Új privát üzeneted érkezett!

Délben vége lesz a vasutassztrájknak.
Vendég

Akiről már szó volt Bognár Bea, nekem őt ajánlották szülésnőnek. Eddig csak telefonon beszéltünk, jó benyomást keltett bennem. Majd szombaton meglátjuk. Megbeszéltük, hogy a személyes szimpátia is sokat jelent, és ha találkoztunk, még utána is mondhatom, hogy bocs, de mégsem.

Andesz
Hogy vagy?

Gabi
Én is kaptam 2 db baba CD-t, de nekem nem jött be. Remélem Gréta baba jobban fogja majd élvezni. Te most töltötted csak le, vagy már hallgattad akkor is amikor terhes voltál?

A pelenkatatyó ennyire fontos? Mindegyikőtök kajtat utána. Egyenlőre ekkora jelentőséget én még nem tulajdonítok neki. (de lehet hogy nektek van igazatok?!)

Márti
Gyere mielőbb, kíváncsian várjuk, hogy mi volt az UH-on.

Ma megyek én is dokihoz, már csipkedik a fenekemet, mivel kíváncsi vagyok, hogy okés-e minden!

Kérdés:
Ha kijön a védőnő, az mennyivel másabb, mint amikor én megyek hozzá? Mit néz? Mire kíváncsi? Mert már lassan én sem tudom halogatni, hogy nálunk találkozzunk. Ugyanis, nálunk még mindig semmi arra utaló jel sincs, hogy nemsokára baba fog érkezni!

Kép
tand

Ani
Én még nem hallotttam ezt a helyettesítőz UH dolgot. Szerintem kérdezz rá a dokitól!

Kép
tand

Szilvi, ez tuti? Nagyon jó volna, mert akkor hétfőre visszaállna a rend.

Tand, én nem szeretem az ilyen direktbe baba zenéket (engem felidegesít :oops: ) Lágy, számomra kellemes zenéket hallgatok, amit majd ha megszületett is fogok. Sztem az is fontos hogy az anya is megnyugodjon, ezt érzi a baba. Férjem már mondta is hogy miért nem hallgatok Ramsteint (német rock) mert ő azt szereti. Én kimondottan utálom, nem hiszem hogy jó lenne Roninak. A pelenkatatyó fontosságáról nem tudok még én se semmit, de az összes kismama ismerősnek van, gondoltam én is veszek. :)

madiani

Andi
Szerintem embere válogatja, mennyire fontos külön pelusostatyót venni. Olvastam, hogy egy nagyobb táska is megfelel a célnak.
Védőnőügyben nem tudok nyilakozni. Nekem annyit mondott, hogy tej-zsömis vércukormérés lesz, meg beszélgetünk 1-2 dologról.

Ani
A hiradó honlapján olvastam.
Vendég

Ha csak én nézelődök, akkor elzúzok abrakért.
Meg felhívom RLt.... :?
Vendég

Sziasztok!

Írok meg kérdezek, aztán 1-2 órán keresztül olvaslak Benneteket vissza és ismét jövök, így jó? :D

No. Voltam Kisati-kukkolóban, mégse Batához mentem, mert keresztanyám Csetényihez tudott ismét becipelni. :) 29 hetesnek látta Őt, szerintetek ez gáz? Szerintük nem, merthogy ők betöltött hetet számolnak, az meg ugye csak a 30., szóval egy-másfél héttel van "lemaradva". BPD 79, OFD 97, AD 77, FL 55, viszont a súlya meg jó, 1700gr-nak mondják. :D Pici szerint örüljek hogy ekkorát összehoztunk, a mi méreteinkkel... (párom alig 165 centi magas, a versenysúlya 65-70 kiló, én meg még 158 se vagyok :) ) szóval ő picifiú lesz. A méhlepény 2-es, átlagos magzatvíz. Voltam a laboromért is, szerintem megin elcseszték a pisimet :evil: minden adat kábé a normális kétszerese, a baktérium meg úgy tízszeres....a vérképem jó. Be akartam volna ugrani TB-zni is, de már nem értem volna oda, szóval majd jövő 7en.

Apát nagyon érdekli Kisati hossza, és egyszer Valamelyikőtök feltett ide egy olasz honlapot ami kiszámolja a baba hosszát a combcsontjából. Sehol se találom, feltennétek még 1x? :) köszi

és most olvasok, estig biztos végzek :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tand
Én csak most töltöttem le babazenét.Pocakosan nem hallgattam.Mondjuk azt mondják,hogy amit sokat hallgatsz pocakosan azt felismeri a bébi és megnyugtatja.Mi amúgy legtöbbet Ákost hallgattunk.Amúgy én se vagyok oda ezekért a babazenékért,de a picinek láthatóan tetszik,és az a lényeg,hogy ő jól érezze magát.Szoktunk más dalokat is hallgatni,de erre kimondottan pozitívan reagál.
A védőnő nem néz nálad semmit,nem nézi körbe a lakást, a fürdőt stb.Csak úgy finoman feltérképezi a helyzetet.Meg talán kicsit személyesebben beszélget Veled.Nálunk legalábbis ez volt.
Azért már nem ártana beállítani a kiságyat,és mindent előkészíteni.Nemsokára szülsz!

Ani!
Szerintem nem fogadják el a 4D-t 3. UH-nak,de azért kérdezd meg hátha...

