jó reggelt:
na gyorsan megpróbálok mindenre válaszolni, de amilyen kútfejem van mostanában, nem biztos, hogy menni fog:
vizsgálat: nekem is csak uh volt eddig meg vérvételek, ilyesmi, és megkérdeztem a barátnőimet, akik ugyanennél a dokinál szültek, és őket is csak a szülés előtt pár héttel vizsgálta meg alulról. állítólag az uh-n látszódna, ha bármi gond lenne a méhszájjal is, fölöslegesen nem akar "turkálni".
itt fáj-ott fáj: képzeljétek, amióta bevezettem a napi 20-30 perc tornát és sétát, teljesen jól végigalszom az éjszakákat, sehol nem fáj semmim.
valaki kérdezte, hogy milyen a nyugodt terhesség: hát nemtom mit mondjak, mert nekem aztán tényleg semmi tünetem nincs, nem is volt az elején sem. se hányinger, se semmi, így én azon aggódom, állandóan, hogy tuti biztos, hogy terhes vagyok-e. ráadásul a pocakom sem túl nagy, tehát akár hájra is feljöhetett volna ez a 7 kg. jó persze tudom az agyammal hogy babát várok, csak fura, hogy ennek szinte semmi jele nincs.
szóval én sem vagyok olyan nyugodt, annak ellenére, hogy nincs panaszom.
a baba neme: akartuk tudni mindig is, és nem vártunk jobban fiút mint lányt, vagy fordítva. mivel 2-3 gyerkőcöt szeretnénk, mindegy volt, hogy ki jön elöl a sorban. így most a "nagyfiunk" tud vigyázni majd a kishugaira... ha lányok jönnek utána.
Kike: az autós ügyhöz a férjemnek jutott eszébe az, hogy mi lenne, ha valamelyik barát vagy rokon nevére átiratnátok az autót, de valójában megtartanátok? tehát csak papíron lenne eladva, ténylegesen nem. hm?
fogorvos: azt meg tudjátok mondani, hogy ilyenkor babavárás alatt kell-e fizetni a dokinál? én még mindig nem mentem el... pedig már illendő lenne, csak az anyagiaktól parázom egy kicsit.