Új privát üzeneted érkezett!

A borostát én csak messziről szeretem.... :? :? :D
jaimee1

Elin, beindítottad a fantáziám. Elkezdtem gondolkodni van-e az ismerőseim között ilyen paraméterekkel rendelkező hapsi, akit beszervezhetnék neked :lol: :lol: :lol:

Hát az én Zorrom barna szemű, de a Delon-os tényleg nagyon tuti volt :lol:

Tündi, akkor az étterem nem volt túl jól felkészülve! Nem baj, legalább kikapcsolódtatok egy kicsit!

Szilbee, DÁID :lol: :lol: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Csajok! Kaptam a Dove-tól egy Pro-Age promóciós csomagot! :shock: :shock:

Még be se töltöttem a 30-at (még van 9-10 hónapom)... :shock: :shock: Készülök én rá lelkiekben, de azért ez most sz@arul esett...

No ezzel elásták magukat nálam! :twisted:
szilbee

Elin, beindítottad a fantáziám. Elkezdtem gondolkodni van-e az ismerőseim között ilyen paraméterekkel rendelkező hapsi, akit beszervezhetnék neked :lol: :lol: :lol:

Hát az én Zorrom barna szemű, de a Delon-os tényleg nagyon tuti volt :lol:

Tündi, akkor az étterem nem volt túl jól felkészülve! Nem baj, legalább kikapcsolódtatok egy kicsit!

Szilbee, DÁID :lol: :lol: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Szilvi: :D :D :D :D Én a barátnőmtől kaptam ajándékba egy ilyen krémet. vígasztaljon, hogy 25 fölött már szokták a gyártók ajánlani a krémet. hagy fogyjon.... :D

Tündi: azért ettetek egy jót legalább. :D
jaimee1

DÁID :lol: :lol: Drága Levente!
jaimee1

Sziasztok Lányok!

De nagy itt a sürgés-forgás.
Én bent voltam DM-ben, de amiért mentem nem volt. Úgyhogy szidtam is magam, hogy ebben a nagy szélben nekiidnultam. Egyébként szép idő van.

Nóri! Mi van azzal a hirös jó hangulatoddal? Mindig jókat derülök az írásaidon.
Egyébként a borostát én sem nagyon díjazom, a férjem is kopasz mindenhol (bocsi, nem mindenhol.....).

Tündi! Azért csak jó volt kicsit kiruccani, nem? Egyébként olyan jó így néha elmenni, csak az embernek nem azon járna az esze állandóan, hogy ugyan minden rendben van-e otthon. Legalábbis én mindig így voltam vele.

Szilvi! Nyugi egy 10-est azért letagadhatnál. Bennem kettős érzések vannak, furcsa amikor lecsókolomoznak a kamaszok, ettől kiver a víz, de attól is kiakadok amikor a boltban egy idősebb FÉRFI eladó, lesziázik. Most már én is vissza szoktam tegezni, akkor majd csak észreveszi magát.

Jaime! Cumi. Nekem mind a hárman cumiztak, (cumiznak), és én nem bántam meg. Én sem úgy terveztem hogy használják, de Fecó annyira hasfájós volt, és őt megnyugtatta. Utána meg már megszokta, és eltudott egyedül aludni, hogy a kispárnáját birizgálta. Ez bevált mind a háromnál. Leszokni könnyen leszoktak, Fecó egyik napról a másikra, Szabika is kb. egy hét alatt. Annyiból nem bántam, hogy legalább nem az ujjukat szopták, mert arról aztán nagyon nehéz leszoktatni. A barátnőm a kisfiát kínkeservesen szoktatta le. Már kenegette az ujját kencékkel, stb. De hát kinek mi. Ja és én rendes csepp alakú cumit adtam nekik, nem az úgymond fogszabályzósat, mert azt utálták. NA ennyit a cumiról. Már sok is volt.
Eldugultam.
Ha sokat okoskodok szóljatok rám, ez a három gyerkőc "mellékhatása"....

Üdv,

Szazsa

[Kép
szazsanna

Sziasztok Lányok!

