Új privát üzeneted érkezett!

Babszem:hát, ölég idióta...de nekem nagyon bejön! :D Jaimee mami rókának nézte...
Jaja, nekem egy jó hét van még a zebrás tesztig! 8)
Vendég

amint látom, tényleg zebrás lesz..... van egy tetűd..... :lol:

babszika

Ékes bizonyíték a laptető!...hehe...
Vendég

Na, már rohanok is!
puszázlak titeket!!!!

babszika

Na akkor most megint nezzuk csak at mirol maradtam le...sajna a napjaim surubbek voltam,mint gondoltam...igynem tok sokat jonni de mindent mindig elolvasok es vgyok 1nap 1szer...na persze holnap egesz napos melot kaptam ugyhogy nem tom,hogy oldom meg szombaton meg hajnal 4kor keles es megyunk ugye a 3napos siturara. 8) Csajok ma teszteltem mert ugy voltam vele,hogy ma vgy holnap teljesen mind1..persze semmi meg egy halovany csikocska se :evil: tudom piri csak hetfon jonne elmeletben de szerintem mar kellett volna latszodnia...an mindegy hetfoig meg van 4nap drukkom...hatha megsem jon 8) Szal hetfon este jovunk majd csak haza igy nem tok jonni a ehtvegen de bepotolok mindent 8) :!: Mindenki,hogy rakattant a Tokyos utamra...hat a tortenetem bonyolult is meg hosszu is de roviden annyi,hogy munka ugyben jottem anno 8eve...aztan itt ragadtam... :oops: es olyan 3eve kb eszem agaban sincs hazamenni :roll: foleg azok utan ami otthon zajlik...na meg amugy is :?

Csucsu
Akkor a nayri grillezes letudva... :P es ugy legyen,hogy akkorra mar mindenki duplan eszik 8) A nem talaltal kozelebb lakast beszolas meg megnevettetett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sirkici
Ne is mond a netet...most a nappalibol irok itt avn net...meg ngyon is jo...de a haloban es en ott szeretek mar lenni estenkent meg reggelente sem ngyon szeretek kipattanni az agybol :? szal ott csak ez a wireless van ami nem kap szerintem eleg signal-t azert olyan gaz ott...szal ha kijovok itt okes csakhat itt szofa van nem agy :lol: a kenyelmesseg...de most kenyetelen leszek kijonni majd amig meg nem csinaljak mert az ugy hasznalhatatlan komolyan... :twisted:

Arikon
Erdekes amit irsz de nekem azokat a bizonyos dudorodokat akartak kivagni...es en plasztikai sebesznel voltam.... :roll:
Tokyoban ngyon supi elni de en boldog lennek Budapesttel is...de ugy nez ki en mar tul sok idot voltam tavol :roll: Maca tabletta en meg nem hallottam rola :? de szivesen kiprobalnam 8) Ne aggodj a sulyod miatt az a lenyeg te jol erezd magad bar tom otthon ez eleg nehez mert ha valaki vekony az nalunk super vekony.. :? en talan most mar 54vgyok es 171 cm....de szerintem az 53 nekem ngyon jo kis suly....es parom is a vekony noket szereti..marmint engem vekonyan :lol:

Babszi
Ah ok...nekem is van kutyim bar otthon :cry: Az egy korosztalyt pedig ugy ertettem hasonlo koruak vgyunk...nem egyidosek :!: :!: Es mint irtam a celunk is ugyan az...szal az a par ev kulombseg egyaltalan beszelgetes szinten eszre sem lesz veheto :D Kulonben az en egyik legjobb barinom 26 a masik meg 25 eves...es bar en iden mar 31 leszek 25-ot mondanak ram is...szal no para...nem kell pont egyidosnek lenni ahoz,hogy osszejojjunk...es grillpartyzzunk :lol: :wink:

