Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, azt mindig elfelejtem megkérdezni, hogy nektek is fáj a farkcsontotok, mikor ültök? Mintha ezt olvastam volna valamelyik nap. Azt hittem csak én vagyok ilyen béna, de nyugtassatok meg, hogy nem. Néha alig bírok ülni , főleg ha hátradőlök. Olyan rossz érzés.
Előre is köszi!

sz.andi

Gratulálok Szly a kiscsajhoz, annak meg pláne, hogy az jött be, amit szerettetek volna. Lehet szinezni!
Nem baj, nekünk majd a második lesz egy kisfiú :P :D

sz.andi

Kép

Kép
szly27

Sz Andi! Köszi! Az első meg amúgy is mindegy. A másodiknál már azért inkább ellenkező neműt akar az ember.

Üdv az újaknak!

Már nem is emlékszem mit akartam!

T.MAria! Megnéztem élőben a babakocsidat! Ugye Pierre Cardien? (lehet nem így kell írni). Nagyon szuper, tök könnyű tolni.
Az anyósoddal meg ne is törődj, jól csinálod, azért elég tapintatlan.

Kép
szly27

Sziasztok!

Képzeljétek, mit csináltam!

Befestettem a hajam. ÉN! :shock:
Majdnem egyedül, mert hátul nem látok, ezért befogtam apát... :wink: 8)
szerintem nagyon jó lett!
Ez csak színező, amit rákentem, mert a korábbi festés fényét vesztette, és úgy láttam, ráfér.

Szly!
Szívből gratulálok a kislányhoz!
Ez aztán a jó hír!

A babakocsim Haberkorn, de pont olyan mint a Pierre Cardin.
Nekem is az tetszett benne, hogy nagyon könnyű tolni.
Csak a PC színválasztéka nem tetszett...

A Mama meg pukkadjon meg! :wink: :roll:
Vendég

Rögtön megbolondulok!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Az én "okos" gyerekem az agyamra megy.
Elmesélem, mit csinált ma:

Felhívott, hogy a suliból fuvarozzam el őt a két utcával odébb lévő angoltanárjához.
erre én, mint a kis pincsi, ugrottam, naná, hogy papucsban, és melegítőben...
kérdezte, mi a kaja itthon.
A rakottkel nem jött be neki...
Kérte, hogy vigyem el a hamburgereshez...
Odaétünk, de mivel én a fent említett szerkóban nem voltam hajlandó bemenni, inkább nem evett...
Eddíg durrogott velem.
Most lehoza az emeletről a gyomra, de mivel a főztöm még nem fogyott el, és én most nem állok neki ismét főzni, ezért visszabújt a szobájába...

Mondjátok meg mi is ilyenek voltunk??????????? :shock:
Vendég

Szia Kike!

Nem szeretnélek elkeseríteni, de attól, hogy papíron eladjátok a nyilvántartásban a Ti neveteken marad és ezek a drága jó hatóságok onnan szerzik az infókat! Sajnos!!! Bátran elhiheted amit írok mert ezzel foglalkozom testközelből! Az meg, hogy erre támaszkodnak nem lehet indok mert a jármű ha jól emlékszem lizinges ami azt jelenti, hogy még egyenlőre a bank a tulajdonos és csak akkor lesz a tiétek ha teljesen ki van fizetve!

Ha bármiben tudok segíteni írj bátran! Ebben a témában NAGYON OTTHON VAGYOK! Napi 8 óra megteszi a hatását!

Üdv minden Kismaminak!
Vendég

Egy kérdés:
Nekem van egy kis fehér folyásom. Erre Canestent javasolt a doki. Ami ugye gombára való. Mik a tünetek ha gombád van? Nekem még sosem volt semmi ilyen jellegű gondom. Most sem fáj és nem is kellemetlen semmi. Nektek abszolút nincs semmi folyásotok?
Azért ártani nem árt, elhasználom a kúpokat. De milyen sérült bőrfelületet kenjek a krémmel, ha nincs olyan?! Mindegy majd odakenem valahova.

Kép
szly27

Szly!
Jót nevettem ezen az odakenemvalahova-n!!!

Ha gombás, akkor csíp, viszket, folyik...
Csupa kellemetlen dolog.
De a kence meg a kúp biztosan nem árt, tehát inkább használd, amíg mondta.
Vendég

Szly27!