Elin!
Na végre, azt hittem már elvesztél! :D Ne is mond az éjszakát szörnyű volt a miénk is! :(
Franci elkapta a takonykórt,egyrészt attól szenved,éjszaka többször is felkeltünk orrszívni,másrészt meg jön a foga az egyik rágó. :( Sokat vergődik megint,fel fel sír közben,és nagyon rágja a cumisuveget. :(
Ez a BabyLuuf akkor is jó ha nem köhög a gyerek,csak taknyol,és eldugul az orra? Mert akkor én is veszek és estére bekenem a mellkasát!
Bocs a véres jelenetekért,szerintem annyira nem vészes, :wink: a méhlepényt én sem láttam! :?

Tündi!
Nagyon szépek vagytok az avataron,hirtelen azt hittem,hogy új taggal bővültünk! :D
Ne már a kedvemért nem kellett volna kijavítani,de azért köszi igen mostmár jól látom! :oops: :)
Örülök,hogy jól telt az este! :D Biztos nem gondolták a szervezők,hogy ilyen sok torkoskodó vendégük lesz! :wink:

Szilbee!
30 után sem változik semmi,hidd el! :wink: Először nekem is furcsa volt mikor a fiam osztálytársai csókolomot köszöntek,mostmár nem zavar! :D Édes lehet Levente ahogy mondja,hogy Dáid! :lol:

Jamiee!
Elmúlt a nosztalgikus hangulat?

Petri!
Voltatok dokinál mit mondott?

Évi!
Édes lehet Csongi,ahogy így elbeszélgettek a jövőről! :lol:

Cleo!
Te is eltüntél!Gyerkőcök jól vannak?

Szazsa!
Hát ez a hal pusztulás nem akar megállni soha! :(

Vali??

Mongi!
Attól,hogy nincs még pocakfotó jöhetsz ám!Hogy vagytok?

Na megyek,majd még benézek,Puszi mindenkinek!!
Vendég

Szazsa: Dehogy, nem volt sok. Sőt.... :D

Nem tudom, idegenkedve nézem, ahogy jár a szájában a cumi ezerrel... :? :? Most is úgy aludt el...Séta után rögtön felébredt és csak sííírt, sírt. Cumi a szájába..mitha elvágták volna...Mármint a sírást. Kicsit a saját kudarcom is....meg az az érzésem, hogy a könnyebbik végét fogom meg a dolgoknak...inkább megvárnám, míg kiderül mi a baja...könnnyű cumit dugni a szájába.... :cry: :cry: Na, most cumi ki, sír így is....Megyek, megvígasztalom.
jaimee1

Azt hittem mire elküldöm,lesz egy csomó új hozzászólás erre semmi! :roll: Nem értem!
Vendég

Sziasztok!
Az éjszakánk nem volt valami fényes. Mikor betettem a kiságyba hogy alvás úgy el kezdett köhögni hogy azt hittem megfullad. Minimum 2 órát krákogott. Ott aludtam nála, sokszor felébredt, nyugtalanul aludt. A szokásos hajnali ébredésekor szólított hogy ugyan menjek már és adjam a cicit de azonnal. Nem vette észre hogy a szobájában horpasztottam. Ezután még vissza aludtunk de ekkor megint köhögő rohama volt. (kb fél-egy órán át)
Reggel mondtam neki hogy megyünk a dokinénihez. Először elkezdett ordítani hogy NEEEM. Nehezen de sikerült meggyőznöm. Odatelefonáltam de nem vették fel (8-10ig tanácsadás van egy másik helyen) nem baj, elsétáltunk ebben a szép időben. A mai délelőtti rendelést át tették délutánra, hurrá mehetünk megint. Ma egész délelőtt alig köhögött és most elalváskor se... én ezt nem értem. Igaz adom neki a sinocadot ha ezt nem issza meg akkor a rinathiolt. Talán ez hat..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jaimee! Szerintem egyáltalán nem a könnyebb végét fogod meg :!: Valamiért csak kitalálták azt a cumit! Egyékbént meg sokszor tényleg nem tudja az ember hogy mi a baja a picinek, evett, tisztába van rakva, stb. És mégis. Én azt vettem észre, amikor kicsik voltak, ha kizökkentettem a ritmusukból, pl. nem úgy és akkor aludt ahogy szokott, stb. akkor aztán kb. 2 nap kellett míg visszaálltak.
Egyébként az kritizálja az embert a gyereknevelésben aki csinálja. Nem bírtam soha, ha olyanok mondtak véleményt, hogy így meg úgy kell csinálni, vagy kezelni a gyereket, akik még csak távolból láttak kisgyereket.
Emlékszem amikor megszültem, azt gondoltam, hogy mi van kivetnivaló abban, ha egy nő kiabálva vagy nyögve-nyöszörögve szüli meg a gyermekét. Sokan annyira lenézik ezt. Úgy gondolom, hogy mindenki úgy csinálja ahogy jól esik. Annyira szarul esik, ha leszólják a szülésznők ha valamelyik kismama hangosan "szenved." Utólag kérdeztem is a férjem, hogy hangoskodtam-e, ő azt mondta csendes voltam, pedig én nem így éreztem. Vagy inkább belül kiabáltam.

