Új privát üzeneted érkezett!

Muffin!

Már minden hozzászólásomnál az elején eltervezem, aztán mindíg elfelejtem leírni, hogy nagyon aranyos ruhákat vettél!!! :lol:

Képzeljétek!
Nekem még mindíg olyan "nem mozog" parám van, erre most határozottan éreztem, hogy lubickol valaki a hasamban.... :lol:

Van egy szokásunk:
Mostanában mindíg figyelem a hasam, hogy keményedik e, és olyankor kicsit benyomva a hájamat, végighúzom a kezem vízszintesen rajta.
Na, most ha pont valamelyik (ált. bal) oldalamra fészkeli be magát, olyan érzésem támad, mintha valaki belülről csiklandozna!!
Nem semmi érzés!! :wink: :lol:
Vendég

Mia!

Köszi a tppet autóügyben,amint Apa hazaér,meg is mondom neki :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Kike, sajnálom, hogy összejön ez a sok sz.r. :cry: Ilyen egy szemét országot!!! :twisted: De gondolj a kis kukisra a pocakodban!!! :lol: Majd csak rendeződnek a dolgok...
Mia, itt is gratulálok a kukishoz! :wink:
Muffin, csini pocak! :wink: És nagyon cukik a rucik is!!! :lol: Az afrikai utazás dolgot pedig, Te érzed, hogy hogy jó neked. Megértem amit írtál.
Kolcsek, szerintem is vedd fel a védőnővel a kapcsolatot mihamarabb!!! Nehogy gond legyen! lehet, hogy dokit is tud ajánlani. És azért próbálj meg pihenni is!!!

Szép napot!!!

Kép
sziszka82

Kép

kicsit béna, mert egyedül csináltam... :oops:
Vendég

de aranyos pociiiiiiiiiiiiii! Nagyon jól áll!
magdolnam

Köszönöm! :lol:

:twisted: :twisted: Ledobáll az internet!!! :twisted: :twisted:
Vendég

mit nem mondasz.... engem is és már rohadtul unom :evil: kinél van előfizetésetetk?
magdolnam

Magdolnam!

Már kétszer válaszoltam neked, de cenzúrázta a gép :?
Most tudtam ismét csatlakozni.

Szóval:
T-online!!! :twisted: :twisted:
Vendég

az enyém is
magdolnam

enyém is T-online és állandóan szarakodik. :(

Kike: nálunk az egész társaságban szinte minden autó valaki másnak a nevén van... öcsém kocsija anyósom nevén meg ilyenek, mert így olcsóbb a biztosítás... megy a kavarás rendesen. :D

mia_snow

Halihó, látom ébredeztek már ti is végre! :D

Ami - jövő héttől lesz szabin Norbi, de szerencsére ma + holnap szabadnapos, így már csak a 7végén dolgozik!

Mai menü: Apának sertéssült burg.pürével + párolt kápival, nekem tejszínes meggyleves és csirkepaprikás nokedlivel!

Mai program: ágyban heverészés, dvd-zés, ebéd, heverészés-folytatás, 5-kor szemészet (jobban félek tőle mint a fogorvostól, pedig egyikkel se volt kevés dolgom :oops:). Kérek drukkot hogy elég vastag legyen a szaruhártyám, mert különben Lilu baba csak csaszival jöhet ki, azt meg nagyon nem szeretném!!! Este pedig megyünk át barátokhoz meghívót vinni és dumcsizni.

Marcsi - éééén is kéééérek rakott keeeelt!!!!!!!!!!!!!!!!! A kedvenc kajám!!!! Nyamiiii! :lol: Nagyon csini vagy, le a kalappal, egyáltalán nem lett béna a kép!!! :wink:

Hű Kike! Ez az autó-papíron-eladás nem is hangzik rosszul! (Mia! A férjed ügyi, hogy eszébe jutott! :D ) Szerintem érdemes utánajárni hogy kivitelezhető-e! Drukkkkk :!: :D
Vendég

t.maria lenyűgöző hogy mekkora hasad van!!!!! :shock: :D
rám csak a háj rakodik :D

Kép
Kép
h. szilvi

Wera!

