Sziasztok,
Ezen a héten én is leginkább csak olvasgattam. A február még ilyen melós lesz, márciustól viszont az utódom átveszi a csoport vezetését, én csak betanítom őt, meg egy pár új kollégát, és csomagolok. Azért nem bánom, hogy áprilistól már otthon maradhatok, bármennyire is szeretem a munkámat.
Zuzmó, voltatok 4D-n? Kristóf vagy Szófia?
Lippa, köszönöm a cukorterheléses infot, kiváncsi vagyok, milyen lesz. Nekem két éve már volt, akkor cukros lötyit ittam. Nem volt finom, de azért ittam már rosszabbat is
Gica, ezek szerint Zsuzskátok vállalkozóbb szellemű, mint Gergő? Vagy lehet, hogy azóta már Gergőnek is sikerült a hasrafordulás?
Réka, ezek a tappancsok!!!
Nagyon klassz képek, aranyosak nagyon!
Estrella, tényleg mekkora haja van Dorkának; gyönyörű kislány!
Gabicsibe, köszi Neked is a cukros infot. Neked meg kell még ismételni majd?
Mamm, izgulok érted nagyon! Egy utolsó pocifotót dobsz?
Chesti, nagyon örülök, hogy szépen javul Niki! Most már végre megnyugodhatsz Te is.
Ballagyó, szívből gratulálok Somához; és nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz a sebed
Gyors gyógyulást kívánok, és hogy induljon be rendesen mielőtt a tej. Tudom, hogy könnyű mondani, de ne idegeskedj, rendbejön minden!
Krisztamilli, mennyire jó hírrel jöttél, olyan boldog vagyok, hogy ennyi szünet után végre átjöhet még valaki a másik topikból! Nagyon szorítok neked és csendben gratulálok, arra az esetre, ha babonás lennél... Nem tudom, hogy a hasfájás a lombiktól van-e; nekem nem volt lombikom, és mégis nagyon szurkált a hasam az elején (és azóta is előfordul). Ha viszont nagyon aggódsz, szerintem kérdezd meg a dokit mindenképpen, úgyis csak ő fog tudni megnyugtatni (magamból indulok ki).
Zami, örülök a babádnak nagyon
Tegnap beszélgettem egy barátnúmmel, ő is azt mondta, hogy csak a padlón merte pelenkázni a kisfiát, annyira sajtkukac volt