Új privát üzeneted érkezett!

vera mire akarsz még 1 hetet kérni?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ezért most apránként: :twisted:

Már jól vagyok, mindenkinek köszönöm a segítő szavakat. Tegnapelőt írtam depi naplót, amit ha elolvasnátok mindenki azt gondolná mint Juca! Pszichológushoz se időm, se értelme nincs mennem, mert én pontosan tudom mi a bajom és azon csak egy EGÉSZSGES TERHESSÉG ÉS EGÉSZSÉGES BABA SEGITHET :!: A doki se tudn mit kezdeni velem, legfeljebb meghallgatna és elmondná megint azokat dolgokat amiket tudok. Magam próbálom inkébb, most sikerült is, ha nem sikerül, no, a szakembert akkorra tartogatom. A férjem sokat segít. Az életünk más tekintetben is megfeneklett, de tegnapelőtt elméláztunk rajta, hogy hogyan suvasszuk be egy 70 nm-es lakás tartalmát egy 30 nm-esbe...Vicces volt...
kislibus

Luca! Jó, jó értem! :lol: De azért ez nem marad örökre rajtam ugye??? Én is betojnék, ha ikreket várnék, de ugyanakkor nagyon örülnék is neki és igyekeznék a jóra koncentrálni. Te is próbáld meg ezt! (Bagoly mondja verébnek) :lol:
kislibus

Kacika! remélem elmozdul a baba a vesédtől! Hogy bírod az oldalt fekvést-ülést???

Juca! Én még nem hallottam, hogy az erős hányás előjelezné a toxémiát! De ennek utána nézek. Nem feltétlen leszel ám most is az! :)
kislibus

azt honnan lehet megtudni,hogy toxémiás valaki?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én jövök és mindenki eltűnik????
kislibus

kislibus én itt vagyok :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! A toxémia tul. képp a terhességi magasvérnyomásból alakul ki. A keringés annyira felborul, hogy a szervezet nem képes méregteleníteni, toxinok csak a legvégső esetben keletkeznek. Tünetek: Magas vérnyomás, fehérje a vizeletben, ödéma-vizesedés (hirtelen súlygyarapodás) A 3 tünet egyszerre áll fennt, akkor toxémia.
kislibus

Bocsika... :roll:
kislibus

igen vera látjuk a laptetőt nekem már 3 is volt.e ha jól emlékszem neked se az első. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera! Megin tied a laptető!
kislibus

Nekem még nincs.... :(
kislibus

neked is lesz laptető ne izgulj.ki kell fogni,én nem tudom,hogy sikerűlt nekem egyáltalán 3szor is,remélem lesz eredménye is a tavasszal. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu! Mi a helyzet veletek? Hogy vagytok??? Irhatnál magatokról, ha lesz időd.
kislibus

Most ráhajtottam lehet, ez volt a baj.. :lol:

Tavasz. engem is a tavasz áltet! Olyan gyönyörűek már a hóvirágok!
kislibus

De mér ezzel együtt is csak jövő januárban születik meg a babám! de megszületik (remélem) és ez a lényeg!
kislibus

ez a jó hozzáállás kislibus,csak így tovább,a fő hogy megszülessen.
vera mi most versenyzünk laptetőnél? :lol: :lol: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én nem versenyzek. Nekemegy is elég lenne! Aztán 3-4 év múlva megint mégegy. Aztán ismét 3 év múlva, majd mégegy 3 év múlva :lol:

Nincsenek nagy igényeim!!!
kislibus

kislibus tényleg nincsenek nagy igényeid :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tényleg nincsenek nagy igényeim! Egyenként csak 2500-3000 grammosak és lehetőleg 3 évente kellenének! 4 elég is lesz. Ez nagy igény??? :D
kislibus

egyáltalán nem nagy iggény sok sikert hozzá. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Miért lenne nagy igény?Teljesen természetes! :lol:
Vendég

szerintetek mennyi az esélye annak,hogy a következő baba is nagy lesz?
kicsi fiam 4000gr-mal született.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kislibus!

Most hánytam szét sokadszor a fejem ma. Bocsi, már számolni se számolom. Ha logikusan gondolkodom, akkor mostanában borul fel a mindenféle háztartásom.