Márti!
Ne, lesz olyan pici Kisati!Szerintem jók lettek az UH eredményeid :D
Vendég

Márti
Megnéztem az én 3. UH-mat.Akkor voltam betöltött 31 hetes BPD 80mm,AD 82mm, FL 56 mm,ez 10.19-én volt és 11.22.-én szültem (1 hónappal a kiírt időpont előtt) 2670 grammal és 51 cm-rel.
Tehát szerintem,teljesen jók az eredményeid.
Vendég

Sikerült RLlel beszélnem, holnap bemegyek hozzá a kórházba 4D után. Kivéve, ha rosszabbodok, keményedik a pocim stb. Akkor azonnal irány hozzá. Mondta, hogy megnéz és gondolkodjak el 1-2 hét pihin, vagy esetleg azon, hogy mostmár végleg vonuljak pihire.
Holnap ilyenkor már okosabb leszek.
Vendég

Szilvi!
Reméljük nem lesz semmi gond.Én a helyedbe abbahagynám a melót.
Vendég

Kriszta!
Csak nem szülsz?Vagy merre vagy?
Vendég

Gabi
Megvárom, mit mond RL holnap és lehet, hogy 1-2 hét kihagyásba beleegyezek. Otthon nincs net. :( :( :(
Vendég

Gabi
A kiságy beállításával egyetlen gond van csak, még meg sem vettem. Sőt eddig csak pár ruhácskája van csak. Mondjuk holnap megyünk fel Pestre, és holnap szeretnék megvenni mindent. Legalábbis a legszükségesebb dolgokat. Eddig nekem sem volt kimondottan sok kedvem hozzá, nameg anyáékhoz is kell alkalmazkodnom (ugye egyedül nem igazán engednek sehova sem a városon kívül).

Szilvi
Lehet, hogy tényleg nem kellene tovább dolgoznod! (Nem kell mindenkinek addig dolgozni, amíg nekem!!) Inkább pihengess otthon!

Kép
tand

Szilvi
Hát sajnálnám,ha nem tudnál jönni.De most nem ez a legfontosabb.

Érdekes,Judy se jelentkezett ma,meg talán tegnap se.
Vendég

Tand!
Akkor nem árt belehúznod a vásárolgatásba :lol: :lol: :lol:
Csak ruhácskáid vannak???Mit értesz legfontosabb alatt,miket akartok megvenni fenn Pesten?
Vendég

Andi
Hozzám 20-án jön a védőnő, de nálunk se utal semmi arra, hogy bővülne a kis családunk.
Kiságy, babakocsi stb. a szülőknél van, pár ruha van csak nálam.
Miket a akarsz vásárolni?
Vendég

Andi!
akkor vásárlásra fel! :lol:

én a legszívesebben már most összevennék mindent a leendő kis lurkónknak :roll: :shock: 8)

Szilvi!
holnap jelentkezz doki után,remélem megnyugtat,de lehet nem ártana ha elmennél egy kis pihire :P

Márti!
én ezekhez a méretekhez nem értek,de mindegy hogy kicsi vagy nagy,csak minden okés legyen,nem? :roll: max.nem lesz kosaras belőle :lol:
Vendég

Szilvi! Szerintem is még mindig jobb lenne, ha pihiznél. A sok stressz nem jó Titababának se! Remélem minden oké lesz holnap.

Andi! Biza! Jó lesz, ha elkzditek a vásárolgatást. Én szívem szerint már most elkezdeném, de nekünk még nagyon sok van hátra.

Most, hogy apácska Dániában van, mondta, hogy voltak az Ikea-ban, és sokkal olcsóbb, mint itt Mo.-n. Csak egy példa, ami itt 32eft babaágyacska, ott 14e.-ért átszámolva megkapod.
Mondtam neki, hozzon egyet, csak felengedik a repcsire. :)

Krixta, Judy merre vagytok?

Márti! Azt, hogy átlagos magzatvíz azt hogy állapítják meg?
Lehet Te is egy hónap múlva babázhatsz, mint Gabi!
n.k.ildi

Vicuska!
Látom még Te is itt vagy bár gondolom nem sokára mész dolgozóba.

Ildi!
Nem semmi milyen árkülönbségek vannak.Amúgy hogy bírod az egyedüllétet?Mikor is jön haza a párocskád?

Hát igen.Nagyon jó vásárolgatni a pindurkáknak :D .
Vendég

A következő listát állítottam össze a holnapi vásárláshoz:
kiságy, matrac, pelenkázó lap, babakocsi, textil pelenka, fürdő lepedő, kiskád, ágynemű garnítúra, lepedő, fejvédő, cumi, cumisüveg, szoptatós melltartó, mellszívó, uatzóágy

Hirtelen ezek jutottak az eszembe. Na meg amit meglátok, és fontosnak gondolok.

Egyébként én sem halasztottam volna ennyire el a vásárlást, de nem igazán ezek a dolgok foglalkoztattak eddig. Na meg most nem látom olyan optimistán az életet, azért azt ne felejtsük el, hogy még nem tartom a kezemben Gréta babát!

Kép
tand

Sziasztok!

T.Andi!Köszi a hiányolást! :) Ne izgulj,mi a 36.héten vettük meg a babakelengyét!Addig még semmi sem volt,az égadta világon!Védőnő terhesség alatt,és szülés után is jött.Egyszer én mentem hozzá,köv. alkalommal Ő jött.

Szilvi!Pihizz szerintem is,menj táppénzre,és ha nagyon hiányoznak a lányok,gyere át hozzánk netezni!Úgyis közel lakunk egymáshoz! :wink:

Mi nem babazenéztünk,viszont most hallgatunk gyerekzenéket,azt nagyon szereti Martinka.Meg szeretném venni Neki Halász Judit új CD-jét. :)

Vicuska teccik a hőd!! :wink:

Ildi!A magzatvíz mennyiségét látják UH-on.
Nagyon tetszik a ház,amit kinéztetek Bodajkon!Én is elfogadnám! :D Az a jó benne,hogy úgy fejezhetitek be,ahogy Ti szeretnétek.
Vendég

Gabi! Hát nagyon rossz egyedül. Még a hétköznapok csak-csak eltelnek, mert ugye ő reggel 7kor elment és fél 6ra ért haza(T.bányán dolgozik), amikor itthon volt, ezt már megszoktam, de hogy hévégén mit csinálok egyedül? Jövő hét pénteken jön haza egyébként. De soká lesz az még! 9hetes voltam mikor elment, és 11 leszek, mikor megjön.

