Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Estrella ISTEN HOZTA DÓRÁT és boldog névnapot neki!Remélem szép szülésed volt!

Minden Dórának,Dorkának sok boldogságot kívánok!!

Chesti:örülök,hogy már otthon lehettek,ápolgasd a kis Lencsilányt!Gyors teljes gyógyulást!!

Mamm: :lol: :lol: már izgulunk!! :wink:

Rebe:én is csak annyit tudok mondani,hogy a Ti gyereketek,Ti nevezitek el.A többit meg egyik füleden be,másikon ki! :wink:
Kép
Kép
Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Megpróbálok képeket feltenni Dóráról Kép Kép
estrella tesó

Estrella
nagyon édes ez a kis hajasbaba :P :P

Vicuska
hihetetlen hogy megy az idő :oops: :oops: :oops: annyira jó hogy már ott szuszókázik a drágád :wink: :wink:

Réka
nagyon édes képek :lol: :lol:

hát akkor én is raknok fel a kis szerelmemről egy két képet :P :P Kép Luki nénitől kapott szerkóban:))) Kép Kép elájulva

bibar

Jó reggelt!

Gabi,
múltkori kérdésedre elfelejtettem válaszolni. A kiságy pontos neve Brumi volt úgy emlékszem, de most nézem, hogy már nincs ott a Helimex honlapján. Az Elefániban is van, de ott nem tudom, hogy hívják. Ja, ha az Elefániban 50e ft felett vásárolsz, akkor kapsz egy 10%-os kedvezményre jogosító kártyát. :) A pelenkázónk nem merev, pedig azt akartunk, csak nem találtunk olyant, ami színben jó lett volna, úgyhogy apa csinált fából egy lapot, azt tettük a pelenkázó alá. :wink:

Lippa,
Te még arra is emlékszel, hogy apának ma van a szülinapja??? :D Olyan édes vagy! Tényleg szép ajándék lenne neki! :D

Estrella, ifjú anyuka,
gyönyörűű ez a kislány
!!!
:D Olyan sokszor eszemben vagytok! :D

Bibar, Réka,
Édesek a fiúk!!!! Mivel itt a topikon úgy látom több a kislány, ők lesznek a könnyebb helyzetben, hisz válogathatnak a barátnő jelöltek közül! :D :D Jó-jó, tudom, hogy Olinak már van menyasszonykája, de akkor is! :D :D

Zuzmó,
utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLCSINAPOT Jázinak! Olyan szép nagylány már! :D

Brigi,
édes ez a két kis rózsaszín csoda! Boldog félévességet nekik! :D

Vicus,
rohan az idő, igaz? Még emlékszem az sms-re, amiben írtad, hogy sikerült! :wink:

Málna,
igen, most már mi jövünk! Én már azt hittem, hogy Te is babázol, azért tűntél el ennyire. Ballagyo is nagyon gyanus nekem... :) Én köszönöm jól vagyok, várom nagyon a nagy napot! Most az a megérzésem, hogy hétvégén jön el a mi időnk! :wink: Te hogy viseled a kórházat?

Fura érzés ilyennek látni a vonalzómat.... :shock: :D :D

Kép

Kép
mamm

Hajrá Mamm!

Kép

Judit

jucicuki

Estrella tesó
Nagyon édes ez a kicsi lány :D Mégegyszer gratulálunk hozzá!

Mamm
Köszi az infót,már mi is kinéztük az ágyat persze a legdrágábbat tudtam már megint kiválasztani.Majd megyünk élőben is megnézzük!ma elsétálok az Elefániba,mert ott meg ágyneműt néztem ki és kiváncsi vagyok az árára.Egy másik üzletben 19 900.Ft volt igaz 6 részes,de én ezt nagyon sokallom.Az ember mindent megvesz a gyerekének,de valahol határt kell húzni és ezt már túlzásnak tartom.
Kiváncsi vagyok bejön e megérzésed :D

Málna
Én köszi jól vagyok!te hogy bírod a bezártságot?Mennyi is van még hátra?

Réka
De jók ezek a tappancs képek,legszívesebben megcsókolgatnám :D

Chesti
Szegénykém akkor most nekeked jobbulást!!

Elan
Nekem a Bmc-ben csinálták,mivel én maradtam ott!nekem cukros lötyit kellett innom,hát az valami borzalom.Pontosan már nem emlékszem, hogy 2 vagy 3 óra múlva veszik le a másodikat.

Bibar
Olinak megy a nyaka kívánatos :wink: egy puszira :D
gabicsibe

Estrella
Gratulálok a kislányodhoz! Szép kis hajasbaba.:D

Mamm
Már nagyon izgi :lol:

Chesti
Örülök, hogy otthon vagytok. Továbbra is jobbulást!

Dórik, Dorkák
Boldog Névnapot!

Kép

Kép
agnese

Juci ne haragudj nem tudtam,hogy Dorka névnap is tegnap volt :oops: !Természetesen Dorkának is nagyon boldog névnapot kívánok!

Brigi hát az biztos,hogy én sokkal rosszabbul viselem nélkülük,mint Ők nélkülem!Szerencsére mindig gyorsan elmegy az idő és aztán turbó sebességgel repülök Értük :) !

Chesti drága jobbulást kívánok én is Neked!

Gica de jó,hogy jelentkeztél.Gratulálok Zsuzskának a forgáshoz :D .Nálunk a Lillci volt a lustább,mindent legalább egy hónappal később csinált mint a Petra kivéve a járást,mert azt egyszerre kezdték :) .Hát igen nagyon örülök,hogy ilyen jól megszokták a bölcsit,természetesen van már rengeteg kis barátjuk is :) .

