Visszaolvastam.
Szeri, Lillának is ilyen a lába. (meg nekem is
)
Szóval azt mondta a doki, tornával kis korban helyre lehet hozni, ha nem akkor cask műtéttel. De ekkor már Lilla nagyobb volt, talán Bali kinövi. Lábújhegyen, belső talpélen kell járatni, bár azt csak később tudod. (vagy nem, mint ahogy Miss Boszi sem akar)
Nekünk azt mondta a doki, hopgy ahol rugalmas a talaj, tehát nem beton, vagy járólap, ott mezitláb. Többi helyen cipő, mert azok nem nyelik el a lépést, így károsíthatják az izületet. Én a cipő nélküliségre voksolok ezért, meg hát az is a természetes a természetben. Csak Lilla a strandon se lép rá a fűre.
Olyan kis kényes-csajos.
Asso, Siesta van nekünk is ált., bár inkább utóbbi, mert a Siestás bolt, abba a bevásárló házba van, ahol dolgoztam, így némi protekciónk van.
Épp az a csaj mondta, hogy vannak magyar, és így olcsóbb cipők is, amiket ugyanarra a siesta talpra varnak. (ezt is felvásárolták a külföldiek.
)
Én első évben nem teszem külön a babát, (pár perpill nem is tudnánk) Ágota, tudod, az első v kiemelkedő.
Csongiról képeket kérünk!!!
Esztora4 Én is arra gondoltam. Csak fűszer! Semmi adalék!
2 napja sikerűlt nekünk is bio répát venni, hurrá!!!!!!
Meri, épp akartam kérdezni, hogy vannak e olyan félelmeid, mint az első babánál.
A fájdalmat ne úgy képzeld el, mint most. Illetve sztem nem is lehet elképzelni. Akkor ugyanis teljesen "más" állapotba leszel.
NAgyon ismerősek ám továbbra is a gondolataid.
Az meg direkt jó, hogy aggyal nem tudod befojásolni. Így nem tudod elrontani se.
Csajok! Én pont azzal voltam, hogy mennyire más most. Lilla után, évekig bőgtem, ha olyan jelenetet láttama TV-be, hogy baba született. Most meg semmi..... Erre tegnap........ mit egy hülye, úgy bőgtem, hogy én ezt akarom mégegyszer, mert láttunk egy szülésről szóló filmet.......... Meg egyfojtában azon agyalok, milyen jó lenne egy kis kert, pár füszer dologgal, miegymás, pedis mindig utáltam. ...
Nyerni kéne a lotton....
Tisztára meg gyagyásodtam.
Párom szerint, ha meglenne a 3. baba, egy 4. után sírnék.....
Pinkiné, gratula a pocidhoz, és a kiskukachoz.
Tök jó! Ez tényleg egy fiús topik.
Vicky! Azt hittem, tényleg senkinek nem mondod, bocsi. Igazad van.
Mennek a mega drukkok!!!!
Babajelek! Nekem minimális tapasztaélatom van. Lilla kicsi korába nem volt net, így nem tudtam róla. Többszőr írtam már, hogy ő eléggé le volt/van maradva a beszéd teréna kortársaitól. Mikor nagyobb volt már, teljesen magától kifigyelte, hogy ha a tenyereközepére mutat, akkor a kezébe adjuk a kívánt tárgyat. És ezt következetesen használta is. Ennyi. Azért nekem kicsit fura.
A pozitív nevelés elmélete kicsit ellentmondó nekem, bar, nem igazán néztem utána.
Más nem jut eszembe most.
Olinak 3 foga van!!!! És az előbb mind 3-al megharapott.
Én meg felpofoztam.
Annyira megbántam......... Úgy sírt........ Egy szopival vigasztaltam. De muszály volt, mert hiábba szóltam neki elősszőr, 2 mp után megint harapott. Remélem hamar leszokik róla. Na, felsírt...... A helyesírást se tudom visszanézni, gépelés közben meg nem tudok figyelni rá, bocsi!
Pusz!!!!!!!!!!