Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

De jó hogy jöttetek!

Szeri!

Mindig elképedem Bali képein. Olyan nagyfiús hogy vmi hihetetlen!! Annyira szép gyermek!
Hát igen,feleség és anya! Jó kis év ez nekem! :wink: :D

Arwen!

Továbbra is kitartás Nektek! Reméljük minnél hamarabb elmúlik ez a rossz időszak!

Hajni!

Jobbulást a családnak! Várunk a beszámolóval és a képekkel!

Pinkiné!

Köszi az infót! Akkor most Ti pénteken mentek uh-ra? Jaj már nagyon várom. Olyan kivi vagyok hogy Nektek megmutatja-e magát a bébi!!?? Vmiért az az érzésem hogy lányod lesz!

Képzeljétek csajok! Fantasztikus dolog történt az este!! Még mindig a hatása alatt vagyok és leszek is sztem! :lol:
Mostmár rendesen érzem a gyermekünk mozgását. Ez már nem olyan mint mikor buborékok pattognak a pocimban,hanem rendes rúgások. Odatettem a kezem ahol épp mozgott és éreztem a tenyeremben ahogy belerúg! :D Elkezdtem figyelni a pocim(mert nagyon pörgött a bébi) és lehetett látni ahogy a pocim megemelkedik ott. Szóltam a páromnak is,mondtam hova tegye a kezét és úgy meglepődött mert 2-szer jó nagyot belerúgott az apja tenyerébe! :lol: Ő meg csak nézett rám és kérdezi hogy ez Ő volt? Szóval tisztára megvoltunk hatódva! És most is azt csinálja,és olyan mintha mindig erősebben érzeném. Annyira odáig vagyok. :D :D

Bocsi hogy ilyen hosszan de olyan jó elmondani!
csipcsab

Krisz, Doró 2x kap enni, ált. délelőtt és délután (vagy este). (Hihi, dehogy 2x kap, csak a szopin kívül... :lol: )
Aludni is ált 2x, de változó. Bealszik autóban, oviba menet v oviból jövet, aztán kiveszem, egy db-ig ébren van, aztáén vagy elalszik utána nemsokára vagy nem. Volt, h egész du. nem aludt vmiért. Babakocsiban v autóban jobban elalsziik és hosszabban.

Marietta, gratula a lánxykéréshez! Mikor lesz a nagy nap? Ha már biztos, csinálsz hozzá vonalzót? És milyenre szeretnétek az esküvőt?

Kép

Kép
nán-dorka

Marietta, de szép lehetett! És h a párod is így meghatódott, tök jó!

Kép

Kép
nán-dorka

Ti írtok babanaplót?

emlékeztek a pelewnka nélküli nevelésre? képzeljétek, mi egy kicsit alkalmazzukl a tapasztalataikat., ha érdekel, leírom, hogyan.

Ágota, emlékeztess még, h küldjem, most épp el kell rohannom

Bali csoddaszép. a jövő üzletemberei!

Hallottatok már a babajelekről?

képzeljétek, thai babamazsszzsra megyünk, 4 alkalomban megtanuljuk az alapokat!

puszák

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok drágáim :D

Csak azt szeretném megírni nektek, hogy nagyon jól esik, hogy így drukkoltok és mellettem vagytok, nagyon sokat jelent nekem. Főleg hogy mi továbbra sem mondtuk igazából senkinek a családban és a barátoknak sem, hogy miken megyünk keresztül a babáért. Ők csak annyit tudnak, hogy szeretnénk, de semmi több. Ez jól is van így, halálra idegesítene, ha állandóan kérdezgetnék, meg sopánkodnának. Úgyhogy csak Veletek tudom ezeket a dolgokat megosztani. Szerintem a helyemben minden nő végigcsinálna bármit, csak hogy gyermeke legyen. Az életben vannak dolgok, amiket nem mi választunk, ez is ezek közé tartozik.

Próbálok kevesebbet agyalni, de nagyon nehéz, hiszen bármivel terelem el a figyelmemet, mindenről a baba jut eszembe. Ne haragudjatok, ha kicsit önző vagyok mostanában és nagyon el vagyok foglalva a saját bajommal, remélem, hamarosan már más dolgokon kell agyalnom, pl. hogy milyen babakocsit vegyünk :wink:

Pussz

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Nem is tudom, hol kezdjem. :D

Mindenek előtt, mindenkinek boldog névnapot kívánok.
Balinak, akinek neve napja, párom szülinapján volt, gondoltam is rá. :wink: Ágotának is, és persze a kis Dorónak is! :lol: És persze Csengének szintén.

Kép

Ágota. Olinak nagyon kényelmes az ergó. Nem igazán tudom elképzelni, hogy rosszul is bele lehet tenni. :shock: Viszont nincs spárgába a lába. Kicsit följebb van a popójánál. Nem tudom mennyire érthető, de az a lényeg, hogy lejjebb van a súlypontja. Sokszor még kézben is ezt a lábtartást veszi fel. Viszont én nem tudom vinni a hátamon, az anyajegy miatt, amit mondtam, hogy le kéne szedetni. :( Mindig dörzsöli valami. Igaz, amúgy is arra gondoltam, hogy apa kapja majd e nemes feladatot. Szerencsére elől is hamar elalszik, ha meg nem, akkor sehogy. :twisted:
Csongin így is eszik? Előtte a kaja, és ő nem mászik bele?????
Húúúúúú. Nálunk közelharc az etetés. Kanálért, edényért, vagy , hogy ne forogjon el, máskor nagy vigyorok közepette, elkezdi rázni a fejét......., de legalább ő jól szórakozik közben. :twisted:
Olyan érdekes, hogy egyszerű dolog, mint a fűtés segíthet. Csak az a baj, hogy ilyen hosszú idő rájönni. :?

Szeri! Bali döbbenet! Teljesen lent van az ágy????? Oli, ha feláll, akkor sem ér a hónaljáig a kiságy. Igaz a miénk csak 2 magasságban állítható.
A 4 fog meg legalább hamar le van tudva. Nagyos sok hasonlóság van Lillával. :))))) Nála is 4 jött egyszerre fent. Meg a lába is. Bár nem tudni pontosan a lábfeje áll befelé? Lillának a bokája billen befelé. Amúgy nem értem, miért kell kiscipő? Ezeken a problémákon legjobban az segít, ha lábujjhegyen jár a baba. A legtöbben ezt ösztönösen így teszik, persze Lilla ez alól is kivétel volt. :twisted: Sajnos még most sem sikerült korrigálni a lábát. :roll: Na, de nem is ezt akartam mondani. Mezítláb-mezítláb, lábtorna, és sok mozgás. Nekünk ezt mondta a maszek, meg az sztk-s ortopéd doki is. Kivétel járókő, mert azon tényleg jobb a cipő. :roll:
Tejpépről nem tudok mit mondani. :?