Vicuska szép évforduló,én is mindig annyiszor felidézem azt a pillanatot amikor kiderült,hogy sikerült :D !

Réka jaj de jók a képek,milyen édes tappancsok!

Estrella tesó köszönjük a képeket,tényleg gyönyörűszép hajasbaba Dóri!

Bibarci gyönyörű szerelmed van és nagyon jó a szerkója is!A második képen szerintem nagyon hasonlít rád :wink: !

Mamm :D .Kíváncsi vagyok melyikünk megérzése jön be :wink: .Nagyon drukkolok!

Málna hogy Vagy?Drukkok mennek Neked is.

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lippa
köszi :wink: :wink: nem csoda hogy hiányoznak a csajok,nehéz elválni tőlük :wink: :wink:

Gabicsibe
én is csokolgatom rendesen azt a kis dundi nyakát :wink: :wink:

Mamm
igen a fiúk kevesebben vannak,de azt olvastam és itt igazoljuk is hogy lombikbabák gyakoribbak hogy lányok lesznek,mert ök a strapabiróbbak embrike állapotban,nagyobb az esélyük a letapadásra :oops: :oops: hááát nálam Olivér ügyesebb volt a csajoknál,bár az is lehet hogy nem is volt csajszi közöttük :wink: :wink: nagyon izgi hogy mindjárt te jössz,én annyira vártam annó hogy már csak napjaim legyenek hátra :oops: :oops: most meg ugy hiányzik a pocakom,persze nem Olivért kivánom vissza hanem egy másik babát,annyira imádtam ezt az állapotot,és úgy irigylem a kismamákat :P :P

bibar

Sziasztok!

ESTRELLA ÉS DÓRA BABA!!!!!
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK NEKTEK!!!!!!

Dóra babák, Dorka baba: Nagyon boldog névnapot!!!!!

Mamm!!!!
Rajtad a világ szeme! Gyors és fájdalommentes szülést!!!!Ne félj, annál rosszabb, minden rendben lesz!!!!

Chesti drága!
Jaj Istenem, mostmeg Te lettél beteg??!???!!! Mielőbbi jobbulást, gyors gyógyulást Neked!
Remélem hamar kikeveredsz ebből a fránya nyavalyából.
Sok sok puszi a kicsi Lencsilánynak is!!!!!!

Rebe!
Névügyileg ne engedj befolyásolni senkinek, ez a Te gyereked, és csak Rád és a párodra tartozik.
Nálunk is egy csomóan leszólták családon belül a Rékát, de nem érdekelt. Évek óta ki volt választva nekünk is már, és nem engedtem, illetve én elbizonytalanodtam egyszer kétszer de a párom szilárdan kitartott. Illetve én sem azért bizonytalanodtam el hogy ne tetszett volna a név, hanem a vezetéknév r-re végződik és aggódtam hogyan tudja majd kimondani, de arra a megállapításra jutottunk hogy majd hagy egy kis lélegzetvételnyi szünetet és akkor nem gabalyodik bele az r-ekbe :lol:
Akkor ha minden igaz lesz egy druszája a lánykámnak? :wink:

Bibar!
Én is úgy vagyok mint Te amikor olvasom hogy valakihez megérkezett a babó, és visszagondolok olyan jó, és én is úgy átélném még egyszer.... Persze csodálatos hogy már ittvan okos nagylány, kis akaratos, 2 emberes a peluscsere, pápázik és süti a pogácsát, ez mind mind csodálatos de amikor megérkezett.... és gyerekek, nem semmi ahogy rohan az idő. Hipp hopp és jönnek a szülinapok....

A BMCben Konc doki vizsgálójával szemben(?-ha jól emlékszem) van egy angol nyelvű statisztika, és az írja hogy 55% lány 45% fiú az arány a lombikokból.

lanett

Dóri nevében köszönjük MINDENKINEK a névnapi jókívánságokat!

Zuzmó!

Boldog szülinapot Jázminnak! Hogy megy az idő!!!
Klassz a "cipőgyilkos" motorotok!!! Látom Asso szanditok van! :D

Estrella!

GRATULÁLOK!!!! Nagyon ügyes voltál, nagyon gyors szülés volt, hihetetlen, hogy három óra alatt megszületett a lányod!!! Nagyon szép kislány, tényleg sok haja van! Jó egészséget és sok tejcit kívánok!

Vicuska!

Annyira szép Ramóna, nagyon klassz a fürdőlepedős kép!!!

Réka!

Nagyon jók a fotók, Ti csináltátok??

Kép

Kép
sharon

Estrella,hatalmas gratula a Gyönyörűséges hajasbabátokhoz! :lol: :lol: :lol:

Minden Dórinak,Dorkának boldog névnapot kivánunk!

Andi és Kép Máté

Kép
taptau

Dorka köszöni szépen a névnapi köszöntéseket!

Szép napot mindenkinek!

Judit

jucicuki

Chesti, Lencsilányka,
hogy vagytok????

Ma voltam nst-n, és megnézett a doki is. Az nst teljesen jó lett, a méhnyak már elkezdett rövidülni, viszont a méhszájam továbbra is zárt. Ha Zsófi baba nem gondolja meg magát a hétvégén, akkor hétfőn be kell feküdnöm... :shock: De azért én bízom benne, hogy hallgat ránk, és nem várja meg a hétfőt! :D

Kép

Kép
mamm

Bibar!

