Na, vagyok is!
No, nem eddig tartott a visszaolvasás, csak időközben a konyhában átpakoltam 1-2 dolgot, párom örömére, mert fúrnia kellett!
Kicsit hosszú leszek, bocsika érte!
Katica!
Rád emlékszem, mondtad, hogy szedted...Akkor még van 1 hetem, hogy szokjam.....
Délután és este vagyok már csak rosszul, a reggeli felkelés már zökkenőmentes.....
Bár most nem zavar annyira, mert pihis vagyok:)Barátnőm mondta, volt olyan aki tényleg nem bírt felkelni....Ahogy szegény Harcika kislánya(aki nem is olyan kicsi!)
Harcika!
[Remélem már gyógyulgatsz....Sajnálom szegény lányod! Tényleg nem minden áron kell szedni.De tudod, nekem lehet ez okozta, hogy nem maradt meg a baba....Így ha belebetegszem is, szedem egy darabíg, hátha segít!:wink: És bizony a látszat csal!Nagyon jól nézel ki!;)Simán 10 évet letagadhatnál.....
Csilla!
Köszi kérdésed, az esküvőszervezést egy időre elnapoltuk...Vagyis a szervezést.Ugyanis mindennél fontosabb a baba, és ha összejön, nem kockáztatok egy egész napos strapát....Akkor megegyeztünk, hogy csak mi ketten, a 2 tanúval elmegyünk, nevelő anyukámmal, öcsémmel, és hugom családjával....Aztán valahol egy lightes ebéd.
Én soha nem akartam nagy esküvőt, párom volt mellette, de most belátta, nem kockáztatjuk a babát, ha addig meglesz a beülti.
Várni viszont nem akarok, több éve várunk, mindig valamire, most a baba az első. (Ezt párom mondta);)Hónap végén kiderül, mennyire vitte le a gyogyi a prolactinom, és akkor eldöntjük, a doktorral együtt, lesz e áprilisban beülti.....(én nagyon szeretném)
Lois!
Remélhetőleg észhez tért a többi babód is, és mire mész, mind ott fog várni!!!!!Kívánom, hogy így legyen!De azért 3 szép gyönyörű babának is örülnél, gondolom!
Snufi!
Én is Eü-ben dolgozom, így a tűz közelében vagyok, tudom ellenőríztetni gond nélkül.
Csak az osztályomról átszaladok papírért, a többit elintézzük....
Nagyon sok boldog születésnapot!!!!!!!!!!
Viktu!
Nekem is volt laparom, nekem nem fájt utána semmi....3 kis vágásom van, viszont az altatás után én rosszul lettem, hánytam.Aztán 2 napíg fel voltam rendesen fújódva, de az természetes volt(azt mondták)
, feszült mindenem.Ennyi kellemetlenség volt össz vissz!Az altatást nagyon szeretem...
Endóm szerencsére nincs!
Tilli!
Üdv itt!Ne légy elkenődve, ez még tényleg nem jelent semmit!Bízz benne, a gondolatnak tényleg teremtő ereje van!:wink: Drukkolok +++++++++++++++++++++++++++++++
Ebba!
12 perc???Húú, számomra Isten vagy! Én 3 percnél tovább nem bírom.Viszont tornázni akár 3 órát is egyfolytában.....