Alexa! Örülök, hogy tetszik a ház. Nekünk is. Remélem jövő hétig nem lesz rá más vevő. Ha készen lesz, majd jöhettek Martinkával babalátogatóba(mert szerintem addigra a babócánk is meglesz, mire teljesen készek leszünk mindennel) :)
Köszi az infot a magzatvizről!

Vicuska! Így tovább!
n.k.ildi

Sziasztok!
Már jobban vagyok,csak most egy kicsit náthás vagyok,meg a fejem fáj! :?
Bence nagyon jó fiú volt éjjel,9 kor már aludt,és 4 kor kelt elösször szopizni! :)
Lehet érezte,hogy anyukájának pihenésre van most szüksége :) :wink: !
Húú,Andi,azt hiszem kinyithatod a pénztárcádat! :roll:
Anyósodék segítenek azért?
Judy,Kriszta!
Nagyon eltüntetek! :)
Lányok,vasárnap a vizivárosi ált.suliba lesz bababörze,ha esetleg érdekel valakit!

KépKép
KépKép
andesz78

Csajok, ha elolvastátok a kis listámat, szerintetek mire nem gondoltam?

Kép
tand

Mindjárt előveszem a listát amit a védőnő adott nekem anno. :wink:
Vendég

body,hálózsák éjszakára,pamutsapka,kocsikabát,rugi,bundazsák,takaró babakocsiba,kiságyba,2-3 gumis lepedő,fürdőlepi(tetra és frottír),kiszokni,kiskád,babaágy és matrac,pelenkázó,olló,digitális lázmérő,vízhőmérő,fültisztító pálcika(formázott),pelusnak szemetes,tárgyak fertőtlenítéséhez fertőtlenítő folyadék,éjszakára kislámpa

Remélem tudtam segíteni.
Vendég

Vicuska
Lehet, hogy pár nap/hét kihagyás nem ártana....
Doki után dobok 1 emesét. :)

Ildi
Majd ha apa arramegy, akkor feldobja a szerelvényre. :D

Andi
Jó vásárolgatást! A corában baba-mama hetek vannak. ;) :)

Alexa
Szavadon foglak. ;) :)
Vendég

Alexa
Köszi, valami ilyesmikre gondoltam én is! :wink:

Andesz
Anyósomék kimondottan nem a babaindulással kapcsolatban segítenek anyagilag, de amit megkap a sógorom, és a sógornőm, azt neke ugyanúgy odaadják. Tényleg nem lehet rájuk egy szavam sem.
Szerncsére a párommal úgy éltünk, hogy mindig voltak tartalékaink, sőt a babára külön raktuk a lóvét, hogy mindent meg tudjunk neki venni. Bár mostantól örülök, hogy a hiteleinket ki tudom fizetni, nemhogy még félre is rakjak! De ez van.

Kép
tand

További szép napot mindenkinek!

Most megyek dokihoz, holnap jövök a hírekkel!

Kép
tand

Kereket oldok a hétre. A hétvégén valszeg tudok majd jelentkezni. :)
Mindenkinek szép délutánt!
Vendég

Sziasztok!

Na nem tartott ám eddig, csak közben főztem, meg ilyenek. :D

Ildi:
"Az ultrahangos vizsgálat alkalmával a kezelőorvos ellenőrzi a magzatvíz mennyiségét. Ha túl sok van belőle - ezt

polihidramnionnak hívják -, a magzat nem nyel eleget, vagy valahol elzáródás található a gyomor-bélrendszerében. Ha túl

kevés a magzatvíz mennyisége - ez az oligohidramnion -, a kicsi nem ürít megfelelően, ami a vesék és a húgyutak

rendellenességét jelentheti."

Szerintem a dokik simán olvassák ezeket. Miért ne? Egy csomóan említhetik ezt az oldalt, itt meg ha kíváncsi, elolvassa a

fórumot. Arra viszont kicsi az esély, hogy pont azoknál az oldalaknál nézi, ahol róluk van szó... :D Nem vagy jóban

anyósodékkal? :( hát nekem sajna nincsenek após-anyósék, szüleimmel viszont jól kijövünk, bár vannak néha "pici"

nehézségek... :) Szép a házikó!

Vicuska, nagyon örülök a szuper hődnek, ilyen sok jel talán még nem is volt?! :D Nagyon drukkolok!!! Köszi, hogy leírtad

az inszemet, így legalább már értem....

Kata, hogy van ez a magzatmozgás-figyelés? Mármint amit nekünk kell írogatni. Izgultam ám értetek, remélem jól vagytok!

Hamarosan potyoghat az örömkönnyed Geri babára! :) Teccik ez a leszarom-tabletta... :D Ez olyan mint a Rudon

csepp és társai :D

hú nemtom Te kérdezted a pakolást?? Igen, megvan, nem erőlködtem, csak segítettem, tök jó lett a szoba, majd teszek fel

képet. (bár nem tudjátok, milyen volt...)

Krixta tök jó a sztorid a zebrás tesztedről, úgy előttem van, milyen lehetett :) Jó érzés, hogy nemsokára anyuka leszel?? :D

Nagyon érdekes érzés lehet előre tudni h na jövö héten előbújik .... mi is lesz a neve? :D Na majd ráértek ott eldönteni!

