Új privát üzeneted érkezett!

Viktu!
Tényleg nem írtam...... :oops: :oops: :oops: Már tiszta zizi vagyok és nem tudom, mit írok priviben és mit ide a fórumra....Rendesen szédelgek az utro-tól is...ez téma valmelyik nap akartam is rá reagálni, csak elfelejtettem....szóval az "orális" utro durva szédülést okoz eleinte, de 1-2 nap múlva elmúlik (legalábbis nálam így volt mindkétszer :roll:) nem tudom már ki kérdezte, és aktuális e még neki egyáltalán, de ha nagyon utálja a hüvelygolyókat (mint én :evil: ), akkor csak kicsit kell kibírni, és hamar hozzászokik a szervezet.
Visszatérve az ET-re hétfőn lesz, csak kicsit elkalandoztam

Napi 300 egység merional kaptál akkor?? Hát az nem kevés, én is annyit kaptam Gonalban :? :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sannah!
Most újra valami butát kérdezek...én azt hittem a tűk mérete variálható, és a nyaka mindnek egyforma, és rá lehet rakni bármekkora fecskendőre, vagy nem? :oops: :oops: :oops:
Nekem volt amúgy lapar (2X is), meg hisztero is, 2 sikertelen lombik után tényleg nem árt, engem is akkor hajtott el rá a dokim :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Aha! :) Akkor hétfőn szorítok!

Sannah!Uff..tényleg nagy adagot kaptál! :shock: Nem ,nem volt semmilyen műtétem.Akkor most jól utána olvasok. :) Köszi!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 

 
 

Akkor kérdezek:Hol csinálják?Kaáliban?Vagy doki ír egy beutalót?
(Túúúúdom,hogy majd mindent meg fogok tudnia kövi konzin,de nagyon kíváncsi és türelmetlen vagyok :oops: :roll: )

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Lois, nem az inzulinos az nagyon vékony és egyben van a fecsi a tűvel. A többin persze lehet cserélni, de még a szárnyas is vastag nekem. Fájt a lapar vagy csak kellemetlen volt ?

Viktu: nem ír a doki beutalót, hanem a privi nőgyógyid csinálja.
Vendég
 


Viktu! :)
Nem a kaáliban csinálják, ott csak diagnosztikai műtéteket csinálhatnak (tehát be tudnak kukucskálni, de ha találnak valamit nem nyúlhatnak hozzá, csak továbbirányítanak máshova, ergo: még egy műtét)
Engem a dokim továbbküldött rögtön specialistához (csak küld, be nem utal, azt nem lehet neki, tehát megadja a számát, max. ír kis levélkét neki, a többit te rendezed)
A te dokid is biztos ajánl majd valakit, akit jó szakembernek gondol. Ez három nap kórházat jelent, meg néhány lukat a hasadon :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Az első laparomat a saját nőgyógyászom csinálta, hát hadd ne mondják rá semmi sértőt.....pl. nem tűnt fel neki az endom.... :shock:
Mezei kórházakban ez két külön műtét (a lapar meg a hisztero), de tényleg ez a gyakorlat, mert így dupla pénzt kapnak rá... :evil:
olyan helyre kell menni, ahol egyszerre megcsinálják a kettőt. Jó esetben, ha nincs semmi gond veled, akkor nincs különösebb fájdalom, de persze vannak igen kellemetlen részei: pl. tubusos mélyaltatásban csinálják, előtte teljesen ki kell pucolni a beleket (nem ehetsz 48 óráig +beöntés, v. egyéb bélpucolás), katéter..... :? :? :? Ha van valami barkácsolni való, na akkor már más helyzet, az tud fájni .... :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


ajajj Lois... :shock: Hát ez nem hangzik valami jól...,köszi,hogy leírtad...remélem elég lesz a kukucska,nem kell semmit csinálni :roll:
Köszönöm a válaszokat! :)
..és most megyek mert Pet nagyon látványosan unja magát :)