Tegnap elfelejtettem: milyen sokat nőtt Oli, már alig fér el a kanapétokon! :shock: Jó pasi!

Mamm!

Nagyon drukkolok, úgy izgulok, mintha megint előtte állnék! Annyira nagy dolog vár rád!!!!!!! Szorítok!!!! Remélem szép szülésben lesz részed! Kívánom, hogy semmi komplikáció ne legyen, gyorsan táguljál és minél előbb kezedben tarthasd Zsófikát!

Kép

Kép
sharon

Köszönjük, köszönjük az összes kedves hozzászólást. :)
Most csak ezt az oldalt tudtam követni. :oops:

Már jobban vagyunk, este Niki is már csak 1* kelt fel. (Amióta haza jöttünk szegénykém 5-6* irdatlan sírással kelt. Dokinő azt mondta ez érthető, mert emlékszik a "borzalmakra", és időre van szüksége.)
Ma már nagyokat kacarászott, és már nem dölöngél a gyengeségtől. :) A szája már meggyógyult, jól iszik, és eszik. :lol:
Dokinő, és védőnő szerint is ezt a gennyes torok cuccot ott kaptuk be a kórházban... :(

Zuzmó bár megkésve sok sok boldogságos 1 éves szülinapot a nagy jánynak! :lol:

Sharon jól látom, hogy régen raktál képet a Geddes babánkról? :)

Estrella csodaszép kis hajasbabátok van. :)

Gica de jó olvasni felőletek. :) Képeket is kaphatunk, és több részletet? :)

Biibbaaarrr Olivért meg kell zabálni, és milyen nagy fiú mááárrr. :) Aludni azt szeret ahogy látom. :)

Brigii már fél évesek a lányok is...hihetetlen... Boldog 6 hónapos fordulót nektek. :)

Málna hogy bírod a kórházat?

Vicuska nosztalgiázunk? :) Döbbenet amikor benézel a kiságyba, nem? :lol:

Rékaróka annyirraa édesek ezek a tappancs kééépek. Lekell "rágni" azokat a kis nudlikat!

Mamm hát Zsófit Te is jól bentartod. :) Jól sikerült a megdumálás, hogy maradjon. :) Gyönyörű szép szülést kívánok neked! :)

Agnese mesélj kicsit magatokról. Nagyon el vagy tünve a kis királyfival. Képet, képet! :)

Lippa neked puszi. :) Tündérkék? :)

Lanett úgye hogy repül az idő? :) Én is mindig nosztalgiázok az éppen aktuális szülő kismamával. :) Réka baba hogy van? :) Kezdi Ő is az akaratosságot? :) Én néha csak lesek hova lett az Én édes kis szelíd kislányom. :) Aztán meg szét puszilgatom mikor akaratoskodik itt nekem. Elforditja a fejét és durcásan mondja hogy nem!

Zsókuci :lol:

Most mennem kell, nagyi fürdet, és lassan megyünk aluka.
Szép estét mindenkinek!

chesti

Szijjjjasztok lyányok! :lol:

Kicsit eltűntem,mert megint Óváron voltunk és hétfőtől újra ott leszünk majdnem egy hetet.Viszont a jó hír,hogy 2 héten belül lesz ott is internet és akkor nem kell így eltűnnöm :D Remélem ez nem csak nekem jó hír :lol: :wink: :wink:

ESTRELLA!

NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!!Olyan ügyesek vagytok,jó gyorsan ment!

Rebe

olyan megható az UH képed!!!Gyönyörű!!!

Mamm

háááát,most már itt a finish..... :lol: :lol: Nagyon szép a kis babasarok!!!

Kata

Gratulálok a kis kukishoz!!!

Gabi

fejjel is kérünk fotót 8)

Chesti

szegénykém,ez valami iszonyú lehetett,de jó hogy már jól van a kis szépség :P

Bibarkám

pusszantás :P :P :P

Sharon

jaj de gyönyörű a születéstörid!!!!!!!!!!!!!!!De jó,hogy leírtad!Az együtt alvással kapcsolatban,szerintem csak azt csináld,amit és ahogy Te érzed.Én ha bármikor a más elvárásainak akartam megfelelni,sosem sült el jól.Csak amit érzel!

Zsókucikám

hess-hess rossz álmok!!!Lehet hogy nagyon kimerült is vagy és attól is van!

Share

végül nem osztottad meg velünk amit szerettél volna....

Puszilok mindenkit :P

Kép
lukrécia

Sziasztok, előkerültem én is. Igazoltan voltam távol: január 29-én, 21.01-kor megszületett Soma, 3310 grammal, 55 centivel, egészségesen. Császárral kellett szülni, mert továbbra is farfekvéses volt :cry: A szülés és az azt követő 5 kórházi nap maga volt a rémálom, de ezt most nem részletezném :cry: :cry:
A lényeg, h hétfőn hazaengedtek bennünket, de nem sokáig lehettünk nyugodtan, elfertőződött, begyulladt a sebem, azóta is ömlik belőle a váladék, úgyhogy naponta járok vissza a MÁV kórházba fertőtlenítésre és kötözésre. Komolyan mondom, már úgy érzem, nem lehet lejjebb. :cry: :cry:
Ráadásul még a szoptatás sem az igazi, nagyon kevés a tejem, a kisfiam pedig türelmetlen. Szóval, fel van adva a lecke :cry: :cry:
ballagyo

Ballagyo!