Judy, még mindig úgy érzed, hogy nem mostanában szülsz? Én is gyógyszertári mellszívó mellett döntöttem... :) A

takarítással pont így vagyok én is! Szerinted a bőrgyógyász néni foglalkozik olyannal is, hogy a mellemen a bimbóudvaron

kis kinövéseim lettek...? Sötétek és picik, nem értem őket... Tényleg úgy tervezed, hogy megírod, ha mész szülni?? Úgysee

otthon leszel, hanem pl fellépésen :D vagy teszkóban vagy ilyesmi :D :D ha Murphynek hiszünk...

Szilvi, vigyázz ezzel a barnázással!! amúgy kiderült, hogy UH-ra nekem is oda a bizonyos 227-esbe kellett volna mennem,

így örülhetek h Csetényi beengedett...Hogyhogy az AFP mutatja a nemet??? Hogy van ez, erről még nem hallottam! Bár

már nem aktuális, csak érdekelne.

Andesz, örülök h picit jobban vagy! Gyönyörű a kisfiad! :) Ja meg a körmöd is tetszik.... :D

Gabi a videó is szuper, tök jó lesz h együtt nőnek fel, biztos jó haverok lesznek a prüntyők! :D Sajnálom hogy

feleslegesen aggódtál, de jó hogy Noel nyelve okés. Köszi az UH infókat! :)

Kriszti, lehet hogy már írtad vagy mondtad, de légyszi írd le h hogy van ez a széken szülés! Választhatok? miért jó/jobb?

Nagyon látszik rajtatok a boldogság a képeken, és hatalmasat nőtt a fiad!!! :D

Nati hoool vagy??? 4D??? Aggódunk ám, végre úgy döntött Mütyürke, hogy szeretne már nagyon a kisbabátok lenni,

koncentrálj rá! :) Biztos megértik a melóhelyeden, ha lassítasz, pláne h a főnököd is babás. Bocs, nem kioktatni akarlak,

csak magamból indulok ki, én nagyon nehezen bírtam melózni így...a suli is egyre nehezebb volt.

Bessy amúgy nem vizsgázok már, asszem pont 2 hete lett vége, hálistennek! :? Nagyon jó hírekkel jöttél, örülök, hogy jók a

kilátások! :)

Enikő, mondom írj nyugodtan! :) Amúgy mikor a zenét kérdeztem, még nem olvastam vissza....hogy találtam ki, h pont erről

volt szó?!? :D Kövi Szabolcstól van jópár albumom, ha kell vkinek, szóljon! (megvan egy ideje...)

Ani, tök jó ez a torna! Én is akarok, vagy nekem már késő? ... Nagyon nő a pocid, tök helyeske! Sajnálom a családi

gondokat és a párod gerincét...a veséd amúgy hogy van mostanában? Én se hallottam erről az UH-cseréről...

Andi tök jó, hogy pihenkélsz Te is lassan. Kérdezted Krixtát, ki szül Veled, ha nem ő. Hát majd én! Csak várd meg, míg

betöltöm a 36. hetet, jó? :D Szép a pocakod!! Gréta baba már lefelé van?

Alexa, elvileg jövő 7en választ adok! :) még 1x köszi!

Viki, merre vagy?

Csajok, nem lesz tali???
Képzeljétek, van némike előtejem. Tök furi. Meg elkezdett nőni újra a cici, már itthonra is melltartót hordok, nem akarok

"kinyúlni" :D Nna asszem mást nem akartam írni. Ha valakit kihagytam, szóljon rám!!!
Vendég

atyaég, az életben nem lett még illlyen hosszú....bocs!!! :oops: :oops: :oops: :shock:
Vendég

meg mitől lett ilyen hülye szaggatott??? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Megvagyunk,jól vagyunk még nem szülünk bár ezerrel görcsöl a pockom de ma valahogy annyira jól éreztem magam hogy nagyon!
:)
Elmentem fodrászhoz aztán meg Krisztiéknél voltam délután...

Később írok mindenkihez majd!!!
Vendég

Sziasztok!

Rengeteget írtatok és olyan fáradt vagyok, hogy alig emlékszem valamire!

Rólunk annyit, hogy jóval lejjebb ment Martin szemnyomásának az értéke, szemcseppet sem kell használnunk és csak 2 hónap múlva kell legközelebb mennünk. Az adjunktusnő is nagyon meg volt vele elégedve. Még a jövő heti oltást kell kibírni és aztán egy darabig nem megyünk orvoshoz.

Andesz! Remélem jobban vagy! Gyógyulgass! Örülök, hgy Bencus hagyott aludni az éjjel!

Gabi! Örülök, hogy Noellel minden rendben van. Cuki lehetett a nyelvöltögetés!

Ildi! Tetszik a "házatok"!

Vicuska! Örülök, hogy ilyen pozitív vagy, csak így tovább!

Ani! Sajnálom a párodat, reméljük nem kerül sor műtétre!

Kata Jó, hpgy rendbe volt minden nst-n!

Márti! SZÜLŐSZÉK! Nem akarom a múltat hánytorgatni, de az első kisfiamat is azon szültem és a tragédia ellenére nagyon meg voltam elégedve. A lényeg, hogy jobb, mint fekve szülni a gravitáció miatt. És a kismamának is jobb, a párod mögötted van, rá tudsz támaszkodni. Én Martinnál szóltam, hogyha lehet megint szülőszéken szeretnék szülni, és pont szabad volt az a szülőszoba, ahol volt. De mivel hordozható, átviszik oda, ahol te vagy. Én cseppet sem bántam meg és csak ajánlani tudom mindenkinek! Én 156cm vagyok, és gátmetszés nélkül szültem mindkét babát! Az első:3170gr,57cm, Martin 3000gr,52cm volt! Ha van még valami kérdésed, szólj, szívesen segítek!

Tand! Azta mekkora szép pocid van, jó kis albérlete van Gréta babának! Ha legközelebb látsz és ráérsz, csörgess meg, hogy tudjunk találkozni.