Zsuzska
Korizast ne is ird parom mindenkeppen akarja kezdjek magammal valamit...ne itthon uljek...igy most megint folyatatom majd a sulit jovohettol(japanul tanulok) :roll: es en is korizni fogok menni 2szer 1heten...es meg valami tanfolyamot bevallalok...fozes,vgy fotozas vgy valami :roll: Mer szegenykem azt hiszi unatkozom itthon... :oops: pedig ha tudna... :lol: Edesseg..uh nekem jo akkor mert en a sosat szeretem nem vgyok tul edes szaju :P es csak semmi aggodalom....a sulyaval soha senki nincs megelegedve. :roll: En 171cm magas vgyok es jelenleg talan 54kg es szerintem mar a fenekemre es a combomra rault a zsirparna es lekene dolgozni :? Mindenkinel mas az ideall,mas az elvaras es maga a helyzet.En mindig ngyon kis vekonyka voltam...49-50 a 170-es magassagomhoz...es bar otthon azt mondjak ngyon vekony vgyok itt japanban es meg atlagnak mondhato vgyok. :lol: es a boltokban ha hiszed ha nem nem kapok a meretemben se szonyat se sokminden mast mert a M-es a legnagyobb meret egyes dolgokban es nekem egyszeruen kicsi...szeles a csipom na meg van kis kerek popom ami a japan noknek ugye nincs...szal kepzeld el azt,hogy mikor hazamegyek mindenki cseszeget milyen sovanyvgyok bar szerintem tok jol nezek ki :lol: erre japanban egyszeruen nem gyartanak szoknyat a meretemben :lol: hala az egnek en modell alkatnak mondom magam...es nem szeretnek hizni ngyon...itt nem egy elharapodzott dolog az elhizas...es a parom is a vekony noket szereti...szal no para...es engem mar nem erdekel...mert en nem nekik akarok megfelelni...bar zavarnak a beszolasok meg allando uhh te megint fogytal... :lol: ez van...mindenki annyi legyen ahogy jol erzi magat es amennyi lenni akar.Na most mar tuti keresek egy fotot es felrakom :P

Mirci
Gratula a pocakosodasodhoz :!: :!: En ugy tom ugy szamoljak az ideall,hogy magassag-110 bar nekem akkor 60kilonak kene legyek es az k.sok lenne...szal itt szamit,hogy eros csontu vgy-e...mert en igen...igy nekem ez a 54 ngyon is jo sot... :lol: Jah es ugy legyen megyunk utanad :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: a párod is magyar?

Nóri: reméljük a laptető meghozza a zebrás tesztet :) :) :wink:

Kép
csucsu05

Nem o felig Japan felig Angol 8) [/img]

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, nagyon jó lehet kint élni. Ezek szerint már kint is maradsz végleg? Családod nem hiányzik, nincs honvágyad?

Én azt vallom mindenkinek az az ideális súly amiben jól érzi magát. Bmi szerint én is sovány kategória vagyok, de nekem ez így jó, és 58-60 kilósan már kövérnek érzem magam. Mondjuk Japánban szerencséd, hogy eleve sokkal egészségesebben táplálkoznak az emberek, ezért is van olyan kevés túlsúlyos köztük.

Nekem az anyajegy leszedés utáni hegek kis dudorok formájában maradtak meg. Tényleg nem tudja valaki, hogy ezt plasztikai sebészeten el tudjátk tüntetni? Vagy legalábbis javítani az állapotán?

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok!

Képzeljétek, lehet éreztem a pémet. Tegnap már kora du. fájtdogált a jobb oldalam. Este elmentem kondizni és ott elkezdett szurkálni, lüktetni. De nem túl erősen. Úgyhogy abba is hagytam a tekerést, mert bevillant, hogy úristen, mi van ha most teszek rosszat a picúrnak!!! Úgyhogy este csináltam egy LH tesztet, ami halvány lett. Vagyis ha ma még halványabb, akkor 13. nap hajnalán megvolt a pé. Ráadásul mit hoz a sors? Már két napja alíg birunk magunkal. :oops:
Ennyire eddig a 8 hónap alatt soha nem sikerült időzíteni.
Már csak reménykedem, hogy nem a cisztákat érzem, amik esetleg előjöttek. De elvileg a met miatt nem lehetne..
Drukkoljatok picit....légysziiiiiiiiiiiiii

Kép
Kép
gabi82

Mirci, pénteken gyönyörű dobogó szívet fogsz látni!!!!

Lányok én vagyok asszem a topic legsúlyosabb egyénisége!!!!! :) De fogyok!
És örömmel jelentem, hogy hét végére lesznek válaszfalaink!!!!