Gratulálunk Somához!
Sajnálom a rossz élményeket :cry:
Nyugi, szoptatás még rendeződhet, ha rendbe jön a sebed :!:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem, tapasztalatlan vagyok a témában mert még nem voltam lombikbabával terhes... :P
Most sikerült a 2. beültetés, hat hetesnek írtak szerdán.
Azt szeretném kérdezni hogy normális e hogy - főleg éjjel - elég erősen fáj a hasam. Hol görcsöl, hol szurkál. Én már szültem egy "spontán" babát, de ilyen tüneteim nem voltak.
Nem sokat alszom mostanában. Ha vele jár még örülök is csak írjátok meg hogy mik a tapasztalataitok.
Jövő hét csütörtökön kell mennem a Bmc- be uh-ra.
Előre is köszönöm a segítségeteket.

Kép
krisztamili77

Ballagyó
gratulálok a babához :P :P a többit sajnálom,főleg hogy elfertőzödött a sebed :cry: a tejjel kapcsolatban ne aggódj,nekem is igy volt,sürün rakd cicire és fejjél akkor is ha nem jön semmi,mert igy fogy beindulni.ez egy nehéz küzdelem,de gyarapodni fog a picur is egyre erősebben fogja szivni.Mi mostanra elértük azt hogy már kicsit több a napi anyatej mint a táp,egy szopinál kb 70 -et sziv le és 40 tápot kap mellé.és ennek én nagyon örülök.
Ja és még egy,nekem az orvosom azt mondta nyugodjak meg,nem az a lényeg hogy mennyit sziv le hanem hogy ha kevés is de jut a zsrevezetébe,ő attól már a védettséget megkapja tőled :oops: :oops: csak kitartás kell és ne add fel!

Chesti drága
de jó hogy már jobban vagytok,annyira örülök,jó hogy bemegy az ember a kórházba gyógyulni és betegebb lesz mint volt :evil: kényeztesd most azt a gyönyörüséget,hogy minnél többet mosolyogjon ujra :wink:

Sharon
hááát igen :P :P kinövi pikk pakk az itthoni bútorokat ha igy folytatja :wink: képet kérünk :wink:

Lukikám
én örülök hogy lesz netetetek,ne aggódj :wink: :wink: pusszantalak

Mamm
nagyon drukkolok neked,és szép szülést kivánok :lol: :lol:

bibar

Sziasztok Lányok!

Voltam tegnap uh-on, és 16mm a petezsák. Két hét múlva mennem kell megint, azt mondta a dokim, hogy ránézünk. Biztos, ami biztos. Nagyon-nagyon boldogok vagyunk!

Gica Írásában olvastam a pelánkázoról, csak annyit szólnék hozzá, hogy az én kisfiamat kb. 8 hónapos kora óta a padlószőnyegen pelenkázzuk, mert onnan biztos nem esik le. Olyan kis izgő-mozgó volt már akkor is, hogy nem mertem magasabbra tenni. :D

Chesti
Nagyon.nagyon-nagyon... örülök, hogy otthon vagytok. Innentől sokkal könnyebb lesz. Nagyon örülök.

Estrella
Nagy-nagy gratula! Sok öröm és egészség! Ezt kívánom én!

Bibar
Ezzel én is úgy voltam, mikor megszületett a kisfiam, hogy olyan jó lenne megint pocakosnak lenni. Azt elfelejtettem, hogy a 8-26 hét között hánytam, rosszul voltam. DE most már emlékszem, mert már most is nagyon rosszul vagyok és hányok. Na de sebaj. Mindent megérnek ezek a drága kis manók! :D

Ballagyo
Na add fel. Tudom, hogy nehéz én is végig mentem ezen a tejcsivel, de én sajna hamar feladtam, mert olyan pici volt a drágám. De már tudom nem kellett volna.Te nehogy ebbe a hibába ess. Én is császáros voltam, mert el kezdett leválni a méhlepény meg toxémiás lettem. De vasárnap este 18.15-kor született Danika és csütörtökön délelőtt mentünk haza. Nekem szerencsére semmi baj nem volt a sebemmel. Sőt abszolult nem is fájt már rá egy hétre! Remélem hamarosan rendbe jössz te is!

Krisztamilli
Szerintem nem attól függ, hogy hogyan fogant a baba. Nekem van egy lombikos kismanóm, meg most spontán terhes vagyok. És nekem ugyanúgy szurkál fájdogál most is mint Danikával. Nekem olyan gyenge menzi szerű fájdalom. Nekem azt mondta a doki, hogy egyén függő is a dolog, mert azért ott bent már elkezdenek rendeződni a dolgok és va aki ezt érzi is. De azért vigyázz nagyon. Ja! Én most pénteken voltam a dokinál 16mm-es a petezsák és nekem is azt mondta 6 hetes, igaz szerintem hét. És most hogy olvaslak téged csak mégjobban auzt gondolom. Igaz megyek két hét múlva is, majd kiváncsi leszek, akkor mennyinek mondja. A lényeg, hogy ott van!

a BABÁK NAGYON ÉDESEK! Csak ábrándozva nézem őket, hogy nekünk is megint lesz egy ilyen édes csöppünk.

Puszi Mindenkinek!

KépKép
zami25

Rékaróka,
De jó ezek a talpacskás képek! Puszi a kis tapijára! :lol:

Estrella,
Gyönyörű ez a kis hajas baba, ahogy mondtátok! :D

Vicuska,
Annyira jó ez a nosztalgiázás! Remélem én is ezt fogom majd írni jövőre! :oops:

Bibar,
Szép nagy baba Oli, ja és a kis csíkos rucija is nagyon szuper! :D

Mamm,
Nagyon szép szülést kívánok neked!