1 óra múlva kész, akkor nyisd az ablakot!!! :wink: :lol:
Amúgy irigyellek apával punnyadás miatt!
Jó lenne,ha az én párom is itthon lenne... :(
Mostanában kicsit meg vagyok zuhanva.
rám férne egy kis pátyolgatás, de szegénykém állandóan dolgozik.

Kike!
az autó papíron eladása nagyon jó ötlet!!!
Én meglépném.
Az egyik ismerősöm csinálta, amikor válófélben voltak a feleségével...
Csúnyán hangzik, de anyuka mentette a vagyont, és a hapsinak is kellett vmit tennie, hogy ne maradjon egy szál gatyában...
Neki sikerült!
(Durva volt, drukkoltam a srácnak! :wink: )
Vendég

H.Szilvi!

Na, mutasd, akkor elhiszem!!! :wink: :lol:
Vendég

t.mária kizárt hogy megmutassam, bár nem túlzok vele :D kezdek combosodni, na jó azért növöget a hasam is :shock: , csak minden mással együtt :?

Kép
Kép
h. szilvi

röviden: inkább nézek úgy ki mint aki elvan hízva, mint egy kismama, pedig alig eszem :D

Kép
Kép
h. szilvi

egy frászt!!!!

Ha máshol még nem is, az arcodon biztosan látszik, hogy boldog kismami vagy!!!! :wink: :lol: 8)
Vendég

kedves lányok!
mikor kezdett nőni a pocitok?
hanyadik héttől?és mikortól vettetek terhesgatyót?
elején nem úgy tűnt, mintha dagik lennétek, amíg nem volt egyértelmű, hogy terhes hasi?
várom a válaszokat

Kép
winona

Sziasztok lányok!

T.Maria, milyen hájról beszéltél te följebb? Tök csini vagy.

H. Szilvi, egy időben én is gondolkoztam azon, hogyha lát egy idegen, akkor már látja-e, hogy kismama vagyok vagy egy hordóhasú duci csajnak néz. De most már szerintem egyértelmű.

Wera, megy a drukk, szaruhártya vastagságot hogy mérik?

Nekem sajnamegint tök hasfájós éccakám volt, mondjuk tegnap volt az elmaradt mensi napja, lehet azért, aztán lehet semmi köze hozzá. Mielőtt ide beléptem, pont olyat bírtam olvasni a neten, h akinek gyakran van mensiszerű görcse, annak lehet nyílik a méhszája, úgyh mindjárt ideges is lettem, de erre jött Mia Snow és megnyugtatott, h UH-n is látszana és múlt csütörötkön alaposban volt részem, meg ez a fájdogálás az eleje óta megvan, és eddig minden rendben, úgyh csak nincs baj! Köszi Mia Snow!

Lányok, nem tudom tudjátok-e, a Corában baba-mama hetek vannak, febr 17-ig, még ugyan nem voltunk, de készülünk, a neten megnéztem a katalógust, mondjuk pl kismama felsők nem épp olcsók, de van sok minden. Már lehet én is veszek 1 db vmit, ami mondjuk ocó és cuki.

Ja még azt akartam nektek elmesélni, január 1. óta új főnökünk van, az előzőt, aki értett hozzá és nagyon rendes volt, kiebrudalták, mert kellett ennek az újnak a főnöki hely,és akitől már hónapok óta rettegtünk, mert több beosztottját már kicsinálta, az egyik szexuális zaklatás miatt fel is jelentette, aztán hogy ez igaz vagy nem azt mondjuk azért nem tudjuk, de a lényeg, h most az egyik kolléganő, aki 1ébként tök határozott, okos, intelligens, nem 1 tutyimutyi, na ő bent délelőtt idegösszeroppanást kapott, sírógörcs stb, a férje aztán bevitte állítólag vmi idegosztályra és 1 hónap betegácsi. Úgyh ha szándékomban állt is volna visszemenni dolgozni még terhesen, hát most biztos meggondolnám.

