Szép estét mindenkinek!
Élek én is, csak vidéken vagyunk, családlátogatáson, és ilyenkor nem lehet a gép előtt ülni!
MIndenekelőtt
Harcikának üzenem, hoyg gyógyuljon meg minél hamarabb!!!
Fanni!
Annyira édesen diskuráltok a pocakdörzsiről...Magam elé képzeltem, és bizony elég muris...de ha hatásos!
Lois!
Gratula a 7 petesejthez!!!!!Drukkolok, hogyí holnapra minél többen elinduljanak az élet rögös útjain!
Nálunk nincs semmi újdonság, UH nem volt, mert nem lesz most beülti.Prolactin magas, kaptam gyoyit, de én olyan rosszul vagyok tőle, hogy csak na...(Bromocriptin)Kedves doktobácsink előre szólt, mire számítsak, párom persze nevetett, és rá is szólt, higyje el, tud furcsa tüneteket produkálni.....Reggel ébredésnél kering velem a szoba, mintha másnapos lennék, erős hányinger, és álomkór....Na, edig sem voltam túl sokat fent, én állandóan alszom, de ezt most még überelem....
Még jó hogy szabin vagyok, és pihenek.
Annyiban maradtunk, itthon ellenőrízgessem a prolactinszintem, és ha 600 alá megy, és hozzászokom, akkor megemelik az adagomn(Most este1/2)Jó lenne 200 alá csökkenteni, és akkor beszélhetünk a fagyisokról....
Szedett vki még Bromót?Tapasztalat?
MIndenkinek drukkolok innen csendben, csak gép előtt nem leszek!Remélem már jövő héten jobb lesz.
Szép estét Nektek