Szemet kérdezte valaki. Oli bandzsa még, de nekünk senki nem furcsállja. (doki, védőnő) Én is úgy tudom, ebben a korban normális lehet, idővel kinövi a többség. Látom sokan viszitek szemészhez. Nálunk is mindketten rövidlátók vagyunk, + apának még egy veleszületett szaruhártya rendellenessége is van. A kórházi rutinvizsgálaton túl, nem kell semmit csinálnunk. Azt beszéltük meg, ha rövidlátók is lesznek, az csak az iskolás kor körül jelent hátrányt, így akkor visszük vizsgálatra őket, persze, ha nincs különösebb tünet.

Az alvást is kérdezte valaki. Oli is 2× alszik. De ebben a korban a Lilla már 1ú aludt, igaz akkor sztem többet, mint Oli egész nap. :twisted: Ez katasztrófa, amit mostanában megint művel.....
Este 8-9 fürcsi, utána szopi. Ezen általában bealszik, de csak 1 órára. Ez megy kb. hajnali 1-ig, óránként kelés. Persze, közben én nem tudok aludni, mert fürdés, ágyazás, stb... ekkor folyik. Szóval 1-től általában 4-ig alszik, majd szintén óránkénti kelés. :? Nem tudom ki jött e már felül egy foga, de ha nem is, a napokban áttöri. Kíváncsi vagyok...., de túlzott reményeket már nem táplálok...... :(

Esztora4 Az első, ami eszembe jutott, hogy ez az autó még így is szép. :lol: Bocsi, tudom, ez nem vigasztal. De legalább nem voltatok benne, és ez már jó.

A kajáról akartam kérdezni. Most kezdtünk fűszerezni. Ti az első alkalom után mindig fűszereztek, vagy csak alkalmanként????
És mindennap húst eszik a baba???? Meg még mást is, csak az persze most nem jut eszembe..... :?:

Meri. AZ a jó, hogy belül érzed, minden rendbe. Ha jönnek a parázos gondolatok, próbálj valami kellemesre, szépre gondolni. Mostanában én is ezt próbálgatom. elvégre rosszra, és szépre gondolni egyszerre nem lehet...... :D

Porsi4 Tök jó ez a fürdető! Már Ágotáéknál is csodáltam. :D Én is gondolkodom, hogy át kéne variálni a dolgokat. Lilla még nem mer a nagykádba, de a kicsi már kicsi neki, Oli meg nagyon pacskol a dézsába. Csak félek, hogy Lilla kitúrásnak venné a cserét.... :roll: Olyan érzékeny. :wink:

Köszönjük a dicséretet, Lillus valóban óriásit nőt. És mostanában annyit eszik....... :shock: Már kezdek félni, hogy az apja étvágyát örökli...... :roll: És kicsit többet is alszik délbe. És nyugodtabb is. Szerintem azért is, mert Oli szinte egész nap kint van, többet játszanak együtt, és így Lillára is több idő jut végre. :lol:

A védőnőitek döbbenetesek kismamik. :shock: A feladatuk a kismama megóvása lenne, és nem riogatása. Mégis, hogyan védi a magzatot az, ha miattuk stresszeltek????? Áááááááá......
Viszont a szem etetése okos dolog. Olvastam egy holisztikus kismama könyvben róla. De nem attól, hogy × felé vágod az almát.... :shock: vagy × rágod meg....... :roll:

Hajni, jobbulást....

Dorka, nálunk a mikulás hozott kajcsit. Lassan lesz Oli névnapja is. Vannak fair tread játékok, sztem azt kap. Vagy a Lilla régi clemijeit egészítjük ki. Nagyszülök???? Hát, nálunk csak anyám van, neki meg mindegy mit mondok, úgyse azt vesz....még, ha ő kérdezte is. :evil:

Lisztérzékenység. Én úgy tudom, 1 éves kor előtt nem szabad glutén tartalmú gabonát adni. Zab, rizs ilyes mehet. Most nem jut eszembe. Mi 2 napja ettünk pici bio zabpelyhet először, a múltkori rizs óta, ami megfogta. Azóta se tudok rájönni mi a baj. Pedig már naplót is vezetek, mikor mit evett, és milyet kakilt. Eredmény: szinte mindegy mit eszik, reggel bogyós kaki van, utána normális.... rejtély. :shock:

Krisz, mi 2× eszünk, bár gondolkodom uzsonnán, vagy tízórait, bár a 2. kaja inkább uzsi, mint vacsi. Szóval sztem tízórai is lesz hamarosan.

Marietta, ezek örök emlékek, és olyan olyan szépek...... :lol:

Doró, igen hallottam róla, és éredekel minden, tanácsadó is. :twisted: :lol:

Vicky, ez így nagyon nehéz lehet, mert akkor gondolom tartanod kell magad az ismerősök előtt......

Nem tudom mit akartam még írni, de ez így is egy kisregény lett..... :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona, akkor Isten éltesse a párodat is! :D
Hát nem könnyű, de azt sokkal rosszabbul viselném, ha sajnálnának! Pár napja lett a fejemhez vágva egy közeli családtag által, hogy milyen jó nekünk, mert nekünk mindenünk megvan és mindig mindent elérünk, amit csak szeretnénk. Én meg csak csendben bólogattam, hogy hát persze...De inkább higgye ezt, mint sajnáljon!

Kép
vickybabe

Vicky!

Ne aggódj,szerintem senki nem talál önzőnek amiért most jobban a Te dolgaiddal vagy elfoglalva! :wink: Én személy szerint teljesen megértem és átérzem az érzéseidet,már csak tapasztalatból is. De biztos vagyok benne hogy a többiek is így vannak vele hisz nagyon jófej itt mindenki,jó kis csapat vagyunk! :wink: :D És hát természetes hogy drukkolunk Neked nagyon!!

Nándorka!

Hát lehet hogy most kiábrándítalak. :roll: Ez az esküvő dolog nagyon hirtelen jött,és én megmondom őszintén nem gondoltam volna hogy Mi a párommal össze fogunk házasodni vmikor is. Ugye én már voltam férjnél(akkor se volt nagy lagzi). a páromról meg azt hittem hogy ő nagyon házasságellenes. Hát tévedtem. Szóval úgy döntöttünk hogy 2 tanuval megyünk el összeházasodni,aztán megyünk étterembe enni és lényegébe ennyi! Én úgy voltam vele hagy döntse el ő hogy miként szeretné,mivel neki ez az első(és remélem utcsó is :wink: ) és nem szeretne felhajtást egyáltalán. Ezen nem is lepődtem meg mert tudom hogy ilyen. Én is ilyen vagyok úgyhogy teljesen egyetértettünk ebben. A pontos napot még nem tudjuk,úgy gondoltuk olyan március vége áprilisban lenne. Egyszerűen annyira levan terhelve a párom hogy még azt se tudjuk mikor jutunk el bejelentkezni. :roll: Pedig 1 hónappal elötte bekell.
Hát "röviden" ennyi.
csipcsab

Sziasztok!

