Na akkor most megint nezzuk csak at mirol maradtam le...sajna a napjaim surubbek voltam,mint gondoltam...igynem tok sokat jonni de mindent mindig elolvasok es vgyok 1nap 1szer...na persze holnap egesz napos melot kaptam ugyhogy nem tom,hogy oldom meg szombaton meg hajnal 4kor keles es megyunk ugye a 3napos siturara.
Csajok ma teszteltem mert ugy voltam vele,hogy ma vgy holnap teljesen mind1..persze semmi meg egy halovany csikocska se
tudom piri csak hetfon jonne elmeletben de szerintem mar kellett volna latszodnia...an mindegy hetfoig meg van 4nap drukkom...hatha megsem jon
Szal hetfon este jovunk majd csak haza igy nem tok jonni a ehtvegen de bepotolok mindent
Mindenki,hogy rakattant a Tokyos utamra...hat a tortenetem bonyolult is meg hosszu is de roviden annyi,hogy munka ugyben jottem anno 8eve...aztan itt ragadtam...
es olyan 3eve kb eszem agaban sincs hazamenni
foleg azok utan ami otthon zajlik...na meg amugy is
Csucsu
Akkor a nayri grillezes letudva...
es ugy legyen,hogy akkorra mar mindenki duplan eszik
A nem talaltal kozelebb lakast beszolas meg megnevettetett
Sirkici
Ne is mond a netet...most a nappalibol irok itt avn net...meg ngyon is jo...de a haloban es en ott szeretek mar lenni estenkent meg reggelente sem ngyon szeretek kipattanni az agybol
szal ott csak ez a wireless van ami nem kap szerintem eleg signal-t azert olyan gaz ott...szal ha kijovok itt okes csakhat itt szofa van nem agy
a kenyelmesseg...de most kenyetelen leszek kijonni majd amig meg nem csinaljak mert az ugy hasznalhatatlan komolyan...
Arikon
Erdekes amit irsz de nekem azokat a bizonyos dudorodokat akartak kivagni...es en plasztikai sebesznel voltam....
Tokyoban ngyon supi elni de en boldog lennek Budapesttel is...de ugy nez ki en mar tul sok idot voltam tavol
Maca tabletta en meg nem hallottam rola
de szivesen kiprobalnam
Ne aggodj a sulyod miatt az a lenyeg te jol erezd magad bar tom otthon ez eleg nehez mert ha valaki vekony az nalunk super vekony..
en talan most mar 54vgyok es 171 cm....de szerintem az 53 nekem ngyon jo kis suly....es parom is a vekony noket szereti..marmint engem vekonyan
Babszi
Ah ok...nekem is van kutyim bar otthon
Az egy korosztalyt pedig ugy ertettem hasonlo koruak vgyunk...nem egyidosek
Es mint irtam a celunk is ugyan az...szal az a par ev kulombseg egyaltalan beszelgetes szinten eszre sem lesz veheto
Kulonben az en egyik legjobb barinom 26 a masik meg 25 eves...es bar en iden mar 31 leszek 25-ot mondanak ram is...szal no para...nem kell pont egyidosnek lenni ahoz,hogy osszejojjunk...es grillpartyzzunk
Zsuzska
Korizast ne is ird parom mindenkeppen akarja kezdjek magammal valamit...ne itthon uljek...igy most megint folyatatom majd a sulit jovohettol(japanul tanulok)
es en is korizni fogok menni 2szer 1heten...es meg valami tanfolyamot bevallalok...fozes,vgy fotozas vgy valami
Mer szegenykem azt hiszi unatkozom itthon...
pedig ha tudna...
Edesseg..uh nekem jo akkor mert en a sosat szeretem nem vgyok tul edes szaju
es csak semmi aggodalom....a sulyaval soha senki nincs megelegedve.
En 171cm magas vgyok es jelenleg talan 54kg es szerintem mar a fenekemre es a combomra rault a zsirparna es lekene dolgozni
Mindenkinel mas az ideall,mas az elvaras es maga a helyzet.En mindig ngyon kis vekonyka voltam...49-50 a 170-es magassagomhoz...es bar otthon azt mondjak ngyon vekony vgyok itt japanban es meg atlagnak mondhato vgyok.
es a boltokban ha hiszed ha nem nem kapok a meretemben se szonyat se sokminden mast mert a M-es a legnagyobb meret egyes dolgokban es nekem egyszeruen kicsi...szeles a csipom na meg van kis kerek popom ami a japan noknek ugye nincs...szal kepzeld el azt,hogy mikor hazamegyek mindenki cseszeget milyen sovanyvgyok bar szerintem tok jol nezek ki
erre japanban egyszeruen nem gyartanak szoknyat a meretemben
hala az egnek en modell alkatnak mondom magam...es nem szeretnek hizni ngyon...itt nem egy elharapodzott dolog az elhizas...es a parom is a vekony noket szereti...szal no para...es engem mar nem erdekel...mert en nem nekik akarok megfelelni...bar zavarnak a beszolasok meg allando uhh te megint fogytal...
ez van...mindenki annyi legyen ahogy jol erzi magat es amennyi lenni akar.Na most mar tuti keresek egy fotot es felrakom
Mirci
Gratula a pocakosodasodhoz
En ugy tom ugy szamoljak az ideall,hogy magassag-110 bar nekem akkor 60kilonak kene legyek es az k.sok lenne...szal itt szamit,hogy eros csontu vgy-e...mert en igen...igy nekem ez a 54 ngyon is jo sot...
Jah es ugy legyen megyunk utanad