Új privát üzeneted érkezett!

Bocs, nem akartam lenyúlni a laptetőt! :oops:
Bezzeg amíg nem voltam babás, soha nem jutott! :roll:
Vendég

Sziasztok.
Én SOHA!!!!!!!!nem adtam főleg nem missed abnál pénzt. Ez a feladatuk. És mikor én bementem a khba a papírommal amit az sztk-s doki adott kérdeztem hogy nekem nincs időpontom se orvosom és hogy így ma meg is csinálják? Erre kedvesen mondták hogy erre nem szoktak időpontot adni. Itt van a beutaló az sztk-tól és ezzel nem lehet váratni senkit sem. Az előzőnél is mikor "megszültem" otthon. beleraktam egy befőtbe és bementem a khba. Ott is azt hittem hogy odaadom megnéz és mehetek haza. Mert nem volt akkor már erős vérzésem se fájdalmam. De neeem. Egészségügyi rögtön. És ott se adtam és nem is kértek pénzt. Ez az ügyeletes doki dolga és mind nagyon aranyos volt velem.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok.nekem a dokim a magánrendelőjébe a "vizitdíj" 14.000ft.
ha korházba vagy máshol fogadott akkor 10.000ft-ot kellett neki adni.
Mielőt elvetéltem azelőtt két nappal kapott 14.000ft-ot mert a magánrendelőbe hívott "cseles",akkor még élt a baba de már nem nőtt 1 mm-rel kisebb volt mint kellett volna de azt mondta minden rendben van.Nagyon rendbe lehetttek a dolgok mert ugye rá 2 napra elvetéltem,vérezni kezdtem.
Azt mondta ezt a terhességet be kell fejezni és,hogy majd ő fogja csinálni a műtétet.
A műtét előtt 10 percel jött egy másik doki,hogy az én orvosom nem jön be,ennyit az orvosokról,de azért a 14.000ft-unkat el tudta fogadni.
nagyon haragszik rá a családom és én is.Másik orvoshoz is fogok járni csak a szűlésznőt fogom megtartani a következő babámnál.
Bocsi ha hosszúra nyúltak az irományaim,csak gondoltam én is leírom ezt az undorító dolgot. :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Lányok!

Dreika, fél év van a két kicsi között. A Krokodil saját szülemény, az Elefánt a férjemé...

Vera, én nagyon vizuális vagyok... volt lelkierőd beföttesüvegbe tenni??? :shock: Hány hetes terhesség volt?

Nita, én feleannyit fizetek a dokimnak magánrendelésen, és a kh-ban sosem fogad el pénzt. Amit írtál, az a pofátlanság csimborasszója.

Kép
zmimi

igen zmimi tényleg pofátlanság volt a dokitól.ezért kell orvost váltanom.

vera:hogy tudtad beletenni befőtteüvegbe?
én nem tudtam volna...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Didó:A sogornőmnek is ugy találták meg hogy PCo-s hogy,5 évig próbálkoztak babával és nem jött össze.Közben minden vizsgálati eredménye nagyon jó lett.
Ekkor határozták el hogy a kaáliban próbálkoznak.Ott a Krizsa doktor úr küldte olyan vizsgálatra ahol végül is kiderült a probléma eredeti oka.Ez volt októberben és a napokban tesztelt egy pozitívat :D

van már egy gyerekük aki teljesen spontán fogant,pedig valószínű hogy már akkor is fennállt a PCO gyanúja.

Érdemes utánajárni mert lehet 3 hónapon belül baba lesz belöle. :wink:

KépKép
lyndee

lyndeenek igaza van.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nagyon sokat irtatok, nem is tudtam egészen vissza olvsni!

Dido és Mazsomka! Sajnálom, hogy itt kell megismerjelek titeket, de remélem hamarosan egy kismamis topikban is folytatjuk a társalgást! :D

Sugi! Elhűltem, ahogy a kálváriádat olvastam ezzel a dokivl, de megkönnyebbültem sóhajtottam a van a babának szívverése és az uh-os is asszonta minden rendbe van résznél!!!! :D Csuriba kezem lában a keddi uh. miatt!