Jó éjszakát!!!! :)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Nem ijesztgetésnek szántam, de tényleg!! :roll:
Jó éjt!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Helló csajok!
3 napig nem néztem be, és annyit írtatok, hogy fél órája olvasom :)

Viktu!
Igen nálam is így volt, amit lois leírt, a lapar, meg hysteroscopia egyben volt. Mikor a második volt, égettek endokat, 2.5órás volt, utána nem tudtam még levegőt sem venni, nagyon rossz volt:( De az első, mikor feltártak, látta a doki, mi van, majd rögtön utalt GNRH kezelésre, na az semmi nem volt. Már másnap mentem bográcsozni.

lois!
De jó, már 3 tüsződ van? sztem azóta több is :)
Én bármennyi gonalt kaptam, meg sem mozdult tőle a petefészkem, erre azt mondta Sajgó, hogy átmenetileg nyugdíjasok lehetnek :(

Tegnap voltam v.v-n itt Miskolcon, hétfőre remélem lesz eredmény. Sok mindent levettek, de az APC-t nem.
ebba
 
 


Lois, ajajajjjj, akkor ez nem kellemes, de hát majd ha kell akkor elkerülhetetlen.

Viktu: szurkolok, hogy neked se kelljen.

Ebba: a gonalra én sem reagáltam soha, erre Mágus azt mondta mindenki más és más. nem biztos, hogy nyugdíjról van szó! :wink:
Vendég
 


Igen a diagnosztikus lapar az nem fáj utána, elviselhető. Az "endótlanítás"- na az nekem is kemény volt :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!

Új vagyok ám, csak gondoltam, "beköszönök" :) megnyugvással konstatálom, hogy mennyi sorstárs gyűlt itt össze! :) Mi 2007. júniustól vagyunk a Kaáliban Dr. Kovács Péternél. Hétfőn volt az 1. (egyébként 2. - a nyírőből jövünk) lombik beültetés, 3 babócával, de már most érzem, hogy meg fog jönni...Kicsit elkenődtem...azt hittem, itt rögtön sikerül...:(
Üdv: Till
tillidian
 
 


Sannah! Na Én viszont másképp adattam be a 4 merionalt ,egy hosszú tűvel egy oldószerben felodották a 4 merionát ,majd tű csere így Én egyszerre megkaptam mind :wink: A Harcikáék így csinálták+ Mágus külön felhívta a figyelmem 1 odószerben 4 adag por!!!! Most nekem 8 *4 adag volt .


Visszatérve a lapar +hisztero :evil: Én Loisal voltam a korházba addig még Nekem a hosszú lábujjam volt a legnagyobb nevetség tárgya( Műtét közben ) addig drága Loisommal nagyon megdolgoztak :cry: Én szerettem volna ha van gond mert akkor megoldódott volna a helyzetem ,de sehol semmi :!:

Üdv Dalmi
dalmácia
 
 


Szép jó napos reggelt!

Dalmi :lol: : tudom, hogy egy oldószerben max 4 port lehet feloldani, de nekem az úgy nagyon csípett és kellemetlen volt, így maradtunk a 2 oldószeresnél, állítólag nincs különbség és akár 4-4 is lehet, de én nagyon kis kényeske vagyok és nyafis, így inzulinos tűvel adom magamnak. Azt már meg sem érzem. A barátnőm, aki nővérke és szintén lombikos volt ( elsőre siekrült nekik) ő mutatta, hogy az egyiket a bal oldalra a másikat jobb oldalra szúrjam. Neki is ez jött be, de ő még puregont is kapott.

