Új privát üzeneted érkezett!

Nekünk is minden napunk kicsit más, csak néhány fix pont van benne. Most próbálom belőni az napközbeni alvásokat, de sajna még könnyen elfárad... így nem olyan egyszerű... de majd adja magát és hétről hétre többet fog nézelődni...

Én úgy csodálom hogy milyen jól elvan néha magában is. Csak heverészek mellette és nézem, hogy milyen élvezettel püföli a fellógatott játékokat és közben hallgatom, hogy dumál hozzájuk. Olyan édes... :lol:

Leventével teljesen más volt a helyzet.. mert feszt maceráltam, ha egy kicsit már nyekkent. :oops: Csomó jelzsét totálisan félre is értelmeztem... de a végén mégis egy vagány kiskölyök lett belőle. Tudnám hogy?! :shock: :lol:
szilbee

Jaimee,még csak szopizunk mi is,de a konakiont csak 4 hós korig kell szedni.És csak akkor ha szopizik,de ha betölti a 4et és még szopizik akkor már nem kell.Remélem érthetően fogalmaztam meg :oops:
Próbáld ki a liberot vagy a huggis-t ,nekünk mindkettő bevált,de a huggis nagyon drága :(
Mi már csak iylen rucikat használunk,mert a tipegők semmeddig sem voltak jók neki,és inkább igy itthon melegítőben van :)
Ha meg megyünk valahova csini ruhát kap :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi:jaaa...értem. Akkor én folyton félreértem a védőnőt, mert ő csak annyit mondott, hogy amíg csak szopik :arrow: Konakion.

Igen, szerintem Libero következik...

Szilbee: Szerintem szoktatni is kell az egyedüli játékhoz őket, nem? Tényleg édesek, ahogy nézgelődnek és gagyognak, bár ez utóbbit Réka még nem műveli. Rugkapál ezerrel és szuszmákol, mereszti a szemeit....

Hát azért a következetes nevelés, amit Levente kapott az biztos meglátszik a legénykén...Ahogy elmondod, jól van nevelve. :wink:
jaimee1

Ja... csak mire rájöttünk mit hogy kell vele... eltelt vagy 3-4 hónap. :shock: :oops: No de a gyereknevelés egy empirikus tudomány... ;)

Én se tudtam, hogy 4. hóig kell adni, de jó tudni. :) Nekem csak annyit mondott a doki, hogy amíg csak szopik... No de érdekes az, hogy Leventénél csak 1 dobozzal kellett elhasználnunk, pedig ő is csak anyatejes volt. :| Persze akkor más gyerekorvosunk volt...
szilbee

Sziasztok!

Ma 9-re mentünk a bölcsibe, és fél 12-ig maradtunk, a végére nagyon elfáradt Marci (meg én is). Most 8-an voltak a csoportban, 7 fiú + 1 lány. Szerintem ennyi pont elég lenne létszámnak, de összesen 15-en vannak egyébként.
Marci manó persze a legzsiványabb kiskölökkel haverkodott :)
De hát sok volt neki ez így, nincs hozzászokva, hogy 7 másik gyerek egész nap ott zsong körülötte. A végén próbáltuk ebédeltetni, de nagy hiszti lett belőle meg csapkodás. Pedig éhes lehetett, mert egész nap nem evett semmit. Úgyhogy inkább hazajöttünk és itthon evett.
Az a baj, hogy amikor elfárad, nem leül pihenni, hanem pörög és randalírozik.

Szazsa! Gyere kollégának :) Nekem is közgáz végzettségem van (logisztika szakirányon) Hol tanultál? Az APEH is jó ötlet, nekem is ajánlották hogy jelentkezzem oda, de odáig már nem jutottam el.

Évi! Nagyon klassz Csongi a jelmezben! Igazi macho :)

Tündi! Nagyon kis csinos Luca baba!

Szilbee! Az biztos, hogy a második gyereknél már mindenki okosabb :) Én is sok mindent máshogy fogok csinálni szerintem. Ti meg már igazi tapasztalt szülők vagytok :) Jó, hogy Levente most már hamarosan hazamehet!!