Sajnos a folyás az a terhesség velejárója egészen addig amíg nincs sárgás színe és kellemetlen szaga. Ha gombás fertőzés lenne azt éreznéd! Nekem azt mondta a doki, hogy ha nem nagyon erős akkor nincs vele gond! Ha sok akkor használd el inkább a kúpot bajod nem lesz tőle!
Vendég

hát szly nekem is van folyásom, de nekem azt mondta a doki hogy ez normális :shock:
bár megjegyzem nem nyugodtam bele, mert nekem is fura, úgyhogy holnap kérek beutalót a laborba és megnézetem, az a biztos :?

Kép
Kép
h. szilvi

de mi számít soknak? :shock:
nekem pl ez is sok mert eddig nem volt :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Köszi csajok! Én is így gondoltam. Nekem azért fura, mert a fiammal ilyen nem volt. De már öregszem! eltelt két év!!

Kép
szly27

Nekem annyi van, hogy kb egy két forintos folt lesz estére a fehérneműmben. Nem áztatja át, de látszik. Éjszaka nincs semmi és akkor van inkább, ha nem itthon vagyok, hanem járkálok valahova vagy csinálok valamit.

Kép
szly27

Szly27 megnyugodhatsz mert ez nagyon minimális! :D
Vendég

Szly! Köszi szépen a gyors táblázatot! Ügyi vagy. A folyásról meg nekem ma mondta a doki, hogy felír egy kúpot, nem vészes, ő mindig végigcsináltatja ezt a kúrát a kismamikkal. Kb. annyira vészes, mint neked. De ez teljesen normális a terhesség alatt. Nem mindenkinek van, de ha van is, az sem baj. Nekem valami gyógyszertáras kutyulékos kúpot írt fel. Nem tudom elolvasni, de holnap kiváltom, ha gondolod megmondom majd a nevét.

Egyébként tényleg senkinek nem fáj a feneke? Ezek szerint mégis csak én vagyok ennyire béna...

sz.andi

Sziasztok!

Ma voltam a dokinál és sajnos nem lett jó az AFP-m (2,6 MoM) így mehetek genetikai Uh-ra a Schöpf Méreibe (de csak kedden) addig meg lerághatom a körmeimet. :cry:

Nincs valakinek véletlenül hasonló tapasztalata vagy valami megnyugtató híre?
Vendég

Vidokata! Én úgy tudom, hogy a magas Afp ikerterhessgére, vagy velőcső záródási rendellenességre utal. De legtöbbször semmi baj, csak elavult a vizsgálat. Lehet nem jókor vették le. A velőcső záródási rendellenességet már láthatták volna UH-on!

Kép
szly27

Vidokata!

Azért írok, hogy elmondjam Nekem alacsony lett az AFP-m (0,85)
és Én is kedden megyek genetikára a SOTÉ-ra. Nekem mindenki azt mondta, hogy ne törödjek az eredménnyel mert ez a vizsgálat nem jó semmi másra csak arra, hogy a kismamik idegeskedjenek miatta. Az ultrahangon biztos minden rendben lesz! Én nagyon szorítok , hogy Nálatok is mindent rendben találjanak!

Egyet kérek Tőled: NE IDEGESKEDJ MERT AZZAL TÖBBET ÁRTASZ A POCAKLAKÓNAK!
Üdv és gondolj arra, hogy minden rendben lesz!!! :D :D :D
Vendég

Babuli! Nekem 0,71 lett és azt mondták tökéletes. Az én papíromon 0,4-2,5-ig jó

Kép
szly27

Szly! Nálunk a 0,9 fölötti a jó azt mondta a doki ahány kórház annyi féle az eredmény. Én a biztonság kedvéért megyek kedden a Genetikushoz. Bevallom az orvos egy kicsit be paráztattot!
Vendég

Na ez is milyen számolás már! Itt ettől jó, ott attól!! Ezt nem igazán tudom megérteni. Elég hüly...ég! Nemcsak az országban, de az egész világon ugyanannak kéne lennie a referenciatartománynak. Na ezért nem szabad megijedni! Tényleg csak paráztatják a népet! Nem csoda hogy külföldön nem is nézik!

