Sziasztok!
Megvolt az EKG az UH és a méhszáj vizsgálat is. Szerencsére minden rendben lesz, most már 99%, hogy Anna baba van a pocimban. Szóval a kérdőjel lejöhet.
Én nagyon örülök neki, bár a párom csalódott. Nagyon fiút szeretett volna, de tök aranyos, ahogy megpróbálja ráhangolni magát a kislányra. Amióta hazajöttünk, puszilgatja a hasamat és Szandikának hívja. (Anna Alexandra lesz, nem Eszter) De most már nagyon jó, hogy majdnem tutira tudjuk a nemét és lehet nézegetni a csajos cuccokat.
Muffin! csini a pocid és nagyon aranyosak a ruhácskák. Most már lassan én is elkezdek vásárolgatni.
Wera! Nem sikerült az oroszkrém torta. Nagyon elhúzódott a programunk, de ami késik nem múlik! Lehet, hogy holnap??
Nemsokára a szemészeten vagy! +++++ az elég vastag szaruhártyáért!
Titi! Először is boldog névnapot, másodszor bocsika, hogy összekutyultalak Miával. De túl nagyot nem tévedtem, mert ezek szerint ti is megkérdezitek a nemét. Mikor mész UH-ra? Várom az infót majd!
T Marika! Milyen szép gömbölyű a pocid, nagyon csinos vagy. Annak meg külön örülök, hogy Te is "fejes" képet tettél föl.
Az anyósod meg nagyon jóindulatú. Hogy az idősek miket tudnak mondani... Semmi szégyenlősség...Igazad van, hogy nem foglalkozol vele, hagy mondja..
Üdv az újaknak!!
Most megyek egy kicsit összerámolok.
Később még benézek! (a nőgyógyász is így köszön el
)