Lanett,
Hát nem biztos hogy lesz druszája Réka babának! :oops: Mert én igazából Grétát szeretnék, csak a párom egy távoli ismerőse miatt ezt nem akarta, de most úgy néz ki, már neki is tetszik, szóval lehet hogy ez lesz! :wink:

Chesti,
Örülök, hogy jobban vagytok! Nekem most anyukám borzasztóan beteg, egyszerűen nem tud kilábalni az influenzából, jönni akart ma, de mondtam neki, szó sem lehet róla! :oops:

Lukrécia,
Jó, hogy majd többet tudsz jönni! :wink:

Ballagyo,
Gratulálok Soma baba érkezéséhez!
Sajnálom, hogy ilyen rosszak az élményeid, remélem a sebed hamar helyrejön, és utána a szoptatás is rendeződik!

Krisztamili,
Nálam nem volt ilyen éjszakai hasfájás. Napközben előfordult, de inkább szurkálást éreztem, és pici fájást. Magnéziumot szedsz? Ha nem, szerintem kezd el, vagy Magnerotot vagy Magne B6-ot. Nekem Szűcs doki azt mondta mikor nekem is fájt picit, hogy szedjek 3*1-et!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zami,
Gratula a petezsákocskához! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Ballagyo,
Nagyon gratulálok Soma érkezéséhez! :D:D:D:D:D Jó egészséget kívánok! Remélem, hamarosan rendbejön a sebed, sajnálom, hogy ilyen rossz élmény párosul(t) kisfiad érkezéséhez. :?

Lányok,
Jelenleg csak olvasó üzemmódban tudlak követni benneteket. Minden rendben, csak a héten sok volt a munka, ma meg nemsokára megyünk ebédre egy volt kolléga-párral, utána meg buliba. Holnap lehet, hogy tudok többet írni is végre :D

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Ezen a héten én is leginkább csak olvasgattam. A február még ilyen melós lesz, márciustól viszont az utódom átveszi a csoport vezetését, én csak betanítom őt, meg egy pár új kollégát, és csomagolok. Azért nem bánom, hogy áprilistól már otthon maradhatok, bármennyire is szeretem a munkámat.

Zuzmó, voltatok 4D-n? Kristóf vagy Szófia? :)

Lippa, köszönöm a cukorterheléses infot, kiváncsi vagyok, milyen lesz. Nekem két éve már volt, akkor cukros lötyit ittam. Nem volt finom, de azért ittam már rosszabbat is :)

Gica, ezek szerint Zsuzskátok vállalkozóbb szellemű, mint Gergő? Vagy lehet, hogy azóta már Gergőnek is sikerült a hasrafordulás?

Réka, ezek a tappancsok!!! :) Nagyon klassz képek, aranyosak nagyon!

Estrella, tényleg mekkora haja van Dorkának; gyönyörű kislány!

Gabicsibe, köszi Neked is a cukros infot. Neked meg kell még ismételni majd?

Mamm, izgulok érted nagyon! Egy utolsó pocifotót dobsz? :)

Chesti, nagyon örülök, hogy szépen javul Niki! Most már végre megnyugodhatsz Te is.

Ballagyó, szívből gratulálok Somához; és nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz a sebed :( Gyors gyógyulást kívánok, és hogy induljon be rendesen mielőtt a tej. Tudom, hogy könnyű mondani, de ne idegeskedj, rendbejön minden!

Krisztamilli, mennyire jó hírrel jöttél, olyan boldog vagyok, hogy ennyi szünet után végre átjöhet még valaki a másik topikból! Nagyon szorítok neked és csendben gratulálok, arra az esetre, ha babonás lennél... Nem tudom, hogy a hasfájás a lombiktól van-e; nekem nem volt lombikom, és mégis nagyon szurkált a hasam az elején (és azóta is előfordul). Ha viszont nagyon aggódsz, szerintem kérdezd meg a dokit mindenképpen, úgyis csak ő fog tudni megnyugtatni (magamból indulok ki).

Zami, örülök a babádnak nagyon :) Tegnap beszélgettem egy barátnúmmel, ő is azt mondta, hogy csak a padlón merte pelenkázni a kisfiát, annyira sajtkukac volt :D

Kép
elan

Sziasztok!

Ballagyo, tiszta szívből gratulálok Somához! A többi pedig hidd el rendeződni fog! Nagyon sz@r az biztos, tényleg nagyon nehéz most Neked, de tényleg jobb lesz! Én olyan 6 hétig hulla voltam, pedig a sebemmel nem volt semmi. Kitartást és rakj fel légyszi képeket!!!

Kriszta, először is gratlulálok! Nekem nagyon erős görcseim voltak, még az ügyeletre is bementünk, ahol azt mondták tágul a méhem. Úgyhogy nyugodj meg!

Zami, gratulálok Neked is és vigyázz magadra!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásaitokat, megnyugtattatok.

Zami!

Igen, valószínű hogy nem azon múlik hogy lombik vagy nem lombik csak azért írtam mert az első terhességnél ennyire erős panaszaim nem voltak. Örülök hogy sikerült, gratula Neked! Csütörtökön megyek uh -ra majd megírom hogy mekkora volt a babus és hány hetesnek írtak. Te mindenképpen elöbbre jársz mint én, érdekesek ezek a hetek... :P
További problémamentes pocakosodást Neked!!!