A fiammal ráadásul 0,59 volt és semmi baja.

Kép
szly27

Így van ez tényleg csak arra jó, hogy a kismamiknak ki hulljon a hajuk!Nálunk is elkéne törölni!
Vendég

én tegnap voltam afp-s vérvételen, azt mondta a doki hogy 20án uh, és majd ő akkor lekéri az eredményt, vagyis addig nem tudom meg, lehet jobb is :?

Kép
Kép
h. szilvi

Helló!

Már régen jártam erre,de most itt vagyok.

Szly:örülök hogy kislányod lesz,biztosan jól meglesznek a fiaddal.
Milyen jó mikor úgy sikerül hogy az egyik fiú a másik lány.
A gombás dologról,nekem is volt mikor Domival voltam terhes,gondolom a "jól"fertőtlenített eszközöktől!!Nekem is canestent írt a doki kúpban,de ha krémet írt akkor bekened a hüvelybemenetnél és kész.Biztosan hamar meggyógyul.Ha meg folyás az meg természetes.

Csilla:neked is gratula a lányodhoz.

Ami:bocsi hogy félre írtam.Lényeg hogy te értetted.Köszi jól vagyok.
lelkileg meg úgy érzem erős csaj vagyok,csak néha tör rám kisebb-nagyobb hullámban a rossz érzés.Mikor látlak titeket is szépen pocakosodni.De majd megpróbáljuk még mi is,úgy gondolom nyár elején.Most egyenlőre jól érzem magamat a jelenlegi helyzetemben.

Wera:sok meghívót kell még szétvinnetek?Hogy bírod a kínálgatást.Minket annó agyba -főbe etettek itattak.

Üdvözlöm az új csatlakozókat!!Jól érzitek jó helyre jöttetek.!! :D

Titanilla:Nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!Bocsi hogy csak megkésve. :oops: De én sem voltam egy ideig a gép előtt nem láttam hogy most tartod.A fáradtság lehet az időjárástól is de a terhességtől is.Csak pihenj ha ahoz van kedved.
És gyere minél gyakrabban!! :wink:

KépKép
henka76

Sziasztok!

Szerencsére minden rendben a szememmel, még szemüveget se kaptam! Szupi! :D

Teó - a szaruhártya vizsgálat úgy zajlik hogy először érzéstelenítő cseppet nyomnak a szembe, aztán egy pici műszert odatolnak a szemgolyódhoz. Aki nem elég rutinos vagy nem volt kontaktlencsés az kicsit nehezen tudja nyitva tartani, de kifeszítik ha kell. Csak 3 mp az egész, nem vészes, legfeljebb kicsit kellemetlen.
Az sokkal rosszabb, hogy most kaptam pupilla-tágító cseppet is és tök homályosan látok, főleg a fényes dolgokat. De holnapra elmúlik.

Mária - a lányod kicsit szeszélyes, de az ő korában ez tök normális! Én ha csak a felét kapom vissza a gyerekemtől annak amilyen én voltam... hááát, már az is sok lenne! :? :lol:

Méghogy nincs folyásunk? Hahh, én majd' megőrülök tőle, nem győzöm venni, cserélgetni a tisztaságit. Szerencsére a kenet negatív, tehát semmi kóros, de minden nap azért imádkozom hogy ne magzatvíz legyen! Rohadt egy dolog, az biztos!
A másik kínom, hogy úgy érzem annyira nyomódik lefelé a méhem. Ezt nem bírom normálisan megfogalmazni, de mintha le akarna szakadni a hasam. Ilyet Ti is szoktatok érezni???

Andi - farokcsont nem fáj, szerencsére... még :? de sógornőm sokat küzködött vele! :x

Na megyek mert idegesít hogy nem látok rendesen! :? Viszlát holnap!
Mindnekinek jóéjt és szép álmokat!!!
Vendég

Henka - még vagy 7 meghívó van hátra, de nehogy azt hidd hogy kínálgatnak! Mindig tök éhesen jövök haza! :? Úgy látszik itt mások a szokások!
Vendég

Sziasztok!