Na nekiállok az adóbevallásnak, én is úgy akarom kitölteni, hogy kapjak vissza zsét :wink:
judit_79

Hajni,rákérdeztem megint apánál az adó dolgora,és azt mondta,hogy ebben az évben még mégiscsak megcsinálják!!

Judit
,akkor ez a nap is jól sikerült a bölcsiben :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok! :D

Timi az előbb megajándékozott egy nagy adag hányással. :cry: Rájöttem van rosszabb dolog a kakis bilinél. Azt hittem én is kiteszem a tacssot. :oops: Tegnap óta köhög és egy kicsit folyik az orra. Megebédeltünk, a "zacskós" tej után elkezdett köhögni addig míg kijött az ebéd is. Mindez az ágyon. Remélem nem lesz ismétlés.

Jaimee
Készülj arra hogy vinned kell oltásra. :wink: :lol:

A konakion adagolást is mindig máshogy mondják az orvosok. Ugynúgy mint a D vitamint. Timinek ez utóbbit 1 éves koráig kellett adnom. De a legtöbb orvos mást mond. Én titokban most télen is cseppentem -amikor el nem felejtem-
A konakiont ha jól emlékszem két dobozzal fogyasztott. Még mindig ampullába van? Hogy utáltam azt törni.

Tündi
Nagyon helyes kislány Luca! Jó a szerkója is! :D

Nekem ma is és tegnap is hozott ruhát a postás. A babaszobán vagy a teszveszen vásárolok. Lassan Timi azt hiszi a postás nem levelet hord hanem ruhákat, cipőket. :mrgreen:

Szilbee
Jól elhúzódik ez a bariság. Még szerencse hogy ott van Dávid. Ugye semmi jele hogy Ti elkaptátok volna? Levente pedig egy HŐS! A nagyik biztos jól elkényeztették.

VAli
Jobban van már Zolika?

Andi
Mi újság a bábokkal? Elúsztak? :lol: Várhatjuk a tavaszt? :lol:

Judit
Te is bent vagy még Marcival a bölcsibe? Mikortól lesz ott egyedül egy kicsit? Szuper hogy jól elvan a többiekkel :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tündi! Hogy milyen b...ó vok... nem'tom már hányszor megnéztem Lucust, aztán mindig elfelejtettem írni. :roll: :oops:
Olyan kis tündér! :lol: Nem húzogatja még le a zokniját? Hát lassan már mi is melegítőzünk, mert a 68-as rugik kezdenek szűkek lenni. :shock:

Petri! Eddig Dávidon még nem találtam pettyeket, az étvágya is jó és nincs láza se. Magamon ugyan találtam két pettyet, de úgy tünik szerencsére nem bari miatt van. 8)
szilbee

Petri! És mitől van?? volt?? Gondolom nem a tejtől... vagy igen? vagy csak mohón ivott és a sok köhögéstől hányt?
szilbee

Szilbee

Hurrááá, hátha nem kaptátok el :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

NAgyon erőlködve köhög :cry: és pont szopi után ez nem jól jött.

megyek mert felébredt

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hehe, lányok, én is közgazdász vagyok, logisztika szakirányon. :D

Petri: Húúú, jobbulást Timinek!
D vitamin - 3 éves korig, télen mondja a védőnő. Van most valami hányásos járvány... :? :? Remélem, csak félrenyelt...

Íme néhány "régi" fotó.

Réka a szülőszobán

Kép Kép
jaimee1

Húúú mekkora volt! :shock: és milyen kis fodros szája van! :D

Na jó.. ha már ilyen gyerekmutizós nap van... minnyá én is keresek képet. ;)
szilbee

Szilbee: 50 cm, 3540 g. :D Nem is volt nagy...Bár tény, hogy apa azt kiabálta, amikor kicsúszott:
mekkora, asztamindenit, mekkora, jóég ....meg ilyenek....És nem is belőle jött ki.