Zsuzsu! Az Ármin is nagyon szép név! :D És ha dupláznál és lenne Ármin is, meg Tirza is??? :wink:

Kismamik! Most ne nézzetek hülyének, de lehet kenni főzés idejére egy kis mentolt az orr alá (már ha annak az illatát bírjátok) mert átmenetileg elvezi a szagérzékelést! Igy tán könnyebb lesz főzni. A másik megoldás a hagymavágás-szagolás, vagy az orr bedugása és a levegő szájon át vétele (Ez persze kegyetlen, amikor az ember szája kiszárad) De most ennyi jutott eszembe, amit itt-ott hallottam.

Monti! Merre vagy??? Mi van veletek???
kislibus

szia kislibus.mit szándékozol főzni?
szerintem nem hülyeség amiket írtál,lehet ki is próbálom majd ezt a mentolos dolgot. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Nálunk mákos tészta lesz. Nem túlzom el a főzést mostanság.
kislibus

Sziasztok!

Remélem néhányan emlékeztek rám. Tavaly októberben derült ki, hogy babát várunk, akiért nagyon megküzdöttünk. 2 spontán vetélés, 4 havi Closty kezelés. De meglett az eredménye, hisz - mint tegnap óta tudjuk - Peti fiúnk itt rejtőzik a pocakomban.

Ha megengeditek, egy kis "bíztatásként" felraknék Nektek egy-két fotót, hisz ez az, amiért érdemes küzdenünk hónapról, hónapra. :wink:

Peti lak 13. héten

Kép

Peti lak 20. héten

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Lina,
Fürdés előtt mondta, hogy pisilni kell, gyorsan bili és hopp, kaki is jött. :lol: Ez azért nagy dolog, mert pár hete még a biliről hallani sem akart, nemhogy ráülni.
Jobbulást a buksinak!

Luca,
Most nagyon megerősítettél abban, hogy kérjek én is progit. Nagyon rendes a doktornőm, mindent meg lehet vele beszélni, meglátom mit szól az ötletemhez. :? :roll:
Azért kérdeztem, hogy hány centi vagy, mert olyan súlyod van, mint nekem 14 évesen kb. :oops: De nem vagy nagyon picike ezek szerint csak szép sovány. :)

Nita,
Hát nem semmi dokihoz jártál, enyém pont feleennyiért magánrendel. :shock:
Na meg azoktól az orvosoktól is a hidegráz, akik megmondják, hogy „mennyi lesz”. :evil:

Mimi,
Aranyos a kis krokodil és elefánt együtt. :D Nem nézik őket ikreknek?

Pinkiné,
Hatalmas gratula Petihez! Nagyon szép nevet választottatok. És nagyon csini a pocakod is!

Most tudtam meg, hogy egy kétgyerekes barátnőm megint terhes. VÉLETLENÜL. :shock: Már megint egy ilyen terhesség. Egyeseknek milyen könnyen megy … :shock: :evil:

KépKép
dreika

kislibus:a mákostészta nagyon finom imádom.én tegnap rakottkarfiolt csináltam.

pinkiné:nagyon szép a nagy pocakod :lol: gratula a babához. :lol:

dreika:előszőr szimpi volt az orvos mikor a fiammal voltam terhes,de mostanra valahogy nagyon megváltozott.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Háát csukott szemmel félig. Egyszer pillantottam rá és nem mertem jobban megnézni. Ez nekem 9 hetes terhesség volt de már egy két hete elhalt. Olyan nagyobb tenyér nagyságú lepény vagy máj formájú volt ahogy rápillantottam. Tudtam hogy a khnak kell. Mondta a doki is ha otthon történik meg gyűjtsem be. Hála egy darabba kijött. Akkor épp olyan kálváriákon mentem keresztül hogy nem is nagyon fogtam fel és nem is volt időm keseregni.
Annyit csak hogy abban az időszakban 6 hét alatt 3x műtöttek egyéb okok miatt és altattak. És közte volt a vetélésem ami így az én hibámból történt de utóbb a következő műtét miatt ami sürgősségi volt.

harivera
Budapest XXI. kerület

háááááááááát vera,minden elismerésem,hogy ezt meg tuttad tenni,mégha csak félig is láttad amit láttál.nem lehetett akkor neked könnyű.
DE hála égnek már túl vagy mindazokon a rossz dolgokon,mostmár csak a szép dolgok fognak veled történni. :lol: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pinkiné:Nagyon szép a pocid!Gratulálok a kisfiúhoz!