Nandorka,
orulok,hogy a neurologus valamelyest megnyugtatott!!!!Persze jarjatok a vegere,mert uatna nyugszik meg az ember igazan.

Marietta,
meg nem is gratulaltam a "lanykereshez" :lol:
De azert sztem is kellene vmi gyuru,meg ha nem is hordja...biztosan lesznek olyan alkalmak,amikor felvenne....vagy kizart?

Gabona:az az igazsag,hoyg erdekes,amit irtok,mert en meg mindehol,mindekitol csak azt hallottam,hoyg gluten mehet 6ho utan.....orvosok,vedonok,ismerosok...
Attila kb 1-2 hete kap is,nincs gond vele.A glutenerzekenyseg amugy is ugy tudom,hogy egy olyan betegseg(allergia),amit nem lehet kinoni,tehat tok mindegy,hogy 6 hosan kezded vagy 1 evesen,mert ha erzekeny ra,akkor 1 evesen is az lesz.Nekem ezt mondta a doki.
Nalunk meg a kolesgolyo,a bulata,kiflicsucskot is evett mar 2x.

Fio,
nagyon nagy lett Lilla tenyleg!!!Olyan szep!

Szeri,
Balazs olyan aranyos,megeszem!Annyira kis okos arca van!Es olyan fiuuuuuuuuuuuuu!!!!
En is akartam kerdezni az agyat,de ahoyg nezem ez a kozepso allas,nem?En leengedtem teljesen a legalsora,igy ha felall majd egyszer....akkor kb a feje tetjenel lesz a "korlat".
En nem tudom,de valahogy nem mertem csak akozesore tenni,nekem olyan erzesem van,hoygha eloredonti a fejet,akkor atbukhat....persze ez biztosan csak az en param :lol: :lol: :lol:

Hu az ejszakank katasztrofa volt....ismet.....
Az az igazsag,hoyg nem is nagyon latom a fogakat..szoval meg sok lehet hatra......
Na most alszik,en is pihenek....

Attila is ketszer alszik,delelott es du.
De nalunk is bejon neha-neha egy-egy extra pl kocsiban,babakocsiban,de ezek rovidek...es ritkan.Attila mar regota 2x alszik csak.... :?

na pihenek,amig lehet.

Kép

Kép
arwen07

Arwen!

Hát úgy néz ki hogy anyunak sikerült Őt megdumálnia gyűrű ügyben. Nem bólintott még rá de láttam hogy elgondolkozott rajta. Bár nem nagyon hinném hogy az esküvőn kívül valaha is lesz az újján. :lol: Annyira utál minden kiegészítőt magán.
csipcsab

Fioo köszönöm az autónk nevében!
a glutént én is kerülöm ameddig csak lehet!(másik topicban az egyik lány már ad gluténes dolgokat mert a doki és a védőnő is belegyezett :shock: )ja és nincs 6 hós még a kislánya

Nyunyinak főztem húsilevest (sikerült vennem olyan ételízesitőt amiben nincs só) végre ezt szívesen ette.legurított rá 1 dl almalét 8)

Szeri Balázs tényleg igazi nagyfiú már!

Marietta de imádtam én is ahogy ugrált a pocakom!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen, azt szoktam hallani, hogy azért nem adnak 1 éves kór előtt, mert az növeli a későbbi lisztérzékenység lehetőségét. Ez főleg olyan babánál fontos, akinek a családjában előfordul valamilyen élelmiszer allergia. Nálunk van, én ezért vagyok szirorú ebben a kérsésben (is :twisted: ) Igaz, talán hajlamosító tényező nélkül is vigyáznék, de mindieg mondom, a gondolatnak teremtő ereje van, szóval, ha szikla szilárdan hiszed, hogy nem lesz gond, nem is lesz. :wink:

Dorka, elfeledtem mondani, hogy örülök a negatív eredmények. :wink: Jól megilyesztget téged ez a leány. :wink:

Vicky, miből gondolod, hogy sajnálnának? Lehet, hogy csak együtéreznének veled. Vagy csak pár embernek elmondani, akikről tudod, hogy diszkrétek....... Ezeket csak azért írom, mert az ilyen dolgok nagyon tudják mérgezni a lelket, és sztem akár még gátolhatják is a bébit. Többiek? Mit gondoltok erről?

KépKép
KépKép
fioona

Esztora, nagyon jó bio fűszerkeverékeket is lehet kapni. :wink: Egyik netes helyen rendeltem nagyon finomat. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona, hát nem tudom...Néhány barátunk tudja, hogy inszemezünk, de olyan mélységbe nem akarok senkit beavatni, hogy mikor megyek UH-ra, mikor lesz az inszem, mikor tesztelek vagy ilyesmi. Ezeket a dolgokat a párommal (és Veletek itt a fórumban :wink: ) szerencsére meg tudjuk beszélni és ez nekem elég.

Egyébként, ha bárki megkérdezné, akit elég közel érzek magamhoz, akkor nem titkolóznék (így tudták meg, akik tudják, mert ők megkérdezték és persze hogy elmondtuk nekik, mert nincs ezen semmi titkolnivaló), de mindenki annyira diszkrét a környezetünkben (vagy annyira homokba dugja a fejét), hogy nem kérdezik, magamtól meg nem fogom rázúdítani senkire, nem vagyok az a típus, aki másra próbálja hárítani a gondjait (egyébként ez is veszélyes, mert azzal csak még jobban tudatosítod magadban a problémádat - legalábbis A Titok szerint :D ).

Nagyon kíváncsi vagyok, a többiek mit gondolnak erről!

Kép
vickybabe

Sziasztok Drágáim!!

Hát én is úgy vagyok a dologgal, mint Fioo, nem is tudom, hol kezdjem...

Fioo:D
Nagyon jó, hogy jöttél!! Éneleinte nem bíztam ebben a fürdetőben, Apa vette, de annyira bevált! És szinte bárhol leet kapni, mi pl. Auchanban vettük.
Hát igen, nehéz kérdés ez az átszoktatás...esetlegha együtt fürdene a két Gyerkőc a ngy kádban, Oli "támasztékkal", Lillus meg vigyázhatna Rá.

Lisztérzékenység:
Én is úgy tudom, hogy féléves kor előtt semmiképp, utána is csak azoknak, akiknél nem volt lisztézékeny, de én is kerülöm, amíg lehet.

Dorka:D
Nálatok ki lisztérzékeny? Bocsi, ha márírtad és elkerülte a figyelmem, de kissé kómás vagyok, mostanság nálunk sem túl jók az éjszakák...
Elküldenéd nekem is, amit írt a szopitanácsadó? Tudod a mailemet, ugye?
Előre is köszi!