Sz.andi, Szly, gratula a csajszikhoz!!!! :wink:
Wera, gratula a szupi szaruhártyához! :wink:
T.maria, szerintem ilyenek voltunk mi is... :shock: Vagy valami hasonló....
Vidokata, Babuli, nem lesz semmi gond!!!! Pozitívan!!!! :wink:
Henka, és Veled mi a helyzet? Mert magadról nem írtál... :D
Folyásom nekem is van, tisztasági betétet használok. Állítólag normális.

Jó éjt!

Kép
sziszka82

Sziasztok!
Babuli!
Írtam privit.

Szly:nagy gratula a kiscsajhoz :lol:

Sz.Andi
nekem csak azért fáj a farokcsontom,mert még a Fiammal való terhességem alkalmával,volt egy autóbalesetünk,amiben eltörött.

Nekem a MoM érték:0.66-lett és semmi gond-védőnő is azt mondta jó,és ugye azóta volt a genetikai UH-is és ott is minden rendben volt.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok lányok:) !
Én tegnap voltam 18 hetes genetikain ahol megerősítést kaptunk, hogy Dávidka Dávidka marad most már nincs mese :lol:
BPD:43mm THQ:39 mm ezeket mérték, az AFP értéke meg 1,21
de olyan doki volt, hogy semmit nem mondott és még képet se kaptunk, pedig ahogy haza jöttünk fiam egyből számon kérte öcsi sztárfotóját, s persze örjöngve rohangált, hogy Ő oviba volt, hugi meg babalesen .Hát ezek a tesóharcok sose merülnek ki :wink: .
Na mindegy, ez van

AFP-vel kapcsoltba:

Semmi jelentősége a fejletebb országokban nem olyan elmaradott mint kishazánk:) nem is veszik figyeleben mert hiába jó az érték 70% esélyed lehet, hogy beteg a kics míg UH esetén marad erre az eshetőségre 10-15%-ék szerintetek melyik a jobb?
Ne haragudjatok de ez a doki bunkósága, hogy ijeszteget mert a protokol követeli a levételt de ezt így elfelejtik közölni a mamival, hogy ,hát ezvan s ennyire kell megbízni benne.
No mindegy a helyetekben nem görcsölnék.Nálunk uncsitesómék értéke volt csapnivaló küldték ide oda tortúra itt ott s aztán utána olvastak sokmindennek persze a dokik a legrosszabakat ajánlották de beintettek, és tökéletes gyönyörűségük született minden nemű fogyatékosság nélkül.
No ennyit erről, ha a dokikon múlik akkor a kishercegnő nem lenne köztünk.Szerintem ez elgondolkodtató egy parányit.
Ha nagyon aggódtok és Pestiek vagytok menjetek el a 4D-genesisbe a 2ker.Lotz Károly u.14-be 10500 az uh, és nekem 50 perc volt a lábkörmöktől az utolsó mm-ig átnézték a babót Ők a vizsgálatot tartják szemelőtt elsődlegesen nem pedig a babamozit, persze miután leellenőriznek mindent, akkor utána mozizhat a család.
Nálunk Ők mondták, hogy a vérzés stb amivel szívunk már bocsi :oops: attól van , hogy a lepény nemtúl előnyös helyen van.Ezt egy orvos se mondta mivel a kölköt felületesen megnézték, hogy vele ok minden de a többit már nem pedig semmiből nemtartott volna csak tovább kellett volna nézni a lehetőségek házában :?

Sz. andi Szly:

A kislányokhoz gratulálok mindenkinek akik a napokban tudták meg a kispocakjuk nemecskéjét és sok örömet bennük :wink:

wera

ez nagyon jó, hogy a szaruhártyád rendben van így a császár elkerülhető és megszülethet a kiciske természetes úton :wink:

Marcsi:

Nagyon tetszik a fotód amit készítettél és vissza térve a lányodhoz , hát magamból kiindulva és oda visszatérve 8) sajnos én huligámnabb voltam és most ismét kezdem a kaja terén kb. ugyan úgy mint lánykád pedig hát párév van köztünk :lol: :lol: :oops: :P