Vera:nem semmi milyen erős csaj vagy Te!Borzasztó lehetett...

KépKép
lyndee

Dreika, nagyon ügyes a kisfiad, innentől reméljük egyre többet sikerül a bigyóba a kaki.

Lina , jobbulást Lili homlokának! Jól érezte magát a farsangon?

Én mint már írtam, adtam pénzt a dokinak a műtét után. 2 nap múlva a magánrendelőjében, mert ott volt egy kontroll.
Nem mondta hogy mennyi, nem is hiszem hogy elvárta. Velem marha rendes volt, rögtön kaptam ágyat, mert intézkedett, nem kellett talán negyed órát ha várnom a műtétre, rögtön csinálta amint lehetett. Amikor visszakerült az ágyba visszajött egy kicsit később, érdeklődött hogy vagyok, elmondta mikor ehetek, ihatok, milyen vérzésre számíthatok, stb. Tehát hálás voltam neki, mert gyorsan és ügyesen elvégezte a műtétet.
2 -3 napig vérezgettem csak utána, és a köv. ciklusban terhes is lettem, és meg is maradt.
Azóta is hozzá járok, tudja az első terhességemtől kezdve, hogy mi a történetem. Remélem nem is kell majd csalónom benne.

Nita, asszem te mondtad hogy 14.000 ért rendel a volt dokid?? Hűha.
Az enyém a városban az egyik legdrágább, de most 10.000 ret kér.
Múlt hónapban még 9000 volt. De ebben minden benne vanm rákszűrés, uh, kép minden alkalommal. És kb 20 percet csak velem foglalkoziik, de volt hgy fél órát bent voltam, annyi kérdésem volt.

Pinkiné, persze hogy emlékszünk rád, gratulálok a fiúcskához, nekem már van egy Petim :lol:

Kislibus, egész jó ötlet a mentol!! :lol: Bár én már túl vagyok a finnyás korszakon, majd terjesztem a módszert. :wink:

Mimi, aranyosak a fiúk a jelmezben. Tetszett nekik a farsang?
Vendég

Sziasztok,

köszi a válaszokat. asszem leszakadok a hálapénz témáról, mert még van időm meggondolni, egy hónap múlva lesz a kontroll.
Kacika, 2 nap után volt kontroll? Az gáz, ha nekem csak olyan későn lesz? Különben is kicsit aggódom, mert tegnap már egyáltalán nem volt vérzés és ma megint beindult, illetve éjszaka (persze már nem volt betét rajtam...). Mondjuk szép piros, normálisnak tűnik, csak olyan fáradt vagyok tőle, tegnap már sokkal erősebbnek éreztem magam.
Dreika, a pesti Istvánban műtöttek, ott is szültem. A szülészete szép felújított, de ez a nőgyógyászat... minket nemhogy elkülönítettek, hanem mindenkit összevissza. Betegek, rákosok, abortuszosok meg én. Olyan furi volt, ahogy mindenki méregette egymást, hogy vajon abortuszra jött-e, és csak elszólásokból lehetett kisakkozni, hogy kinek mi a baja. Én nem is mondtam el senkinek, nem tudtam. Pedig szívesen beszéltem volna valaki hasonlóval, de nem kérdezgethettem végig mindenkit. Mondjuk volt, aki direkt hirdette, hogy neki ez a második, volt akinek a 12. abortusza, mintha ez valami hőstett lenne. Úgy felhúzott, még jó, hogy nem hozzám szólt, mert amit én mondtam volna...
mazsomka

Mazsomka,
ki a dokid? Én is ott szültem.

KépKép
dreika

Mazsomka, nem hiszem hogy későn van az egy hónap, én általában többről hallottam mint 2 nap, de nekem ezt mondta a dokim. Meg ha valami később van, akkor hívjam.
SZóval biztosan rendben van a 4 hét múlva kontroll.
Vendég

Sziasztok!!

Csucsu!
Egy-egy kedves szó, bátorítás, bíztatás nagyon jól tud esni akkor is, ha ismeretlentől kapjuk. Nagyon fontos a szeretet. :)

Linácska!
Lili csodaszép, huncut és nőcis. Ilyenkor mindig erősödik bennem a vágy egy kislány után.
A gyógyihoz nem értek, de szorítok.
Lilinek puszik a bibis buksijára!!!