Szeri:D
Igen, kis masszív;) A kék szeme tnyleg hihetetlen, Apjuk zöldesbarna szemű, és barna, a két nagyi ilyen nagyon kék, meg Apósom züld szemű...jól összehoztuk:D
Bali annyira nagyfiús!! Mindíg eszembe jut, hogy írtad, hogy óvodásnak hívod...hát tényleg olyan! D
Ami a talit illeti, elfelejtettem a gépet, de majd legközelebb:D

Vicky:D
Én is nagyon klassznak találom, ahogy ehhez viszonyulsz. Én mindkettőtökkel egyetértek a megbeszélést illetően. Úgy gondolom-Fioohoz hasonlóan-, hogy jó kibeszélni magunkból ezeket a dolgokat, viszont én sem vagyok az a típus, aki ha nem kérdezik, csak úgy feozza a témát. Kiváve Nektek:D:D:D:D
Ha úgy érzed, hogy Neked elég az, hogy itt tudsz róla beszélni, akkor biztos elég is. :D

Marietta:D
Ezek isteni dolgok!! Jajj, élvezzétek nagyon, amíg tart, így utólag olyan rövidnek tűnik az a 9 hónap...

Arwen:D
Sajnálom a borzalmas éjszakákat...remélem hamar túl lesztek rajta! Nektek hogy vált be a Baby björn kengurú? Most gondolkodom rajta, hogy vegyünk, de már a harmadik kengurút fogysztom,és nem sz-vesen költenék el rá egy vagyont úgy, hogy nem tudom, milyen a használatban.

Mindenkinek ezer puszi

porsika

Fioona ez zöldség keverék, bioboltból semmi izfokozó meg stb...
én hívom ételizesitőnek (zöldség,répa,zeller,pasztinák stb van benne)

Nándorka el is felejtettem írni hogy örülök minden rendben van Dorka babával.

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta,
tok jo,hoyg sikerult rabeszelni ot,azert kell az :wink:

Nalunk hala Istennek nincs semmifele etelallergia az egesz csaladban,persze ez nem jelenti azt,hogy pont Attilanal ne alakulhatna ki.De en hiszem (ahogy mondod Fio :wink: ),hoyg nem lesz semmi baj a glutennel.6,5hos volt Attila mikor kapott,es nekem a doki mondta,hyog adjak.Persze utananeztem 100 helyen,es erre jutottam.
Mondjuk az teny,hogy mindenki maskepp latja a hozzataplalast.Ahoyg lattam masik topicokon,sok helyen ez pl osszetuzesek melegagya!Szoval en nem szeretnek itt vmi vitat kirobbantani,vagy ilyesmi. :wink: (persze nem gondolom,hoyg kirobbanna,mert nem ugy ismerek itt senkit,hoyg valakit is megszolna,ha nem az a velemenye dolgokrol,mint neki)En ugy gondolom,hoyg mindneki ugy csinalja,hoyg meggyozodese diktalja.Na meg konzultaljon a dokival,vedonovel. :wink:
Nekem van 2orvos baratnom is,akiknek van gyerkoce,veluk is sokat temazunk ilyesmirol.

Porsi,
nekunk nagyon bejon a baby bjorn (baby carrier active van nekunk)!!!!!Szeretjuk benne vinni,nekem pl nem keszul ki a hatam benne,persze egyre nehezebb,de nem brutal.... :wink:

Vicky,
szerintem jol csinalod.En sem mondanam el senkinek kerdezes nelkul.Es csak olyat avatnek be,aki tenyleg kozel all hozzank.Igazabol sana sok ember van,aki ezen temazik masokkal,ezen csamcsog,na es azt nem viselnem.De persze ezek csak bizonyos emberek,azert nem mindenki ilyen.Szoval ezert is irom,hogy olanoknak mondanam el,akiknel tudom,hogy tamogatni,segiteni fognak lelkileg es nem esetlegesen bantani pl azzal,hyog nem diszkretek,hisz lassuk be,azert ez egy intim dolog.

Esztora,
hoyg csinaltad a husilevest Nyunyinak?
En meg bevallom semmifele fuszert nem raktam Attila hamijaba,marmitn zoldfuszert sem...de most mar lehet,ugye?
Hat igen a masik topicban azert furi,hoyg vkinek mar 6 ho elott glutent javasolnak,de ha o igy latja jonak....tegye.
Kar,hoyg elkoltozott a topicotok,en is olvastam mindig,mert ugye egykoruak a babyk Attilaval,na meg Zsut ismerem mashonnan,de igy,hoyg titkos lett,mar nem tudom olvasni.... :? Pedig sok tapasztalatot gyujtottem onnan is... :(
Az autot nagyon sajnalom,meg az idegeskedest,ami vele jar/t....

Na meg mindig nem sikerult visszaolvasnom tobb oldalt...szoval ha vmire nem reagaltam,az ezert van. :wink:
Most alszik,de olyan nehezen aludt el :shock: Picit aludt ebed utan,de aztan sirva felebredt,majd nagyon nehezen tudtam csak megnyugtatni cicivel,sehogy mashogy nem nyugodott meg,meg a kezemben is sirt,dajkaltam,meg minden...es majdnem megszakadt a szivem...ugy sajnaltam,de a a jollyjoker szopi mindig bevalik :wink: Es aztan betettem az agyikoba es 2 perc mulva mar aludt.Persze en meg mar most nem akarok aludni,hisz este van..... :roll: aaaaaaaaaaa
Olyan jo lenne egy jo ejszaka..... :roll: De azt hiszem tobbek vagyat tolmacsolom most! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen ez nem is igazán zöldfűszer az van benne amit már tényleg lehet adni nekik.
felvágtam a husit,répát,krumpli (bio mindegyik) víz és ebből a keverékből tettem bele 1 kanálal.
ez vega mix és tartalmaz:paszternák,srépa,petrezselyem,póré,zeller,
aztán kivettem a répát,húsit ezeket turmixoltam a krumplit összetörtem levet tettem rá és kész is!

Bridzsi

Kép
esztora

a topic költözés muszályból volt...
sokan betalálták már nem volt az igazi így.

Bridzsi

Kép
esztora

jo lehet ez a fuszer!
en is tervezem neki ezt a fajta huslevest,de meg nem csinaltam...na de majd most:)meg en is megennem:)
Topic sztorit tudom.....vegigkovettem.....csak kar..na!

Kép

Kép
arwen07

Ragota,
jol latom a kepeken,Csongi mar probalkozik az egyedul evessel?Nagyon ugyes!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Lányok!