Kike:

a baleset nem lehetet kellemes élmény még jó, hogy megúsztátok s nem lett komolyabb baj nálatok.
Együtt érzek veled nekem a gerinc csigolyáim vannak szétnyílva 1-1 cm-re de ezt nem kell figyelembe venni mert műtétet 2.5-nél végeznek és nemgáz, hogy megakarsz halni majd kapsz inekciót és szülni lehet ha utána hónapokig nembírok felálni akkor se zavar senkit.Viszont ha elkezdem az inekciókúrát amíg megnem adom magam addig örökre mindennap ráfogok kényszerülni.Így időre játszunk Terveim szerint ha 10 évíg kihúzom jó vagyok ha nem ráfaragok előbb.Viszont néha már annyira természetes, hogy minden pillanatban üvöltök magamban, hogy olykor tök tudok úgy viselkedni mint akinek semmi baja :wink: :lol:

Jaj bocsi, hogy ilyen sokat írtam :oops:
Mindenkinek szép napot
tappancs28

sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációkat.

Tegnap Roli lázas volt. Már készültem hogy ma viszem orvoshoz. Ma viszont hála az égnek semmi baja nincs. Remélem nem is lesz! Már épp kezdtem örülni, hogy nyár óta nem volt beteg a gyerek.

Ma végre nagyon szép idő van!!
De sajna nem tudunk sétálni, mert délután egyik barátnőmmel elmegyünk terhestornára. Hát kíváncsi leszek rá hogy milyen. A legnagyobb bajom, hogy nem jön rám a melegítőm, apáé igen, de elég nagy. Az aerobik gatyám ugyan rámjön, mert jól nyúlik, viszont olyan erős gumi van benne, hogy elszorítja a gyomrom. De most kipróbálom ebben, mert nincs más.

Tappancs! Gratula Dávidhoz! Nekünk is mostmár néven kell gondolkodni.

Kép
szly27

Sziasztok!

Nekem az uh-on az volt az első, hogy a lepényem eléri a méhszájat. Amikor mondtam, hogy az AFP-m viszonylag magas (persze megnyugtatott, hogy a 2.01 nem magas) alaposan átnézte a picit. Mindenesetre már nagyon várom a keddi 4d-t, hogy végig nézze mazsolát, meg ha még a lepényem is feljebb menne :roll: .

A dokim adott 6 hetet, hogy a lepény feljebb csusszanjon, ha nem, akkor kórházba kell mennem. 4 hónap kórház :shock: . Szép kilátások! Ugyan a gyerekemet hová teszem, kivel lesz? Elképzelésem sincs. Úgy hogy nincs más választásom, mint feljebb csalogatni :wink: .

Tappancs, Veled mi a helyzet e téren? Neked vérzik is? A dokid mit mond?

Sz. Andi, nekem már az elejétől fogva fáj a csípőm és folyamatosan ropog.

Megérkezett végre az ülőgarnitúránk, megyek dirigálni :D .

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csilla:
Nálunk is türelmi idő van 27-én megyek az új orvoshpz mert közben váltottunk egy hete v. másfélhete tehát Ő nem tud róla a 4 d uh orvosa azt mondta pihi nincs emelés és ha feljebb megy akkor is mindíg figyelni, hogy hol hejezkedik el, mert szülésnél gond lehet, ha nemtudjuk pontosan hol van ill lehet, hogy csaszi lesz ha nem méltóztatik feljebb jönni :wink: de ezt nemszeretném tehát imádkozunk 1000-rel :? ez van nálunk két gyerkőc itthon, és hát van nagy szülő de ennyi időre nemtudnánk megoldani őket így remélem csak, hogy változik a helyzet mert muszály neki.

Vérzett igen s néha még pecsétel de erre azt mondják, hogy erőltetés miatt tehát emelni semmit nem szabadSEMMIT nálunk a kicsi a gáz mert bárhova megyünk be kell rakni a kocsiba mert Renault Kangoonk van és magasabb a küszöbe mint általában a kocsiknak s nemtud bemászni vagy csak sírás árán nos néha így imádkozom, hogy ne legyen gond és besegítem az ülésbe.

Fel a fejet azt tudom mondani, mert különben bevonzod a rosszat s én nem akarok 4 hónapot se se kevesebbet kórházban lenni s gomdolom Te se. :) Feljebb megy ez a nyavajás és kész.
amúgy azt mondta az uh-s orvos, hogy általában ez bekövetkezik csak figyelni kell mindíg a helyezkedését ez van
tappancs28

Sziasztok!