Képek? Muti, muti!!
jaimee1

Pedig nagyon kis kompakt... és a nő kezében is nagynak tűnik! :shock:
szilbee

Jesszus! Dávid mindjárt szétkapja a játszószőnyeget! Nem ereszti a lovacska lábát, csak rángatja! :shock: :lol:
No menek.. kezd fáradni... :)
szilbee

:lol: :lol: Nagyon jól eljátszik egyedül! :lol: :lol: De drága! És hogy beszélget a játékokkal!! Igazgatja őket rendesen! :lol:

A sasolás is marha jó! :lol:
jaimee1

Sziasztok!

Tündi!
Köszi az infót bevallás ügyben!Lucus még mindíg tündéri,bár most szokatlanul komoly a képen a kisasszony!! :wink: :lol:

Évi!
Hát,a fiad a Zorro jelmezbe nagyon tuti! :D :D
Szilbee!
Akkor most így mikor jöhet haza végre Levente? :(

Jaimee!
Azt a szemorvos dolgot komolyan vedd fontolóra! :wink: :D Méghogy sovány! :D Ja a DM-ben most akciós a huggise mega pack,és a Liberó is!Én is csalódtam az utóbbi időben a Pampers-be!

Elin!
Mizújs? Még nem írtál ma! Csak nem lefárasztott az éjjel dr.House?
Kép Kép
Vendég

Jamiee! De jó neked, hogy ilyen képed is van Rékáról! Én csak megfürdetve-felöltöztetve láttam Marcit először.
Te melyik sulit végzeted?

Szilbee! Dávid mint egy nagy játékbaba, nagyon édes :)

Petri! Én is emlékszem a konakionra, tényleg jó macerás volt az ampulla.. Párom reszelgette körömreszelővel 8) Aztán tejben adtam be.
Most már vigantolt se adok, viszont multivitamint kap a gyerkőc. Mindig jön oda reggel, hogy "kéjem a bogyókámat"

Timi jobban van már? Lehet hogy tejtől hányt? Szegényke :cry:

Még holnap is bent leszek Marcival, holnap már reggelire megyünk.
Hétfőn lesz először, hogy otthagyom egy rövid időre.
judit_79

Szilbee!
Jajj de édes! :lol: :lol: És képzeld most a videót is meg tudtam nézni!Nagyon tündér ahogy beszélget a játékoknak! :lol: :lol: :lol:
Megyek visszalapozok hátha a többi videót is meg tudom nézni!
Vendég

Hát lányok, nagyon aranyosak a babócák!!! :lol: El sem hiszem, hogy nekem is voltak ilyen picik. Olyan gyorsan megnőnek....

Judit! Itt végeztem a fősulin, külgazd. szakon. Ki tudja, lehet hogy még kollégák leszünk.... :lol:

Évi! Köszi az infót, az Apeh-en én is gondolkoztam, később lehet, hogy megpróbálom. Egy bajom van, mivel csak Attit szeptembertől veszik fel bölcsibe. Lehet, hogy máshol lenne hely, de nem akarom szegény gyerkőcöt rángatni, hogy pár hónapig ide jár, utána meg oda. Nem hiszem hogy jót tenne neki, illetve már említettem, hogy azt szeretném, hogy kb. egy kupacban lenne mind a három, hogy könnyen össze tudjam szedni őket 4 után. (ez most úgy mondtam, mintha csak csomagot szednék össze. :oops: )

Az államkincstárnál is lett volna hely, három is, de azt mondták, hogyha nem tudok febr. közepén beállni, akkor be se adjam. Szóval most várakozó állásponton vagyok.
Igazából azt sem tudom, hogy mit csináljak, adjak be pályázatokat, és majd csak sikerül valamelyik? De az meg elég ciki, hogy bocsika, de én csak ekkor meg ekkor tudok jönni. Leghamarabb nyáron, akkor még lehet a nagyszülőkkel meg tudnám oldani a dolgot. Mondjuk az nagyon zűrös lenne, mert messze vannak.