Kép
teó

Szia Winona!

Nekem a pocim már kb a 8. héttől teljesen megváltozott.
Eddíg össz. 1,5 kg-ot híztam, én azt látom, hogy teljesen átrendeződött rajtam minden.
Gatyót, ami a képen is rajtam van, akkor vettem, és azóta hordom.
Te mennyi idős kismami vagy?
Vendég

Szia Winona!

Én sajnos utóbbi években magamra szedtem pár kilót, úgyh szinte nem terhesen is tudtam pocakot produkálni, de az utóbbi 3-4 hétben kezdett el nagyon nőni pocakom, már egyértelműen látszik.
Terhes nacit kb 2 hete használok, kicsit még itt-ott bő, de nagyon szeretem, mert tök kényelmes még így is, de amúgy a kismama övvel a régi nacijaimat is használom. Veled mi a helyzet?

Kép
teó

Sziasztok Kismamik!

Először is mindenkinek gratula a kicsikhez (meglévőkhöz és pocaklakókhoz)

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem gond! (már egy ideje olvasgatom a levelezéseteket de csak most gyűjtöttem elég bátorságot)
Röviden magamról: 28 éves pesti lakos vagyok és elvileg júli 5.-ére várom az első babánkat.
Vendég

Szia Vidokata!

Gyere bátran!
Mesélj magatokról!
Vendég

t.maria: Köszi szépen!
Meg tudjátok mondani, hogy kell a vonalzót felrakni a hozzászólás után? Elvileg csináltam a babafalva oldalon de nem boldogulok vele!

Winona: nem tudom mikor szokás nacit venni én a 15. héten vettem, de csak mert kényelmetlenek voltak a régiek. Most a 19. hét végén tartok és nekem még most sincs nagy pocim. :(
Vendég

A profilban, az aláírásodnál kell bemásolni az az url-lel kezdődő linket, amit kaptál.
Vendég

Azért sem mertem eddig írogatni, mert sajnos ez a második próbálkozásunk (az első a 11. héten elment :( ) és nem akartam megint csalódni. Most már nagyon reménykedem benne, hogy nem lesz gond. Eddig nem volt de azért a doki nem enged dolgozni. (ill annyi gond volt, hogy úgy az 5. héttől a 11. hétig egész nap hányingerem volt ezért szerencsére fogytam 4 kg-ot. Eddig vissza még csak 1,5-2 kg jött.
Vendég

Ügyes vagy!
Ne aggódj, nem lehet semmi gond!
Csak pozitívan!

Gondok mindíg adódnak, majdcsak megbírkózunk velük! :wink:
Vendég

helló az újaknak. :)

winona: nekem kb a 16. hétig inkább husinak tűnt ami rám jött, nem babának, pedig kilóra alig jött fel talán 2-3. a 12. hét után már elég kényelmetlen volt minden gatyóm, és asszem a 16.-on vettem kismamanacit, ha elmegyek valahová, azt veszem fel, itthon meg jó bő tréninggatyó. a kismamanaci itt-ott még mindig bő, de én fűztem egy kendőt a derekába, és megkötöm, így nem csúszik le. sajnos az övek már nem érnek körbe. :D

mia_snow

Na, Wera, éhes vagy még?

Én olyan nagyon bekajáltam...
Csak hátradőlve tudok ülni... :oops:

Megnéztem a Corás katalógust, tök jó dolgok vannak benne, csak sajna én oda biztosan nem megyek...
Most nem tenne jót még 1,5 órás autóút sem, nem beszélve az ottlétről.
Úgy döntöttem, én csak márc-ápr. felé megyek vásárolni.
Addígra biztosan kiderül a neme is, meg a méhszájam állapota is kérdéses..
egyelőre nem kockáztatok.
Úgyis van még időm.