Tappancs! Gratulálok Dávidhoz, örülök, hogy minden rendben. :D :D :D A tesvérharcot majd kinövik. De azért helyesek, hogy így várják a picit.

AFP-vel kapcsoltba:
Nekem is 2,6 volt az AFP-m a fiamnál, és semmi gond nem lett. Vidokata, ne aggódj, tényleg nincs sok jelentősége ennek a vizsgálatnak. Olyan megbízhatatlan, hogy - ahogy Tappancs is írta - fejlett országokban már nem is csinálják.

Szly, Andi!
Gratulálok a lányokhoz!!!!

Wera!
Szuper, hogy a szaruhártyád rendben van. Én sajnos Danit császárral szültem, de nagyon remélem, hogy a másodiknál nem lesz gond. Örülök, hogy rendben vagy! :D

kolcsek

Sly: csúsztasd le a hasad aljáig a gumit, úgyis polo lesz rajtad. Ha meg kilátszik a hasad az sem baj. Én szerdán voltam Olivérrel együtt terhestornán. Egész jól birta a feléig aztán felszabadult és kezdte átrendezni a termet és a mellette lévő irodát. A relaxáción már bent sem voltunk. :roll:

Kike: nagyon megijedhettél amikor a baleset volt. Remélem mostmár minden rendben. Örülök, hogy minden ok a bébiddel.
Nem semmi, hogy miken mentek mostanában keresztül, de talán a végén csak profitálni fogtok belőle, mert erősebbek lesztek töle. A végén tanácsadó lesz belőled annyira kiművelődsz ezekből a dolgokból! :wink:
A lényeg, hogy a gyerköcök jól legyenek a többi, meg valahogy elrendeződik!!! :D

Wera: már nincs sok hátra az eskűvőig! Tök, jó, hogy együtt lehettek zavartalanul egy hónapig. :D
Minden megvan az eskűvőhöz? Lilu baba hogy van?

Heni:Köszi a jókívánságot! Belerázódtál már a melóba? Mikor kezdődik a projekt? :lol: Hogy van a vérnyomid?

T. Maria: nagyon jó a fotód! Szép a pocid!
Anyósoddal ne is foglalkozz. ( ha jól emlékszem neked szólt be olyan dúrván) A lányod pedig szerintem idővel megváltozik. Mondjuk mi nem kaptunk mást csak amit épp főzött anyu és ha nem ettük meg éhen maradtunk. Ez sem a legjobb megoldás mondjuk. Ilyenkor anyu mindig megkérdezte, hogy mit főzzőn és ebből rájöttünk milyen nehéz kitalálni minden nap, hogy mit főzzőn az ember. (ezt jó hülyén írtam le)

Szilvi: meddig tart még az angol?

Már megint nagyon fáradt vagyok. Kicsit szédülök is. A elöbb szellőztettem és ittam is hátha az a baj. Ma vettem be elevitet is. Nem tudom, hogy mikor leszek már fitt. Kicsit kezd aggasztani.

Na megyek lefekszem egy kicsit.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tappancs, Csilla!

Közben láttam mi van veletek! Pozitívan lányok! Nem lehet gond. Én is drukkolok nektek!!!!!

kolcsek

Sziasztok!

Tegnap este voltunk 4 D UH-n,most jutottam csak ide a géphez.
Minden rendben van a LÁNYKÁNKKAL,mert tuti biztos,hogy LÁNY!!!!
3 x mondták eddig,most már elhiszem!!!!!
Pontosan egy héttel mondta idősebbnek az orvos,mint a kora. Azt mondta,hogy 24+0 hetesnek felel meg a méretei alapján.
Súlyunk (bizony! már az is van!!!!!) 676 g.
Elég nehéz volt jó fotót csinálni róla,mert mindig a lepénybe fúrta az arcát.

Egy fotó az arcáról...

Kép

A szeméremajkait is lefotózta,csak az elég rosszul látszik... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
orsitigris

Nagyon szuper a fotó a pofijáról. Tök jól látszik. Hihetetlen, hogy már ekkorának is milyen különbözőek.

kolcsek

Orsitigris :

Gyönyörűséges kis pofija van gratula a hercegnőhöz :lol:

Kolcsek:

Köszi de ahogy írtad én csak természetesen akarok szűlni tehát felhatalmaztam dávidkát, hogy rángassa feljebb ezt a fránya batyut :twisted: :lol: a válasz rúgás volt tehát azt gondolom összefogunk dolgozni a témában :lol: :lol:
tappancs28

Sziasztok!