Kriszta! Örülök, hogy átjöttél! Jó volt ma is beszélgetni veled és kis menyemmel, és jó volt, hogy válaszolt is nekem!

Bessy! Örülök, hogy ilyen normálisak voltak a BMC-ben! Szerintem én lemaradtam, mi az a BMC?

Judy, Vikike, Nati, és a többiek? Most más nem jut esuembe, bocsi, de nagyon sokan vagyunk már!

Bocsi akinek nem írtam, de nem voltunk itthon másfél napig és itthagytam mindent! Most van mit csinálnom!

További szép napot mindenkinek és sok-sok puszit nektek! A finishben lévőknek kitartást és gyors és könnyű szülést kívánok!!!
Vendég

Kriszti, köszi! :)
Vendég

sziasztok,
bár már lassítottam, de jövő hét már jobb lesz azt hiszem :P Kedden jól kiborultam, kibőgtem magam, azóta remekül érzem magam :lol:

4D-re majd jövő pénteken megyünk, hétfőn viszont megyek afp-re, drukkoljatok légyszi!!! mi a jó érték, emlékeztek még rá????

Keddig olvastam csak vissza, így is pár órába telt... :roll: jó sokat írtatok :wink:
Most viszont ti olvashattok

Megint nem jövök pár napig, holnap elutazunk és csak vasárnap este jövünk.

Andi,
Nagyon büszke lehetsz magadra, hogy ennyire jól viseled a történteket!!! Ezek az érzések, amik meg benned keveregnek bizonyára természetesek, de szerintem le a kalappal előtted, hogy ilyen jól viseled!!!!!
Otthonról tudsz netezni? Ha már nem dolgozol, hogyan tartjuk a kapcsolatot???
Nagyon helyes és formás pocid van!!!! Szuper helye lehet Gréta babának!!!
Miket fogtok venni? Meglátod, nagyon fogod élvezni!!!!

Szilvi,
Te aztán már nagyon készülsz a babavárásra!!! Már a pelusokon jár az eszed 
Barnácska eltűnt? Mit mondott RL??? Nem ér ám ezzel játszadozni!!! Tényleg jó lenne, ha tudnál pihizni (ezt pont én mondom…). De azért gondold át!!

Andesz,
Örülök, hogy Bence baba jól bírta a szurit!!! Te pedig kúrálgasd magad!!!!!

Gabi,
Ez szuper, hogy Noel baba nyelve rendben van!!! Látod, milyen kis rafináltak, van amit csak a dokinéninek mutatnak meg . A zacsija is rendbe fog jönni, próbálj meg nem aggódni!!!
Nagyon helyes Noel baba!!! Helyesek a képek!!!!

Bessy,
Ez remek hír!!!!! Sőt egyszerűen szuper!!! Gondolom, most aztán tele vagytok energiával és szárnyaltok!!! Kíváncsi vagyok mit hoz nektek a nyuszi az idén!!!!!!

Ani,
Hova és milyen tornára jársz??? Én nagyon sokat keresgéltem fehérváron, de ott csak délelőtt találtam…
Kitartás a párodhoz!!! Biztos nagyon nehéz neki is, mert tehetetlennek érzi magát, de ezt tényleg meg kell oldanotok, a babót emelgetni kell majd!!!!!
Nagyon klassz a „járgányotok”, leírnád mikre képes???

Kata,
Nagyon tetszik a ti kocsitok is!!!! Mi most elvileg 3 kerekű joggerre hajtunk, aztán majd meglátjuk, mi jön ki belőle a végén…
Tehetnél fel megint pocakos képet, ha a szülésznő szerint nőtt a pocid!!! BB ismét megvizsgált vagy most csak nst volt?
várom ám az sms-t ha jön Geri baba!!! ígérem, azonnal írok a lányoknak, becs szó!!!!

Kriszta,
Úr Isten, már a jövő héten szülsz????? Az igen!!!

Csajok, akkor most nem is lesz tali?????

Vicuska,
Szuper a görbéd, de is hagyd lemenni!!!! Ez most tuti sikerülni fog!!!!! Kell még dokihoz menned, vagy most „pihi” van a pozitív tesztig???

Ildi,
Nagyon szép a ház, amit kinéztetek!!! Drukkolok, hogy sikerüljön!!!!

Bessy, Szilvi,
Mi ez a Mariann dolog RL-lel???? A meddőségi Mariannról van szó???? Én is tudni szeretném!!!! LÉgyszi osszátok meg velem is!!!

Márti,
Biztos nincs semmi gond, hogy kisebbnek látták. Azt hiszem Krisztánál volt ilyen korábban.
A vizeletet nem lehet megismételni? Volt már hogy valamit elrontottak??

Alexa,
Milyen lett a felújítás????? Nem tennél fel képeket? Vagy pont ott vannak, amiket nem tudtam megnézni????

Ani,
Vikikével minden rendben, nem olvastam tőle semmit!!!! Nem babás még????

Kriszti,
Milyen nagy már Martinka!!! Gyönyörűűűűűűűűű baba!! És nagyon örülök, hogy a szemével is minden rendben!!!!

Judy,
Hogy vannak a pöttyeid???? Nem jöttél az utóbbi napokban….
:P :P :P :lol: csak nem szülsz?????
Vendég

Lányok,
mit szólnátok egy talihoz jövő hét szerdán vagy csütörökön????
Vendég

Sziasztok!!

Márti
Nekem is a szülőszéket mondja mindenki..azt hiszem Gabi is ülve szült de nem bizti.. :roll: Jó érett már a méhlepényed..örülök hogy ilyen szépen fejlődik KisAti!

Kriszti

Örülök hogy Martinka szeme nem romlott sőőt javult!
Nekem is jó volt és köszönöm a sok tanácsot meg mindent...de úgyis tudod! :wink:

Gabi
A hasmenéssel úgy vagyok hogy akkor megy nagyon mikor erősek a görcseim...ma is ment kicsit de 3napja megy..a babazenéket majd kipróbálom..kérdeznék valamit priviben...