Valóban nagyfiús Bali az életben is, a múltkor a gyógytornán egy évesnek nézték. :D

Marietta: tök szupi, hogy már így rúgdos a bébitek, később még erősebbek lesznek a rúgások, na meg amikor majd hullámzik a hasad… az az igazság, hogy nekem ezek úgy hiányoznak, olyan jó érzés volt, amikor mozgott bennem. Még szülés után is kellett egy kis idő, amíg hozzászoktam, hogy nem rúgdos belülről senki.
Nekem tetszik ez a házasodási mód is. Nekünk rendes lagzink volt, de csak a szülők miatt. Egyébként mi is így házasodtunk volna össze szívünk szerint, ahogy ti tervezitek. Az pedig nagyon jó érzés, hogy a párod meg akarja erősíteni a kapcsolatotokat. :)

Nándorka: nekem babanaplóm van, amiket kaptam, kettő is, azt vezetem, de ezt csak töltögetni kell, meg képeket ragasztani. Éppen elég ez is. Nem lenne időm írogatni még naponta, hogy mi történt.
Babajel? Az micsoda? Na kiváncsi leszek a thai masszázsra, majd leírod milyen?!

Vicky: dehogy vagy önző!!! Ez természetes, hogy írsz magadról, hiszen mindenki egyként drukkol neked és érdekel, hogy alakul az állapotod. Ma mész uhra? Majd gyere, tudósíts!!!
Amúgy egy ismerősöm szokta mondani: inkább irigykedjenek, mint sajnáljanak.
Én egyetértek veled, hogy nem mondod senkinek a próbálkozást sem, mert akkor mindig azt kérdeznék, hogy naaa...?? és ilyenkor olyan rossz azt mondani, hogy „még semmi”. Én sem szerettem, amikor a szüleim folyton kérdezgették, hogy mikor lesz már unokánk és ezt hetente… pedig nem is tudták, hogy próbálkozunk. Ez kettőtökre tartozik, főleg, hogy ennyit kell szenvednetek érte. Itt a fórumon pedig el tudod mondani, hogy mi történt veletek. Én is így csinálnám a helyedben. Illetve lehet, hogy a legjobb barátnőmmel még megosztanám a dolgot, de mással azt hiszem nem.

Pinkiné: te is ma mégy uhra. Kiváncsi leszek, hogy a babó megmutatja-e magát.

Fioona: akkor ezentúl mindig egy napon ünnepelünk. Boldog szülinapot a párodnak!
Nincs lent teljesen az ágy (még az én derekam kímélése céljából), de már gondolkozok rajta, hogy le kéne tenni, ugyanis, amikor így megfogja fölül az ágyát, akkor van, hogy húzza is föl magát. Persze nem tud kiesni, attól még messze van, de jobb félni, mint megijedni, nemdebár?
Nem a lábfeje áll befelé, hanem a belső része a talpának és kicsit mintha a belső bokáján állna. Valahogy így tudnám megfogalmazni, remélem érthető. Egyébként a férjem lábtartása is hasonló. Lábujjhegyen nem jár, tehát csak a cipő segít. ASSO cipőt szeretnénk venni, ez ortopéd orvosok által bevizsgált cipő, ismered?
És mit mondanak Lilla lábára? Ez teljesen rendbejöhet?
Én eddig nem fűszereztem Bali kajáját, de tegnap elkezdtem. Kapott egy pici fokhagymát a spenótjába, nagyon ízlett neki. Meg a paradicsompüréjébe egy kis bazsalikomot. De én is megnézem ezt a fűszerkeveréket, amit Esztora mondott. Jól hangzik.
Balinak minden nap adok húst, fontos a szénhidrát. Bár én csak csirkemellet adok neki.

Porsi: nekünk a kiskádja már eleve ilyen Balinak, hogy benne van ez a szűkítő. De már kezdi kinőni, viszont ahogy láttam Ákosnak se sok hiányzik hozzá.

Arwen: kölegolyót szopogatja Ati? Nem öklendezik tőle? Én is adtam már Balázsnak, de nem rágta és nem is várta meg, hogy elolvadjon, hanem mohón le akarta nyelni és öklendezett. Én meg tiszta para voltam, hogy megfullad.
Babybjörnbe még mindig viszed? Nem nehéz?
Atit nem tudjátok valamelyikőtök szüleire bízni és akkor tudnál aludni esetleg? Ez nagyon rossz, hogy nem tudsz pihenni.

Esztora: egy dl almalé! Ez igen! Jó, hogy írtad ezt a fűszert én is veszek.
szerika

Csajok, köszönöm a drukkokat, szuper híreim vannak! :lol: Van összesen 5 db 18-22 mm tüszőm és 13 mm a nyálkahártya (a múltkor csak 6-7 mm volt) ! Szombaton tüszőrepi, hétfőn inszem! Ha most nem leszek babás, akkor soha! :D A doki kérdezte, hogy ikrek jöhetnek-e, mondtam, hogy hát persze :lol:

Pussz, majd próbálok még jönni, de most dolgoznom kell :(

Kép
vickybabe

Halihó!

Vicky, szerintem is ez egy intim dolog, és olyannak mondd el, aki lelkileg támogatni tud, nem pedig visszahúzni. Az állandó kérdés, hogy na sikerült -e, az tényleg frusztráló! Te érzed kizárólag, ki "érdemes" arra, hogy erről egyáltalán beszélj.
Az olyan ember, aki azt mondja, hogy Nektek bezzeg mindenetek megvan...na az nem is igazán barát... mindenkinek megvan a maga problémája, ezért sohasem irigykedtem senkire. Az anyagi javak nem elegendőek a boldogsághoz, fontos része, de nem a legfontosabb.
Az a helyzet, hogy mikor írok valamit, egy érzésről, örörmről a babával kapcsolatosasn, mindig átfut az agyamon, hogy mikor Te olvasod, mit érezhetsz. Nem könnyű Neked, és nagyon csodállak, nagyon erős vagy! Biztos vagyok, hogy sikerül, csak a Babád még nem találja megfelelőnek ezeket a konstellációkat... Várja azt a tökéletes pillanatot, amikor megszülethet, megfoganhat.
Már régen írtam ugyan, de nagyon ajánlanám Netek azt az asztrológust, aki erre a témára specializálódott. Persze, ha picit is hisztek Benne...

Marietta, jajj, ez olyan csodás érzés, tényleg élvezkedj, mert gyorsan elrepül az a pár hónap.

Arwen, jajjmán, mikor jönnek már ki azok a fogacskák!!!???? Most Csongi elég nyügi volt, említettem, láza is volt. Kiderült, hogy alul, a 4. foga jön (a felső kettő már kint van), mégpedig ott, azon az oldalon, ahol már kettő van. Érdekes a Fiam :twisted: Már lehet látni a taraját. Nekünk most a Gengigél nagggggyon bejött! Ugyi próbáltátok már??? Én nem kergetek hiú ábrándokat alvásügyileg...mire jól aludna a Fiam, addigra jön a kistesó
szóval elvegetálok ilyen csekélyke alvással is.

Fio, hát nem tudom, nekem teljesen belezsuppan az aljába.
Ááá, Csongi csak matat a kajában, de nem eszik ám Magától.
Ő állandóan belenyúl a kajájába, én engedem is Neki, mértékkel...

