Sziasztok!
Aranyosak vagytok,hogy hiányoltok.
Nem bújkálok ám a pocakfotók miatt
, csak valahogy mindig elmaradt az irás. Meg hát elég sokat is irtok és mire elolvasom már nem emlékszem mindenre.
Szilbee! Most már csak haza kerül Levente, milyen jól birja nélküled.
Dávid csúcsformában van úgy látom.
Én is már 33 elmúltam, de hát ez van, szerencsére egy pár évet én is letagadhatok. Mondjuk a csókolomoknál azért még a hátam mögé nézek hátha nem nekem szól.
Mano! Nagyon jók a szülőszobai képek. Vér nélkül nincs szülés, ne izgasd magad.
A méhlepényt meg akarta mutatni nekem a doki, de az már nem nagyon érdekelt örültem, hogy kint van Anta, azért lehet,h ogy most majd megnézem.
Francinak jobbulást.
Petri! Timinek is jobbulást kivánok. Akkor délután újra próbálkoztok a dokival?
Tündi! Nekem is nagyon tetszik az új képetek. Elöször én is azt hittem, hogy új taggal bővültünk.
De jó lehetett nektek tegnap este, már Attila fülét cakkosra rágtam, hogy vigyen már el valahová kajálni, de mindig elmarad.
Egyébként most már azért kezdek egy kicsit félni a szüléstől megint, pedig nincs rossz élményem. Talán az nyugtalanit a leginkább, hogy nem tudom melyik napszakban kell majd bevonulnom, csak nehogy éjszaka legyen, jó lenne ha Antától normálisan el tudnék majd köszönni.
Kedves gyermekem ma oltári hisztit produkált a játszótérről hazafelé jövet. Szörnyü volt, igazából azon tört kia balhé, hogy a sálat mindig ki akarja szedni a nyakából és hát ezt nem engedem meg neki és mellette még nem akart gyalogoni. Jó lenne ha a hiszi végleg eltünne az életünkből.
Honapra kirándulást tervezek még nem tudom ,hogy hová remélem születnek képek is és akkor teszek fel.