Azt még el sem meséltem nektek, hogy az anyósom hogyan reagált a bajomra:
-Jajj, pedig már úgy beleéltük magunkat abba, hogy lesz még egy kisunokánk...!!!
Gondolhatjátok... :twisted: :twisted:

Nem láttam a méregtől!
Anno, rég a tesóm is kinyílt, de ő rendesen görcsölt is, a 14. héten.
Kórházban volt sokáig, mert a belső méhszáj is kinyílt!
A fia a 41. héten született.
Erről ennyit!
Vendég

hűűű a jóindulatú anyós. az én anyósom cukrosan, vastagbélrákkal jelenleg étkezési jótanácsokkal lát el engem. hozzáteszem, hogy "enyén" túlsúlyos, és szarik a diétára. simán csúszik nála a császárszalonna, a nápolyi meg ami kell.... a napi nemtomhány inzulin mellé. :roll:

mia_snow

akinek keményedett a hasa az pontosan mit érzett? VAgy hogy kell elképzelni???????? Tök kemény a hasam, sőt a férjem is megjegyezte :shock: :shock: :shock: paraaaaaaaa
magdolnam

Hű, Marcsi! Nem csoda hogy berágtál! Én biztos bepofáztam volna neki! Az ilyen megjegyzéseket sose bírtam megállni szó nélkül! De remélem nem ijesztett rád! Nem lesz semmi baj, csak vigyázz magadra!! :wink:
Kaja? Már jóllaktam, de egy kis rakott kel mindig lecsúszik ha arról van szó! :lol:
Ez még csak 2 kiló rajtad?!?!?! :shock: Elképesztő! :D

Vinona - nekem már a 7-8. héten kezdtek kényelmetlenek lenni a gatyóim és először csak bandázst és hosszabb fölsőket vettem, hogy takarjam a kigombolást, aztán kb a 10. héttől már kismama gatyót hordok. Nem nőtt hamar nagyra a pocakom, de inkább legyen egy kis hely abban a nadrágban, minthogy picit is szorítson! :D

Vidokata - üdv köztünk, örülök hogy összeszedted a bátorságod és írtál nekünk! :D Sajnálom az előzményeket, de ha visszaolvasol minket láthatod, hogy kb a fele társaságnak volt már vetélése vagy más rossz tapasztalata ezelőtt, úgyhogy mélységesen együtt érzünk a sorstársakkal. :( De ez már a múlté, mert nemsokára mindannyian babázunk, mert most már minden rendben lesz!!! :wink:
Vonalzót elég sok helyen tudsz csinálni. Bármelyikre rákattintasz amelyik tetszik és bejön a honlapja, ahogy el tudod készíteni magadnak. Ezután már csak be kell illesztened a kódját a profilodba az aláíráshoz és akkor minden hozzászólásod végén megjelenik.
Vendég

Nem semmi anyós!!!! Legalább reagáltál valami csúnyát rá?
magdolnam

Sziasztok!

Örülök,hogy már mindenki jóllakott,nekem még most fő a bab,1 óra múlva jön Apa,megvárom vele!

Üdv. az újaknak és gratula!

Vinona! É a 9. héttől kismamagatyót hordok,itthon mint Mia ,laza,bő tréning,mostmár inkább Apáét! :lol:

Vidokata! Csatlakozom ahhoz amit Wera írt,most nem lesz semmi baj!

Maria! :cry: Jóindulatú anyósod van!
Mondtad neki,hogy nyugodtan élje bele magát,hogy lesz még egy unokája!
Francba az ilyen beszólásokkal!

Magdolnam! Örülj neki,hogy kemény a hasad,hisz valaki van benne,nem lehet puha!
Ha bekeményedi azt megérzed,nem kell hozzá tapogatni!
Úgyhogy no para!
Minden rendben!

Kép

Kép
ibm

hű köszi a megnyugtató választ!!!!
magdolnam

sziasztok!
tíz óra körül kidőltem a sorból-ludtam egyet-azthiszem a gyógyszer is betesz,meg ztegnap elfáradtam,de éjszaka elég pocsékul aludtam.Nem mondhatnám hogy most fittebb lennék,mint alvás előtt :?