Rebe!

Köszönöm szépen hogy írál!
Szedek magne B6- ot de csak napi egyet vagy kettőt, most emeltem háromra. Remélem használni fog.
Vigyázz Magatokra, sok puszi!!!

Elan!

Köszönöm a gratulát, hát én is nagyon boldog vagyok, néha még el sem hiszem és reménykedek hogy megmarad és egészséges lesz.
Most megnyugtattatok, kibírom csütörtökig aztán megkérdezem a dokit.
Látom Te már túl Vagy a "félidőn", további nagyon szép terhességet kívánok!!! Puszillak.

Vicuska!

Köszönöm szépen!! :P
Megnyugtattál, kibírom csütörtökig, remélem minden rendben lesz.
Gratulálok Ramónához!!!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Nemrég értünk haza,megvacsiztunk, úgyhogy gondoltam, mostmár leülök megírom mi volt.
A legegyértelműbben fiú a kis mocorgi. Nem is kellett sokáig noszogatni, hogy megmutassa. A doki azt mondta, hogy 1000 %, még azt is megmérte, hogy most 6mm "hosszú " a kukija. :lol: Már most teljesen odavagyok érte. Ha nagyon beindul, már kívülről is látszanak a kapálódzások, persze most még csak nagyon kis apró mozdulatok. Érdekes, hogy teljesen máshogy viselkedik,mint anno Jázmin :) Szóval kicsi Kristóf lakik a pocimban. Apa borzasztó büszke magára, hogy Ő tud lányt is meg fiút is :lol:
Én is nagyon örülök, tudjátok, hogy ebben reménykedtem. Mostmár csak az kell, hogy rendben is legyen végig.
A doki szerint a méretei alapján 21 hetes és 4 naposnak felel meg és a terminus júni 17. De ez már mindegy is, csak jussunk el odáig.

Most ennyi röviden, majd még jövök, szerintem hétfőn.

Puszi

Kép
Kép
zuzmó

Ballagyó!

Gratulálok! Én is azt tudom mondani, amit a többiek: ne keseredj el, hogy kevés a tej egyenlőre. Ne idegeskedj miatta,mert az csak ront a helyzeten. Próbálj meg türelmes lenni, fejni és minél többet összebújni Somával. Szeretgesd, ölelgesd sokat és meglátod, meg lesz az eredménye!

Bibar!

Hát, Dóri is rohamtempóban nő! 53 cm-rel született, ma mértem meg, mert gyanús volt, hogy egy csomó ruhája már alig jó rá és 57 cm-t mértem! A súlyáról nem is beszélve, 1 hónap alatt 1 kg-ot hízott, pedig a normális fél kg/hónap! Majd rakok fel képet, most már a kis édes pofa inkább egy hörcsögre hasonlít! :lol:

Chesti!

Örülök, hogy már jobban vagytok!
A Geddis baba mára már Mischelin babára hasonlít vagy egy hörcsögre, ami felfújta a pofiját!!!! :shock:
Egész nap szopizna, persze utána üvölt, mert akkora a hasa, mint egy sárgadinnye! Alig egy hónap alatt 1 kg-ot hízott!
Csinálok új képeket és rakok fel, mostanában nem sok készült, mert a hasfájás miatt sokat sír.

Mamm!!!

Még ma éjszaka beindulhat spontán!!!!

Kép

Kép
sharon

BALLAGYÓ!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK SOMÁHOZ!!!!!!!
Kívánom hogy mielőbb rendeződjenek a dolgok.Ez a sebes történet szörnyű lehet. :(

Krisztamilli

Sok embernek vannak görcsei az elején.Azért pihenj sokat. 8)

Zuzmó

de jó,akkor teljesült a vágyad!Nagyon örülök nektek :D

Sharon

az én 3 hónapos egy hetes babám is pont 57 cm :lol: :roll:

Zami

gratula :lol:

Rebe

köszike :oops:

Bibarci

pussz :P Kérek új képeket az emilemre

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat nagyon aranyosak vagytok, és igazán jólesett, még meg is könnyeztem.
Csak nagyvonalakban olvastam vissza, Ballagyonak gratulálok!
Mamm veled mi van?

Egyébként szombaton jöttünk haza, elég húzós volt az este és az éjszaka, 2 óránként volt ébredés, etetés, kicsit K.O. vagyok.
Dóri édes, cukipofa...és még sorolhatnám, bár gondolom ezzel minden anyuka így van. Kicsit nehezen indul ez a tejdolog, de remélem alakulunk majd, próbálok nem idegeskedni.
Képet nem tudok rakni, mert le kell kicsinyíteni, de most ez nem megy. Ígérem mielöbb küldök.
Puszi mindenkinek
Estrella
Vendég

Sziasztok!
ISTEN HOZOTT SOMA BABA!!Ballago!Sajnálom,hogy nem vagy jól, remélem most már gyosan meggyógyulsz és akkor a tejcsi is több lesz!

LÁnyok!Köszönöm!A képet én csináltam,semmi extra csak elvileg sepia bár inkább fekete-fehérnek látszik...

Sharon:képet a kishörcsögről!! :lol: cuki lehet!!Egyébként az én 7 hetesem is 57 cm...csak e mellé már 4800 g :oops: :roll:

Zsókuci:mikor is mész vizsgálatra??

Chesti:remélem Te is már teljesen meggyógyultál!