Az én dokim azt mondta megcsinálja a kettőt egyben, azaz lapart és hiszterot, de szeretném elkerülni. Ahogy írtok róla nem igazán lenne kedvem.
Vendég
 


Szép napot!
Annyira szép idő van, hogy elhatároztam, hogy emlegyek futni, hát, csak 12 percet bírtam :(

Sannah!
csináltasd meg egyszerre! Letudod, és ha nincs semmi komoly baj, akkor tényleg nem fáj. Remélem, Sajgó doki is vált velem valami másra, leteh, hogy tényleg Gonal rossz nálam :) Még jó, hogy ennyi fajta szuri van :)

Harcika!
Remélem, nálatok is így süt a napocska, és visz egy kis vitaminbombát :) :lol:
ebba
 
 


Bocsbánat, hogy beleszólok, nekem csak hiszterom volt és örülök is neki, hogy nem volt laparom. A lapar azért mégis 3 szúrást (lyukat) hagy a pocin és ha nincs is semmi baj, akkor abszolut semmi értelme sincs! Szerintem meg inkább legyen 2 "műtét", HA KELL, minthogy feleslegesen szúrkálják az ember hasát... De ez csak 1 vélemény...
A Kaáliban csinálnak fizsós méhfeltöltést, nem ugyanaz, mint a hisztero, de ha a méhben van valami elváltozás, azt nagy valószínűséggel észreveszik ott is. (Összenövésekre gondolok.)

Tillidian :P
A mensi szerű érzés még jó jel is lehet :wink: Nekem mondjuk 6.-ra sikerült, de akkorra derült ki a problémám. Szintén KP -volt- a dokim.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni!
Nekem az első lapar helye nem is látszik, a másodiké kicsit, de mindt egy kisujj köröm, és a 3 lyuk közül az egyiket úgyis a púpnál ejtik, az nem látszik.
ebba
 
 


Nekem inkább a dupla műtétektől olyan érzésem van, hogy mivel altatnak, úgyis azt fogják mondani, hogy hát igen, volt egy kis összenövés, amit szétszedtek, s akkor nyílik a pénztárca. De bevallom, nagyon rossz véleménnyel vagyok az "általános" nőgyógyászokról...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Eddig itt tartunk tali ügyben:
Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok!

Lois,
csörögtél kíváncsiskodásból? :wink:
Bocs, a telefont azért mondtam, mert nekem eddig mindegyiknél kellett telefonálnom punkció utáni 2. napon is, és időpontot is akkor adtak.

Sannah,
naná, tudom! :wink: :D

Viktu,
drukk a vizsgálatokhoz!
Az APC-t is Mammutban nézeted? Ott hol?

Dalma,
műtét közben a lábujjadat figyelték? :shock:

Mereszt,
várunk benneteket! :)
Hátha most a fagyigombóc se marad ki a jegeskávéból! :lol:

Fanni :P
szépen gyűlünk, úgyhogy mehet a foglalás holnap! :wink: Aranyos vagy, hogy szervezed! :D

Tobi,
vasárnapi tapidrukkok! :)

Snufi,
neked is! :)

Tillidian,
üdv itt! És nem elkeseredeni, a megjövő érzés jelenthet mást is! :wink:


Lapar-hystero témához:
nekem is be lett ígérve 2. sikertelen stimus lombik utánra, aztán az előzményekre való tekintettel eltekintettünk tőle! Nem bántam! :oops: :wink: Bár egy ilyen sófeltöltéses micsodán gondolkodom :?
angel37
 
 


Angyal
Én azt hittem, voltál hiszteron! Huhh, egy fizsósat szerintem mindenképp csináltass!
Holnap foglalok :wink:
Puszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszi mindenkinek a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok! :lol: :lol:

Alle: nekem az első kudarcot nagyon nehéz volt feldolgozni, és el is telt 1 év, mire újra lombikoztam. Nagyon díjazom a hozzáállásod, és mára már én is rájöttem, h. meg kell tanulni elfogadni a helyzetet és a javunkra forditani, mert minden rosszban van vmi jó!

Snufi: pár nap múlva neked is POZITIV teszted lesz!

Lois: hétfőn nagyon szoritok az ET-hez, ne számolgass, hanem inkább csak arra koncentrálj, h. ez MOST SIKERÜLNI FOG!

Angel: tudod már mikor lesz a punkciód?