Ani
Én nem tudom hogy helyettesíti-e a 4d meg én igazából úgy voltam vele hogy örültem minden uh-nak mert láthattam a picurt!

Andesz

Jobban vagy már?Megkérdeztem ma a fodrásztól a hamvasítót és vettem is tőle..az a neve hogy Flor Jllum..ezt az öblítővízbe vagy a balzsamba kell tenni..most megint lilás lett a hajam tőle..és kb.300ft körül van nagykerben..

ezt elküldöm aztán folyt.köv.
Vendég

ja igen Márti még annyi hogy nekem végig 1héttel kisebb volt a baba most meg már nagyobb a koránál..szóval ne aggódj!! :wink:

Nati

Jó hogy itt vagy,kicsit pihenj többet kérlek...sajnos az egyik ismerősöm is túlhajtotta magát,egyik nap vérzett és kiderült hogy kinyílt a méhszája 23 hetesen..most úgy néz ki kórházban kell feküdnie mert megindulhat nála a szülés és ez még korai..persze ő 5kilós sót szórt meg ilyenek nem vigyázott túlzottan de ezt csak azért írtam le mert a baba és te vagy a legfontosabb,a munka csak a végén kell hogy legyen!
Én a talira valószínüleg nem tudok már elmenni de gondolok rátok!

Judy

Minden rendben?Hol vagy?

Tandi

Ha legközelebb látsz minket és van egy kis időd csörgesd meg a Krisztit hogy legalább integetni tudjunk neked :)

Megint elküldöm...
Vendég

Ildi
Látod ha sokat hogy megy az idő...ez a 8nap már tényleg nem sok!Kitartás:)

Szilvi

Te is nagyon sokat melózol meg idegeskedsz,szerintem jót tenne ha pihennél most már...
Nagyon kiváncsi vagyok a 4d.re!

Alexa
Veletek minden rendben?Tegnap nézegettelek iwiwen..nagyon aranyosak a képek!

Kata

Hogy vagy?Az én kislányom egyre kevesebbet mocorog..de azt mondja Kriszti ez normális mert készül a szülésre..Geri
baba hogy mocorog?Neked is lejjebb ment már a pocakod?

Na én mára ennyi voltam bocsánat ha valaki kimaradt...

Szépséges estét és babás álmokat nektek!!
Vendég

Nati, na végre, hogy jöttél. Még mindig azt mondom: lasssssssííííttsss!!! Tehetnél fel te is pocifotót!!

Krixta, ma sem volt olyan aktív a pici fiam, de azért mocorgott.... A megnyugtatásomhoz eleget ficánkolt!! :lol: De az tuti, hogy egyre kevesebbet mocorog így a vége felé, de egyre intenzívebben. Néha olyan érzés, mintha ki akarna lépni a pocimból.

Ani, bár ma már gondolom nem jössz, de ti is szoktatok oda járni kajálni? Ez a kedvenc helyünk. Ha megyünk vacsizni, mindig oda megyünk!! :wink:

Jó éjt mindenkinek!!

Ja, a talival kapcsolatban: én benne vagyok.... Már egyszer, nem olyan rég feldobtam a témát, de nem lett folytatása. Nekem jó a jövő hét, bármikor, kivéve, ha Geri ki akar már bújni!! :wink:

Chrissy, lehet, hogy én is kipróbálom a szülőszéket. Nekem a labda nagyon szimpi. Lehet, hogy csak azért, mert régen szertornáztam, és ez közelebb áll hozzám... (lehet, hogy semmi összefüggés, csak nekem tűnik annak) :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Lányok! Azt hittem megpusztulok a nevetéstől...

Hófehérke Meséje egy kicsit másképp nem gyereknek valo!

>>>Hófehérke és a hét törpe<<<

Mesélő: Réges- régen, mikor a majom leesett a fáról! Élt egy lány, kit Hófehérkének hívtak. Azért hívták Hófehérkének, mert olyan színe volt, mint az olvadt hónak! Ennek a lánynak gonosz boszorkány volt az édesanyja. Nagyon szegény család volt. Egy nap, mikor a banya felkelt, odalépett a tükréhez és így szólt:

Boszorkány: Tükröm mond meg nékem, Ki a legszebb a vidéken!

Tükör: Szép vagy, szép vagy királyném, Fejedből a korpát kiszedném. De van nálad szebb is a világon, Hófehérke a neve én így látom!

Mesélő: A boszorkány egyből futott a vadászhoz, hogy holnap Hófehérkét vigye ki az erdőbe és belezze ki!

Boszorkány: Vadász! Akarsz sokat keresni?

Vadász: Hogyne királyném!

Boszorkány: Akkor majd jól elbújok! Azzal bízlak meg, hogy holnap vidd ki Hófehérkét az erdőbe és hozd el nekem a szívét! Na jó! Meg elégszem a fejével is!

Vadász: Értem felséges királyném!

Mesélő: Másnap reggel Hófehérke bekapcsolta a Kölyök klubbot mikor kopogtatnak a szoba ajtaján! KOPP KOPP!

Hófehérke: Ki az?

Vadász: A vadász vagyok, engedj be please!

Hófehérke: Oké, gyere be!

Vadász: Szeretnélek kivinni vadászni!

Hófehérke: Én benne vagyok, de siessünk haza! Hamarosan kezdődik a Pokémon!

Mesélő: Azzal kimentek az erdő közepébe és a vadász várta a pillanatot mikor ölheti meg Hófehérkét. Hosszú sétálás után, a vadász úgy érezte itt a pillanat! Megtöltötte csúzliját és bemérte vele Hófehérke kobakját! Vártâ026 vártâ026.és végül tüzelt! Hófehérke megszólal!