Mazsomka!

SOk erőt adhat a kisfiad, de mindig hiányozni fog angyalkababád. Sok erőt Neked!!
Nekem 2005-ben volt vetélés, spontán. A Margitkórházba jártam szakrendeléses nőgyogyihoz. Amikor kiderült a baj, kértem, h Ő csinálja meg. Minden rendben ment -a lelkiállapotomat leszámítva-, egy szombati napon volt a műtét, ami munkanap volt. A dokinő bejött hozzám műtét előtt, megnyugtatott..a műtét után a műtőben ébresztettek, akkor még beszéltem a dokival. A műtő után viszont nem jött be a szobába. Volt nálam 10ezer ft, de így, h nem jött be, nem volt lehetőségem adni. Rendes dokinő volt, de akkor picit csalódtam így a kontrollon sem adtam pénzt. Én amúgy is hálapénz ellenes vagyok. én sem kapok pénzt azért, mert rendesen elvégzem a munkám...

Didó!
Szörnyű, amin átmentetek, emelem kalapom előtted. Olyan rossz, h rengeteg az abortusz, ugyanakkor sokan vannak, akik mindenféle vizsgálaton átmennek a gyermekáldás érdekében.
Nem akarok vészmadárkodni, de esetleg valamiféele meddőségi centrum felkeresése nem segítene??
Persze lehet, h az is jó lenne, ha pihennél kicsit, elutaznátok és ha nehezen is, de nem a baba lenne minden gondolatod....
Őszintén kívánom, h mielőbb legyen meg a szíved vágya!!

Luca!
A szédülés nagyon gáz!!!!!!!!! VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!!!! Neveken gondolkoztál már?? Luca és?? :D
Tegnap délután majd elaludtam. Bezzeg amikor Ábel durmolt nem tudtam szunyálni. Alig vártam, h apa hazaérjen és aludhassak. 18 óra körül ledőltem, erre Bence aggodalmaskodott, h miért vagyok álmos. 10 percet tudtam szundítani. 19.30-kor édesdeden elaldt fárjecském a fotelban, ölében Ábival, aki szintén aludt.......Álomkóros család :lol:

Nita!
Mi van Mátéval?????? Nálunk most az a "sláger", h ölben szeretne lenni, főleg amikor teszek-veszek...Az nem jó, h ülök és ölbeveszem....Séta közben pedig az út közepén akar motorozni...ebből is vannak vitáink....érdekes , ha apával van, nincs ilyen......
A 14e. ft-on én is kiakadtam....nálunk 6ezer a magánrendelés, igaz nincs Uh, azt a Klinikán csinál, de általában időpontra hívott és nem kellett sokat várni..

Kacika!
Jobbulást a vesédnek, kellemes szülést kívánok. Kinek küldesz smst???

Erika!
Merre voltatok?? Miket vettél??????? Én szívesen elmennék Ausztriába kicsit shoppingolni.
Talán linácska irta, h ott olcsóbbak a babacuccok. Linácska?????!!
MÉg nem tudok semmit a pesti tárgyalásról, de szólok, ha lesz valami.
Tirza remélem a pocakban. Bence mindennap kérdezgeti, őrülten vágyik egy kiscsajra. A hónap közepén tesztelnék...
Végül itt voltunk, árban ez volt a legjobb.:
http://www.szindbad.hu/

Beninek hatalmas gratuláció!!!!!! :D

Monti!
Hosszú idő óta most éreztem előszőr Pé-félét a 25. napon. Ha a 42-48 napos ciklust nézzük, akkor ez elfogadható, így reménykedünk, na meg cselekedtünk-cselekszünk :oops: :oops: :D
Nálam Ábel éjjel volt aktív, de születése után szerencsére rendesen aludt. Viszont rengeteget csulott, a pocakban és kinnt is. :)

Kisllibus!
Épp az elmúlt éjjel azt álmodtam, h 13 hetes kismami vagyok és kiderült, h ikrek...két kiscsaj... :D :D :D Bence tutira örülne, én nem biztos.... ( régebben úgy gondoltam, h 10 év bébiszitterkedés után lazán elbírnék ikerbabákkal is, aztán megszülett Ábel és ma már nem vagyok biztos benne... :) )

Pinkiné!!!!
Csini vagy, irhatnál pár sort magatokról is! Köcce! :)
Jó egészséget Nektek!!!!!!!