Nani: neked ez az első inszem? Nem tudom Pesten hogy csinálják, itt Szegeden úgy oldják meg, h. 6 inszem adható összesen, de ezt az én dokim anno 3x2 kezelésre osztotta, vagyis, miután megvolt a tüszőrepesztés, utána 2 egymás utáni nap fecskendezte be a katonákat. Legalábbis én igy emlékszem, elég rég volt már ez is.

Kép
bögyörö
 
 


Fanni :P
a doki azt mondta, elég a hsg, mert rajta lenne a zárón, ha lenne vmi gond a méh belsejéban, de ettől függetlenül tényleg piszkál a sós méhfeltöltés! :oops: Bár az igazi az lenne, ha már nem kéne ilyesmin gondolkodnom! :wink:

Bögyörő,
előző tapasztalatok alapján márc. 6-ot mondanám, de mivel kicsit kevesebb adagot fogok szúrni, lehet, hogy lassabb lesz, és csúszik pár napot! :)
angel37
 
 


Tillidian: mégis milyen jelekből érzed, h. meg fog jönni? Feszült vagy, vagy görcsöl a pocakod? Bizonyos értelemben az a jó, h. érzed, h. működek a dolgok odabenn, és most a szervezeted elég nagy hormonális átalakuláson megy keresztül, ez nem megy egyik napról a másikra. Nagyon fontos, h. próbálj POZITIVAN hozzállni a dolgokhoz! :D :D Tudom könnyű mondani, itt szerintem mindannyian keresztül mentünk már sokmindenen, köztük én is, és mondhatom neked, h. MINDEN FEJBEN DŐL EL!!! Ha te azt súlykolod magadnak, h. meg fog jönni, akkor meg is fog. Tapasztalatból mondom sajnos. De ezt most gyorsan felejtsd is el!

szoritok neked is!!

Kép
bögyörö
 
 


Angel :P
Most már felesleges ezen gondolkodni. Én az IR-t hagytam ki és nagyon nyomasztott... de sikerült mégis ugyebár, úgyhogy ami most kimaradt, az már így is marad :wink: Mert bízzunk benne, hogy nem lesz legközelebb :wink:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Angel: hsg-m anno 6 éve volt és Mágus nem kért újabbat tavaly, azt mondta tök mindegy, hogy el vagyok-e zárodva vagy sem a lombik szempontjából. UH-n nézegettek, cisztám, nincsen a hasam áttapogatták, állítólag az endot érzik a dokik, így is és mindenre azt mondták, hogy -. De mosta fülembe tetted a bogarat, hogy ...

Fanni: ez a fizsós valami micsoda??? Amikor a punkcióm volt, egy lány feküdt mellettem, aki 9 lombikon volt túl és akkor méhfestésen volt éppen ott. Ez lenne az? Hogy én milyen tudatlan vagyok????!!!!
Vendég
 


Fanni :P
igazad van, most itt a célegyenesben ezen nem is rágódom! :wink:

Sannah,
az elzáródás miatt teljesen mindegy, tényleg nem kell új! Most csak a méhüreg belsejének vizsgálata kapcsán merült fel! :wink: Elvileg némi képet a hsg is nyúlt a méh belsejéről, de annak ugye az elsődleges célja a petevezetők átjárhatóságának vizsgálata. Célzottan a méhüregemet tul.képp még nem nézték soha...
angel37
 
 


Sannah, Dalmi!
Igen erre a verzióra gondoltam, egyszer kaptam oldószeres gonalt, azt én is így csináltam.
Tényleg Dalmi, már el is felejtettem a lábujj-esetet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: És ezennel ünnepélyesen kijelentem, hogy a Dalminak tök normális lábujjai vannak!!!!!!!