Hófehérke: Jé de szép virág!

Mesélő: Hófehérke lehajolt, hogy kitépje, míg végül a csúzliból ki lőtt kavics elsuhant a feje felett, megpattant egy fatörzsön és a vadász fején koppant, ki nyomban kifeküdt a nagy ütéstől.

Hófehérke: Hé vadász, ne aludj már! Haza kell vinned, itt a Pokémon, már hallom a zenéjét! Na kelj már fel!

Mesélő: Hófehérke a vadásznak adott egy-két pofont hátha magához tér, de hiába! Addig ütötte vágta, míg a kalapja alól egy levél került elő. ÖLD MEG HÓFEHÉRKÉT! Ettől nagyon megijedt és futott az erdő belsejébe! Futott, futott, míg egy kis parasztházhoz nem ért!

Hófehérke: Kié ez a kis kunyhó? Háromszor vagyok nagyobb nála! Ú bakker, lefejeltem a csillárt! Baromi álmos vagyok, ledőlök egy kicsit, de előtte még megeszem ezt a mócsingos pacalt, ami itt van az asztalon!

Mesélő: Hófehérke, ledőlt az egyik ágyba, ami azonnal összetört alatta! Míg Hófehérke próbálta összebarkácsolni valahogy a törött lábakat, eközben a vadász magához tért s látja, hogy Hófehérke nincs sehol! Nagyon megijedt, hogy a boszorkány lefejezteti.

Vadász: Felséges királyném, itt van Hófehérke cumisüvege!

Boszorkány: Micsoda? Én nem arra kértelek, hogy a cumisüvegét hozd ide!

Vadász: Igen, de annyira kupán találtam a csúzlival és akkora púp nőtt a helyén, hogy meg sem ismernéd! És gondoltam a cumisüvegéről biztos tudni fogod, hogy ő róla van szó!

Boszorkány: Na jó! Elhiszem neked! Most eredj! Le akarok hideg vízben fürdeni! Még a végén elhűl!

Mesélő: Most ugorjunk vissza Hófehérkéhez!

Amilyen mélyen aludt, úgy horkolt! Míg aludt, közben a ház tulajdonosai jöttek haza a kocsmából!

Szende: Na fiúk! Hamarosan hazaérünk és ledőlök az ágyba, mert nagyon forog a Föld!

Mesélő: Ahogy hazaértek, látják, hogy a csillár széttörve a földön! A pacalos tál üres és valami horkolás hallatszik a fenti szobából!

Szende: Szundi! Mondtam, hogy ne Technokol Rapiddal rögzítsd fel a csillárt! De kinek korog ennyire a gyomra?

Morgó: Ez nem gyomorkorgás te hülye! Valami idióta kibérelte a házunkat! Tuti ő ette meg a pacalomat!

Mesélő: Hallkan, állig fegyverben és kopogó cipőben felmentek az ágyakhoz és látják, hogy egy lány fekszik Kuka ágyában!

Kuka: Mi a fészkes fene alszik az ágyamban? Ráadásul ki is törte a lábait! De miért pont az én ágyamban alszik?

Hapci: Talán azért mert, HAPCI! Akkora szemét, hogy már csak te bírod elraktározni!

Kuka: Hogy az AIDS-et kaptad volna el és nem a náthát!

Hófehérke: Mi ez a nagy ricsaj? Olyan jót aludtam!

Szende: Mi vagyunk a 7vezér! Illetve a 7 kicsi törpe! Mi vagyunk a lakói ennek a háznak! És te ki a csuda vagy? Én Szende vagyok! Tök, nagyok a melleid! Ne kenegessem be olívaolajjal?

Hófehérke: Hófehérke a nevem és megszálltam nálatok, mert piszok fáradt voltam! Nem maradhatnék, nincs hova mennem! Majd főzök nektek ebédet!

Mesélő: A törpék hosszas tanakodás után befogadták Hófehérkét és bemutatkoztak:

Szende: Szende vagyok, én vagyok a fővezér, Bendőmbe sok pacal bőven belefér!

Szundi: Szundi vagyok, ki alszik és kajál, Többet alszok, mint a döglött lajhár!

Morgó: Morgó vagyok ki, nem szeret hibázni, Velem öregem, nem jó vitázni!

Hapci: Hapci vagyok és adj egy papírt neki, Mert, naponta fogy egy csomag papír zsepi!

Tudor: Tudor vagyok, a csapat legokosabb tagja, Kinek diliházban pihen az egész családja!

Vidor: Vidor vagyok, a fejem az egy tojás, De ha viccet mondok, akkor jön a fosás!

Kuka: Nevem Kuka, ki megváltoztatná nevét, De a földön nincs nálam nagyobb szemét!

Mesélő: A bemutatkozás után megünnepelték hogy egy lány is került a csapatba! Eközben a gonosz édesanyja kit csak banyának írok, a tükör elé készülődött! Megfésülte három szál haját, kinyomkodta a pattanásait, lesminkelte a ragyáit, Megdúsította kettő szál szempilláját és így szólt!

Boszorkány: Tükröm, tükröm, mond meg nékem, Szebb vagyok, mint tükörképem?

Tükör: Szép vagy szép vagy, ezért megzabálnál, Sokkal szebb vagy egy múmiánál! De Hófehérke szebb nálad!

Mesélő: A gonosz mostoha megkereste a vadászt és egy gyurmakéssel leszúrta! Gonosz tervet eszelt ki!

Boszorkány: Na Hófehérke, úgy tudom, szereted az almát! Megmérgezem és megetetem veled!

Mesélő: Akkor egy â01EHüp hüp hüp, Barba trükkâ01D-el átváltoztatta magát almaárusnak! Felpattant a biciklijére és elindult a törpék háza felé! Eközben a törpék figyelmeztették Hófehérkét, hogy ne engedjen senkit a házba! Hófehérke megfogadta a tanácsot és a törpék elmentek dolgozni a kocsmába! A gonosz boszorkány megérkezik és becsenget!