Bocsi most én vagyok nega, de a sav szétmarta az orrom, nyelőcsövem, és remeg a gyomrom, tehát nincs vége, és kutya éhes vagyok, de nem merek enni. :x

A pszichomókust pedig azért írtam, mert volt, hogy Kofa is járt. Persze mi is azt hittük, hogy ja smafu a gond, és majd ő megoldja. Így könnyebb volt.
A testi tüneteket pedig tényleg a nőgyógyász kezeli. Bocs, hogy beleuffoltam, csak annyira el voltál kámpicsorodva. SOHA nem szabad azt sujkolni, hogy nem lehet. Azt olvastam, hogy mindenkinek lehet, akinek van méhe. :lol: Hogy ez mennyire igaz? Nagyon!

tjuca

Nitácska!

Röviden? Nagy.

tjuca

Juca, annyira sajnállak, hogy Neked mennyit kell szenvedned!Kingával meddig voltál ennyire rosszul?És most mikor kezdődött???

Kívánom, hogy minél előbb túl legyél ezen a nehéz időszakon!
Vendég

Juca!!! Tényleg semmi, de semmi nem marad meg??? Keksz, marhapörkölt, krumplipüré, sárgarépa, gyümi, BÁRMI???? Ha a kiszáradés kezdeti érezni magát mindenképp menj dokihoz!!!! Ez igy nem állapot már a 14. héten. A babának a szervezet biztosítja ugyan azt ami kell, akár úgy is, hogy kivonja innen-onnan, de az se mindegy, hogy te milyen állapotban vagy. Ha kiszáradszaz senkinek se jó.

Én is elmegyek, ha úgy érzem, hogy egyedül nem tudok úrrá lenni rajta. ezt írtam is.
kislibus

Sziasztok!!

Kicsiny családom alszik, így írok picit. Nagyjából visszaolvastam.

Lucakismami!
Mi megmondtuk az ikreket!!! :D :D :D :D Kimondhatatlanul örülök, drukkolok, de picit irigykedem is. Kívánom a legjobbakat!!!!

Kislibus!
Ha segít, akkor bőgd ki magad néha, aztán nézz előre........nagyon nehéz, de az élet nem áll meg. Lehet, h bután hangzik, de valahol jobban örülnék, ha Te lennél babás, mint jómagam.

Linácska!

Lili tüneményes! csak felvette a jelmezt! :D A cumi, rongyoska miatt felesleges aggódni, nem azokkal fogja kimondani a boldogító igent! :-) Remélem kiderül valami és megoldás születik a vérképeddel kapcsolatosan.

Napsugi!
nagyon nehéz, de csak előre nézz. Minden rendben lesz. A rosszullétekhez együttérzésem.

Juca!
Lécci ne foglalkozz a pocakmérettel. Én alapból bálna vagyok, de a férjem szeret és ez a legfontosabb. Az a fontos, h a baba egészséges, Kinga pedig szuper csajszi!

Nita!
Mindenre van példa és ellenpélda. Nem lehessen tudni, mekkora lesz a tesó. Egészség a fotos!

Vera!
Náthamentes napokat!

Alíz!
Kitartás!!! Várom az smst!!! Könnyű, komplikációmentes szülést kívánok!

Kacika!
Neked is kitartás, a legjobbakat kívánom!

Erika!
Jó pihit!!!!!

Tirzaprojekt:

Újévkor volt piri, jan. 25-e körül úgy éreztem PÉ van. Kicsit paráztam, h ne mensi legyen, mert akkor lőttek volna a pihenésnek. Szerencsére nem jött meg, így boldogan "áldozhattunk a szerelem oltárán".. :oops: :oops: :oops: Tegnap előtt volt pár csepp vérzés, tegnap is, ma semmi.....Nagyon szeretném, ha Tirzus a pocakban lenne!!!!!!

Ábel jól van, hisztis továbbra is. Tudja, ha nem itthon vagyunk "palira vehet" minket. A szálloda éttermében értelemszerűen nem hagytuk üvölteni, így az evés úgy volt, h két falat között szaéadgált. Szerencsére holt szezon van, kevesen voltak, és mindenki kedves volt. Ábel mindenkinek integetett, puszihegyeket adott. JÓ volt pár nap semmittevés. Nem volt házimunka, csak pihenés, játék, összebújás... Ábel nagyon élvezte a medencét, nem félt. Nagyon összenőttek apucival, így én szabadon úszkálhattam, áztathattam magam.....

Próbálok feltenni képeket:

Kép Ábel távkapcsival telefonál

Kép Pancsi

Kép Jeges Balaton

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Nita!

