Új privát üzeneted érkezett!

oephez kéne bemenni sztem
magdolnam

ok,köszi :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!

Sajnálom, de mint munkáltató, azt kell ondanom, hogy te már most sem vagy biztosított, ha nincs jövedelmed...

Azt kellene tenned, hogy felkeresed a lakóhelyed szerint illetékes polgármesteri hivatalt, és ott tudnak útba igazítani téged.
Neked kell megfizetned a járulékaidat...
Hogy biztosított légy.
Ez lehet méltányosságból 0 Ft is, de lehet, hogy a teljes összeg.
Sajnálom, hogy már megint oda kell menned.

Mellesleg felvilágosítalak benneteket, hogy az összes járulékot az APEH szedi már be, beleértve pl. a magánnyugdíjpénztári tagdíjat is! :shock:

Az OEP csak el tudja mondani, hogy valóban biztosított vagy e, vagy sem, és esetleg pontosan milyen papírokkal hova kell menni.
Ezért én nem állnék egyelőre sorba, inkább hívd fel őket!
Vendég

Magdi - nem értem miért nem adott neked a dokid lidokain injekciót!? Szerintem most kérj, ha megint csinálni kell a fogad! Nagyon sokat számít.

Nekem is nagyon rosszak a fogaim, úgy általában, kb 2 évente járok fogdokihoz generálra és mindig van mit csinálni. Nekem szuper orvosom van, imádom, és egyáltalán nem félek tőle! Úgy megyek mint bárhová, semmi izgi! :lol:

Kike - én is azt mondom hogy mindenképp előbb telefonon hívd az oep-et, és úgy érdeklődd meg hogy mi a teendő. Valószínű hogy írnod kell egy szívhez szóló kérelmet hogy méltányossági alapon csak valami nagyon minimális díjat kelljen fizetned. Akárhogy is lesz, ne idegeskedj! Ez is megoldódik, ahogy minden más! :wink:

Marcsi - majd írj hogy mit mondott az orvos! Remélem hamar rendbe jössz, vagy talál valami megoldást a gondodra! Drukkkk! :wink:

Én is igyekszem aránylag sokat pihenni. 2 hét múlva kell mennem a dokimhoz, már nagyon várom! Remélem csinál uh-ot is! :D Na meg kikérdezem hogy szerinte mennyit táncolhatok a lagzimon! :? :lol: Kíváncsi vagyok mennyire fog padlót fogni hogy én még ropni akarom a 6. hónap végén!?!?! :shock: :lol: :lol: Meglátjuk. Az bizti hogy hallgatni fogok rá, ha azt mondja hogy inkább ne, akkor Apa fogja járni a menyecsketáncot! :twisted:
Vendég

Kike - napsütés?? Jó nektek! Itt olyan köd van, hogy nem látok ki az ablakon! :( Hát sose lesz már tavasz???
Vendég

Patr - gratulálok a kiságyhoz, nagyon szép!! Megkérdezhetem hogy mennyi volt az a nagyon jó vétel?

Én tegnap voltam az RS-ben (eredetileg a kilépőpapírjaimért) és megnézegettem a bababútorokat. Hát, nagyon édik, lehet hogy mi ott veszünk majd! Meglátjuk.

Ja! Majdnem elfelejtettem! Apa jövőhéttől szabin van márc. 15-ig!!!! Tökkirály! Végre!!! Már úgy vártam! Végre elkezdhetünk nézelődni, ötleteket gyűjteni a bébi holmikhoz. Juppppijééééé!

Magdi kérdezte:
[quote]I írta:lyenkor olyan jófejek lesznek az emberek a kismamikkal. Nektek is ez a tapasztalatotok?

Sajna nem igazán. Tegnap rengeteget bkv-ztam, természetesen csúcsidőben és egyetlen ember sem adta át a helyét. Mérgemben a 7-es buszon úgy odatoltam a pocakom egy nőnek az arcába, hogy alig kapott levegőt! :lol: :lol: Persze így sem állt fel, de én jobban éreztem magam! :P
Ja, és majdnem össze is verettem magam... leszálltam a hévről és totyogtam hazafelé a kis tempómban, amikor megszólalt mögöttem egy seggfej, hogy "mi ez, nyugdíjasklub, hogy ilyen lassan kell menni?" (Pedig ilyenkor direkt lehúdódok oldalra, hogy ki tujanak kerülni.) Csípőből rávágtam, hogy "Szerintem anyád se rohangált 5 hónapos terhesen!" Erre már nem tudott mit mondani csak csúnyán rám nézett és elviharzott.
Hát ennyit a a sok jóindulatról... :(
Vendég

Sziasztok!