Szeri, Bali annyira nagy! Mindenképp engedjétek le. Egy barátnőm kislánya kiesett, azóta nem mer az ágyába feküdni. Valószínű a paplanra ráállt, és úgy sikerült Neki.

Fio, én nem mindennap adok Neki husit, átlagban minden másnap.
Igen, ezt akartam kérdezni, hogy kell -e cipő, vagy meztélláb jó, ha jár a gyerek? A doki szerint siesta cipő kell, már akkor amikor elkezd lépkedni, otthonra is!

Nándorka: tanácsadó, meg minden érdekel.
Tök jó ötlet volt, amit írtál, hogy Nálatok valami programot kap a gyerkőc.

No megyek, még dolgoznom is kell, és Porsit hívnom!

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Jaj Vicky,
pont azert jottem,hogy mondjam,mennyire gondolok rad!!!!
De joooooooooooo hirek!Ennel jobb nem is lehetne!Most mar csak pozitivan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++
Hidd el,rengeteget szamit!!!!!!!Nagyon-nagyon gondolok Rad az elkovetkezo napokban is!!!!!!!!!!!!!

Es ezt Neked fotoztam,ferjemtol kapott tulipanjaim,hozzanak Neked szerencset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

Kép

Huuu Csajok,en nagyon kezdek lemerulni.....
Attila ejjel (ejfeltol)megint olyat muvelt...a kezemben is sirt,de sikitva! :shock: Aztan nagyon nehezen megnyugodott,de volt szopi,meg vizivas,meg inybekenes es vegul meg Nurofen is....Es ez ment tobb,mint egy oran keresztul.....aztan meg kelt 2x reggelig,de akkor vizsonlag konnyen visszaaludt...
Ez vmi hihetetlen,hoyg enniyre megviselne a fogzas?????Ez lehetseges?aaaaaaa

Szeri,
es mikor Balazs reggel koran kel,akkor gondolom te is...vagy meg tudsz tole aludni kicsit?
Nalunk ha jo napja van,akkor meg eljatszik a kisagyban fel orat kb,es akkor meg ejtozom az agyban.De o sem szokott aludni sokaig...mondjuk korabban volt,hoyg 5utan mar nem akart aludni,azert ez annal jobb.Mostansag az atlag a 7 ora,az meg teljesen jo.cska hat az ejszakak.... :roll:
Kolesgolyo:en is feltem eloszor,de tobb baratnom mondta,hoyg milyen jol megeszik.Aztn kiprobaltam,es bejott neki nagyon.O egybol elkezdni ragni,es tok elol tartja,ugy,hoyg kilatszik a szajabol,es a nyalaval nagyon hamar elolvasztja.Perzse mellette allok es nezem vegig,nehoyg vmi tortenjen.Mondjuk azert nem adok neki rendszeresen,csak neha.A bulatat meg pont meg tudja fogni es csocsalja azt a rezst,ami kilog a kezebol,aztan mikor azt lecsocsizza,johet akovetkezo bulata :lol:
Baby bjornbe meg szoktam vinni,bar mostansag Apa vitte,en mar par hete nem,felek is,hyog menniyvel lett nehezebb azota......
hat a gyerekvigyazas nalunk nem egyszeru.
Az en szuleim meg fiatalok,igy dolgoznak,es nem laknak olyna kozel,hoyg este at tudjanak jonni pl,mert kocsival 1/2-3/4ora...
Igy csak hetegen,de akkor meg mi megyunk hozzajuk altalaban,ott meg nem szoktam aludni....hetvegen mar vigyazott ra Anyum parszor,de olyankor vmit el kellett epp inteznem,szoval nem is voltam itthon...
Anyosek nyugdijasok,ok raernek,szokott o is jonni,de eddig csak akkor,ha vmi dolgunk volt.(ok is kb annyira laknak,mint szuleim,szoval nem a szomszedban)Valamint van Sogornomeknek 3 kisgyerekuk,szoval azokra rettenet sokat vigyaz,igy ez is bekorlatozza,hoyg hozzank mikor tud jonni. :wink: Igy olyna meg nem volt,hoyg vki azert vigyazott volna ra,hogy aludjak.....
Meg ugy erzembirom,cska nehez nagyon,meg nem latom a veget..persze tudom,nem tart orokke ez az idoszak,csak ilyenkor olyan vegtelennek tunik..... :roll:

Na felebredt Attim es meg el kell mennunk bevasarolni,meg hetvegen szulinapozunk,nevnapozunk is,es nem vettem meg senkinek semmit.... :oops:

Pinkinenek is ma van Uh,ugye?Drukk!

pusz

Kép

Kép
arwen07

Vicky! :D

Csodás hírekkel jöttél!! Annyira drukkolok. Meglátod most olyan pozitívat fogsz tesztelni hogy csak na! :lol: Ahogy olvasom soraidat olyan mintha újraélném az én inszememet. Neked is bátor ám a dokid hogy ennyi tüszővel megcsinálja! :lol: Te majd egyszerre letudod a 3 gyerkőcöt!! :lol: :lol:
Jaj úgy izgulok már most Érted.

Pinkiné! :D

Nagyon várunk ám Téged is a hírekkel. Jöhetnél már! :D
csipcsab

Szeri!

Igen csuda jó érzés ahogy mocorog bennem a picur. De nekem még egy kicsit furcsa hogy belülről valaki rugdossa a hasfalamat. :lol: Hozzá kell még szoknom. tegnap óta ráálltam a vienetta jégkrémre és feltünt hogy ez bejön ám neki is mert utána igen beindul. :lol: Olyan jókat mosolygok rajta.

Hát igen csajok igazatok van ezzel az idő elrepülésével!!
Épp tegnap döbbentem én is rá hogy mennyire rohan az idő. 1 hét múlva már 5 hónapos leszek. :shock: Olyan mintha most teszteltem volna pozitívat.

Viszont azt is eldöntöttem hogy minden hónapban veszek vmit a picurnak,hogy ne a végén kelljen kapkodni a nagy melegbe jó nagy hassal. Meg így még jobban kiélvezhetem a vásárlást. :D
csipcsab

Sziasztok!

Először is, Vicky drága!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Most aztán rajtatok a világ szeme :) Nagyon-nagyon drukkolok! :lol: :lol:

Jelentem nálunk megvolt az uh, Manó jól van, megdícsértek az 1 kg súlynövekedés miatt éééééééééééssssssssssssss: :lol: :lol: :lol:

FFFFFFFFIIIIIIIIIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!!!!!!

Alásan jelentem pasival bővül a család :)

Jövőhét pénteken megyünk a 20. heti genetikai uh-ra, akkor majd biztosan rakok fel képeket is Petinkről :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Gratula Pinkiné az újabb pasihoz! Apa örül nagyon, ugye?
De az a legfontosabb, hogy minden renben Petikével.
meriann

Meriann, az igazat megvallva Apa inkább lányra vágyott. :) Még most is reménykedik benne hogy a doki elnézte :) és a jövőheti genetikai uh-on már lányt fog látni :)

De azért hazafelé a kocsiban már szokta a fiú gondolatát :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné!