Hát ez a sófeltöltés nálam szóba sem került, lévén az endómmal is kezdeni kellett valamit...de ha nem is lettem volna endós, volt egy miómám (ezt már az első laparnál is látták) és ezt most kiszedték. A "lukak": nos a köldöknél egyáltalán nem fog látszani, az 1 vagy két alsó, pedig egy öltés, én konkrétan gyerekkoromból sokkal több sebhelyet hoztam magammal....
Nekem azt mondta a Kr. doki, hogy amit ők tudnának velem csinálni az egyszerűen túl kevés információt ad, és a sokadszori sikertelenségnél alaposabbnak kell lenni. Ezért küldött el engem ehhez az endoszkópos megagiga szaktekintélyhez, (de tényleg azt mondta, hogy világklasszis), valóban fizettem érte, de már csak azért is megtérült, mert így ingyen kaptam az endós gyógyszereket. (ami durván 2X annyiba került volna, mint amit a dokinak adtam) :?

Üdv Tilli!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois: milyen tünetei vannak az endonak? Miről lehet felismerni?
Vendég
 


Sannah!
A tünetei, hát elég sokféle lehet, mivel a csúnya endó nem tartja tiszteletben a biológiai korlátokat és számtalan helyen felütheti a fejét. (Méh, hasüreg, petefészek, petevetetők, múltkor egy lány inoperábilis végbél-endóról számolt be :? ) A legalapvetőbb tünet szerintem a nagyon fájdalmas menstruációs görcsök (ez rám nem volt igaz). A felismerését pedig a fenn említett műtétek segítik elő (bár nekem a petefészkemben lévő méreténél fogva a hüvelyi Uh-n is látszódott). De az hogy milyen összenövéseket okozott bennem, azt csak endoszkóppal látták (Pl. hogy a beleimet a hasfalamhoz "növesztette", a méhszalagjaimon stb.) :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!
OLyan sokat írtatok, megpróbálok visszaolvasni..... :lol: :lol:

morzsa
morzsa25
 
 


sziasztok!

harcika: hogy érzed magad?

snufi: apa örül, hogy hozod a férjed. :lol: drukk+++++

tilli: üdv itt. miből gondolod, hogy megjön? drukk++++

tobi: drukk++++

fanni: köszi a talis táblát.

lois: drukk hétfőre+++++

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30
 
 


Kép
Kép

katica
katica30
 
 


Fanni:
A laparos témához csak annyit tudok hozzászólni, h. nekem is volt, de más okból (bélkizáródás) és ébredés után teljesen fájdalommentes, és a "lukak" helyei csak nagyitóval látszódnak.

Lois:
Köszi a választ, én kérdeztem az Utro-s tapasztalatokat. Egyelőre "dugdosgatok", nekem ez bevált eddig :lol:

Tillidian: Bocs, délelőtt jól lerohantalak, csak annyi, h. üdv itt! :lol: :lol:

Kép
bögyörö
 
 


Kati: pár napja 27 éves vok. Köszi a javítást!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi
 
 


Bögyö!
Persze vannak mindkét utrónak előnyi-hátránya is, az orálistól szédelegsz, a vaginális meg sokakat kimar és akkor úgyis váltani kell :roll:
Katica,
köszi a táblát, meg a kalkulálást, még nem is gondoltam bele hogy mikor kéne tesztelnem :roll: De most jutott eszembe, hogy a topiktali előtt így akár még be is ugorhatok egy vérvételre.... :wink: Lehet azt vasárnap is??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Kedves Mindenki! Annyira jól esett a biztatás, nagyon köszönöm! :D

Fanni73,
Tényleg 6.ra sikerült a Kovácsnál? Na, ezt sikerült tegnap megértetnem a férjecskémmel, hogy biza ha 5-ig nem sikerül, akkor is van értelme a folytatásnak!!! És most hol tartotok?

Bögyörö,
jól esett a biztatás! Bizony, tényleg fejben dől el! Nálunk volt már 1 lombik a Nyírőben 2005 nov végén, és ott annyira kiábrándultam, hogy csak mostanra sikerült erőt gyűjteni a folytatáshoz! A barátnőm - PCO-s, akinek Kovács Doki asszisztálásával otthon (az 1. inszem előtt!) sikerült összehozni egy gyönyörű kislányt - addig biztatott, míg újta neki nem láttunk.