Szilvi! Levi még most sem jöhet... :cry: Fel a fejjel, most már közelebb van a vége.

Petri! Remélem Timinek nincs komolyabb baja, csak egy kis gyomorrontás. El hiszem, hogy te is majdnem hánytál. Múltkor Szabikám hányt, és hiába tettem neki oda a lavort, hogy akkor abba csinálja ha kell. Amikor jött az inger elhajította, és szépen rátaccsolt a szőnyegre.... Hát nem volt kellemes kisikálni.
De hát ezek az anyaság rejtett szépségei. :lol: :lol: :lol:

Nóri? Mi van veled?
Mongi! Te sem jelentkezel.

Vali? Mi újság van Zolikával? Jobban van már?

Üdv,
Szazsa

[Kép
szazsanna

Szilbee!
Nagyon aranyos a másik dumcsizós videjó is! :lol: :lol:

Tündi!
Lucust is megnéztem,hát tündér ahogy beszélget apával! :lol: :lol: Rögtön az fordult meg a fejemben,hogy de nagyon fog majd apának hiányozni ez a dumcsizás majd ott kint Afganisztánba! :(

Jaimee!
Nagyon édes a kép Rékáról! :D Nosztalgiázni támadt kedvem! :wink: Rakok én is pár képet!

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Na jó a sorrend nem ez volt,de tudjátok ti! :oops: :wink:
Vendég

Továbbra is köszönöm a kis Zorrós dicséreteket! Hát ahogy elnézem, tényleg lesz bajom a nőcikkel :lol: Enyém fiam, nem aaaadom :lol:

Jaj, én nem szeretem ezeket a fürdetős képeket. Nekünk is van és mindig az jut az eszembe, hogy szegény gyerek éppenhogy kibújt a biztonságot adó anyaméhből és erre csap alá vágják, meg mérlegre, meg vizsgálgatják... Vagy csak én vagyok ilyen érzékeny?

Erről jut eszembe, második gyerek. Hát én azt hiszem, a másodiknál sem csinálnám sokkal másképp. Én nagyon ösztönlény vagyok, Csongira is mindig 110%-osan ráhangolódva, szerintem a másodikat is ugyanígy elkényeztetném, mint az első "uralkodót". A személyiségemen sajna már nehéz változtatni, max a gyerek személyisége lenne még meghatározó.

Szazsanna, szerintem várj még a jelentkezésekkel, mert aki most munkát kínál, az úgy kínálja, hogy azon nyomban, adj Uramisten, már tegnapra kellettél volna.
Ha még nem tudsz menni dolgozni, nézelődj, informálódj, aztán próbálkozz.
MÁK-ot nem ajánlom, van ott ismerősöm, állandó túlóra...

Petri, hogy van Timi? Köhögéstől előfordulhat ilyesmi...

Tündi, Luca nagyon édi ebben a nagylányos-szabadidős szerelésben :lol:

Manó, ez a DR. House-os beszólásod nagyon tetszett :lol: Legalábbis nekem :wink:

Szilbee, az első kép nagyon tuti! Az a száj.... a videóson hangot nem hallottam, itt nincs a gépen, de nagyon gyorsan fejlődik :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Remélem Elinnek is tetszeni,fog! :lol: :wink: Én is sajnálom a pindurokat,nem is azért raktam képet,csak olyan jó volt visszaemlékezni ezekre a pillanatokra! :wink: :D
Vendég

Mano: hát megfontolom a szemorvost. :? :D

De szép tisztán bújt ki! Nem 38 hétre született, mint Réka, igaz?
És vérből is sokkal kevesebb van, mint nálam....Az első kép különösen gyönyörűűű. :D

Judit: én is itt a külgazdon, + BME Kieg.

Vali, Nóri, Mongi?
jaimee1

Évi: szerintem igen. :D Sokat nem vizsgálgatták. A csecsemős, aki gondozta, nagyon aranyos volt. És nagyon hamar vissza is kaptam Rékát.
jaimee1

Jaimee!
Hát nem 38 hétre született az igaz, hanem 41-re a kis huncut,nagyon jól érezte magát odabent!Tele lett a terhes kiskönyvem a sok amniscopiás(bocs ha nem így kell írni) vizsgálat bejegyzéseivel! :?
Vendég

Ó atyám micsoda képek! :D :D Nekem is az első a nagy kedvenc!

