Sziasztok!
Na nem tartott ám eddig, csak közben főztem, meg ilyenek.
Ildi:
"Az ultrahangos vizsgálat alkalmával a kezelőorvos ellenőrzi a magzatvíz mennyiségét. Ha túl sok van belőle - ezt
polihidramnionnak hívják -, a magzat nem nyel eleget, vagy valahol elzáródás található a gyomor-bélrendszerében. Ha túl
kevés a magzatvíz mennyisége - ez az oligohidramnion -, a kicsi nem ürít megfelelően, ami a vesék és a húgyutak
rendellenességét jelentheti."
Szerintem a dokik simán olvassák ezeket. Miért ne? Egy csomóan említhetik ezt az oldalt, itt meg ha kíváncsi, elolvassa a
fórumot. Arra viszont kicsi az esély, hogy pont azoknál az oldalaknál nézi, ahol róluk van szó...
Nem vagy jóban
anyósodékkal?
hát nekem sajna nincsenek após-anyósék, szüleimmel viszont jól kijövünk, bár vannak néha "pici"
nehézségek...
Szép a házikó!
Vicuska, nagyon örülök a szuper hődnek, ilyen sok jel talán még nem is volt?!
Nagyon drukkolok!!! Köszi, hogy leírtad
az inszemet, így legalább már értem....
Kata, hogy van ez a magzatmozgás-figyelés? Mármint amit nekünk kell írogatni. Izgultam ám értetek, remélem jól vagytok!
Hamarosan potyoghat az örömkönnyed Geri babára!
Teccik ez a leszarom-tabletta...
Ez olyan mint a Rudon
csepp és társai
hú nemtom Te kérdezted a pakolást?? Igen, megvan, nem erőlködtem, csak segítettem, tök jó lett a szoba, majd teszek fel
képet. (bár nem tudjátok, milyen volt...)
Krixta tök jó a sztorid a zebrás tesztedről, úgy előttem van, milyen lehetett
Jó érzés, hogy nemsokára anyuka leszel??
Nagyon érdekes érzés lehet előre tudni h na jövö héten előbújik .... mi is lesz a neve?
Na majd ráértek ott eldönteni!
Judy, még mindig úgy érzed, hogy nem mostanában szülsz? Én is gyógyszertári mellszívó mellett döntöttem...
A
takarítással pont így vagyok én is! Szerinted a bőrgyógyász néni foglalkozik olyannal is, hogy a mellemen a bimbóudvaron
kis kinövéseim lettek...? Sötétek és picik, nem értem őket... Tényleg úgy tervezed, hogy megírod, ha mész szülni?? Úgysee
otthon leszel, hanem pl fellépésen
vagy teszkóban vagy ilyesmi
ha Murphynek hiszünk...
Szilvi, vigyázz ezzel a barnázással!! amúgy kiderült, hogy UH-ra nekem is oda a bizonyos 227-esbe kellett volna mennem,
így örülhetek h Csetényi beengedett...Hogyhogy az AFP mutatja a nemet??? Hogy van ez, erről még nem hallottam! Bár
már nem aktuális, csak érdekelne.
Andesz, örülök h picit jobban vagy! Gyönyörű a kisfiad!
Ja meg a körmöd is tetszik....
Gabi a videó is szuper, tök jó lesz h együtt nőnek fel, biztos jó haverok lesznek a prüntyők!
Sajnálom hogy
feleslegesen aggódtál, de jó hogy Noel nyelve okés. Köszi az UH infókat!
Kriszti, lehet hogy már írtad vagy mondtad, de légyszi írd le h hogy van ez a széken szülés! Választhatok? miért jó/jobb?
Nagyon látszik rajtatok a boldogság a képeken, és hatalmasat nőtt a fiad!!!
Nati hoool vagy??? 4D??? Aggódunk ám, végre úgy döntött Mütyürke, hogy szeretne már nagyon a kisbabátok lenni,
koncentrálj rá!
Biztos megértik a melóhelyeden, ha lassítasz, pláne h a főnököd is babás. Bocs, nem kioktatni akarlak,
csak magamból indulok ki, én nagyon nehezen bírtam melózni így...a suli is egyre nehezebb volt.
Bessy amúgy nem vizsgázok már, asszem pont 2 hete lett vége, hálistennek!
Nagyon jó hírekkel jöttél, örülök, hogy jók a
kilátások!
Enikő, mondom írj nyugodtan!
Amúgy mikor a zenét kérdeztem, még nem olvastam vissza....hogy találtam ki, h pont erről
volt szó?!?
Kövi Szabolcstól van jópár albumom, ha kell vkinek, szóljon! (megvan egy ideje...)
Ani, tök jó ez a torna! Én is akarok, vagy nekem már késő? ... Nagyon nő a pocid, tök helyeske! Sajnálom a családi
gondokat és a párod gerincét...a veséd amúgy hogy van mostanában? Én se hallottam erről az UH-cseréről...
Andi tök jó, hogy pihenkélsz Te is lassan. Kérdezted Krixtát, ki szül Veled, ha nem ő. Hát majd én! Csak várd meg, míg
betöltöm a 36. hetet, jó?
Szép a pocakod!! Gréta baba már lefelé van?
Alexa, elvileg jövő 7en választ adok!
még 1x köszi!
Viki, merre vagy?
Csajok, nem lesz tali???
Képzeljétek, van némike előtejem. Tök furi. Meg elkezdett nőni újra a cici, már itthonra is melltartót hordok, nem akarok
"kinyúlni"
Nna asszem mást nem akartam írni. Ha valakit kihagytam, szóljon rám!!!