JUhééééé

Nóri, drukk ezerrel. És Babszi, hajrá, hajrá

Kép
Kép
gabi82

Gabika:nyugi, minden oké nálad és ha jól esik, csak tessék szeretni egymást!És ne költs feleslegesen lh tesztekre...szerintem csalfák.Én tudod egy ideig mikroszkópoztam...de egy kalap fos az egész...hajrá spontán szex 2-3 naponta!És pozitívan! :wink:
Vendég

Bridget,
a tapasztalat azt mutatja, hogy nem mindenkinek tuti a 10. dpo- való tesztelés. Van akinek még a ciklus uccsó napja utáni napon is nega. És csak pár nappal később lesz pozitív. Úgyhogy nyugi. Ez még nem jelent semmit. Mennek a drukkok.

Kép
Kép
gabi82

Heló Csajok!
Tök sokat írtatok!!! Na az ilyet szeretem! :D

Bridget,
annyira szuper lehet egy idegen kultúrában élni, pláne Japánban! Irigyellek! :oops: :wink: Nem vagy fent a iwiw-en, mert akkor megkuksizhatnánk egymást? Mi a Csajokkal már össze-vissza bejelölgettük egymást. :D

Mirci,
totál egyetértek veled! Én is úgy gondolom, h. ha jól érzed magad a bőrödben, mindegy hogy hány kilót nyomsz, és hogy mi a trendi! Én most nagyon meg vagyok magammal elégedve :D Férjecske meg pláne! :oops: :D persze ez nem azt jelenti, nem tudnék elképzelni egy kis "javítgatást" magamon, de így legalább nem vagyok tökéletes barbibaba. Nincs is attól unalmasabb! Már így is a falra mászok a sok plasztik "tökéletes" cicababától! :evil: Már csak az hiányozna, h. a tükörből is egy ilyen vigyorogjon rám! :lol:
Vendég

Gabikám ez tök jó! Reméljük telibe találtatok. Nekem 13 dpo-n még tök negatívat mutatott a teszt.

Tudjátok mi a furcsa? Én sosem éreztem a pé-t úgy ahogy ti leírtátok, és amikor babás lettem elkezdett hasogatni a jobb petefészkem. Nem tudtam elképzeli mi a fene lehet...már azt hittem valami ciszta. Na aztán az első uh-n kiderült, hogy a jobb petefészekből lettem terhes és gyönyörűen működésbe lépett a sárgatest...hát ezt éreztem...... :shock:

Kép
Kép
mirci74

Bridget: És akkor mindig igazi japán kajákat esztek? Vagy azért a párodnak megmutattad már milyenek a magyar kaják? Halászlé, marhapörkölt, töltött káposzta meg a többiek

Kép
csucsu05

Mirci,
a sebészem (nekem van olyanom is bibibíííí :D ) nem ajánlotta a plasztikai műtétet, mert az is egy újabb vágás, és valszeg a bőröm ilyen kis érzékenyke! :D

Gabi,
annyira ügyes vagy! Ez a fogyás, állatira beindult nálad!!
A drukk meg megy, és nem is kicsit!! :wink:
Vendég

Bridget: azért ha babás leszel szushit (jól írtam?) meg ilyeneket nem nagyon lehet enni....ugye azt tudod

Kép
Kép
mirci74

Arikon lehet, hogy már írtad de neked lézerrel vagy rendesen szikével vágták ki?

Kép
Kép
mirci74

Sajnos sebészileg távolították el, tehát szikével. Nem egy leányálom, mert előtte érzéstelenítenek egy bazinagy tűvel, utána már semmit sem érzel, de irtó kellemetlen az egész, és amikor kimegy az érzéstelenítő hatása irtóra fáj! brrrrrr :(

Csajok most kaptam meg a "behívót" a szakvizsgámra: március 13-a (csütörtök). Drukkoljatok majd ezerrel!!
Az ECDL tanfolyamom meg 1-2 héten belül indul. Úgyh. újra tanulhatok...de én akartam, v. mégsem?
Vendég

Arikon nekem lézerrel csinálták. Előtte nekem is körbeinjekciózták a területet, de csak egy kis szúnyogcsípést éreztem. Utána egyáltalán nem fáj a helye pedig egy jó nagy kráter volt. Állítólag a lézer azért jobb mert szebben gyógyulnak a sebszélek, dehát orvosa válogatja.