Én Betty telelfonján láttam először Dávidot...

Ó Évi, a második gyerekre nem jut annyi időd, hogy kényeztetni is tud! ;) Kivéve, ha olyan szituban vagy, mint most én.

Judit! és mikortól hagyod ott? és először mennyi időre? Tök ügyes nagy fiad van egyébként! Kevesen érzik magukat új helyen is jól! :) Én többnyire azt láttam más gyerekeknél beszoktatáson, hogy anyukájuk közeléből se ültek el... :( Szegényeket úgy sajnáltam. Már akkor látható volt rajtuk, hogy mennyire megviseli majd őket az elválás. :(
szilbee

Hu de jó sok írás lett itt délutánra :) Nekünk elég pocsékul telt,alig akart enni egész anp Luca,aztán nagy sírásba kezdett oka ismeretlen :( Ma nem volt valmi jó kedvű,amint a képeken is látszik. Pedig ma 7re megyünk vacsizni apával a tiszavirág étterembe,ettetek már ott?Tudjátok ma van ez a torkos csütörtök,hogy féláron lehet vacsizni.Hát elindulunk aztán ha vmi gond lesz telóznak itthonról és már jövünk is haza.De lehet scak ez az idő készíti ki.

Hajni,hát tuti,hogy hiányozni fog apának a dumcsizás,meg nekünk is ő :( Nagyon édes Franci a képeken! :)

Jaimee,Réka is egy kid édes :)

Szilbee,akkor jó,hogy nem kaptátok el ti is :)

Évi,
majd te is bevetsz vmi fegyvert a csajok ellen :) Nálunk apa azt mondta hazahozza a géppuskáját :) :oops:

Petri,remélem már jobban vagytok!!

Na megyek fürdeni,aztán Lucának fürdés,és indulunk :)

Kép
Kép
tundi24

Szilbee,nem tudom megnyitni sem aképet sem a videot,később újra próbálkozok :(

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Jó mulatást! TÉnyleg, torkos csütörtök van, el is felejtettem! Nálunk itthon tojásosleves a menü.... :? Szoptatásra viszont jó. :D

Mano: 41 hét....jó ég, nekem a 38 is 42-nek tűnt. Nohát akkor azért született olyan széép tisztán. Alig kellett fürdetni.

Mikortól kezdenek el kötődni a babák az anyjukhoz? 6 hónap után? Vagy korábban? Ezt még el sem tudom képzelni...
jaimee1

Tündi!
De jó nektek,akkor csak torkoskodjatok! :D Lucus meh hófordulós volt,észre se vettem,pedig mondtad,hogy szurit kaptatok,de egyébként is úgy beleolvad a szöveg a vonalzóba ki sem látom hány napos! :oops:
Lehet,hogy nekem is el kell gondolkodni a szemészeten? :? :D

Jamiee!
Hát ne is mond,úgy éreztem nem fog megszületni soha,ráadásul az utcán is folyton azt kérdezgették,még mindíg egybe vagy? :? Mintha nem lett volna egyértelmű! :roll: Hát nem nagyon kellet fürdetni a magzatmáz leázott róla odabent! :)

Petri!
Hogy van Timike? Remélem csak a köhögés miatt,hányta ki a kaját?

Elin!
Mi van már veletek? Arra nem is gondolok,hogy betegek vagytok megint,isten ments!Vagy te is egyszerűen rossz passzba vagy?
Írjál már valamit,nem szoktál te csak így eltünni!

Diácska,és ti alakultok?Zolika jól van már?
Vendég

Ja elfelejtettem! Kép
Van egy IWIW meghívóm,pontosabban a fiamnak csak mondta hogy ajánljam már fel valakinek!
Szóval ha kell valakinek szóljon!
Vendég

Sziasztok!