Tappancs, Csilla! Nekem is lent volt a lepény, de utoljára azt mondta az orvos, hogy már feljebb húzódott. Nekem szedni kellett Magne B6-ot is. Nektek nem?

Orsitigris, gratula a kislányhoz, úúúúgy szeretném már én is tudni!
Van egy kollegám, megígérte, hogy fest valamit majd a babaszoba falára (gyönyörűen rajzol, és fest!), majd ki kell találni, hogy mit fessen, remélem addigra tudni fogjuk, hogy fiú-e vagy lány??!!

Kép
Kép
patr

Én magnéium pezsitabit iszom ami 250mg-os és 3-at egy nap +calciumot 500mg-os
tappancs28

Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat, sajnos én is tudom, hogy ilyenek voltunk, de néha nehéz.

Ma itthon van Apa, csak felzavart az emeltre, mert takarít.
Azt mondta, ne nézzem.
Mondjuk jobb is, mert az ideg az égig dobál...
Tudom, mit kellene tennem, meg is tudnám csinálni, csakhát, valamit, valamiért!

Ma is elvan a pocim, egyre inkább bízom benne, hogy használ a gyógyszer.
Bár szegénykém szerintem pont olyan kába, mint én, mert korábban mintha nem aludt volna ennyit, sokkal erőteljesebben éreztem a mozgását...
Tegnap Apa megsimizte a pocakomat, és én olyat kaptam vissza belülről, ő sajnos még nem érezte, de hihetetlenül jó volt!

Ma süt a nap!:lol: :lol: :lol:
Olyan sétálhatnékom van.... :(
Erre itt resnyedek.....
Tisztára puhány leszek, mire megszületik!
Vendég

Orsitigris!
Gratulálok a kislányhoz!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon bájos pofija van!
Vendég

Szia mindenki! :D
március 21.-éig tart még az angol :( , fárasztó, nem gondoltam hogy ennyire megvisel majd az 5 órás ülés minden nap :(
wera: ilyen lefele nyomó érzés nekem is van, szinte mindig, akkor nincs ha pihenek, de ilyen nincs, mert menni kell, ráadásul parkettáznak festenek és mindent nekem kellett kipakolni, gáz :(

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!!!
Huh, már ezer éve nem voltam itt..... most viszont hoztam képeket! Ma voltunk UH-n. Minden rendben van! Itt nem mondják meg a nemét, de ha akartuk volna, akkor sem láttuk volna, mert összezárta a lábait.... :) De nagyon jó volt látni!

Kép hason

Kép oldalról

Kép bukfenc

Kép ismét hason

d.dodó

Szia Dodó!!
Neked is gratulálok!!
Egy igazi kis akrobata lakik a pocakodban! :wink: :lol:

Édes, ahogyan összegömbölyödik!! Olyan, mint aki pont bukfencezni készül... :wink:
Vendég

Dodó, az a bukfencezős tök jó!

Kép
Kép
patr

Dodó!

Gratula!
:lol: :lol: :lol: :lol: Bukfences kép hatalmas! :lol: :lol: :lol:

Tényleg iszonyat jó idő van,Maria! :cry:
Sétálok helyetted is ok.?
Milyen rendes Apa látod?
Egy szavad sem lehet,pihenj és vigyázz magatokra!
Milyen gyógyszert kaptál ami így kábít?

Kép

Kép
ibm

Szia Ibm!
Már egyszer válaszoltam neked, csak ledobál a net...!!! :twisted:

Sétálj csak helyettem is... :(

apa tényleg rendes, csak plusz köröket fut, feleslegesen.
Háromszor annyi ideig tart neki, mint nekem, és nehéz szó nélkül..... :roll:
A végeredmény persze kifogástalan lesz, úgyhogy tényleg jobb, ha nem zaklatom. :)
Vendég

Ja, a gyógyszer:
Magnesium citricii vagy valami ilyesmi a neve, mindíg elfelejtem, az pedig odalenn van, most nem vágtatok le... :oops:

Napi 3*2 db
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?