ECDL-re én is jártam, szerintem hasznos tanfolyam. Ha kell megvan a teljes vizsgapéldatáram az össze feladattal. Abból tök jól lehet gyakorolni (amúgy nem egy olcsó könyv)...ha akarod felajánlom kölcsönbe :wink:

Kép
Kép
mirci74

Csajok 2oran belul itthon vgyok es valaszolok mindenkinek :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali.
Olyan sz@rul vagyok, hogy csak na. Iszonyatosan rosszul érzem magam. Remélem nem infulenza....

Kép
Kép
gabi82

Mirci,
mindig is tudtam, h. tök jó fej vagy, de hogy ennyire!! :D Szerintem érdekelni fog! :wink: De azért megvárom a sulit, mert állítólag INGYENES az egész, ezért reménykedem, h. nem csak a tanfolyamra, hanem a könyvre is értik. De ha esetleg mégsem adják csak úgy oda a tankönyvet, akkor nagyon szépen megköszönném, és nagyon vigyáznék rá!!
Te le is vizsgáztál belőle? Mert nekünk az első 4 modult adják most le április végéig, akkor lesz egy vizsgánk és utána a a fennmaradó 3 modult saját költségen kell megoldani...
Vendég

Gabika:mi a baj??? :shock:
Vendég

Gabi: Jobbulást neked :!: :!: :!: :!:

Arikon: Tanulásra Fel :!: :!: :!:

Amúgy szép napot mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon: én az összes modulból levizsgáztam. Az kizárt, hogy a feladatgyüjteményt odaadják (6 éve volt 6.600.- Ft egy bazi nagy könyv) , max fénymásolt oldalakat, és abból gyakoroltok majd órán, de én úgy voltam vele inkább megveszem az egészet és abból készülök, akkor nem érhet meglepetés a vizsgán. De majd meglátod ahogy gondolod.........

Kép
Kép
mirci74

Ez a vizsga pontosan miből áll?Tantárgyakra vagyok kíváncsi, lehet, hogy tudok segíteni én is.
Vendég

Bocsi csajok kisse tobb volt,mint 2ora mert a lany akihez mentem ugye Hong Kong-bol van es ott most van az ujev ugyhogy sutit sutott meg kajat rendeltunk 8) ugyhogy kisse elhuzodott :P

Mirci
Hat nem tom...en mennek haza de parom ott mi csinalna...ott neki valo melo nem terem.Meg a nyelvet se beszeli es amugy is sokkal normalisabb orszagok vannak a mienkenel(sajnos) :? ezt ugy ertem,hogy o azt a banasmodot ami otthon megy nem tudna megszokni... :roll: foleg Japan utan...ahhhh eg es fold :roll: es baratai is itt vannak es neki ngyon fontos olyan helyen lenni ahol angolul beszelnek szal igy o is megerteti magat.Ugyhogy en benne vgyok mindenben...csak mellette lehessek :roll: :oops: Hianyzik a csalad is meg honvagyam is van...bar egyre jobban birom...mig az elejen 2honap tavollet utan mar gorcsoltem :? addig most mar...asszem epp rekordot dontok mert 6.honapja nem mentem haza es egyenlore talan marcius,majus....de nyaron tuti hazajutok...szal mar megy... :roll: Imadom a hazamat es Budapestet is...szerintem gyonyoru...vasarolgatni imadok otthon az a sok jo kaja..meg a Magyar lilahagyma is hianyzik...meg a teli szalami aniko sajt...mondjam meg?! :lol: SUSHI...hat ezt meg nem hallottam...de nem hinnem,hogy igaz lenne vgy tenyleg?Majd utanakerdezek holnap :idea: Ezzel nekem szerencsem van mert en allergias vgyok a halra szal en nem eszem. :shock: :wink:

Gabi
Drukkolunk... :!: :!: A kilokkal meg ne torodj...mint mar en is irtam az a lenyeg,hogy te erezd jol magad...mert mindig lesz valaki olyan akinek nem felelsz meg...szal mindenkinek megfelelni nem lehet :lol: A hozzaszolasod a teszttel kapcsiban meg koszi,most egy kicsit megnyugtattal...bar a hitem elegge megcsappant ma meg vgy 2szer rakuksiztam hatha legalabb valami halvanyan... :roll: Na mind1 meg 4nap drukk van :!: :!:

Arikon
En is imadom az itteni kulturat es aki egyszer ebbe belekostol betegeve valik...de ki ne szeretne a jot... :wink: :oops: De fent vgyok iwiwen...sot facebook-on is :lol: priviben megirom :wink: :twisted: es drukkolunk!