Kép
Kép
Kép
kike

t.maria: hát kissé pesszimista az anyós de ne foglalkozz vele. A keresztanyám 6 gyereket szült és ebből 4-nél összevarrták a méhszáját de mind időre született :P

Magdolnam: nekem is szokott keményedni sőt néha inkább húzó érzés (de azt mondják amíg nem tart sokáig és nem görcsös nem gond) de ma megyek a dokihoz és megkérdezem ő mit gondol
Vendég

na,látszik is,össze-vissza pötyögve írok :oops: még kóma vagyok

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

T.maria, nagyon csini vagy!!! :lol: Nagyon "kedves" anyós! :evil:
Wera, drukk a szemészetre!!!!
Winona, Vidokata, üdv itt!!! Gyertek gyakran!!! :D
H.Szilvi, ne legyél szégyenlős!!!! Előbb-utóbb úgyis kell képet felraknod! Nem úszod meg! :wink:
Magdolnam, ha az egész egységesen kemény, semmi gond!!!

Az 12. hétig csak nagyon kevesen tudták a melóban, hogy kismama vagyok, de már hallottam olyanokat vissza, hogy hogy ki vagyok kerekedve, stb.. :oops:
A 14. héten már határozottan kerekedett a pocakom és nem túl bő felsőben már mindenki észrevette, hogy babát várok. Akkor még nem hordtam kismama nadrágot, hanem a gatyáimat kigombolva bandázzsal. Olyan 2-3 hete viszont már csak kismama nadrágot hordok.
Január elejéig a védőnő szerint nagyon jó voltam +kiló ügyben (4,5), de azóta felugrott 3. Meg is kaptam a letolást. Szóval most tartok 7,5-nél. :oops: :roll: Viszont a régi gatyáim fenékben és combban most is jók rám. Ki érti ezt?

Kép
sziszka82

Vidokata!
Látom, sikerült a vonalzó! :lol:

Háát, kedves mamának nem szóltam egy szót sem, nagyon türelmes vagyok...

Az igazság az az, hogy amikor a kicsi lányom megszületett, volt egy nagyon csúnya veszekedésünk!
Az esküvő után csak azt hallottam tőle, hogy az ő fiának még nem kellett volna megnősülnie.
Ezt egy darabig tűrtem, majd mikor odáig merészkedett, hogy te nem szereted az én fiamat, akkor kiborult a bili.
A keresztelőkor volt a cirkusz, utána már nem tudtam a kicsi lányomat szoptatni.
Ettől kezdve 2 évig nem találkoztunk.
Gondolhatjátok...
amikor ide költöztünk, átjött.
Az én lányaim pedig megkérdezték, hogy ki ez a néni? :shock:

Mostmár nem tud felbosszantani.
Az idő engem igazolt.
A fiát pedig a mai napig imádom!
Vendég

Üdv az újaknak :D

látom Vidokata ugyanott tartunk :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

hááát ööö, ez szép a mamitól :evil: én nem hiszem hogy szóbaállnék egy ilyen nővel. Már bocsánat....
magdolnam

Kike: hát nem tudom??? Elvileg ahogy eddig számoltam igen (a mensim szept 28.-án volt ez az egy biztos) úgy tudtam eddig, hogy ma 18 hetes és 6 napos vagyok és júli 5.-ére számolta eddig minden kalkulátor, de a babafalvás valahogy nem...

Ti hol fogtok szülni? Az István kórházat budapesten ismeri valaki? Milyen hely?
Vendég

Na végre most már olyan lett a vonalzóm, ahogy szerettem volna :)
Vendég

sziasztok csajok!
mindenkinek köszi a válaszokat.
akkor csajok mondhatni, hogy a 14-16 hét körül már láccik a terhespoci ugye???:))
t.maria: 9 hetes vagyok, holnap megyek másodjára dokihoz, úgy izgulok, h. minden rendben legyen!!!
hasam kicsi van már, főleg ha kajálok!

Kép
winona

Sziasztok!