1. Te és a párod mekkorák vagytok??? Mennyivel születtetek? (Genetika)
2. Szedtél-e a nagyfiúval tehesvitamint és híztál-e tőle???
kislibus

Zsuzsu! Legyünk babásak mindketten ammondó vagyok. Egyébként nekem még két hónapig semmi esélyem! Nade majd utána!!! :wink:
kislibus

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak így betörök.... Verának üzennék, hogy a négybabás topic hiányolja! :)

Nekünk Dacia Logan MCV-nk van, 7 személyes, két hónapja vettük, ha érdekel vkt a tapasztalatunk, priviben szívesen megosztom....

Gyönyörűek a babák és a pocakok! Minden jót Nektek!

Vera, nézz ránk ha van kedved! Puszi!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hoyg ide is írok, csak szeretném megkérdezni, hoyg Monyo szokott-e hozzátok járni, és ha igen, akkor hogy van?

Mindenkinek minden jót: Nárcó

Kép
narco

Zsuzsu: édes a kicsi fiad. :)

Nita: Sok mindentől függ a baba súlya. ha szedtél terhesvitamint végig az azért nőveli a baba testsúlyát.
Azt mondják , hogy a nagytöbbségében az első után minden baba több súllyal születik mint az első. Persze van erre ellen példa is az ismerőseink között. Az első baba volt a legnagyobb. Azért ez sok mindentől függ. Meddig marad bent a baba pl. Mert ha korábban jön akkor kevesebb a súlya. Az utolsó hónapban növekszik a legjobban és nem mindegy, hogy 37-38-39 vagy netán a 40.héten születik meg.
Na meg ahogy előttem is írták a genetika is közre játszik. A szülők mennyivel születtek.
Szóval ez nagyon össze tett dolog.

Kép
csucsu05

Nekem tök egyforma volt a két csaj,a kicsi egy kicsit rövidebb volt, de a súly ugyanaz. Ugyanabban az időben születtek.Vitaminokat nem szedtem.

Csucsu, most mi van a házzal?Nem teljesen tiszta a kép...Írnál részleteket?
Vendég

Nitácska:Szerintem a következő baba sem lenne kisebb :D

Juca:Nagyon sajnállak,hogy ennyire rosszul vagy.Mitől nő a baba ha nem marad bent semmi?

Vera:Mondom hogy gyanus ez a sok laptető :D

zsuzsu:Ábel nagyon tündéri!És nagyon szép helyen lehettek!Kívánom hogy a valentin nap Tirzust hozzon! :wink:

Piri sehol,de szerintem nem vagyok babás mert vigyáztunk.
Egész egyszerűen felborult a ciklusom :roll:

KépKép
lyndee

Luca: Igen minden oké a házzal. A vételi szándékot kifizették a foglalozás jövő héten lesz. Mi is elintéztük az újjat a jövő héten foglalozunk ott is csak a vételi szándékot fizettük ki. De elindult minden most a mi hrsz alapján kikérik a földhivatalból a tulajdoni alpot arra várunk. A mi házunkat leegyeztettük. Most rakják fel a cserepeket pont a jövő hétre kész lesz és a belső munkálatokat pont a foglalozás után fogjuk részlezetni. Nagyon jó időben mentünk mert jövő héten szombaton mehetünk kiválasztani a burkolatokat és a burkolóval egyeztetünk mi , hogy legyen.
Addig a válaszfalakat megcsinálják ahogy kértük szóval szuperul halad most minden le is kopogom :) :)
H aminden igaz akkor legkésőbb április 5-én költözünk. Bár azt mondta a kivitelező cég, hogy az átadás március 29-én lesz és 30-án már költözhetünk is. Mindenestere a szerződésbe április 5-ét irunk ha netán csúszás lenne.
Szóval alakul a dolog.

Kép
csucsu05

Csucsu, örülök, hogy minden rendben van!Ha jól értem, ez új építésű társasházban lesz?Mekkora lakás?

Zsuzsu, nagyon aranyos Ábel, örülök, hogy jól éreztétek Magatokat!Nagyon szorítok, hogy jöjjön már Tirza!És ha nem Tirza lesz???? :roll:

Szerintem nekünk fiúra van nagyobb esélyünk.De nem bánnám, ha legalább az egyik kislány lenne...