Marcsi, nagyon szorítok a dokihoz, hogy minden rendben legyen. Toncsival nekem is 15. hetesen lett a méhem 2100. 3x1 Magne B6-ot kellett szednem, majd legközelebb már 3x2-t. Ezenkívül semmi egyebet nem mondott, csak hogy pihennem kell. De ezt sem úgy, hogy kellőképpen megijedjek. Aztán 31. hetesen lett 1110, akkor fektetett be a kórházba. Megemelték az ágy lábát, nem volt olyan rossz, mint ahogy kinézett :? . Mivel nem romlott a helyzet, kiengedett az első hétvégén, amikor is vendégek jöttek (lakástakarítás stb.), ezt nem lett volna szabad! Aztán a köv. hétvégére már nem engedtek haza és hétfőn meg is lett a kisbabám. Ezt nem ijesztgetésnek szántam, csak nekem anno tényleg nem hívta fel a figyelmemet, hogy a pihenés az tényleg pihenés legyen. Most megpróbálok jobban odafigyelni.
Különben semmi különösebb tünetem nem volt, néha keményedett a pocak, ennyi! Azért veszélyes :? .
Neked milyen gyógyszert kell szedned?

De ha már az előző 2 babáddal is hasonló volt a helyzet, és kihúztátok, akkor most is nagy esély van rá :D !

Én is megyek ma délután a dokihoz.

Itt csak az eső csöpörög, ja már nem is :) .

Szép napot Nektek!

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

:d tetszik ez a beszólás. Jó a tömegközlekedést leszámítva. Ott faszkalapok vannak.Persze tisztelet a kivételnek!!!!!! Milyen rohadék volt az a nő! De elégtételt vettél! És majd a nő is visszakapja egyszer.

Nemtom miért nem adott, ez a doki szinte alig ad, ha ad egyáltalán
magdolnam

Megjöttem a védőnénitől :) Szerencsére jó volt a vérnyomásom, csinált vizeletvizsgálatot is, ott is minden oké! Ilyenkor olyan jó kedvem lesz!!

A kiságyat 16 ezerért vettük, és kaptunk hozzá egy kókuszmatracot, egy pelenkázólapot, és egy garnitúra ágynemű huzatot :D
Olyan a pelenkázó része, hogy gurulós, el lehet tolni, és alatta van egy csomó rakodó rész.
Szinte hibátlan állapotban van, egy helyen jött le róla az élfólia, de azt lehet pótolni. Már alig várom, hogy összerakjuk.

Kép
Kép
patr

Patr - ez isteni! Tényleg kár lett volna otthagyni!! Tegnap nézelődtem, csak a kókuszmatrac volt 16 ezer... szóval no comment! :D
Vendég

Sziasztok!

JO sokat irtatok alig birtam vissza olvasni,a fogfájásrol tudnék mesélni,mielött terhes lettem én is jártam fog dokihoz hogy rendbe tegye amit kell még a dolgok felénél sem jártunk mikor kiderült hogy babát várok.Minden ment volna a régiben de mikor a doktornö megtudta hogy vérhigito injekciot is kapok mindent leállitott, :(
Valamelyik éjjel azt hittem meghalok annyira fájt elmentem másnap és minden érzéstelenitö nékül furta gyökérkezelte és megyek hetente 2* hozzá.
Azt mondja semmit nem lehet ilyenkor csak egyedül rubofent szedhetek ha fáj vmi.
Én még nem vagyok nagyon nyitva de nekem is mondta ha jobban kinyilik a külsö méhszáj össze varja a belsöt és be kell feküdnöm,nem tudom mi lesz,ja és ne vezesek autot mert az nagyon nem jo.
De képzeljétek tegnap összesen 200 km-t vezettem hogy levegyék az afp-t.

jo nem ????
Ennyit a ne vezessröl. :x

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Patr.! Ez tényleg ingyen volt,szuper!

Maria! Drukk a dokihoz!
Biztos minden rendben lesz!