Felélesztettétek az emlékeket bennem.

[Kép
szazsanna

Petri! Most tisztára azokat mondod, mint nem Nóri Lilcsivel kapcsolatban! Lehet azt a nyavalyát szedtétek össze. Egyébként láza nincs? Próbálj hársavirág teát itatni vele, az jó köhögésre.

[Kép
szazsanna

Bocs. mint régebben Nóri Lilcsivel kapcsolatban. Egy kicsit gyors voltam.

[Kép
szazsanna

Hát én viszonylag csendesen szültem (lásd szüléstörténet és Betti???) de azért a végén már nyöszörögtem . Egyszer meg is szólalt a szülésznőm, hogy DE MOST NEM IS FÁJ... - mondtam volna neki, csak közben jött kifelé belőlem egy gyerek és más dolgom volt, hogy csak tudom már, hogy mikor fáj....Egyébként tényleg elmúlt a fájás pár másodperc MÚLVA. De akkor éppen még igencsak fájt. Mindenben egyetértek, amit írtál. Pont volt egy hangos szülés amikor a szülőszobára kerültem, komolyan, nekem is rosszul esett, hogy a szülésznőknek nem tetszett a "hangoskodása". Azt mondták, nem fáj az annyira, különben is második gyerek. Nahiszen....Mondjuk, az más dolog, hogy a kitolásnál nekem erőm sem lett volna kiabálni, hiszen akkor hogy nyomok? Én nem tudtam volna kiabálni is, meg nyomni is... :shock: De Betti itt a fő szakértő...

Petri: Szegény Timi...Ez a fojtó köhögés szörnyű lehet szegénynek... :cry:
jaimee1

Petri!
Nézd a jó oldalát,legalább sétáltatok egy kicsit! :wink:
Az jó hogy ma már nem köhögött úgy,lehet most kezd hatni a gyógyszer! :)

Szazsa!
Mondom én,hogy ragad a nosztalgikus hangulat. Azt én sem szeretem ha olyan ember akar okoskodni gyereknevelésben akinek még nincs!
Nekem is volt nem egy ilyen esetem,az egyik például letolt,hogy mért mondom,hogy fáradt vagyok mikor egész nap itthon vagyok a gyerekkel annyit pihenek amennyit akarok!! :shock: :shock:
Vendég

Szazsa
Nincs láza, a kedve is jó csak az orra folyik egy kicsit.

Tünde
Jó az új avartod! :D

MAno
A babyluff taknyira is jó! Én eddig csak arra használtam, jó erős illata van, az orrodat is tisztíccsa :wink: :lol:
Csak én a mellét nem mertem vele benkenni mert az van rajta hogy azt nem szabad csak a hátát. Azt nem értem miért :? De látom Elin Te bekented..

JAimee
Én se akartam cumit adni Timinek aztán mégis megtettem. Nem bántam meg, én is úgy vagyok vele inkább azt mint az ujját.
Cumival könnyebb volt mind a kettőnknek. Bár voltak olyan éjszakák hogy többször visszakellett neki adni a cumit de utána nyekkenés nélkül aludt tovább.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ja és Petri,most látom milyen klasz az új vonalzótok! :D :D
Vendég

Sziasztok Csajok!!!
Bocsi,hogy eltűntem köszi mindenkinek aki hiányolt :) Zolika köszönöm már jobban van igaz kicsit még köhög de már sokkal jobb mint volt :)

Hajni!!
De jók a képek amiket feltettél :) 1 valami szúrt szemet nekem :shock:
Neked nem kórházi hálóinget adtak szüléshez???? Nekem gyönyörű nyitott "szexi"hálórucit adtak :lol:

