Hát lányok, nagyon aranyosak a babócák!!!
El sem hiszem, hogy nekem is voltak ilyen picik. Olyan gyorsan megnőnek....
Judit! Itt végeztem a fősulin, külgazd. szakon. Ki tudja, lehet hogy még kollégák leszünk....
Évi! Köszi az infót, az Apeh-en én is gondolkoztam, később lehet, hogy megpróbálom. Egy bajom van, mivel csak Attit szeptembertől veszik fel bölcsibe. Lehet, hogy máshol lenne hely, de nem akarom szegény gyerkőcöt rángatni, hogy pár hónapig ide jár, utána meg oda. Nem hiszem hogy jót tenne neki, illetve már említettem, hogy azt szeretném, hogy kb. egy kupacban lenne mind a három, hogy könnyen össze tudjam szedni őket 4 után. (ez most úgy mondtam, mintha csak csomagot szednék össze.
)
Az államkincstárnál is lett volna hely, három is, de azt mondták, hogyha nem tudok febr. közepén beállni, akkor be se adjam. Szóval most várakozó állásponton vagyok.
Igazából azt sem tudom, hogy mit csináljak, adjak be pályázatokat, és majd csak sikerül valamelyik? De az meg elég ciki, hogy bocsika, de én csak ekkor meg ekkor tudok jönni. Leghamarabb nyáron, akkor még lehet a nagyszülőkkel meg tudnám oldani a dolgot. Mondjuk az nagyon zűrös lenne, mert messze vannak.
Szilvi! Levi még most sem jöhet...
Fel a fejjel, most már közelebb van a vége.
Petri! Remélem Timinek nincs komolyabb baja, csak egy kis gyomorrontás. El hiszem, hogy te is majdnem hánytál. Múltkor Szabikám hányt, és hiába tettem neki oda a lavort, hogy akkor abba csinálja ha kell. Amikor jött az inger elhajította, és szépen rátaccsolt a szőnyegre.... Hát nem volt kellemes kisikálni.
De hát ezek az anyaság rejtett szépségei.
Nóri? Mi van veled?
Mongi! Te sem jelentkezel.
Vali? Mi újság van Zolikával? Jobban van már?
Üdv,
Szazsa