Sziasztok!
csak egy gyors bekukkra jöttem.
Wera! Igen,az eü-ek ált. mindentől jobban félnek,mert a negatívumokat is ismerik!
Én olyan osztályon dolgoztam ahol mindenkit gerincérzéstelenítéssel operáltak és ha lehet inkább kihagynám!
De aludni sem szeretnék,mert ha nem ébredek fel..........
Ilyet még nem láttam,nyugi!!!
De szerintem ha már ott leszek mind1 lesz,hogy mit csinálnak velem,mindent a cél érdekében!
És van nagyon sok pozitív példa is,úgyhogy nyugodtan!
És császárnál gondoltam,nemtudom hogy viselném,hogy ébren vagyok miközben tudom,hogy mi történik,de nem érzem!
Na jó,para befejezve!
Valahogy majd azért Áron baba is kibújik és Anya segíteni fogja bármi "ÁRON"!!!
Apás szülés: Velem a sogórnőm fog bejönni,aki halál nyugodt ember mellesleg most végez az orvosin,tehát még tudni is fogja,hogy mi történik!
Nagyon pozitívan tud hatni emberekre!
A párom nem bírja az ilyen helyzeteket és semmi értelme,hogy elfeküdjön a kövön és még vele is foglalkozni kelljen!
Azthiszem neki ugyanolyan rossz lesz a folyósón rágni a körmét és nemtudni,hogy mi folyik odabenn,mint nekem odabenn szenvedni!
A végeredmény ugyanaz lesz,a gyönyörű közös kisbabánk!
Nem bírja a véres jeleneteket és azt méginkább,hogy szenvedek és nem tud rajtam segíteni!
Így én is úgy gondolom,jobb ha a folyosón járja szét a cipője talpát!
Mellesleg engem Apu látott mikor megszülettem és egy hétig nem adott puszit!
Nem azért mert nem szeretett,egyszerűen sokkolta a látvány!
Úgyhogy szerintem Apa döntse el,ha akar menjen,ha nem ,inkább más!
De ezt mindenki maga érzi!
Na jó éjt mindenkinek!
Majd holnap jelentkezem!
Ha tudok,mert holnap lesz nővérem kisfia 8 éves,ma feldíszítettük vele a lakást és Anyunak meg sógoromnak is most tartjuk,úgyhogy nem sokat leszek!
Pá-pá