Sziasztok,
jól le vagyok maradva, nem csak az olvasással minden egyébbel.
Iszonyú sokat kell dolgoznom, nem érek rá semmire, s bár azzal bíztatom magam, ezek a kezdeti nehézségek, ha belejövök majd csökken a teendő is, kollegáim azonban lelohasztották eme gondolataimat, mert ennél csak több és rosszabb lesz. Nem vagyok egy panaszkodós típus, de ebbe most nagoyn belenyúltam. Mint egy régi ismerősöm szokta volt mondani, adtam egy pofont a szarnak, de ez nagyot szólt...
Szóval igazából képben sem vagyok, mindenkitől bocsi.
Milyen volt a baba klub? Lesz megint babaruha börze! Ma a kreatív boltban mondta a csajszi, azt hiszem szept. 30. de nem vagyok teljesen biztos benne. Mondta, sok plakátot tesznek ki, nézzétek a délmagyart is. Lesz bababolt is akciókkal.
Zsófi,
nem találkozhatunk vhol? Esetleg, ha bejöttök Szegedre sétálni vmelyik nap, 4 után már jók vagyunk. legfeljebb Cumkóval arra sétálunk mi is.
Enikő,
mi ez a pasi ügy??
Mindannyian kíváncsiak vagyunk!
Szilvi,
végül sikerült babakocsit vennetek? Még az "ajánlásoknál" lemaradtam.
Nekünk Graco Mirage van, tudnod kell, hogy az én gyerkőcöm félévesen nagyobb volt mint Gabómamó Simcije, és imádom ezt a kocsit. Persze biztos van jobb nála, de mi nagyon kihasználtuk. Mondjuk az én gyermekem 4,5 hónaposan már üldögélt benne, és úgy nézelődött, de tényleg nagyon szeretem. Még most is használjuk, de ha lehet, már inkább csak otthon fogja a port.
Bébikomp, felesleges, hál istennek megúsztuk, hogy nagyszülők megvegyék. értelmesebb dolgokra költötték a pénzt.
Gigi,
nem tetszett a börze, mert nagyon sok bóvli volt, és a szép dolgok elvesztek közte. Aki rutinos, biztos tudja, hol mit kell nézni. DE sok helyen láttam drágábban agyon használt holmikat, közte pl. babakocsit is mint ÚJONNAN.
Ajánlom viszont nektek:
www.gyerekruha.hu oldalt Most újra indította a csajszi, és ha többen összefogtok, fogunk, akkor még a postaköltséget is simán meg lehet úszni. Ha kifogod (a leírásból elég jól lehet következteni a minőségre) nagyon szép kis ruhákat lehet összeválogatni, sokkal tartósabb mint a magyar, nem fakul, nem deformálódik mosásnál, stb.
Én azért elviselnék egy 23-25 fokot. Olan rövidujjas kellemes meleget.
No, puszi mindenkinek, bocsi, ha hosszú voltam, de most kicsit rászabadultam a netre.
Ja, még vmi: az avon 11-es katalógusában lehet egy édi macit kapni (700,-), az utolsó előtti oldalon. Ezt ennyiért kapják a tanácsadónők is, nincs semmi hasznuk rajta, még a rendelés összegébe sem számít vele, VISZONT a befolyt összeg a mellrák alapítvány számlájára kerül, ami szerintem nagoyn jó dolog. Ha van rá módotok, kérlek rendeljetek ilyen macikat, mert nagyon sok nőn segíthetnek ebből a pénzből. Az avon.lap.hu oldalon olvashattok a betegségről bővebben.
Nálunk a családban épp nemrég az egyik unokatesómat műtötték, 29(!) éves, most kétéves a kisfia.
Szörnyű! De, szerintem ha csak ennyivel is segíthetünk, sok kicsi sokra megy. BAnita és Ildianyu is foglalkozik avonnal, tőlük is rendelhettek. Sajnos képet nem tudok felrakni, nincs szkennerünk most pillanatnyilag, de ha lesz vmi, felteszem.
Sziasztok.
Ágci