Egyenlőre ennyyi,mert gyorsan hajat kéne mosnom,közben meg már ébredezik a kismacim....
azért dobok egy gyors képet...tegnapi
Kép kaja után félálomban:)

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Ez az sms jött nekem tegnap este Mammtól:
"Nagy örömmel értesítünk, hogy ma este negyed 7-kor, 3830 grammal és 55 cm-rel megérkezett Szabó Zsófia Panna, a mi kis csodálatos hajas babánk! "

Bocsi Lányok, hogy csak most írom meg de esténként korán kikapcsolom a mobilom, reggel meg későn kapcsolom vissza. :oops:

Sok Boldogságot Nekik!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Lányok, köszönöm a bíztatást! A hangulatom hol ilyen, hol olyan. Hol eltörik a mécses, hol egy kicsit jobb a kedvem. Amikor csak ébren van cicire teszem, 2 óránként pedig fejek, még ha csak 10 milit is. Egyszer csak beindul.

Mamm, Estrella!

GRATULÁLOK a lányokhoz!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igyekszem majd én is képeket felrakni.
ballagyo

Mamm, borszatóan örülök Zsófinak, gratulálok!!! :D Alig várom a fotókat!

Nem tudja valaki, mizujs Gombahölggyel? Úgy eltünt...

Lányok, nektek volt olyan, hogy a terhességetek közepe táján begörcsölt a hasatok? Tegnap délután volt ilyen nálam, a köldököm magasságában kb. A levegővétel és a mozgás is fájt, és olyan fél órán át tartott. Kis fekvéstől viszont nyomtalanul elmúlt...

Kép
elan

Ballagyo gratulálok Soma babához kívánom,hogy a rossz élmények mihamarabb feledésbe merüljenek és csak a boldogság maradjon!

Mamm tiszta szívből gratulálok Zsófi baba érkezéséhez is(nem semmi méretek),sok boldogságot,tejecskét és jó egészséget kívánok Nektek.Látod bejött a megérzésed :wink: !

Zuzmó gratulálok a Kukisotokhoz :wink: !

Zami Nektek pedig a 16 mm-es petezsákhoz!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Mamm:
DE JÓÓÓÓ, ÉLJEN-ÉLJEN-ÉLJEN!!! GRATULÁLOK!

Csajok!

Szopizás ügyben kéne segítség:
Nem jön annyi tej, mint amennyi kellene, be fog ez valamikor úgy igazán indulni ez a tej? Ma vagyunk 5 naposak. Egyfolytában cicin lenne, szívja, mint állat, de már úgy fáj, hogy sírok. :(
Vendég

Estrella,
először is szívből gratulálok!!!! A kis csoda megérkezett!! Legyetek nagyon boldogok és egészségesek!

Szopi!!!!
A fájdalom el fog múlni, ezt hidd el, tényleg így lesz! És minél többet szopizik, annál több tej fog termelődni.
Sok-sok pihenés, de tényleg: amennyit csak tudsz!
Normális étkezés: főtt étel + gyümölcs, gyümölcslé

Maszírozás, melegítés zuhannyal, fejés a szopik után. Fontos, hogy teljesen ki kell üríteni a mellet.

Tejelválasztást serkentő teák: Lactoherb, Fitolac, ill. pár oldallal korábban Brigii tett fel egy szopis tea receptet.

Homeopátiás bogyó: Urtica Urens
általában a Boiron-os 5Ch-t szokták javasolni.
Én egy másikat szedtem, és szerintem sokat segített, hogy nem apadt el a tejem teljesen, hanem sikerült megmenteni.
Ez Urtica Urens 4D, így kell kérni a gyógyszertárban. Kicsi, barna üvegben van egy nagycsomó. Igen kiadós. Ahogy nekem javasolna homeós doki: 1-2 napig 5x3 bogyó, utána 1-2 napig 3x3, majd 2x, 1x, és szünetet tartani. De nem szabad sokáig ilyen nagy dózisban szedni. Napi 1-2 szem, ha már beindult a tej, és szüneteket tartani.

Egy kapszula: http://www.boldogmama.hu/

Huh, nagyjából ennyi, ami most így hirtelen az eszembe jut.

Kitartás, ne add fel!!! Menni fog!!!

Kérdések: sebes is lett a melled v. "csak" fáj, ha mellre teszed, mert erősen szív?

Besos!!!!

Kép
Kép
share

Share:
Köszi a gyors választ.
Fejni nem tudok szopi után, mert nincs mit. :(
Sebes is a cici és baromira fáj. Úgy szívja, mint állat. :o
Laktoherb teát iszom, meg azt a homeos bogyót is szedem. Remélem meglesz a hatása.
Vendég

Elan,
Megértelek, nekem még 3 hetem van a munkahelyemen, de már alig bírom. Most egy hete egyre nehezebb! :oops:
Nekem ilyen görcsölés nem volt. Most legújabban olyan kellemetlen érzésem van, mintha feszítenék, nyomnák a hüvelyemet! Remélem semmi komoly! :oops: Lányok nektek volt ilyen? A nehezedő teher miatt lehet ez?

Krisztamili,
Gyere most már gyakrabban! :D

Zuzmó,
Gratula a pöcsöshöz! :D

Mamm,
Gratula Zsófi érkezéséhez, sok boldogságot és jó egészséget nektek!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Mamm!

Gratulálunk!

KépetKépetKépet :lol:

Judit

jucicuki

Rebe, lehet a súly miatt, nekem is fáj időnként a hüvelyem.