Wera! Már a júniusiban leírtam,hogy hol jártam!
Hétvégén mi is voltunk az Rs-ben,tényleg nagyon szépek,bár ott is elkérik az árát!
Ez van!

Ma hasonló napom lesz mint Kikének,postára kell mennem,vásárolni,14-re dr.-hez,17-re szülésfelkészítőre!
Úgyhogy nemtudom mennyit leszek,próbálok jönni,de ezeket intéznem kell!

Mindenkinek megy a drukk!
Nekem is ugye?
Sose mentem még ilyen nyugodtan mint most,lehet,hogy ez baj??????
Hülye vagy AMI!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Nálunk is borús idő van!

Szép napot mindenkinek!

Addig is sziasztok!

Kép

Kép
ibm

NEM tudom ki hány hét hány napossan volt afp-n én félek hogy nem lsz jo az eredmény mert tegnap voltam és pont 16 hetes 0 napos.......

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix, én 16+2 két naposan voltam. Azt mondták, az a lényeg, hogy betöltött 16. hét legyen!!
Az meg neked is megvan. Ne izgulj!

AMI, ne izgulj, miért lenne bármi baj, ha minden rendben volt?!!!
Minden oké lesz. Majd számolj be. Jánosba mikor mész?

Kép
Kép
patr

Patr. ! A Jánosba szerintem csak a 30. körüli uh-ra kell mennem!
Igazából azt sem tudom mostmár,hogy hol fogok szűlni,mert állítólag márc.-tól újra indul a Margit is és akkor lehet,hogy ott!
Bár ez érdekel a legkevésbé!
Szerintem akkor már tökmind1 lesz csak valahol,valaki,valahogy szedje ki! :lol: :lol: :lol: :lol:

De majd később elszeretnék menni azért szülőszobalátogatásra!

Neked mikor kell menni?

Ronix! Én 16+2 naposan voltam,az egyik értékem az alsó határon lett,de mindenki azt mondta,hogy teljessen jó!
Nyugi, a dr. tudja mikor küldhet!

Megyek készülődni!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Én 16+4 naposan mentem afp-re.
A dokitól megjöttem, most más volt, mert táppénzes felülvizsgálatra kellett mennem.
Kérdezte, mi a panaszom, mire elmondtam neki.
azt is, hogy nagyon megijedtem, és a barnázást is, ami még mindig tart..
Azt mondta, ne aggódjak, nem lesz semmi baj, a Mg amit kaptam jó, esetleg ha még mindig szúrkál, akkor ne napi 4-et szedjek, hanem 3-szor 2-t...
A barnázás meg a vizsgálat miatt normális, majd elmúlik.
Az igaz, hogy ma már épphogy van, csak a papíron, ott is alig.
Tehát ez jó.
Most pihengetek, majd ha apa megjön, akkor kiteregetek, meg elpakolok.
Most mosogat és mos a gép.
Még jó, hogy ezt nem nekem kell... :?
Vendég

Sziasztok!

Ibm! Szorítok a doki miatt. Most lesz UH is?

T. Maria. Hogy tudott úgy megvizsgálni a doki, hogy még mindig barnázol! Az jó hogy már elmúlik. De azért lehetnének óvatosabbak. Nekem is nézi a méhszájat, meg a méh fundusát, de sohasem fáj és nem barnázok vagy vérzek miatta.

Patr. Az az ágy annyirét ingyen volt, pláne kókuszmatraccal.

Ronix! Én 16+4 naposan voltam afp-n. Közben a baba mindig 5 nappal kisebb mint a terhességi kor és így is jó lett az eredményem.

Kép
szly27

Szly!
A vizsgálat önmagában nem volt durva, azért barnázom miatta, mert nyitva van a külső méhszáj. Ezért is normális.
már akkor mondta, amikor még ott feküdtem. Csak nem gondoltam, hogy eddíg eltart.

Ronix!