Amúgy nálunk bizarr a helyzet, mert van már egy 6.5 éves (spontán azonnali) kisfiunk, és a szülés óta nem estem teherbe. (Nálam peteérési zavar, férjem sincs a "topon").

Szóval most viszont már van lendület, és addig megyünk, amíg baba nem lesz a dologból! :)

Amúgy a mensi - görcsök mára elmúltak... (:?: )
Piszok lassan múlik az idő a jövő szombati vérvételig...

Kitartás, üdc Mindenkinek:
Till
tillidian
 
 


Sziasztok Csajok,

Csak bekukk....mindenkinek drukkolok!!!!
leo50
 
 


Till :P
Az 5. tb-s sikerült, a 6-ból az egyik fagyasztott babás beültetés volt!
Holnap leszek 17 hetes ikertehes, lásd az írásom alatti vonalzóm!

Sannah :P
Ott nem néznek be, csak nyomják a fizsót és ahol elakad vagy feszül, ott összenövés sejthető.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Még valami:

2005-től a Schöpf - Mereiben kezeltek minket (borzasztó volt), csak lombikra kellett a Nyírőbe menni.
Viszont nem mondtak el semmit (nem úgy, mint itt a kaáliban, hogy feltehetem a kérdéseimet és a doki nem sértődik meg, sőt hülyénem sem néz...), így mikor az 1. stimuláció gallyra ment - 180.000be került a semmi - puregonra nem reagáltam - akkor egy hétig depiztem. Nem mondta el az orvos, hogy "nyugi kedveském, van még pár protokoll a tarsolyunkban", hanem megcsóválta a fejét és közölte : "Ez aztán a rácseszés"!. Köszöntük szépen. Majd a totál kikészült petefészkeimre a köv. hónapban rányomott egy durvább stimut( 2X2 closti, 2 merional, 2 fostimon), össz 3 petesejtet varázsolt, amiből 2-t szívott le, 1 termékenyült meg, de nem tapadt meg sajnos.
Ehhez képest Kovács Doki 8 petesejtet varászolt nekem (merional, gonal) és mindet le is szívta!
Üdv: Till
tillidian
 
 


Tillidian,
persze, hogy van értelme! :wink:
Az 5 TB csak egy trv által előírt dolog, lehet tovább menni, onnantól csak pénztárca, és lelki teherbírás kérdése!
Ha meg már van gyereketek, akkor látod, hogy nem annyira lehetetlen a dolog! :wink:

Fanni :P
ja, hogy nem néznek be? De csak a méhet töltik fel, ugye? Vagy nyomják tovább is? :oops:
angel37
 
 


Fanni 73 :D

Szívből szorítok Nektek! :)
Azt írtad, az 5 körül derült ki a bibi. Lehet olyan probléma, ami csak sokára derül ki??? Persze, nyilván lehet, de azt gondoltam, már tetőtől talpig kivizsgálnak, mire odakerülsz...
Till
tillidian
 
 


Lányok,

Ügy tudtam, gogy a Kaális dokiknak külön "lapjuk" is van (ahol egy doki páciensei "jönnek össze"), vagy ez téves infó? Beleolvasgattam volna...
Üdv: Till
tillidian
 
 


(bocsi a helyesírási hibákért :))
tillidian
 
 


Na, vagyok is!
No, nem eddig tartott a visszaolvasás, csak időközben a konyhában átpakoltam 1-2 dolgot, párom örömére, mert fúrnia kellett! :roll:
Kicsit hosszú leszek, bocsika érte!

Katica!
Rád emlékszem, mondtad, hogy szedted...Akkor még van 1 hetem, hogy szokjam..... :roll: :lol: Délután és este vagyok már csak rosszul, a reggeli felkelés már zökkenőmentes..... :lol: :lol: Bár most nem zavar annyira, mert pihis vagyok:)Barátnőm mondta, volt olyan aki tényleg nem bírt felkelni....Ahogy szegény Harcika kislánya(aki nem is olyan kicsi!) :wink:

Harcika!
[Remélem már gyógyulgatsz....Sajnálom szegény lányod! Tényleg nem minden áron kell szedni.De tudod, nekem lehet ez okozta, hogy nem maradt meg a baba....Így ha belebetegszem is, szedem egy darabíg, hátha segít!:wink: És bizony a látszat csal!Nagyon jól nézel ki!;)Simán 10 évet letagadhatnál.....

