Sziasztok!
Először is köszönöm a gratulációkat, Ágota nevében is!
Boris!
Tényleg sajnálom, hogy már nem tudod a tejcsit visszahozni! De a fő, hogy anyatejet kapjon.
Zel!
Elárulom, hogy én sem voltam, sem hercegnő, sem királynő a farsangokon, valahogy ez kimaradt. Mit olvasok? Utolsó próbálkozás? Na ne má, ezt komolyan gondolod? Ha úgy érzed elfogyot az erőd ( miért ne van ilyen!) akkor tartsatok egy kis pihit, és újra megpróbáljátok!
Annak idején én is hasonlóan gondolkodtam mint te, most. Azt mondtam a páromnak 2003 augusztusában, hogy év végéig adok időt maganak, aztán vége, elég volt. És szeptemberben amit kezdtünk inszemet sikerült is (ekkor kerültem új dokihoz, mivel a régi külföldre ment). Remélem a következő nektek is sikerül!
Ilona!
Nem én varrtam a ruhát, hanem vettük, a Rossman-ban(1700 FT). Azt hiszem jó árban volt, mivel a kölcsönzés, vagy akár ha én kezdtem volna varrni az is benne lett volna ennyiben, vagy még többe is. Több féle ruha volt, de engem is a színe fogott meg, ezért esett erre a választás. Változtattam kicsit a ruhán, hogy a gye4reknek kényelmes legyen, hiszen egész nap ebben voltak. (kivéve amikor aludtak!)
Panda!
Köszi! Egyébként a homeos szereknek egy titka van, hogy nem mindegy, hogy milyen hígításban szeditek, és a rendszeresség! Mert pl: A barátnőmnek (ő májusban szült) rossz hígításban adták az Urtica Urens-t és ellenkező hatást értek el vele, elment a teje! Elég volt az, hogy a gyógyszertárban nem figyeltek oda, és ez lett belőle. Ha egyszer elkezdted szedni, folyamatosan kell szedni, addig amíg szeretnél szoptatni. Nekem pl: a Lactoherb szoptatós tea egyáltalán nem volt jó.
Tudod mi volt még jó, a madár tej, csak ennél vigyázni kell, hogy túl sokat ne igyál belőle, mert a picinek gondja lehet a tejfehérje, és a tojásfehérje miatt. Az ő kis gyomruk ezt nehezen emészti még meg, és allergizálhat. De csak akkor ha sokat iszol belőle. Én beleestem ebbe a csapdába, és Ágota tiszta pöttyös lett! Én sajnos sokat ittam a madár tejből, és nem gondoltam a fent említettekre! A tesónál okosabb leszek, remélem lesz lehetőségem rá!
Reni eddig nem írt smst, de tényleg eltűnt. Lehet, hogy a melegfront nála hat! Habár a hét közepétől ismét hidegfrontot jósóltak!