Biztosan írtad már, csak elkerülte a figyelmemet :oops: , de mennyire van nyitva a méhed, hogy be akarják varrni?
Vendég

sziasztok, megjöttünk a 4D-ről.
a 4d genesisben nagyon rendes volt a hölgy, mivel egész idő alatt aludt a gyerkőc, ráadásul kb semmi nem látszott belőle, pedig közben ettem csokit, ittam kólát, bökdöstük, de semmi. szépen megvizsgált mindent, ki is írta dvd-re, és csak félárat kellett fizetni. majd 2 hét múlva megyünk újra, akkor csak mozi lesz, mérés nem, és akkor kell fizetni a másik felét.

ami a lényeg, hogy minden rendben van, most először hallottunk szívhangot... hát majdnem elsírtam magam. és utólértük magunkat, mert eddig uh-n mindig 1 héttel fiatalabbak voltunk, mint naptár szerint, de most behoztuk a lemaradást. és van egy 1 centis kuki a lábak között, úgyhogy kérek szépen egy kékítést Milánnak.

ja, és tegnap először átadták a helyet a volán buszon. :D

mia_snow

T. Maria! Nem arra akartam kilyukadni, hogy nem normális hogy barnázol a vizsgálat után, nehogy megijedj. Csak arra, hogy úgy is meg lehet nézni, hogy ez ne legyen. Én a fiammal az utolsó időben két ujjnyira nyitva voltam és még akkor is meg tudott úgy vizsgálni, hogy semmi panaszom nem volt.

Mia! Grat. a kisfiúhoz! Rakok fel táblit. Nagyon rendesek, hogy visszamehetsz és nem kérték el az egész pénzt.

Kép
szly27

szly!
Mellesleg én is így gondoltam... hogy nem biztos, hogy így kellene lennie....

Mia!

GRATULÁLOK!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ez aztán a jó hír!
Akkor most hogyan is állunk?
Fiúk/lányok???
Vendég

Kép

Kép
szly27

8-8, fej fej mellett haladnak a fiúk és a lányok!

Kép
szly27

csilla, gratula a kislányhoz, mia neked meg a kisfiúhoz! :)
tényleg vicces, hogy 8-8 az állás. :)
tegnap este is jöttem, csak már nem volt energiám írni. Nálunk volt a két unokatesóm akiknek meghalt a testvérük. Szombaton lesz a temetés. :(
amúgy sikerült végre csinálnom képet a kisrucikról, de most meg nem otthon vagyok úgyhogy majd ha otthon leszek felteszem őket.
ja és még azt akartam írni, bár most hirtelen úgy emlékszem hogy már írtam, hogy engem még nem vizsgált meg a doki egyszer sem, csak uh volt meg minden egyéb. szerintetek az ok? mondjuk én nem izgulok ezen mert teljesen megbízom benne, csak most hogy ilyeneket írtok...
na mindegy. most megyek. nincs túl jó kedvem, bár annak továbbra is nagyon örülök hogy kukisom van. mindig igyekszem erre gondolni a héten ha elkap a magamalattvagyok hangulat.
és már dolgozni is csak egy hetet kell, utána sokkal jobb lesz. most raktam össze az órarendemet hogy akkor milyen lesz és általában csak 10-től 4-ig lesznek óráim. Sokkal jobban hangzik mint nyolctól hatig... és ráadásul hat helyett elég lesz fél tízkor felkelnem. úgyhogy már alig várom.
wera, nem semmi hogy a párod ilyen hosszú szabin lesz. tök jó nektek! az enyém sose vesz ki rendesen szabit. a tavalyi két hét volt a csúcs... de mondtam neki hogy idén nincs más választása.
ja mégegy dolog. azt hiszem lemondom a dél afrikai utazást. nem szeretnék kockáztatni. amikor vezetek fél óra után megfájdul a derekam, nincs szükségem egy 13 órás repülésre meg a veszélyek meg minden. meg most hogy tudom hogy ki lakik benn sokkal személyesebbé vált a dolog. igazából tökmindegy lett volna hogy fiút vagy lányt mondanak ebből a szempontból. eddig csak Bogyó volt meg Babamaki de mostmár neve is van és ez már más... nem tudom értitek-e. sokkal inkább kezd realizálódni a dolog.
bocsi hogy ennyire hosszú voltam. otthonról küldöm a képeket.