No, megjöttünk az újabb edzőmeccsről. Ez már sokkal keményebb volt, mint a hétfői. Hihetetlen, hogy már 7 évesen milyen jól tudnak focizni ezek a fiúk!

Elin, én is hiányollak, gyere mesélj, mi újság?

Tündi, nyugi, én is nyűgös vagyok már napok óta, lehet, hogy frontok mennek, frontok jönnek!
Irigykedek, jó kajálást nektek. Nekem csak májkrémes kenyér jut.. :? Már nem is emlékszem mikor főztem hétközben utoljára :?

Jaimee, szerintem a kötődés már az anyaméhben kialakul :wink: De minél "idősebb" lesz, annál többet fog reagálni rád! Emlékszem majd elrepültem a boldogságtól, amikor Csongi először rám mosolyodott! Végre, megismer a gyerek :wink: :lol:

Manó, nagyon beindultál :lol: Tök jó, hogy ennyit írsz! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Kép Kép

Nosztalgikus hangulatban vagyok ma..... Megint két kép -aztán többet egy ideig nem rakok fel - két héttel szülés előtt és 2nappal szülés előtt. A nyuszipizsamás az utóbbi.

Nóri, Betti? El vagytok havazva?

Csongi: AZ jó, legalább tudjuk, hogy legkésőbb 10-20 év múlva lesz egy jó kis válogatottunk. :wink:
jaimee1

Sziasztok!

Évi!
Tényleg hihetetlen,és hogy ilyen kitartóan és keményen edzenek,komolyan felnézek rájuk! :D És még úgymond ovisok!
Ma is volt a fókuszban egy fiú,aki már külföldön focizik,és milyen sikeres,egyből Csongira gondoltam,egyszer,őt is viszontlátjuk a fókuszban! :wink:
Igyekszem írogatni,meg néha olyan mintha babanet függő lennék :? ,folyton figyelgetem írt-e már valaki! :wink: Remélem ez még nem beteges. :roll:

Jaimee!
Szép nagy,kerek formás pocakod volt! :wink: Én nagyon szerettem kismama lenni,kivéve az utolsó két hetet,ott már a babázásra vártam,hogy végre a karjaimba tarthassam! :D Tök jó volt!
Teljesen rámragasztod ezt a nosztalgiázást. :D De nagyon jó!! :D
Vendég

Ja!És rakjál még fel nyugodtan képeket! :wink:
Vendég

De jó ez a sok kép :D még még még

Én torkos csütörtök révén bevágtam egy nagy tál mákosgubát, majd szét pukkadok. :roll:

Lehet hogy félreértehetően írtam, szóval Timi a köhögéstől hányt! Azóta szerencsére nem. Csúnyán köhög mintha fuldokolna :shock: :cry: Láza nincs és jókedvű is volt. Szegénykém alig bírt elaludni a köhögéstől. Holnap megnézzük a dokinénit.
Azt hiszem a szobájába kellene aludni csak félek attól ha észrevesz hogy ott vagyok akkor majd jönne mellém.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jó Reggelt!

Kép

Nóri??? Mizujs veletek?
szilbee

Jó reggelt!

Megint rémes esténk volt, Réke sztrájkolt, csak kézben aludt, ágyban nem. 10 ig bírtam, akkor cumi elő, kifőztem, odaadtam neki, imádta, 4 ig aludt, de a cumit 10 perc múlva kiköpte. Ennyit cumiellenes hozzáállásomhoz. Na megyek reggelizni, éhenhalok. :D

Ja és rekord 6 órát aludt az éjjel. :D
jaimee1

No, akkor gratula... :) és te is tudtál remélem aludni...

Nálunk a cumi csak akkor használ, ha kocsiban vagyunk (a fordban). Ha alváskor adom neki, akkor várható, hogy a cumi kiköpésekor ő is felébred. :( De szerencsénkre, estére nem is igényli, elég neki a melatonin. :lol: De lesz ez még másként...
szilbee

De imádok oldalt kezdeni! :twisted: :roll:
szilbee

Tündi: Torkoskodás jól sikerült? Luca jól bírta otthon?
jaimee1

Szép napot!