Csucsu
Nem ahh en kb tavaly kezdtem el japan kajakat enni...mer parom allandoan mindennel megetet...hogy legalabb kostold meg...es kepzeld egy csomo dolog ha elsore nem is egyszeruen par nap mulva kivanjak az izlelobimboim :lol: En mindig fozok magyar kajat...es azon eltem meg normal eteleken es meg a koreai yakiniku is elmegy...gulyast evett mar meg paprikas krumplit,paprikas csirket,bundaskenyeret...toltott kaposztat meg rakott krumplit meg nem sikerult csinalnom...mert a kaposztahoz nem talalok savanyu kaposztat....bar van itt valami hasonlo gombot izre hasonlo de nincs benne rizs...a sutot meg nem tom hasznalni annyi gomb van rajta :lol: :lol: es persze mind Japanul :!: viszont parom nem 1nagy itthon evo...hetkoznap kesoig melozik...utana mire hazaer mar nem eszik :roll: vgy csak sali zoldseg vgy gyumolcs mert dietan van Hetvegen meg baratokkal talizunk es vgy kettesben elmegyunk kajalni :wink: itt ngyon jo kis kajaldak vannak es nem megszokott az otthoni fozes...de persze azert neha fozok..en barmikor barmit megfoznek de nem ker ugy semmit :roll:

GabiLassan itt a hetvege aztan pihenhetsz...bar lehet ha annyira rosszul vgy mar holnap is azt kene vgyis meg ma mer otthon meg delutan van :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mirci,
húha, lehet, h. elfogadom a felajánlást, mert ha ilyen húzós az ára, akkor nem hiszem, h. "csak úgy" odaadják.

Nórikám
pontosan nem tudom a tantárgyakat, csak annyit, h. informatikai terület, de amint megadják, leírom. :wink:

Bridget,
én is megküldöm priviben a nevem! :wink:
Vendég

Babszi,
csak nagyon halkan mondom, hogy én is amikor babás lettem, akkor volt olyan tojcsim, hogy felcsúszott a hátamig... :lol:
sirkici

Babszi,
előtte sosem volt ilyen! :wink:
sirkici

SZiasztok!

Köszi Sirki, de azt hiszem, h vaklárma volt.... sajna.
Most két napig mértem és nem ugrott meg a hőm.... nem sikerült sztem megint a kilökődés. :?
De sztem még fog próbálkozni a szervezetem, mert ülésnél reggelente érzem, h úgy görcsösködik (de alig észrevehetően).
És hátha akkor! :wink:

Gabi!
Kapd össze magad! :wink:

Arikon!
én leborulok előtted!!! én olyan boldog vagyok (egyenlőre) tanulás nélkül :roll:

Bridget!
ja, én is csak viccesen írtam. mert engem meg nem érdekel a kor. anno sokan azt mondták, h mit akarok én 22 évesen (gyerek ügyileg) - aztán tessék! már 24 is elmúltam és még egy zebrás tesztet sem volt.... szóval, én angyon örülök, ha senki nem foglalkozik a korral, mert pontosan a cél az ami összehozott minket! :wink:

babszika

Csajok, hiányzott már a parám? Rákezdhetek? Tudom, hogy mániákus vagyok, de visszanéztem a hozzászólásaimat és mégse vagyok zizzent. Nekem megint elkezdődtek a rosszullétek. Egyedül a mell görcs nincs. Illetve az ma jelentkezett halványan. idiótának éreztem mgam, hogy nem lehetek pé után 1-2 nappal szarul. De a múltkor is így voltam. Fáj a hasam és hányingerem van. Most viszont nem hagyom abba a metet. Mert ez biztos nem attól van!!! Mindentől émelygek. És szurkál a jobb oldalam. Légyszi, légyszi hagy parázzak!!!! Olyan jól esik végre megint!!!!

Kép
Kép
gabi82

Csajok: szép napot nektek. Anynira csodálatos idő van hétágra süt a nap :) Igazi tavaszi érzésem van:)

Kép
csucsu05

Sziasztok,

Arikon: a tantárgyak:
- információ-technológiai alapismeretek
-operációs rendszerek
-word
-excel
-access
-power point
-információs hálózati szolgáltatások (egyszerűen internet)

Hát én amikor beiratkoztam azt hittem, hogy nagy részét kenem vágom a dolgoknak (főleg word, excel), de időközben kiderült csak a tizedét használom ki a programok adta lehetőségeknek, azt sem mindíg jól. Szóval szerintem hasznos. Mindenképpen ad egy csomó új tudást. Na ha kell szólj.