Na, voltam dokinál. Kaptamkenőcsöt és kúpot. A honlappal is szépen haladtunk. Talán egyszer minden összeáll. Nagyon közeli a március 1. indulás.

Szia Vidokata!
Nekem is szept. 28-án volt az utolsó mensim, és július 5-re vagyok kiírva. A vonalzóm mégis mást mutat. Én sem értem, de úgy tűnik, egy idősek a babáink. :D
Sajnálom ami korábban történt, de az a lényeg, hogy most nem lesz semmi gond. Nyárra már anyuka leszel te is!!!!

Vinona, szia! Én még nem hordok kismama nacit. Az első terhességem alatt nagyon meguntam(az nem rég volt), úgyhogy húzom amíg lehet. Csípőnadrágot veszek fel, ott a derék felett van a pocim. :) Egyébként én eddig 3 kilót híztam, de az nagyon fáj. Bár nem vagyok annyira kiborulva, mint először, mert már tudom, hogy le tudom adni.

Maria! Nem semmi milyen dög az anyósod. Kedves hogy így bátorít. Jó hogy nyugodt tudsz maradni, én tuti nem álltam volna szó nélkül. Nem lesz veled sem semmi gond!!!!

Magdolnam! Amikor keményedsz, azt szerintem egyértelműen fogod tudni. Nem csak kemény a hasad, hanem egy kicsit görcsös jellegű talán.

kolcsek

Sziasztok!

Húú 6 oldalt "futottam át", mert elutaztunk Visegrádra, egy kis wellnessre 8) jó volt, csak bedurrant a derekam, és megfáztam :(

Este majd jövök személyreszólóan, mert most szaladok Daniért a focira...

Kike: amíg el nem felejtem Gyest fogsz majd kapni, alanyi jogon jár mindenkinek, és abból 8%ot levonnak
na folyt köv bocsi :oops:

manomama

Sziasztok!

Megvolt az EKG az UH és a méhszáj vizsgálat is. Szerencsére minden rendben lesz, most már 99%, hogy Anna baba van a pocimban. Szóval a kérdőjel lejöhet.
Én nagyon örülök neki, bár a párom csalódott. Nagyon fiút szeretett volna, de tök aranyos, ahogy megpróbálja ráhangolni magát a kislányra. Amióta hazajöttünk, puszilgatja a hasamat és Szandikának hívja. (Anna Alexandra lesz, nem Eszter) De most már nagyon jó, hogy majdnem tutira tudjuk a nemét és lehet nézegetni a csajos cuccokat.

Muffin! csini a pocid és nagyon aranyosak a ruhácskák. Most már lassan én is elkezdek vásárolgatni. :)

Wera! Nem sikerült az oroszkrém torta. Nagyon elhúzódott a programunk, de ami késik nem múlik! Lehet, hogy holnap?? :lol:
Nemsokára a szemészeten vagy! +++++ az elég vastag szaruhártyáért!

Titi! Először is boldog névnapot, másodszor bocsika, hogy összekutyultalak Miával. De túl nagyot nem tévedtem, mert ezek szerint ti is megkérdezitek a nemét. Mikor mész UH-ra? Várom az infót majd!

T Marika! Milyen szép gömbölyű a pocid, nagyon csinos vagy. Annak meg külön örülök, hogy Te is "fejes" képet tettél föl. :)
Az anyósod meg nagyon jóindulatú. Hogy az idősek miket tudnak mondani... Semmi szégyenlősség...Igazad van, hogy nem foglalkozol vele, hagy mondja..

Üdv az újaknak!!

Most megyek egy kicsit összerámolok.
Később még benézek! (a nőgyógyász is így köszön el
:lol: :lol: :lol: )

sz.andi

Sziasztok!

Ma voltunk UH-on. Minden ok, bár kicsit kisebb a koránál. Mondtam a dokinak hogy van egy kis fehér folyásom. Azt mondta használjak Canesten kúpot+ kenőcsöt.

Ja és KISLÁNYUNK lesz!!!

Olyan boldogok vagyunk! Kislányt szerettünk volna.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?