A görcs nem annyira "belső" fájdalom volt, inkább olyan, mintha a hasfalam görcsölt volna. Mivel nem alhasi, talán nem nagy gáz. Persze azért a dokimnak majd megemlítem. Hát, irigylem a problémamentes terheseket, az enyém nem egy sétagalopp eddig...

Kép
elan

Mamm
de jóóóó :P :P gratulálok,végre megvan a várva-várt :P :P :P

Estrella
laktoherb nekem bevált,sajnálom hogy sebes,pedig nagyon sokat kellene nyúzni,attól indul be :oops: :oops: én bimbóvédövel szoptatok,te nem próbáltad?én nem tudom de most ez itt népbetegség ugy látszik hogy mindenkinek kevés a tej,annyira tortúra ez az egész,de megéri :wink: :wink: nekem most beindult eléggé,bár még mindig kell a táp mert Olivér egyre többet eszik az én mellemben a tej meg nem jön olyan ütemben :cry: szóval kitartás,drukkolok neked :wink:

Zuzmo
micsoda mázlista vagy :lol: :lol: nem elég hogy spontán összejön,akkor még egy fiu egy lány,ideális család,hihetetlen :P :P nagyon örülök nektek és gratula a kiskukishoz :lol: :lol:

Réka
megzabálomezt a kiskakukkot :P :P mintha csak az Olivéremet látnám,ugyanigy mosolyog kajcsi után :P :P :P

Zsókuci
már megint buli :shock: :shock: nem semmi vagy,jó szorakozást :wink: :wink:

Sharon
1 kg egy hónap alatt? :shock: :shock: :shock: az nem semmi hallod-e :wink: :wink: nagyon gyorsan dobjál képet a kis pufiról,mi is meg akarjuk csodálni a hörcsögöt :P :P

bibar

Mamm

Hát szuper,GRATULÁLOK!!!!!!!!
: :lol: :lol: Sok-sok örömet nektek!!!!Kérünk mielőbb fotókat!

Estrella

kemény meló ez a tejcsi dolog,szerintem a lactoherb szuper,minnél többet rakd cicire és amennyit csak tudsz,pihenj.Sokat igyál.Drukkolok nagyon nektek!Képeket még!

Holnap megyünk Óvárra szombatig,addig is puszi mindenkinek!!!!!!

Kép

Kép
lukrécia

Ballagyó
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok!Remélem Soma gyorsan feledteti veled ezt a rengeteg rosszat!

Mamm
Neked is gratulálok és sok boldogságot kívánok!

Estrella
Sebes cicire nagyon jó a Garmastán kenőcs!Kitartás befog indulni az a tejcsi!

Lukrécia
Falatka zabálni való!Csini a kis csaj!Oli rettegj,mert lecsapják a kezedről :D

Sharon
Hol az a kép pufókáról ??

Rebe
Ilyen nekem is szokott leni,szerintem ez normális!

Elan
Nem tudom mitől lehet ez a pocifájás nekem ilyen még nem volt!Nekem csak nagyon viszket,igy most már nem csak ese kenegetem hanem napközben is.A könyvem szerint a gyomortájéki fájdalom lehet a méh összehúzódásátó ez normális,de csak rövid ideig tart!ha sűrűn előfordul keresd fel a dokit!!

Réka
Nagyon édes kiskakukk :D

Zuzmó
Gratulálok a kukacoshoz :D akkor neked is bejött a megérzés!

Mi szombaton megvettük az első ruginkat és sapinkat!Nagyon élveztem a vásárlást utána viszont nem mert iszonyúan elfáradtam.Régen ez megsem kottyant az 1-2 órás vásárlás most bezzeg!Sajnos még több a téli ruha így nagyon nem volt választék,de lehet jobb is,mert felvásároltam volna a fél üzletet :D
gabicsibe

Sziasztok,

Mamm drága,
Kép

Jó egészséget Nektek! :D

Bocsi lányok a mai nap is eléggé eseménydús volt, ígérem, ahogy tudok, jövök! Sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Estrella, Mamm, Ballagyo! hatalmas gratula!!!!!!!!! mindenkinek sok örömet kívánok!!!!

Gabicsibe! Örülök hogy sikerült megvásárolni az első rucikat, a H & M-ben most nagyon jó leárazások vannak!!!

Nagyon bombázó kislányod van Lukrécia!!!

Én még mindig egyben vagyok, itt a kórházban. még van 11 napom hátra! eddig attól tartottak, hogy ne legyen koraszülött, most majd nem akkor előbújni!!!! olyan félelmetes, hogy most már én jövök, nagyon félek, hogy ne legyen komplikáció a szülés alatt!!!

Bibar sajnálom hogy neked is ilyen nehezen van tejcid, de hátha még jobban beindul!!!
málna79

Ballagyo, és Mamm sok-sok boldogságot a Picurokhoz! :lol:

Kép

Taptau Nagyon boldog születésnapot Máténak! Képeket majd kérünk! :lol:

Kép

chesti

Gabicsibe
nem fél Olivér hogy lecsapják a kezéről mert itt nagyon sok a kislány és kevés a fiú,ugyhogy a kisfiúk dőzsölhetnek a szebbnél szebb csajok között :P :P de ez a frigy már megköttetett régen :P :P tök jó hogy vásároltál,emlékszem én azt annyira élveztem,olyan jó volt begyüjteni a dolgokat :wink: :wink:

Málna
ne aggódj nem lesz komplikáció,és bizony te jössz,hihetetlen :oops: :oops: még itt van elöttem mikor annó taliztunk,akkor jöttél a szurikért,és most pár nap és te is anyuka vagy :P :P

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?