal és tapasztalatcserét folytattunk :lol: :lol: :lol:
Te hogy érzed magad ma?

Lila:
YTe hogy vagy?
Elmult a hőemelkedésed?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?