Réka - nagyon szépek vagytok! s bocs, hogy megjegyzem, de nem tudom nem észrevenni, de Neked is őrült nagyok/nagyot nőttek a melleid
Amaryl - tök jó, hogy jöttél felénk egy picit, s nagyon tündéri a kis családotok! Megértjük, hogy a három gyerkőc mellett nem a net az első dolgod! Anyósod?? Jobban van?
Titti - 62-es ruci 2 hetesen, ez szép
dehát jó nagy babának születetett Napsi
Vas - nekem a terhesség alatt csodákat tett (Cas jótanácsára), de vigyázz, mert nekem sokat fogott a székletemen, amit szülés után a kórházban kaptam...a nőgyógyász a három hetes kontrollon azt mondta, hogy nem kell azt szednem, de szedjek kettőt a "terhesvitaminból" (nálunk: Femivit, Magyarországon: Elevit, azért nem nevet írtam), most már ritkán szedem
Héfőn gondolunk Rátok is
Kia - köszönjük
, s viszont!
Viki - nagyon csinik vagytok! Te bejársz valahova dolgozni, vagy otthonról nyomatod?? Bocs, ha már írtad, de mit dolgozol, hogy ennyire nem tudsz leállni???
Edit - sajnálom a szopi témát de ne idegeskedj miatta, bár én is ezt teszem,pedig terhesen azt hittem, hogy én ilyet (mármint idegeskedés, ha nincs tejci) nem fogok tenni
Olvasva magunkat, az az érzésem, hogy sokunkat annyira sikerül/t befolyásolnia ennek a szopiörületnek, hogy sokszor nem is a babázás szépségével vagyunk elfoglalva. Az eszemmel tudom, hogy nem normális, s minden második pillanatban tényleg nem is foglalkozom vele, de vannak "első pillanatok" is
Itt jön az, amiről Kirsszel írtunk egy pár hete, hogy régen minden más volt, többek között nem stresszelték az anyukákat ezzel a szopival sem. Aláírom, hogy sok új dolgot fedeztek fel (csak nehogy 10 év múlva rájöjennek, hogy mégsem úgy van
), de az Anya-Baba kapcsolat már az őskorban is ilyen volt..
Bocsi, de ezt le kellett írjam....
Ezt látni kéne, mármint most engem...ülök a gép előtt egy fél literes csoki fagyi felén túl már, s közben mögöttem a szép új szobabiciklim, s taposógépem
de most csak a fagyievésre van erőm
Mennyit lehet tornázni ilyekor (lightosan persze, nem az olimpiára készülök
)?
Nyafi - örülök, hogy "megúsztad" a kisműtétet!! Lábad???
Öltözködés - akkor én nem öltöztetem be Marcit, mert már estére a pamut hosszú rugi alá nem adok semmit...a szobában fürdetünk, s 25-26 fok van nála
Ma megünnepeltük a két hós szülinapját
apukája hozott tortát, s volt itt a barátunk a négy éves kisfiával, s a nagynéniék
Marci még nem kért tortát
Na jó éjt, nyugis éjszakát mindenkinek!