Sziasztok!!
Kicsiny családom alszik, így írok picit. Nagyjából visszaolvastam.
Lucakismami!
Mi megmondtuk az ikreket!!!
Kimondhatatlanul örülök, drukkolok, de picit irigykedem is. Kívánom a legjobbakat!!!!
Kislibus!
Ha segít, akkor bőgd ki magad néha, aztán nézz előre........nagyon nehéz, de az élet nem áll meg. Lehet, h bután hangzik, de valahol jobban örülnék, ha Te lennél babás, mint jómagam.
Linácska!
Lili tüneményes! csak felvette a jelmezt!
A cumi, rongyoska miatt felesleges aggódni, nem azokkal fogja kimondani a boldogító igent!
Remélem kiderül valami és megoldás születik a vérképeddel kapcsolatosan.
Napsugi!
nagyon nehéz, de csak előre nézz. Minden rendben lesz. A rosszullétekhez együttérzésem.
Juca!
Lécci ne foglalkozz a pocakmérettel. Én alapból bálna vagyok, de a férjem szeret és ez a legfontosabb. Az a fontos, h a baba egészséges, Kinga pedig szuper csajszi!
Nita!
Mindenre van példa és ellenpélda. Nem lehessen tudni, mekkora lesz a tesó. Egészség a fotos!
Vera!
Náthamentes napokat!
Alíz!
Kitartás!!! Várom az smst!!! Könnyű, komplikációmentes szülést kívánok!
Kacika!
Neked is kitartás, a legjobbakat kívánom!
Erika!
Jó pihit!!!!!
Tirzaprojekt:
Újévkor volt piri, jan. 25-e körül úgy éreztem PÉ van. Kicsit paráztam, h ne mensi legyen, mert akkor lőttek volna a pihenésnek. Szerencsére nem jött meg, így boldogan "áldozhattunk a szerelem oltárán"..
Tegnap előtt volt pár csepp vérzés, tegnap is, ma semmi.....Nagyon szeretném, ha Tirzus a pocakban lenne!!!!!!
Ábel jól van, hisztis továbbra is. Tudja, ha nem itthon vagyunk "palira vehet" minket. A szálloda éttermében értelemszerűen nem hagytuk üvölteni, így az evés úgy volt, h két falat között szaéadgált. Szerencsére holt szezon van, kevesen voltak, és mindenki kedves volt. Ábel mindenkinek integetett, puszihegyeket adott. JÓ volt pár nap semmittevés. Nem volt házimunka, csak pihenés, játék, összebújás... Ábel nagyon élvezte a medencét, nem félt. Nagyon összenőttek apucival, így én szabadon úszkálhattam, áztathattam magam.....
Próbálok feltenni képeket:
Ábel távkapcsival telefonál
Pancsi
Jeges Balaton