Szép napot Mindenkinek, lépek a konyhába, jön haza a férjecském, csinálom a krumpliprószát... megkívántam... :oops: :lol: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi, ezen jót mosolyogtam, hogy kellemes szülést :lol:
Amúgy nekem Peti császár volt, így a doki szerint alapból 80 % hogy újra császár. De majd meglátjuk.
Meg azért még van pár hét, de hogy mennyi....

Nem tudom senki számát, kinek üzenjek ha meglesz a baba?
Vendég

kacika:
nekem üzenhetsz ha gondolod.
igen én írtam,hogy 14.000ft-ért rendel a volt dokim.szerintem 10.000ft már nem olyan vészes a mai világba.
hol laksz,melyik orvoshoz jársz ha megkérdezhetem?

zsuszu:Máté még kicsit beteg,folyik az orra.Máté is elég sokat akar ölbe lenni,nagyon anyás lett az utóbbi időben,nem értem miért.
A dokim ha időpontra is hívott a magánrendelőbe akkor is minimum 1 órát ott űltem.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu:Drukkolok hogy legyen Tirza a pocakban!!!!
Mikor tesztelsz? :wink:

KépKép
lyndee

lyndee:jeleid sincsenek,hogy na valamikor meg fog jöni? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

néha pici enyhe medence fájdalom,olyan menszis...de ma pl csak egyszer,talán 2szer éreztem.Neked?

Szerintem még egy hét is lehet mire megjön nekem

KépKép
lyndee

Lyndee!
Egészen pontosan mi volt az a vizsgálat a sógornődnél amivel PCO-t kiszűrték?
Egyébként nekünk az elmúlt 3 évben 3x is összejött a baba teljesen spontán, csak épp soha nem akart velünk maradni :(
Gratulálok a sógornődnek!

Kislibus!
Köszi.
A férjem kedvence a mákostészta, ha tehetné mindannap azt enne.

Pinkiné!
Nagyon helyes pocid van, gratulálok!

Zsuzsu!
Köszi szépen. Tényleg nem könnyű.
Tavaly márciusban voltunk egy konzultáción a Kaáliban, a férjemnek ott csinálták meg a műtétje után az andrológiai kontroll vizsgálatát is. De mi úgy vettük észre hogy azzal, hogy akkor már 2 vetélésem volt, nem igazán foglalkoztak, csak a rutint javasolták. Inszeminációt akartak nekünk is csinálni, előtte pedig a szokásos átjárhatóságit, hormonvizsgálatot és egy méhtükrözést. Bele is mentünk volna, csak épp költözni készültünk és úgy gondoltuk, hogy majd akkor vágunk bele, amikor rendeződnek körülöttünk a dolgok. De a spontánnal azért tovább próbálkoztunk és a nagytermészet meg is előzte az inszemet, a probléma csupán az, hogy megint nem maradt velünk :( Az ami most a legjobban aggaszt minket, hogy a dokim legutoljára azt mondta, hogy ő már nem tud segíteni, mert az összes vizsgálatot megcsinálták már amit ilyenkor szoktak, és nagyon ritka, hogy ennyire nem találtak semmit. Ezért küldött ahhoz a dokihoz, aki dirkt a habituális vetélésekkel foglalkozik.
Ha jól olvastam ti már az újra próbálkozós időben vagytok. Nagyon drukkolok nektek!

Nem tudom, hogy szoktatok-e Nők Lapját olvasni, de nem olyan régen abban is volt egy cikk a habituális vetélésekkel kapcsolatban, ezt most el is vittem a dokimnak megmutatni, d azt mondta, hogy ő még nem hallott erről. Ezt a vizsgálatot és a kezelést jelenleg csak Debrecenben csinálják. Tudtok róla valamit?

dido
dido

Kacika, írtam privit!
Vendég

lyndee:nekem most is fájdogál joboldalon a hasam és sűrűbben megyek pisilni is.
felfázva nem vagyok..egyépként a hoxa.hu-n olvastam,hogy ilyen műtét után normál esetben 4-10 hét múlva jön a menzi.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bocs csajok,mindjárt jövök csak sütit sütök és a krémet kell csinálnom.