Csilla!
Köszi kérdésed, az esküvőszervezést egy időre elnapoltuk...Vagyis a szervezést.Ugyanis mindennél fontosabb a baba, és ha összejön, nem kockáztatok egy egész napos strapát....Akkor megegyeztünk, hogy csak mi ketten, a 2 tanúval elmegyünk, nevelő anyukámmal, öcsémmel, és hugom családjával....Aztán valahol egy lightes ebéd.
Én soha nem akartam nagy esküvőt, párom volt mellette, de most belátta, nem kockáztatjuk a babát, ha addig meglesz a beülti.
Várni viszont nem akarok, több éve várunk, mindig valamire, most a baba az első. (Ezt párom mondta);)Hónap végén kiderül, mennyire vitte le a gyogyi a prolactinom, és akkor eldöntjük, a doktorral együtt, lesz e áprilisban beülti.....(én nagyon szeretném) :roll: :wink: :lol:


Lois!
Remélhetőleg észhez tért a többi babód is, és mire mész, mind ott fog várni!!!!!Kívánom, hogy így legyen!De azért 3 szép gyönyörű babának is örülnél, gondolom!
:wink:

Snufi!
Én is Eü-ben dolgozom, így a tűz közelében vagyok, tudom ellenőríztetni gond nélkül. :wink: Csak az osztályomról átszaladok papírért, a többit elintézzük....:) Nagyon sok boldog születésnapot!!!!!!!!!!
Kép

Viktu!
Nekem is volt laparom, nekem nem fájt utána semmi....3 kis vágásom van, viszont az altatás után én rosszul lettem, hánytam.Aztán 2 napíg fel voltam rendesen fújódva, de az természetes volt(azt mondták) :lol: , feszült mindenem.Ennyi kellemetlenség volt össz vissz!Az altatást nagyon szeretem...:lol: :lol: Endóm szerencsére nincs!

Tilli!
Üdv itt!Ne légy elkenődve, ez még tényleg nem jelent semmit!Bízz benne, a gondolatnak tényleg teremtő ereje van!:wink: Drukkolok +++++++++++++++++++++++++++++++

Ebba!
12 perc???Húú, számomra Isten vagy! Én 3 percnél tovább nem bírom.Viszont tornázni akár 3 órát is egyfolytában.....
:roll:

morzsa
morzsa25
 
 


snufi: bocsi, elfelejtettem :oops: javítottam.

lois: jó ötlet :lol:

morzsa: én tavaly nyaralás alatt szoktam meg a gyógyszert. elég érdekes volt, hegynek fel-le. :? (túrázással telt az idő, csak gyógyszer mellett alig bírtam)

katica
katica30
 
 


Sziasztok lányok most döltem be csak az ajton, mert ma is dolgoztam :oops:

Remélem mindenki jól van?? :roll:

Morzsa egyetértek a párocskádal, a legfontosabb most a baba projeckt és csak utána az eskűvő :roll: :wink: :lol: :lol:

Nem megyek dolgozni most 3-napocskát :lol: :lol: :lol:

Kép
csinicsilla
 
 


Katica!
Szegénykém.Akkor nem is nagyon élvezted a nyaralást.MIvel én mostanra terveztem a babók visszaültetését, így szabin vagyok.Legalább van egy előnye.Egész nap tudok fetrengeni :lol: :lol:

Csilla!
Igazatok van. Első a baba.Így lehet engedek a csábításnak, és lesz "soványka" lagzi. :lol: :lol: A baba kárpótol majd. :wink:

morzsa
morzsa25
 
 


Főleg amikor majd az első szava az lesz anyuci és apuci :D :lol: :D

Kép
csinicsilla
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?