Petri!!
Mi STODALT használunk ha Dius köhög eddig még bevált ,próbáld ki ha gondolod :)

Jaaaa képzeljétek elcsesztem tegnap magammal :( Befestettem a világos aranybarnás hajam és sötétbarna lettem....nagyon ronda :(:(:(

Évi!!!
Szeretnék egy kis szakmai segítséget kérni tőled :) Ha a munkadóm nem vesz vissza már pedig nem vesz és ő úgy akar elküldeni,hogy közös megegyezéssel akkor is jár nekem munkanélküli segély? Mert a volt főnököm az aztán mindent elkövet csak hogy ő jöjjön ki jól minden helyzetből. :(

Tündi!!!
De jó lehetett klicsit kimozdulni :) Tényleg nagyon szépek vagytok az avataron :)
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy hiányoltok.

Nem bújkálok ám a pocakfotók miatt :D :D , csak valahogy mindig elmaradt az irás. Meg hát elég sokat is irtok és mire elolvasom már nem emlékszem mindenre.

Szilbee! Most már csak haza kerül Levente, milyen jól birja nélküled.
Dávid csúcsformában van úgy látom.

Én is már 33 elmúltam, de hát ez van, szerencsére egy pár évet én is letagadhatok. Mondjuk a csókolomoknál azért még a hátam mögé nézek hátha nem nekem szól.

Mano! Nagyon jók a szülőszobai képek. Vér nélkül nincs szülés, ne izgasd magad.
A méhlepényt meg akarta mutatni nekem a doki, de az már nem nagyon érdekelt örültem, hogy kint van Anta, azért lehet,h ogy most majd megnézem.

Francinak jobbulást.

Petri! Timinek is jobbulást kivánok. Akkor délután újra próbálkoztok a dokival?

Tündi! Nekem is nagyon tetszik az új képetek. Elöször én is azt hittem, hogy új taggal bővültünk.
De jó lehetett nektek tegnap este, már Attila fülét cakkosra rágtam, hogy vigyen már el valahová kajálni, de mindig elmarad.

Egyébként most már azért kezdek egy kicsit félni a szüléstől megint, pedig nincs rossz élményem. Talán az nyugtalanit a leginkább, hogy nem tudom melyik napszakban kell majd bevonulnom, csak nehogy éjszaka legyen, jó lenne ha Antától normálisan el tudnék majd köszönni.

Kedves gyermekem ma oltári hisztit produkált a játszótérről hazafelé jövet. Szörnyü volt, igazából azon tört kia balhé, hogy a sálat mindig ki akarja szedni a nyakából és hát ezt nem engedem meg neki és mellette még nem akart gyalogoni. Jó lenne ha a hiszi végleg eltünne az életünkből.

Honapra kirándulást tervezek még nem tudom ,hogy hová remélem születnek képek is és akkor teszek fel.

Kép
Kép
mongi

VAli
Ez a stodalt milyen ízű? Mert Timinek nem mind1.
A hajadat sajnálom, hogy sikerült sötétre? és nincs rá valami mód amivel világosíthatnád?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vali,jól látod nem adtak csini ruhát,a sajátot kellett felvennem! Nekem is fura volt,mert annak idején mikor Dávid született sem lehetett a saját :shock: Úgy látszik,már új szelek fújnak!
Nagyon sötét lett így a hajad?De,hogy csináltad festéket váltottál vagy mi?
Vendég

Mano: hát én sem értem, hogy lehetsz fáradt... :roll: :roll: A gyerek az már csak olyan. Csak pihenni lehet mellette...

Nosztalgikus hangulatom elmúlt, köszi. :D De bármikor megint támadhat. :D

Mongi: Várjuk a fotókat! Az összeset! Pocakosat is! Ó, szülés.... remélem, lesz még benne részem...