De jó hogy megmutatta magát a bébi. Hát én most nagyon meglepődtem mert annyira lányt gondoltam Nektek! Most már ennél jobban csak akkor fogok meglepődni ha nekem meg lányt mondanak. :lol:

Ez most nem genetikai uh volt Nektek? Mert nekem az volt kedden,és legközelebb 1 hónap múlva kell mennem megint. ezt most nem értem. :roll: Ennyire másképp csinálják az orvosok? :roll:

Most azon gondolkodom hogy még addig lehet elmegyünk 4d-re.
csipcsab

Marietta, hát ezek a meglepetések :)

Nem, ez nem genetikai uh volt. Mentünk a dokihoz terhesgondozásra és ott ránk kukkantott :) A genetikai uh az jövőhét pénteken lesz, mert a 21. hétig lehet csinálni.

Terhesgondozásra mi is csak 03.10.-én megyünk újra :) A 4d-t meg a 25. hétre tervezzük.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok,
küldöm Porsinak, Fionak és Arwennek a tanácsadást. Porsinak már küüldtem, most priviben próbálom újra. Vki még?

Arwen, azért én biztos kérnék segítséget egy kis alváshoz. Mielőtt nagyon kimerülsz!
(most is el fogo menni szunyálni. a nagy a nagybátyjával játszik, kicsi rajtam lóg)

Viki, szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pinkiné, gratula Pinki Petihez!!! Apához: úgyis folytköv, nem? :wink: Majd
elküldöm a lánygyártós anyagaimat. :wink:

Meri, jól vagy mostanában? remélem, émelygés nem erősödött!

Kösz a gluténinfókat. Ételallergia épp nincs a családban, de másmilyen igen. Sztem ismerjük és szeretjük :wink: már annyira egymást, Arwen, h egy kis különbség nem távolít el minket egymástól. Legalábbis én ezt érzem! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné!

Akkor így már értem ezt a genetikai uh-t! :D
Én most jó alaposan utána néztem a 4d-nek,és úgy döntöttem hogy a Genesisbe megyünk. Sokkal tovább lehet mozizni mint máshol,és nagyon jó áron van. Néztem a képeket is a rendelőről,és hát csodaszép.
Majd ha apa hazajön a suliból akkor mondom neki is és lehet be is jelentkezünk,ki tudja mennyi idő múlva adnak időpontot. Meg hát én is nagyon kivi vagyok ki lapul nálunk odabennt. :lol:
csipcsab

Ágota! Nehogy már rossz érzésed legyen, amikor Csongiról írsz, én szívesen olvasom és nézegetem! :D Ha zavarna, már rég "lekoptam" volna :D Csak azt sajnálom, hogy nem lesznek egyidősek a csemetéink, pedig szerintem Ti mindannyian nagyon jó anyukák vagytok és rengeteget tanulhatnék tőletek...
Ezt a "mindenünk megvan"-t egyébként egy igencsak közeli családtag mondta, aki ráadásul pontosan tudja, hogy mióta próbálkozunk... :evil:
Asztrológus - hát én kíváncsi lennék, nagyon! A párom kevésbé hisz az ilyesmiben, de én szívesen elmennék, ha tudsz, küldhetnél elérhetőséget! :wink:

Arwen, nagyon szépek a tulipánok! Imádom őket, ültettem a kertbe is rengeteget, már alig várom, hogy kinyíljanak :D Sajnálom, hogy ilyen fáradt vagy, én úgy látom a környezetemben, minden anyukának van egy ilyen időszaka, és később jobb lesz, csak addig kell "túlélni" valahogy...
Sajnos én is emiatt a "témázás" miatt (is) kezelem különösen diszkréten a dolgot. A mi családjaink vidéken élnek és ott pláne meglenne a téma...

Szeri, nálunk azért elég sokan tudják, hogy szeretnénk babát (mondjuk 5 év házasság után kilogikázni sem nehéz), ennek ellenére csak kevesen kérdezik meg, hogy mi van. Még a szülők, tesók is homokba dugják a fejüket, mondván nekünk "úgyis mindenünk megvan" és nekünk aztán bejött az élet...Ezek után pláne nem fogom rájuk tukmálni a bajomat...

Porsi, én is szeretem kibeszélni a gondokat! Ez viszont nálunk a párommal nagyon jól megy, mindig meg tudjuk vigasztalni a másikat :D Gyerekkoromban ha valami bajom volt, mindig a naplómba írtam róla (ezért visszaolvasva a naplómat olyan, mintha mindig lelkibeteg lettem volna, pedig nem, csak mindig olyankor írtam).

Pinkiné, gratula a kis kukishoz! :D Képeket is szívesen nézegetnék már...

Marietta, 3 azért sok lenne :roll: az 50 kilómmal bele se merek gondolni, hogy hordanám ki őket...úgyhogy inkább legyen 1 vagy 2 :lol: a 3. kicsit később :lol:
4D-hez drukk, hogy minél hamarabb tudjatok menni!!!!!!!!!!! :D

Pusz

Kép
vickybabe

Vicky!

Hát szerintem is sok lenne a 3 egyszerre. :D De ez most nem a Te döntésed lesz. :lol: 5 tüsződ van leányzó,igencsak benne van a pakliban. :lol: Emlékszel hogy paráztam én is,a 9 tüszőm miatt? :D
Nagyon kivi vagyok,és annyira drukkolok Nektek!!!
csipcsab

Sziasztok Drága Lányok!

Vicky:D
Ez csodás hír!!! Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!! És ha a mieninkel nem is lesznek annyira korban közel (bár másfél év szerintem nem nagy különbség, pláne majd 3-4 éves koruk körül, amikor már szépen összenőnek), Merivel, Ninoval és Mariettával egy korú Babóitok lesznek! Mi meg majd irígykedünk, hogy milyen édes picik, bezzeg a mieink nagy , akaratos culák:D:D:D:D:D:D
Ja, és hátha valakinél befigyel mostanság egy második/harmadik kis meglepetés....;)

Arwen:D
Köszi az infot, akkor szerintem a hétvégén megvesszük:D Ez az active carrier az, ami 12 kg-ig jó, és aminek olyan specko a háta, ugye?

Jujj, már ennyi az idő? Bocsi Csajszik, de most mennem kell, majd még jövök!!

porsika

Sziasztok!

Na, hát ígéretemhez hívem csináltattam Apával pocakfotót :) Összehasonlítottuk a 13. hetivel és döbbenten néztük a különbséget :) hiszen nekünk nem tűnt ilyen nagynak a különbség.

Felrakom Nektek is, mind a kettőt hogy Ti is lássátok :)

Peti lak 13. héten
Kép

Peti lak 20. héten

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Nagyon csini a Peti-lak.

Tényleg sokat nőtt a pocid.