KépKép
muffin

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket, aranyosak vagytok.
Csilla, Mia! Gratula a gyerkőcökhöz. Jó Nektek, hogy tutira tudjátok a nemét. Nagyon remélem, hogy holnap nekem is kiderül. Először ekg, utána hüvelyi vizsgálat majd uh. Talán ez lesz a sorrend.
Tényleg Mia! Nem úgy volt, hogy csak a szülésnél szeretnétek megtudni a nemét? Vagy lemaradtam valamiről? Vagy éppen nem is Te voltál? Na mindegy, mindenesetre téynleg sokkal jobb dolog, ha már tudjátok a nemét így tényleg a nevén lehet szólítani. Már nagyon várom én is!
A párom éjszakás, de jön át a tesóm itt alszik, ennek örülök. Lehet csinálunk pizzát vagy rendelünk. Nyami-nyami.
Na meg már vagy 4 napja oroszkrém tortát ennék. Nagyon kívánom, de gondoltam majd elmúlik. Hát nem akar. Sztem holnap elmegyünk valamelyik cukrászdába, mert ez már sok :D
Egyébként a táblázatot nézve, alakul rendesen. De vannak egy páran akik már régen jelentkeztek. Csak adnak valami életjelet magukról.
No megyek megnézem a pizza választékot.
Jó étvágyat a vacsihoz mindenkinek!

sz.andi

na hazaértem, de a képgyűjtemény bővült addig is... hazafelé megálltunk az auchanban és vettem két nacit (500 Ft volt darabja!)
úgyhogy itt vannak a képek.
először itt a pociskép amit a múltkor ígértem a naciról amit az unokatesóm csinált. elég pocis naci lett :) és nem esik le rólam mint a c&a-s...
Kép

KépKép
muffin

egyik kedvenc (550 Ft- tesco) Kép

KépKép
muffin

abszolut kedvenc (a köv. két képen lévők együtt voltak 2.700) de ez a legeslegcukibb cucc... azok kedvéért akik nem beszélnek angolul: all the best things come in small packages vagyis: a legjobb dolgok kis csomagolásban jönnek. :) Kép

KépKép
muffin

és akkor a hosszúujjú meg az előke ami az előzőhöz tartozik. :) Kép

KépKép
muffin

és a két naci. először a farmer (500 Ft auchan) 3 hónapos kortól Kép

KépKép
muffin

és a másik, ami polárral bélelt és 6 hónapos kortól lesz jó, de az télire pont jó lesz és ez is 500 Ft volt! Kép

KépKép
muffin

bocsi a sok képért... és még csak annyit, hogy úgy döntöttem hogy ahelyett hogy mindent egyszerre akarjak megvenni, inkább mindig keresem az akciós de nagyon édi cuccokat és akkor kevés darabonként de olcsón összejön az amit amúgy egyszerre sokkal többért tudnám megvenni... na azt hiszem mára eldugulok... jó éjt. :)

KépKép
muffin

Muffin! Nagyon édik a cuccok! De nekem a kis farmer tetszik a legjobban. Én is annyira szerettem Rolit farmernaciban mutogatni :D Főleg úgy hogy a többi babán még csak rugdalózó volt. Nagyon vagány.

Kép
szly27

nekem is nagyon tetszett. főleg ennyiért. :) de köszi. :)

KépKép
muffin

Muffin - nagyon jó cuccokat vettél, ügyi vagy! És szép a nadrágod is! A pocidról nem is beszélve!!! :D Csini mami vagy!! :D
Apának ez most kényszerszabi lesz, fizu nélkül, mert egy olyan kávézóban dolgozik, aminek bazinagy terasza van, nyáron vagy 30 asztallal több van mint télen, és hogy ne kelljen kirúgni az embereket télre, úgy oldják meg, hogy mindenki elmegy 1,5 hónap pihire. Szóval ez nem a legjobb szabi, de most örülünk neki, legalább kipiheni magát lagzi előtt. Már nagyon ráfér!

Andi - én múltkor pont így jártam a fánkkal. 4 napig kínlódtam, hogy úgy ennék, mire anyám megunta és sütött nekem! :lol: Szóval jó sütizést holnap!! :wink:
Vendég