Megyek vasalni. Réka őkirályifennsége aaalszik. A cicin aludt el... :?
jaimee1

Lányok, már saját hálóingben köll szülni. Nincs olyan hogy kórházi. Na jó, ha nagyon rimánkodsz, szereznek egyet, de jobb az otthoni. Nekem alig lett véres.... :D :D
jaimee1

Jaimee! Tényleg nem adnak már a szüléshez kórházi hálóinget?
Hát az szuper lesz sajátban, főleg majd apának hazahozni. Majd pirosat veszek :D

Kép
Kép
mongi

Petri!
A Stodal nagyon fini édes ízű Dia szemrebbenés nélkül beveszi semmi gondot nem csinál belőle. De ha belekevered valamibe akkor meg észre sem veszi Timi sztem :)

Hajni!!!
Nem váltottam márkát csak 1 árnyalattal választottam sötétebb színt mivel már 3 színben pompázott a hajam :( Gondoltam most talán így egyszínűre tudom festeni...de nem gondoltam,hogy ennyire sötétre fogja festeni :( Jó sötétbarna lettem a világos aranybarna helyett :( Itt a bűnös :
Kép

KépKép
diÁcska

Mongi: Nem, nem adnak. De mivel a nyakadban lesz a sajátod is, mire véres lehetne, ezért apának nem lesz sok dolga vele. A babát is a csupasz hasamra tették, nem a hálóingre. Nálam a gyermekágyi vérzés tett be, napi 2 hálóinget fogyasztottam. :? :? A piros szín jó ötlet. :D :D Nekem vajszínű volt.

Na téllleg megyek vasalni............ :oops:
jaimee1

Itt vagyok :) Csak elment megint egy kicsit dógozóba,addig apa volt Lucával :) Most meg megyek megsütöma fánkot,vagy azt a csokis sütit,gyorsan vissza is keresem a recepteket.
Köszönöm a kedves hozzászólásokat a képhez.szerintetek jó lesz ez a kép egy óra hátterének?Csinál itt nálunk a fotós oylan órát,maibe a kép kerül háttérnek?Szerintetek jó lenne ez valantin napra apának?Annyit gondolkoztam már,de nincs jobb ötletem egyenlőre. Ti mit vesztek a párotoknak,vagy tartjátok egyáltalán?

Jaimee
,sztem ne aggódj a cumi miatt.Mi is odaadtuk Lucának pedig nem akartam,és csak addig kell neki még elalszik,aztán hatalmas ívben köpi kifelé :)

Vali,örülök,hogy Zolika jobban van!

Szilbee,igen fogytam,már 1kg-val kevesebb vagyok,mint amennyivel terhes lettem,de van még rajtam 10kg :( de sztem ez soha nem fog már lemenni :(

Nóri,még nem veszi a lábát a szájába,de biztos eljön az az idő is :)És az adoki nő,hogy mondhatott ilyet?Mindenki úgy öltözteti a gyerekét ahogy akarja!!

Mongi,piros hálóing,nem is rossz ötlet :) Remélem készülnek akirándulásrólk képek :)

Petri,sajnálom,hogy nem telet valami jól az éjszakátok,de az azért jó hír,hogy nincs Timikének semmi komoly baja!

Bocsánat akinek nem válaszoltam,de menek sütni :) Majd még jelentkezem :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi
Szerintem jó ötelet az óra, és a kép is hozzá. Bár nem nagyon látom ilyen piciben. Én bögrét csináltattam Timi képével.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vali
Köszi :D akkor kipróbáljuk ha fini. A rinathiolt meginná az egész üveggel de a lándzsás utifű szirupot nem szereti, amit megértek.

No menek megnézem bepisilt-e mert a nagylány bugyiban volt hajlandó aludni és már két órája alszik...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Látom... Duruszoltatok! :lol: Helyes!!!!!!! :D

Én meg kihasználtam az alkalmat - most hogy ilyen jót alutd Dávid - és bevonultam a nagyfiam szobájába aludni. :) No, nem mintha el is tudtam volna pilledni, mert feszt ő járt az eszemben, de azért jó volt...

Mongi! Hát viszonylag jól bírja Levente nélkülem, de azért napjában 3-4 alkalommal viszi mamájának a telefont és kéri, hogy hívjanak fel! :wink: :lol:
Akkor a képeket ne feledd el holnap!! :D

Mano! Dávidról nincs véletlen újszülöttes képed???

Jaimee! Én most már csak gyereket akarok, szülést nem! :lol: A 3. gyereket is csak akkor, ha már lesz nagyobb kérónk és mindkettőnknek biztos lesz akkor is a fizuja.