Hófehérke: Ki az?

Boszorkány: Én csak egy szegény almaárus vagyok! Nem engednél be, hogy odaadjak neked egyet?

Hófehérke: Bocs anyóka, de nem engedhetek be senkit a házba!

Mesélő: Hófehérke odakiált a néninek!

Hófehérke: Anyóka! Nem a te biciklid gurul lefelé a lejtőn?

Mesélő: A gonosz boszorka hátranéz, és Hófehérke gyorsan kirakja a â01EVigyázz a kutya harap!â01D táblát!

Boszorkány: Édesem! Az nem az én keróm volt! De azért jó, hogy szóltál! Ezért adok neked egy almát ingyen! Csak az Áfát számolom fel! Nyisd ki az ajtót résnyire és beadom!

Hófehérke: Banán nincs?

Boszorkány: Alma árus vagyok nem banánfa!

Hófehérke: Csak az alma kukacos lehet! A banán meg nem! De ha van epred, akkor azt kérek!

Boszorkány: Nem kukacos az almám! Naponta permetezem kerozinnal! Bifidus Essenzis-t tartalmaz! Könnyű és finom, mint a Danone Activia!

Mesélő: Végül is elfogadja az almát! A boszorkány meg boldogan megy haza! Hófehérke beleharap az almába, és azonnal elterül! A törpék épp jönnek haza, mikor látják, hogy Hófehérke ott fekszik a konyhában!

Tudor: Most mi a tökömet tegyünk?

Vidor: Te vagy az okos, mond meg!

Tudor: Almát evett! Vonszoljuk, ki az udvarra és szedjük ki belőle!

Mesélő: Kihúzták Hófehérkét az utcára! A törpék, addig-addig ugráltak Hófehérke hasán, míg az alma ki nem repült a szabadba! Hófehérke magához tér és elmeséli, hogy mi is történt, amíg távol voltak! Míg Hófehérke elmeséli, addig kapcsoljuk a banyát, vajon, mit is csinál!

Boszorkány: Tükröm, tükröm, mond meg nékem! Ki a legszebb a vidéken!

Tükör: Már megint ezt kérded tőlem te banya, Hogy omolna rád végleg a tanya! Most már te vagy a legszebb! Eddig az volt ki itt lakott, de Hófehérke fűbe harapott! De várj! Hófehérke még is él, kirepült a torkából az almahéj! Hófehérke szebb nálad, úgyhogy mehetsz! A szépség versenyen csak második lehetsz!

Mesélő: A boszorkány erre nagyon berágott és elhatározta, saját kezével végez vele! Felpattant robogójára és teljes gőzzel előre! A törpék lefektették Hófehérkét az ágyba! Gondolták, kimennek a kertbe aknát keresni, de futottak is be a házba, mert látták, hogy egy herceg jön errefelé! Hófehérke nem is futott, hanem gurult lefelé a lépcsőn! A herceg egy csodaszép fehér Opel Corsaval érkezett! Hófehérke egyből beleszeretett!

Hófehérke: Szia herceg! Tök jó a fehér lovad! Mivel eteted?

Herceg: Shell W Power Racing-el!

Mesélő: Egyszer csak egy hatalmas hangzavarra lettek figyelmesek! A gonosz boszorkány volt az, ki leesett a robogóról és fennakadt egy faágon! Nagy nehezen leküzdötte magát és futva ment a házig!

Herceg: Megvédelek Hófehérke!

Mesélő: Azzal elővette műanyag kardját és hadonászott a banya előtt! A boszorkány egy fakanalat húzott elő a zsebéből és elindult a csata! Egy csapás a fejre! Két ütés a hátra! Így ment a csata egészen a nap végéig! A boszorka olyan erősen ütött a fakanállal, hogy rögtön szétszakadt a szoknyája! A herceg ezt kihasználva, addig-addig ütötte a banyát, míg teljesen bele nem süllyesztette a földbe! Hófehérke megköszönte a segítséget és így szólt!

Hófehérke: Igazán köszönöm a segítségedet herceg! Mond! Nem kérsz egy kis almát?

Herceg: Oké! De, csak ha a feleségem leszel!

Mesélő: Ekkor Hófehérke, átadta a mérgezet almát a hercegnek, ki egyből kiterült! Hófehérke megköszönte a törpék szeretetét, és elhajtott a herceg kocsijával! A herceg az óta sem kelt fel, a banya meg még mindig ott van teljesen beleverve a földben!

>>>Vége<<<
Vendég

Ezzel a kis mesével kívánok mindenkinek jó éjszakát!
Vendég

Kata! A labda is nagyon jó, főleg ha jó nagy terpeszben ülsz rajta és a fájások alatt még rugózol is. Martinnál nem volt idő rá, de az előzőnél több, mint egy órát ültem rajta!
Vendég

Jó reggelt! :lol:
Tegnap csináltam képeket,dobok párat! :D
Ani!Szemezgethetsz! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Kata!
A labda nagyon jó,én is azon ültem végig! :)
Szilvi!
Vigyázz nagyon Magatokra!!!
Kriszta!
Kösz az infót,megnézem a nagykerbe!
Chrissyy!
Nagyon örülök a jó eredménynek! :D
Jó volt az esti mese! :D
Vicuska!
Mai hőd?! :D
Ani,majd írom ám a privit,nem felejtettem el,csak most ma,és hétvégén,elég sűrű a program,mert már vállalok körmözést,és dolgozom hétvégén!
Ja,már jobban vagyok,csak még taknyosan! :?

KépKép
KépKép
andesz78

Bocsesz!!!! :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
andesz78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?