Sziasztok lányok:) !
Én tegnap voltam 18 hetes genetikain ahol megerősítést kaptunk, hogy Dávidka Dávidka marad most már nincs mese
BPD:43mm THQ:39 mm ezeket mérték, az AFP értéke meg 1,21
de olyan doki volt, hogy semmit nem mondott és még képet se kaptunk, pedig ahogy haza jöttünk fiam egyből számon kérte öcsi sztárfotóját, s persze örjöngve rohangált, hogy Ő oviba volt, hugi meg babalesen .Hát ezek a tesóharcok sose merülnek ki
.
Na mindegy, ez van
AFP-vel kapcsoltba:
Semmi jelentősége a fejletebb országokban nem olyan elmaradott mint kishazánk:) nem is veszik figyeleben mert hiába jó az érték 70% esélyed lehet, hogy beteg a kics míg UH esetén marad erre az eshetőségre 10-15%-ék szerintetek melyik a jobb?
Ne haragudjatok de ez a doki bunkósága, hogy ijeszteget mert a protokol követeli a levételt de ezt így elfelejtik közölni a mamival, hogy ,hát ezvan s ennyire kell megbízni benne.
No mindegy a helyetekben nem görcsölnék.Nálunk uncsitesómék értéke volt csapnivaló küldték ide oda tortúra itt ott s aztán utána olvastak sokmindennek persze a dokik a legrosszabakat ajánlották de beintettek, és tökéletes gyönyörűségük született minden nemű fogyatékosság nélkül.
No ennyit erről, ha a dokikon múlik akkor a kishercegnő nem lenne köztünk.Szerintem ez elgondolkodtató egy parányit.
Ha nagyon aggódtok és Pestiek vagytok menjetek el a 4D-genesisbe a 2ker.Lotz Károly u.14-be 10500 az uh, és nekem 50 perc volt a lábkörmöktől az utolsó mm-ig átnézték a babót Ők a vizsgálatot tartják szemelőtt elsődlegesen nem pedig a babamozit, persze miután leellenőriznek mindent, akkor utána mozizhat a család.
Nálunk Ők mondták, hogy a vérzés stb amivel szívunk már bocsi
attól van , hogy a lepény nemtúl előnyös helyen van.Ezt egy orvos se mondta mivel a kölköt felületesen megnézték, hogy vele ok minden de a többit már nem pedig semmiből nemtartott volna csak tovább kellett volna nézni a lehetőségek házában
Sz. andi Szly:
A kislányokhoz gratulálok mindenkinek akik a napokban tudták meg a kispocakjuk nemecskéjét és sok örömet bennük
wera
ez nagyon jó, hogy a szaruhártyád rendben van így a császár elkerülhető és megszülethet a kiciske természetes úton
Marcsi:
Nagyon tetszik a fotód amit készítettél és vissza térve a lányodhoz , hát magamból kiindulva és oda visszatérve
sajnos én huligámnabb voltam és most ismét kezdem a kaja terén kb. ugyan úgy mint lánykád pedig hát párév van köztünk
Kike:
a baleset nem lehetet kellemes élmény még jó, hogy megúsztátok s nem lett komolyabb baj nálatok.
Együtt érzek veled nekem a gerinc csigolyáim vannak szétnyílva 1-1 cm-re de ezt nem kell figyelembe venni mert műtétet 2.5-nél végeznek és nemgáz, hogy megakarsz halni majd kapsz inekciót és szülni lehet ha utána hónapokig nembírok felálni akkor se zavar senkit.Viszont ha elkezdem az inekciókúrát amíg megnem adom magam addig örökre mindennap ráfogok kényszerülni.Így időre játszunk Terveim szerint ha 10 évíg kihúzom jó vagyok ha nem ráfaragok előbb.Viszont néha már annyira természetes, hogy minden pillanatban üvöltök magamban, hogy olykor tök tudok úgy viselkedni mint akinek semmi baja
Jaj bocsi, hogy ilyen sokat írtam
Mindenkinek szép napot