Jajj egyébként én már hozzá vok szokva a "csókolomozáshoz". Tanár vagyok! :lol: Már 24 évesen elkezdtem tanítani... 8) Csak ezt a 30-ast még szokni köll. Azért is tettem be múltkor vonalzóba... De azért megnyugodtam, hogy a 25 éves "fruskáknak" is küldenek ilyen promós anyagot. :wink: :lol:
szilbee

Kép Kép Kép Kép Csak pár kép a szülés utánról :) Nekem látjátok milyen szép hálóingem volt??? :lol: Ja és nekünk sajna nem készültek olyan képek mint Hajniéknál amit nagyon sajnálok pedig jó lett volna ....

KépKép
diÁcska

újra itt, még száraz :D

Vali
Hogy milyen szép hajasbaba volt már akkor is Dius :D :D

HA valaki címlapfotózásra akar menni :wink: :lol:
http://www.magmypic.com/

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Most csak Valinak, később jövök otthonról...

Szal, utána kell néznem. Visszavenni mindenképpen kell, legalábbis úgy, hogy a szabidat ki kell adnia, ha régóta ott vagy, akkor célszerűbb, ha ő mond fel neked, mert akkor végkielégítés is jár!!!
Közös megegyezés után is jár munkanélküli, de akkor nem kapsz végkielégítést!
De jövő hét elején majd jobban utána nézek! Azért ne hagyd magad, ragaszkodj hozzá, hogyha már nem kellesz, akkor ő mondjon fel!

Munkanélkülit a jelenlegi besorolásod alapján fizetnek.

Évi és
Kép
csongianya

Vali! Dejóóóó! Hűű mennyi haj! :shock: :shock: :lol: Csatokat, hajgumit nem vittél a kórházba? :)

Évi! Neked van Csongiról újszülött képed??
szilbee

Évi!
Köszönöm,hogy írtál :) A végkielégítés hány év munkaviszony után jár?? Azért nem akar akkor gondolom ő felmondani,hogy azt ne kelljen neki fizetni mert van egy másik csajszi is nálunk neki januárban járt le e gyes és őt sem veszi vissza most tölti otthon a szabit. Ja és őt is közös megegyezéssel küldi el. :( Hát ilyen ez a vállalkozói világ ..... Évi kösszi :)
Kép

KépKép
diÁcska

Szilbee !!!
Nem vittünk de minden csecsemős nővérke őt fésülgette
:lol:

KépKép
diÁcska

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szilbee

Na megvagyunk mi is!!!

Tündi!
jó az új avatarod!
És az ötlet is a valentinozáshoz!

Jaimee!
Mi is cumizunk Robi nagyon hasfájós volt és megnyugtatta,én soha nem éreztem hogy a könnyebbik utat választottam,ha kell hát kell ennyi

Szilbee!!
Mindjárt itt a találkozás,biztos hiányol már Levente is
Dáid!Aranyos!!!

Diácska!
Én már töbször jártam úgy hogy nem a megfelelő lett a hajam szine :twisted:

Évi!!
Csongi nagyon aranyos a jelmezben!!Bizti pisilnek a lányok utána :wink:

Nóri!
Hát a borostát én is elhagynám,de az emberem nagyon ragaszkodik hozzá,főleg most azt találta ki hogy nem borotválkozik csak egy héten egyszer,azt mondta nincs ilyenekre ideje :D csak hát nekem kell elviselni :?

Mi sem maradunk le a nosztalgázásból: Kép Kép
és most! Kép

Kép

Kép
katlina

Jajj Lányok ez a nosztalgiázás nagyon jó!! :D :D

Vali!
Nagyon jók a képek,micsoda hajas baba volt már akkor is Dius,gyönyörű! :lol: Hány kilóval született mert már itt olyan kis duci a pofija! :D Na meg látom akkor még nem kellett megvenni a ruhát apának kapott egyet anélkül is! :wink:
Ja és Dius kezén is kis kesztyű volt,Francin is mert úgy kimarta magát.
Évinek pedig igaza van,ha már ígyis úgyis elküld a főnök akkor mondjon fel ő,és fizesse ami jár!Nehogy még neked okozzon ez problémát! :evil: Az utóbbi időben úgy megutáltam ezeket a főnököket! :oops: :evil:
A képen pedig nagyon jó ez a szín,nem tudom mi lehetett a gond.
Most mit csinálsz átfested megint,vagy mit lehet ilyenkor csinálni!? :(

Katlina!
Tündéri Robika is,rajta sem volt túl sok magzatmáz,ha jól emlékszem te is túlhordtad igaz?
Fogzással hogy álltok?