Lyndee, azért lehet, hogy nem ártana egy teszt...Bár, ha vigyáztatok...de lehet, hogy nem eléggé... :lol:
Vendég

Hát nem tudom...szerintem nem.Lehet csak az van a dologban hogy később volt pé-m.kivárom a 6 hetet.
Nem igazán vannak menszis tüneteim :roll:

De még Nitácskának sem jött meg és neki 2-3 nappal előbb volt a műsz.bef. :roll:

KépKép
lyndee

Persze, ilyenkor lehet hosszabb ciklus.Nekem is azt mondta a doki, hogy 4-6 hét között várható először piri.
Vendég

Aztaa de koránkelők vagytok.

luca én átveszem tőled a hányós időszakot de akkor a pocaklakókat is kérem :lol: :lol: azért jobbulást.
Nekem amúgy se ártana mert lejönne 20 kiló minuszba ha átmennék mulimiásba :lol: :lol:

lyndee
ugye? nekem is gyanús :lol: de nem hiszem hoyg ebbe a ciklusba összejönne a babó a műtét után. Inkább rárajtoltam a következő ciklusra hátha újévi babó lenne.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Vera,
mi demo autót hoztunk el, (nem teszt autót) bent állt a szalonban, ezért kaptunk rá vmi kedvezményt. Szép grafit metál, klímás, tolatóradaros (imádom :twisted: !) , CD, karfás vezető ülés, csomó praktikus hely a mindenféle cuccoknak.

A hátsó üléssor kivehtő, a középső felhajtható és akkor baromi sok hely van, lehet költözni! :D

Ha mind a 7 ülés benn van, akkor viszont szinte 0 csomagtér, bár mi eddig is Thule-boxot használtunk ha utaztunk vhova.

Libus,
úgy kell csinálni, mint a mesében Csipike a törpe, akinek ez a jelmondata: "Fel a fejjel, ki a mellel, gyáva ember aki nem mer!" :wink:
Hajrá 4 gyerkőc!

Juca,, hát ez tényleg rém lehet, h még mindig háááánysz...
javulj meg!

Zsuzsu, mikor is derül fény a Tirza -hadművelet kimenetelére?

Kép
zmimi

Luca: Ez ikerház. Nagy telekkel. És csak a fürdőszobánál ér össze a két ház. teljesen elkülönitett telken legalább annyira fogom őt látni mint ha egy ház lenne a telken. A mi telkünk nagy és a ház is nagyobb 1szobával. 106nm. Az ővé 82 és neki a nappalija is kisebb na meg a kertje is kicsi.
Igen teljesen új építésű.Ezt akartuk mert igy a Szabinára jár a szocpol és bevállalunk 1gyereket. Kistesót úgyis akartunk :)
Mi most kölönálló házban laktunk kicsivel nagyobb telken de nagyon bevolt építve a telek igy most hiába egy kicsit kisebb a telek de mégis nagyobb lesz :) És a szomszédot akkoris hallottuk ha kint beszélt a kertben. na ennyire hallatszik át is az iker felünk. A ház egyáltalán nem hallatszik át hanggátló fal van felhúzva a kettő között de ha nem lenne az se zavarna mert a fürdőszobában kevés az esély, hogy egyszerre legyünk és áthalljunk valamit. Én csak ettől féltem de igy jó, hogy itt igy van megoldva.
Most rakják a cserepeket. szegény tetőfedők gondolom fáznak ebben a nagy szélben. Itt isszonyú milyen szélvihar van.

Csajok: Én is átválallom bárkitől a hányást :wink:

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Vera,
mi demo autót hoztunk el, (nem teszt autót) bent állt a szalonban, ezért kaptunk rá vmi kedvezményt. Szép grafit metál, klímás, tolatóradaros (imádom :twisted: !) , CD, karfás vezető ülés, csomó praktikus hely a mindenféle cuccoknak.

A hátsó üléssor kivehtő, a középső felhajtható és akkor baromi sok hely van, lehet költözni! :D

Ha mind a 7 ülés benn van, akkor viszont szinte 0 csomagtér, bár mi eddig is Thule-boxot használtunk ha utaztunk vhova.

Libus,
úgy kell csinálni, mint a mesében Csipike a törpe, akinek ez a jelmondata: "Fel a fejjel, ki a mellel, gyáva ember aki nem mer!" :wink:
Hajrá 4 gyerkőc!

Juca,, hát ez tényleg rém lehet, h még mindig háááánysz...
javulj meg!

Zsuzsu, mikor is derül fény a Tirza -hadművelet kimenetelére?

Kép
zmimi

Vera, ja , a végén az árát lehagytam... 4milla. (kategóriájában legolcsóbb, és nagyon jó a motorja)

Kép
zmimi

Vera, én nem hányok! :lol: Csak émelygek...még...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?