Köszönöm Nán-dorka az érdeklődésedet, ma már igen rosszul vagyok. Úgy tűnik, hogy megérkezett a róka hozzánk. Na, és mi csalta ide???
Hát az alma. :lol: Nem szereti Mazsola az almát. De azért megkívántatta velem és megvárta, hogy megegyem, aztán....
meriann

Viki! De jó hírekkel jöttél! Szorítok nagyon! Akkor február 25-én hozzad a zebrás teszted képét! :wink: :D

Pinkiné! Gratula a kis kukishoz! Tényleg mekkorát nőtt a pocid!

Marietta! Örülök, hogy minden rendben! Sajnálom, hogy nem tudtátok meg a nemét. Emlékszem, én is milyen izgatott voltam már így félidőkor.. Mi is csak a 21. héten tudtuk meg hogy kislány, és akkor is 4d-s ultrahangon. :D

Meri! Mikor mész dokihoz? Vonalzó? Tábla?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Dokihoz leghamarabb február végén, de még az sem tuti. 9-10 hetesen készülök, majd doki után lesz vonalzó.

A táblához pedig az újdonsült kismamik adatai kellenének!
Gondolok itt Mariettára és Pinkinére.
Ha megadják és lesz egy kis szabadidőm javítom a táblát.
meriann

Pinkiné!

Szép pocak. És tényleg látványos a növés az előzőhöz képest. :D

Krisz!

szerintem nálunk is így lesz. Ha sikerül összehozni a 4d-t akkor mi is akkortájt megyünk. Páromtól függ mert annyira levan terhelve. Az is jó ebbe a genesisbe hogy hétvégén is lehet menni. :D
csipcsab

Ja még vmi Krisz!

Ugye Te is tarcsán szültél,és azt akarom kérdezni hogy ott hogy volt a házasság levéllel? Hány naposat fogadnak el? Elég csak akkor vinni mikor szülni mész? Vagy már elötte is kell?
csipcsab

Meri!

Milyen adatok kellenek a tábliba?
Hát jó Neked hogy ilyen sokáig kibirod doki ügyben. Én tuti nem bírnám. :D
csipcsab

Meri, azért mondd meg a Rőkának, h nem azért érdeklődtem utána, mintha hiányoltuk volna! :wink: Remélem, egyszeri látogatás volt a részéről! Mindenesetre akkor a Te hormonjaid is rendesen dolgoznak, védik a bébit!

Viki, nem nagy különbség az a másfél év! Ha majd összejövünk, körülrajongják a Te picidet a mi totyogóink!
Ikrek dajkálásában Neked is hagy ajánljam fel a majdani segítségemet! :wink:

Pinkiné, szép nagy fejlődés!!!

Marietta, nem csalódtam, értettem én, h nem szeretnétek nagy felhajtást. A legfontosabb, h olyan legyen, amilyennek Ti szeretnétek!

Pelusnélküliség: kicsit olvasgattam róla, ugye a lényeg az, h a baba jelzéseire figyelve megpisilteti/-kakiltatja őt anyukája, így kialakul ebben a baba és a mama között vmiféle kommunikáció.
Nos, én ebből azt hasznosítottam, h sokszor észreveszem, h kakilni készül, akkor levetkőztetem, és a kagyló fölé tartom, pis-pis-kaki szavak kíséretében. Többször volt már ilyenkor, h nyomott szépen, meg kiengedte a pisit. Én azért örülök főleg, mert nem kenődik szét a kaki rajta, meg tényleg érdekes, h ez így működhet.

Kép

Kép
nán-dorka

Rőkának=Rókának

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Pinkiné gratulálok a kisfiúhoz !!!
Meri jobbulást neked!!

tegnap felragasztottam még két sarokvédőt és elpakoltam a hosszabbitót.a videót hogy lehet leragasztani? :lol:
Nyunyi tegnap abba nyúkált,lehet helyetcserél a dvd lejátszóval?jajajaj :shock:

Bridzsi

Kép
esztora

Táblához kell a fogantatás hónapja, szülés várható ideje, kórház neve és akkor a baba nevei.

Esztora: jó korban van Nyunyi. Az egyik rokonsrác mesélte, hogy nekik a gyerek megetette a videot egy kis spenóttal. Annyi is lett neki.

Nán-dorka: ez nagyon tetszik. Lehet kimaradt valami infó nekem, de ezeket az ötleteket honnan szerzed be?
A róka nem nagyon hallgat rám. Legtöbbször csak rémisztget. Azt hiszem a táskámba készíteni fogok zacsit, mert eddig nem reggel jelentkezett a kis drága. De én is örülök, hogy jól működök.

Képzeljétek a gyümiket és zöldséget nem bírja a gyomrom. Nem egyszerű így enni.

Marietta a dokihoz azért van türelmem, mert a korábbi rossz tapasztalat azt mondatja velem, hogy türelem. Jelenleg úgy is többet tudok a babáról, amit látni lehet. A párom türelmetlen már de nagyon. De nem engedek ebben neki.

Az normális szerintetek, ha a memóriám gyengébb, mint korábban ?És sokkal többet agyalok pl. a melón. Mint egy szellemi kimerültség.
meriann

Meriann, nálam ugyanígy meg volt/van a memória gyengeség :) 2 pillanat alatt képes vagyok elfelejteni amit akartam :) Valamelyik este be vásárlás után be akartam rakni a fogkrémet a hűtőbe :):):) De már csak nevetek az ilyeneken :)

Nagyon drága vagy, hogy megcsínálod a táblát, én küldöm a mi adatainkat:
Fogantatás hónapja: október.
Szülés várható ideje: 2008.06.30.
Kórház: Péterfy
Baba neve: Péter László

Lányok, nem emlékszem, szült valaki a Péterfyben? S ha igen, ott az alapítványi részben volt elhelyezve vagy a "sima" osztályon?
Én nagyon gondolkodom rajta, hogy az alapítványi részbe menjünk. Gondoltam is, hogy a következő terhesgondozáson szólok a dokinak, hogy biztosan legyen helyünk:) Csak még azt nem tudom, hogy egyágyasba vagy kétágyasba menjünk? Az egyágyastól azért félek, mert azért mégis csak jó ha az embernek 3 napig van kihez szólnia. Nem?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Akkor jó, hogy a feledékenység normális.

Pinkiné, akkor 15. hónapban sikerült a baba. Annyit próbálkoztatok?

Amúgy magammal is bajban leszek, hogy honnan is számoljam a fogantatást, de azt hiszem csak a mostanit számolom majd, vagyis 2. hónap. Mert előtte védekeztünk. Ugye?

Újra probléma mi legyen akik nem jelentkeznek???
Tulajdonképpen engem nem zavar, hogy benne vannak a táblában, csak technikailag nehéz, mert minél több sor van annál nagyobb torzítás kell, hogy be lehessen szúrni ide a táblát képként.
meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?