Manó, tegnap mi is néztük a Fókuszt (egyébként nem szoktam). Láttam a reklámját és ez a bizonyos srác, a Dzsudzsák Balázs Csongi kedvenc magyar focistája. Ő a példaképe, olyan kicsi, gyors és technikás :lol:
Közben megkérdezte, hogyha őt is megveszi egy külföldi csapat, akkor neki ott kell lakni? És mi meglátogathatjuk? Mondtam neki, hogy majd küldi a pénzt és megyünk :lol: Megnyugodott, azért az anya, csak anya :lol:

Jaimee, no, remélem Te is aludtál! Erre szoktam mondani, anya tervez, gyermek végez! :lol:

Elin?????

Cleo????

Mongi???

Vali????

Életjelet kérünk!

Évi és
Kép
csongianya

Kép

Jaimee,azta 6 órát egyben aludni az már nagyon jó.Luca 1 hetes korában aludt annyit,azóta sem :) Szorgalmasan kel 3 óránként :) A tegnapi nyűgi ellenére jól aludt éjszaka,és este is elengedett bennünket torkoskodni :) Jók a pocakos képek,szép nagy pocid volt :)

Hajni,igy már jó ? :oops: Látod ? :)

Évi,Csongi már mikre gondol,de jól teszi,legalább már most van neki célja az életben.Ez a sok meccs ,meg edzés nem fárasztja le estére?

Szilbee,Levente? Hány pöttye van még neki?

Többiek merre vagytok? Írjatok már :)

Egy rövidke beszámoló a torkoskodásról.A tiszavirág étterembe mentünk,a kajcsi fincsi volt,csak elég hiányos.Torkos tálat rendeltünk 2személyeset.Volt rajta sajtal,sonkával töltött husi,kijevi jércemell,cigánypecsen és sült krumpli,lemradt sajnos a rántott sajt,és a rizs :( Ez mondjuk nem értem,tudták,hogy mennyien fognak menni,hisz előre le kellett foglalni,és mégis volt ami elfogyott,szerintem iylenkor küldeni kellett volna vkit,hogy menjen és vegyen azokból ami hiányzik.Ezért egy kicsit csalódott voltam :( Utána elmentünk a Tündébe sütizni egyet,és jöttünk haza.
Luca jól viselekdett mire elindultunk elaludt,és mikor hazaértünk akkor ébredt.Hamikázott fél9kor és csicsikált éjfélig :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tegnap reggel is írtam, csak Lilcsi segedelmével elszállt :? Aztán se kedvem, se időm nem volt újraírni....délután meg már kedvem nem volt. Nagyon negatív voltam...vagyok. Meg önéletrajzokat csinosítgattam, tettem fel...

Szilvi! Holnap lesz nagy találkozás? :lol: Vagy mikor? Nézegettem a többi képet is..az a dekoltázs!! :lol: Lilcsi soha nem játszott így el a szőnyegen, igaz, mi későn is kaptuk meg, már volt vagy 4-5 hónapos...az összes játék a szájába lógott, mert már akkora volt :roll: De zenélő-forgót az ágyán azt nagyon szerette....

Erika! Én is alig vártam, hogy legyen valami napirendünk. Ugye általában 12 hét, mire kialakul. Na, nekünk ez jóval tovább tartott. Gondolom, a hasfájóssága miatt :cry: , ami a 4. hónapban ért véget. Addig Lilcsi nem "aludt és evett", hanem "evett és bőgött, néha aludt". Cumival én is bepróbálkoztam, köpte ki nagy ívben :lol: . Próbáltam úgy is, hogy tejcsit csempésztem rá...azt leszopogatta és utána köpte ki. Ha nem, hát nem....