Babszi: próbálkozzon csak még kitartóan hátha sikerül neki....nagyon drukkolok++++++++++++++++

Kép
Kép
mirci74

Szia Csucsu: remélem ilyen szép idő marad hétvégére. Akkor tuti kiköltözök a teraszra pléddel bebugyolálva, és ott fogom süttetni magam. Annyira hiányzik a napfény.

Kép
Kép
mirci74

Mirci: nekem is hiányzik. Elég volt a télből noha nem is volt olyan kemény. De valahogy a napsütésben kivirulok. Imádom a tavaszt a nyarat. :):)

Kép
csucsu05

Gabika: Parázz csak nyugodtan :!: :!: :!: :!: :!:

Babszika: Meg a drukk ezerrel+++++++++++++++++

Csucsu: Itt is ezer ágra süt a nap és semmi kedvem elindulni dolgozni...... de ma már péntek van :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Mirci: Nagyon helyes, költözz csak, kell a vitamin mindkettőtöknek :!: :!: :!: :!: Csak jól öltözz fel, nehogy megfázz :!: :!: :!: :!: Tök jó kedvem van annak ellenére, hogy ott lebeg a fejem felett, hogy ápr. 1-től nem tudom, hogy hol fogok melózni :roll: :roll: :roll: :roll: Már munkám lesz, az biztos,csak azt nem tudom, melyik fiókban leszek :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu: Itt is ezer ágra süt a nap és semmi kedvem elindulni dolgozni...... de ma már péntek van :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Mirci: Nagyon helyes, költözz csak, kell a vitamin mindkettőtöknek :!: :!: :!: :!: Csak jól öltözz fel, nehogy megfázz :!: :!: :!: :!: Tök jó kedvem van annak ellenére, hogy ott lebeg a fejem felett, hogy ápr. 1-től nem tudom, hogy hol fogok melózni :roll: :roll: :roll: :roll: Már munkám lesz, az biztos,csak azt nem tudom, melyik fiókban leszek :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocs, hog kétszer is elküldtem, de szarakodik a gépem :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ÉLJEN A NAP. Éljen a fény!!!! ÉLJEN A TAVASZ!!!!!!

Biztos itt a tavasz. 4 napja nem bírunk magunkal.:oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
gabi82

Gabi: MEghalok az irigységtől :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi,
megnéztem a görbéd, és mivel nem mérted eddig, honnan tudod, hogy ez nem felugrás volt? Lehet, hogy leesett 36-ra és ahhoz képest már felugrás. Na nemtudom, de ha mérnéd még pár napig, akkor többet tudnánk!
sirkici

Nem tudok rájönni, segítsetek:(egy csoki a jutalom)

Kép
Vendég

Nóri: Halvány foggalmam sincsen :roll: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

már én is kinéztem a szememet...de nem tudok rájönni... :shock:
(biztos valami tök egyszerű dolog)
Vendég

biztos is.....énis mászogattm, hogy meg van-e minden kocka, meg minden....de nem lettem okosabb :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én olyan szomorú vagyok....második napja fáj a hasam....mintha megint meg akarna jönni :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi,
komolyan mondom, h. hiányzott a parázásod! :D Annyira aranyosan tudsz "parázni" :D
De azért csak módjával, lehet, h. kicsit előbb volt a péd, és azért jelentkeztek a tünetek!

Mirci,
köszi szépen, h. leírtad a tantárgyakat! Én is úgy érzem, h. elég jó vagyok wordben, excelben, de majd kiderül... :wink:
Tényleg mi volt az uh-on???

Nóri,
húúú, én egyszer ezt már megkaptam, lotuson a kollégámtól, de csak annyi rémlik, h. valami hülyeség a megfejtés. Ezért sem jegyeztem meg. :D

Csajok
nem is meséltem, h. ma temetésen voltam, Férjecske rokona ment el... :( Nem ismertem a bácsit, de akkor is nagyon megható volt a lelkész búcsúztatása.

Zsuzska,
remélem nem fog megjönni Neked, hisz szinte most múlt el...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?