KépKép
lyndee

Mazso
Én is az istvánba szültem az utsó 3-at de a mostani műtétem nem ott volt mert tömegek tömkelege van és mondták hogy jobb ha a körzeteshez megyek.
Tényleg a gyermekágyas osztályt is felújították már? Nagyon remélem mert megint ott szeretnék szülni. Azt tudom hogy a szülőszoba részt felújították. Ez 2004-ben történt pont miután megszültem az utsó fiamat.

harivera
Budapest XXI. kerület

hmmmmmm lyndee milyen fincsi sütit csinálsz?
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee, én is kérek sütit!
Vendég

szia vera:hogy érzed már magad?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Didó:Pontosan nem tudom,de azt tudom hogy itt egy normál nőgyógyi nem tudta volna kideríteni mi a baja.
Azt hiszem az inzulinnal van baja.Terhesség alatt is szedni kell neki gyógyit.

Nitácska:azért 10 hétnek nem örülnék...legfeljebb 6 hét amit tudok várni menszire 8)

Kész a süti:3 lap,egy vaniliás krém és csokis krém
Isteni illata van. :oops:

KépKép
lyndee

lyndee nem küldenél egy kis sütit?????????? :lol: :lol: :oops:
én se örülnék ha 10-hétre jönne meg.de sajna ezt nem mi döntjük el :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

küldenék de még a krém meleg :?

szerintem nekem azért nem tart olyan sokáig,jöv.7en meg fog jönni,megbeszéltem vele :lol:

KépKép
lyndee

akkor is kellene megjönnie a menzidnek?
lehet én is beszélek a menzivel,hogy jöhetne legkésőbb másfélhét múlva.
nem baj ha meleg a krém,mire ideérne adigra kihűlne annyira amennyire kell. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ááá,már meg kellett volna jönnie ha rendes menszi lenne.
28 naposak a ciklusaim és 32.napon vagyok.

KépKép
lyndee

nekem mióta a fiam megszületett azóta 29-3 naposak voltak a ciklusaim.
ezek mondhani rendszeresek,remélem ezután is az lesz. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu: Igen tudom, hogy egy kedves szó mennyit jelent. csak olyan szépen írtad azt a mondatod :)

Megyek csak bekukkantottam mert vasalok.

Nita: Mété beteg? Nem is mesélted. Javulást a vőlegénykének:)

Kép
csucsu05

szia csucsu.kerestelek msn-en,de látom nem érsz rá:(
már nem olyan vészes,már csak az orra folyik szegénynek.
2 napig volt 38.4 fokos láza de már pár napja semmi,tehát szerintem javulóban van:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi csajok, válaszoltam :lol:

Mindenkinek szép estét!
Vendég

kacika hova válaszoltál?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mazso, Dido!

Sajnálom ami veletek történt!

Zsuzsu!

Az egy biztos, ahogy megígértem Én neked fogom írni az sms-t.

Kacika!

Jobbulást a vesédnek!Hogy bírod így a vége felé?

Juca!

Hogy vagy?
Vendég

ppetike:hogy vagy?Már te is a vége fele jársz.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: nem láttam, hogy kerestél msn-en. Mondjuk ma nagyon pörgös napunk volt. Délelőtt elmentünk bicajozni mert szabina nem bírt magával és egyfolytában a bicajt mutatta. Aztán főztem meg dobozoltunk. Elkezdtük most a hátsó kisszobában gyüjtjük őket. szépen termeltünk ma. Aztán délután Szabina megint akart bicajozni jól el is fáradtam. És még utána vasaltam is.
Szóval eltelt a nap nagyon.
Az jó ha a Máté javul és nem lázas.
Sok gyógypuszit küldünk neki.

Kép
csucsu05

Nitacska!

Így a vége felé már egy kicsit nehezebb, de úgy gondolom, hogy a végeredmény lesz a lényeg. Már alig várom, hogy a kezemben tarthassam babócát. Ma is elképzeltem ahogy tartom a kezemben és szeretgetem őt nagyon.
Vendég

Zsuzsu!

Légyszíves küld már el Nekem priviben mégegyszer a telefonszámodat. Köszönöm szépen.

Üdv:

Alíz.
Vendég

csucsu.msn-en még rezegtettelek is.
remélem jót bicajoztatok?
nem jártatok erre felénk cangával?
átadom máténak a gyógypuszikat :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007