Tündi! Mit ettetek? Jó volt? Nem volt otthon semmi gikszer? Ház hogy néz már ki? Képet dobhatnál róla a legutóbbi "katasztrófa" óta :lol:
Luca nagyon édes! Nemsokára rágcsálja már a lábát. Én annyira szerettem azt az időt :lol:
Rugija Lilcsinek sem sok volt, én nem szerettem....ilyen nadrág-póló szerkója volt sok neki is. Doktornő még meg is jegyezte 1x, hogy miért öltöztetem így, mint egy nagy gyereket? Én meg se köpni, se nyelni nem tudtam...ehhez aztán végképp semmi köze nem volt :evil:

Pircsi! Vegyél BabyLuufot, próbáld ki...csak ismételgetem magam, dehát annyira jó az a kenőcs, én se gondoltam volna. Szinte azonnal hat, megnyugtatja a hörgőket. Csak ne a hátára, hanem a mellkasára kenjed.

Judit! Akkor "alakul" Marci is a bölcsibe.... :lol: Majd írjál, ma mi volt!

Szazsa! Tegnap voltam a bnőméknél, nekik meg a 2 aranyhaluk múlt ki. :shock: Mi van most???

D-vitamin: 1 éves korig végig, utána októbertől áprilisig. Mert nap hatására termelődik amúgy is.

Hú, Hajni! Jó, hogy én nem láttam ezeket a véres jeleneteket ott és akkor! Én a lepényt sem láttam, valahogy nem is szerettem volna :shock:

Amúgy igen sz@r estéink vannak...mint régen. Alszik 11-12-ig, mint akit leütöttek, utána 1-2-3 óránként keservesen felsír. Most azon filózok, hogy ha már bent marad a bölcsiben, átrendezem a lakást. Az ő leendő szobájában van most a számítógép, azt beviszem magamhoz, és akkor kinyitható lesz a fotelágya. Hátha.... Csak még nem tudom, hogy oldom meg, hogy ne essen le róla :roll: Meg hogy a szomszéd kutyája ne az ablaka alatt ugasson :evil:

Évi! Zorrodat megdicsértem már? Nem tudom, de most megteszem. :lol:
Gyerekként láttam a Delonos Zorro filmet a moziban, hát az rám egész életemben kihatott. Azóta szeretem a kék szemeket. :roll: :oops:

Ja, és erről jut eszembe: igen Szazsa, a borostás-szőrös-szakállas pasik tetszenek...legjobb, ha brummog is hozzá :lol: . De mostmár téma lezárva.

Megyünk...sétálunk.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hát még nem'tom mikor lesz a nagytali... Ádám megint megy anyumékhoz délután, hogy ne szenvedjen a gyerkőc szülőhiányban. Aztán amint jelez, hogy nincs fertőző pötty spuriznak haza... de hogy melyik nap? :roll: ...

Megtörtént a csoda.... Levente kimondta, hogy DÁID! :lol: Én is hallottam a telóban... :lol:

Tündi! Jó az új avatar! :D Te fogytál? :shock: vagy csak nekem tünik úgy? :oops:

Nóri! Én egy szőrös, borostás, szakállas, brummogó wukival élek együtt.. :lol: ... de én a borostát szívesen leaplikálnám róla... :lol:

Ja tényleg! D-Vitamin... vigyátni is kell azért vele, mert okozhat vesekövet is... már akiknél nagy a hajlam a családban.
szilbee

Nóri:

Na vééégre...Hali! Juj, Delon-Zorro itt is nyomot hagyott! :D

Én láttam a lepénykét. Ha már annyit tornáztattak, hogy öregszik, öregszik....Szép volt az is! :D De azt azért nem fotóztuk le.

Azért gondoltam, hogy megnyugtatja a cumi, mert a cici egyelőre minden sebére gyógyír, mindig megnyugtatja, akármi van. Csak nem feküdhetek be az ágyba mellé, hogy cicizzen... :shock: Aztán amikor már régen kiköpte a cumit, később is fel-fel ébredt, nézgelődött, de magától elaludt. :shock: Mi van abban a cumiban, nem tudom. :shock: :D

Szép napot mindenkinek! Remélem, marad a napsütés.
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?