Szilbee!
Dávidról nincs digitális kép,mármint ilyen kiskori,de majd próbálok alkotni valamit! :wink: :D

Lányok még képeket,még! :D :D
Szazsa,Évi,Mongi,Betti,Szilbee,Elin,Petri,Judit,Tündi,Cleo
Úh,jó sokan vagyunk,de még biztos,hogy hagytam ki valakit!
NOSZTALGIA NAP VAN!!!
Vendég

Fog még sehol :( ,szaóval szenvedünk

Nem hordtam túl 3nappal előbb jött mint kiírás!

Kép

Kép
katlina

Egy pár kép a fürdő szobáról,aztán majd nosztaligázok is :) Kép Kép Kép Kép

Ez a fürdő szoba,hétvégén befejezik,aztán festés.Lépcsőzetes a csempézés,még meg kell majd szokni,meg ha be lesz állítva minden akkor biztosan másabb lesz :)

Kép
Kép
tundi24

Mano: ENGEM hagytál ki, dehát én már tettem fel annyi képet, hogy ihaj. :D :D :D Azért nézek még valamit...

Katlina: Az én uram is azzal szokott volt jönni, hogy nincs ideje, csak egyszer borotválkozni/hét...Mióta megvan a lánya, azóta ezzel felhagyott, mert borostásan nem puszigathatja. Érdekes, ez nem zavarta, amíg csak engem puszilgatott. :shock: :shock: :D

Gyönyörű baba Robika is! Látom, ő is szééép nagy körmökkel született, mint Réka. Fogacskák?

Köszönöm a cumi ügyben érkezett támogatásokat, véleményeket, már sokkal jobban érzem magam, mégsem vagyok akkor béna. Cumi ügyben legalábbis nem.

Vali: Csatlakozom a lányokhoz, télleg csatot kellett volna vinni a kórházba. Hogy ez milyen gyönyörű baba volt már akkor is..... :D És jó kis kesztyűje volt! :D A hálóinged is isteni volt, legújabb divat Párizsból...
jaimee1

Katlina! Hejj de kis csibész mosolya van a fiadnak! :lol:

Tündi! Húú nagyon jól néz ki a fürdő!! Olyan kédat én is akajok!!!

Mano! Na jó minnyá keresek a fiúkról képet, bár császáros lévén nincsenek szülőszobás képeim.
szilbee

És akkor a nosztalgia :) Kép Kép
Amikor megláttam al ábát,majdnem rosszul lettem :( Mára már nagyon szép neki :) csak nem fért el a pocakban rendesen szegényke.

Vali,mekkora haja volt Diának :) Csodaszép :)

Katlina
,Robika is egy kis gyönyörűség volt,persze most is az :) Írtam uncsitesómnak emailt hogy ha van kedved nézzen ide fel,de nem válaszolt még.

Jó éjt mindenkinek! Holnap jövök!

Kép
Kép
tundi24

Levente:
Kép Kép

Dávid:
Kép Kép
szilbee

Szilbee: Jó ég, megértem, miért írtad egyszer, hogy olyan volt Dáviddal, mintha megint megszülted volna Leventét. :D :D Hát újszülőttként tök egyformák voltak. :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Kép Kép

Utoljára: Az újszülőtt és az egy hetes Réka baba.
jaimee1

Tündi: Rosszullettél? Miért? Nagyon aranyos volt Luca!!
jaimee1

Mindenkinek köszönöm a sok sok dicséretet annyira arik vagytok!!!!!!
Egyébként meg minden picurka gyönyörű egytől egyig!!!!Olyan jó nézegetni a képeket tegyetek fel minél többet!!!!!

Hajni!
Nem tudom mit csináljak vele most még nem igazán van merszem újra festeni alig van hajam így is mi lesz ha leégetem??? Uhhh rossz rágondolni is :(

Szilbee!!!
Tényleg tök egyformák a gyerkőcök :) Majd a 3. kislány lesz ő biztos kicsit más lesz :wink:

Tündi!!!
Nagyon szép lesz a fürdő!!! A többi helységről is kérünk fotót ha készül !! :)
Kép

KépKép
diÁcska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?