Sziasztok!!
Csucsu!
Egy-egy kedves szó, bátorítás, bíztatás nagyon jól tud esni akkor is, ha ismeretlentől kapjuk. Nagyon fontos a szeretet.
Linácska!
Lili csodaszép, huncut és nőcis. Ilyenkor mindig erősödik bennem a vágy egy kislány után.
A gyógyihoz nem értek, de szorítok.
Lilinek puszik a bibis buksijára!!!
Mazsomka!
SOk erőt adhat a kisfiad, de mindig hiányozni fog angyalkababád. Sok erőt Neked!!
Nekem 2005-ben volt vetélés, spontán. A Margitkórházba jártam szakrendeléses nőgyogyihoz. Amikor kiderült a baj, kértem, h Ő csinálja meg. Minden rendben ment -a lelkiállapotomat leszámítva-, egy szombati napon volt a műtét, ami munkanap volt. A dokinő bejött hozzám műtét előtt, megnyugtatott..a műtét után a műtőben ébresztettek, akkor még beszéltem a dokival. A műtő után viszont nem jött be a szobába. Volt nálam 10ezer ft, de így, h nem jött be, nem volt lehetőségem adni. Rendes dokinő volt, de akkor picit csalódtam így a kontrollon sem adtam pénzt. Én amúgy is hálapénz ellenes vagyok. én sem kapok pénzt azért, mert rendesen elvégzem a munkám...
Didó!
Szörnyű, amin átmentetek, emelem kalapom előtted. Olyan rossz, h rengeteg az abortusz, ugyanakkor sokan vannak, akik mindenféle vizsgálaton átmennek a gyermekáldás érdekében.
Nem akarok vészmadárkodni, de esetleg valamiféele meddőségi centrum felkeresése nem segítene??
Persze lehet, h az is jó lenne, ha pihennél kicsit, elutaznátok és ha nehezen is, de nem a baba lenne minden gondolatod....
Őszintén kívánom, h mielőbb legyen meg a szíved vágya!!
Luca!
A szédülés nagyon gáz!!!!!!!!! VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!!!! Neveken gondolkoztál már?? Luca és??
Tegnap délután majd elaludtam. Bezzeg amikor Ábel durmolt nem tudtam szunyálni. Alig vártam, h apa hazaérjen és aludhassak. 18 óra körül ledőltem, erre Bence aggodalmaskodott, h miért vagyok álmos. 10 percet tudtam szundítani. 19.30-kor édesdeden elaldt fárjecském a fotelban, ölében Ábival, aki szintén aludt.......Álomkóros család
Nita!
Mi van Mátéval?????? Nálunk most az a "sláger", h ölben szeretne lenni, főleg amikor teszek-veszek...Az nem jó, h ülök és ölbeveszem....Séta közben pedig az út közepén akar motorozni...ebből is vannak vitáink....érdekes , ha apával van, nincs ilyen......
A 14e. ft-on én is kiakadtam....nálunk 6ezer a magánrendelés, igaz nincs Uh, azt a Klinikán csinál, de általában időpontra hívott és nem kellett sokat várni..
Kacika!
Jobbulást a vesédnek, kellemes szülést kívánok. Kinek küldesz smst???
Erika!
Merre voltatok?? Miket vettél??????? Én szívesen elmennék Ausztriába kicsit shoppingolni.
Talán linácska irta, h ott olcsóbbak a babacuccok. Linácska?????!!
MÉg nem tudok semmit a pesti tárgyalásról, de szólok, ha lesz valami.
Tirza remélem a pocakban. Bence mindennap kérdezgeti, őrülten vágyik egy kiscsajra. A hónap közepén tesztelnék...
Végül itt voltunk, árban ez volt a legjobb.:
http://www.szindbad.hu/
Beninek hatalmas gratuláció!!!!!!
Monti!
Hosszú idő óta most éreztem előszőr Pé-félét a 25. napon. Ha a 42-48 napos ciklust nézzük, akkor ez elfogadható, így reménykedünk, na meg cselekedtünk-cselekszünk
Nálam Ábel éjjel volt aktív, de születése után szerencsére rendesen aludt. Viszont rengeteget csulott, a pocakban és kinnt is.
Kisllibus!
Épp az elmúlt éjjel azt álmodtam, h 13 hetes kismami vagyok és kiderült, h ikrek...két kiscsaj...
Bence tutira örülne, én nem biztos.... ( régebben úgy gondoltam, h 10 év bébiszitterkedés után lazán elbírnék ikerbabákkal is, aztán megszülett Ábel és ma már nem vagyok biztos benne...
)
Pinkiné!!!!
Csini vagy, irhatnál pár sort magatokról is! Köcce!
Jó egészséget Nektek!!!!!!!
Szép napot Mindenkinek, lépek a konyhába, jön haza a férjecském, csinálom a krumpliprószát... megkívántam...