Jahhh, majdnem elfelejtettem! Titi!!! Nagyon sok boldog névnapot kívánok!! :D
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukkra jöttem,mert már hulla vagyok.
Holnap majd jövök többet du.-ig,aztán megyünk vásárolni!
Valamit főzni is kéne holnap,de mit?
Van jó ötlet?
Gyors legyen!
Minden rendben volt a dr.-nél!
Volt vizsgálat:méhszáj zárva!
Uh: most nem méricskélt,csak a szívét nézte-minden oké!
Magne B6 marad 4X2,Napi 1 Maltofer fol,2 naponta Ca-pezsgő és 2 naponta 1 Elevit!
Mondta,hogy ha bármi van hívjam,a legapróbb dologgal is ha úgy érzem!
Kérdeztem a Sexet,merthát ugye most a haskeményedés miatt nem mertünk,azt mondta ha őt kérdezem 3X1 kötelező!
Megkérdeztem a szülésről is,vállalja,de a többit még ráérünk megbeszélni azt mondta!
Mondtam,hogy jó csak már szeretném biztonságba tudni magunkat!
Kérdeztem erről az orvosválasztásról is,hogy mi igaz abból,hogy a választott orvos nem megy be,vagy tervezett császár?
Azt mondta hogy elvileg ha rendelési időből megy el akkor neki ezt meg kell fizetni,de ne izguljak,ha felhívják,hogy várom,akkor ő mindent itthagy és ott lesz!
Olyan megnyugtató volt,tök rendi!
Na mostmár megyek pupuzni,mert hulla vagyok!
Holnap jövök!

Jó éjt és szép babás álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Wera: Nagyon szépen köszönöm!!!! Ez olyan megható volt itt a végén, hogy mostmár nem tudom megálni, hogy ne írjak. Ezért érdemes volt ma benézni.
Sajna régen nem írtam, mert állandóan álmos és fáradt vagyok néha még olvasni sincs energiám. Azt mondta ma a védőnőm, hogy szerinte az időjárás miatt lehet a terhességet leszámítva. Ja és tök jó a vérnyomim és még mindig nem híztam sokat. (Persze azt nem mondom, hogy + 15 kg-mal indultam). Unszolásomra meghallgattuk a szívhangot, amit eddig nem tett meg a védőnőm. Tök jó volt. Sajna még mindig nagyon gyengén érzem csak a picurimat, gondolom a melsőfali lepény miatt.

Andi: én mondtam, hogy csak a szülésnél szeretném megtudni a nemét, de már nem bírom tovább így ha legközelebb lehetőségem lesz rá megkérdezem. Drukkolok, hogy te is mihamarabb megtud és a többiek is akik még nem tudják!!!

Bocsi többiek, hogy nem írok mindenkinek, de tényleg hulla vagyok így is kitettem ma magamért.

Igyekszem napközben jönni amikor Olivér bölcsiben van. Ja Olivérnek tegnap volt farsang a bölcsiben és Doktorbácsinak öltözött. Nagy sikere volt.

Jó éjt mindenkinek!!!

Wera: mégegyszer nagyon köszi! (sajna az én nevem nincs benne a naptárban ezért esik ennyire jól, ha valaki felköszönt.) :D :D :D Bocsi az ömlengésért! :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi - iwiw-en láttam hogy ma tartod! :D Örülök hogy ezzel írásra bírtalak! Szuper hogy minden rendben van! A fáradtság nálam is elég általános, csak ugyebár én még tudok pihenni napközben. Bízom benne hogy Te is helyre rázódsz ha megérkezik a várva várt tavaszi napsütés, reméljük már nem is olyan sokára! Addigis egyél sok gyümit, a vitamin is felpörgethet egy kicsit! :wink:

Jahhh, hogy miért ilyenkor írok? Hát persze hogy az álmatlanság-kór megint rajtam van! Már nagyon unom, legalább 1,5 órája ébren vagyok. :? Asszem honfoglalózok egyet, ha egyáltalán találok ott valakit ilyenkor, aztán berakok egy Jóbarátokat. Általában ők az éjjeli társaim! :lol:

Muffin - még az este akartam írni, csak aztán kiment a fejemből. Láttam hogy lemondtad az Afrikát... gondolom nem volt könnyű döntés, de az biztos hogy az egészségetek most mindennél fontosabb és valóban nem éri meg kockáztatni! Drukkolok hogy visszatérjen még ez vagy egy mégjobb lehetőség a későbbiek folyamán, ami pótolja ezt! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Köszi a tanácsokat,remélem nem kell teljes TB-t fizetnem :roll: a fene bele,mostmár tényleg:nem elég hogy az ember semmit nem kap,még akkor ő maga fizessen meg mindent :evil: Szóval ezt is intézhetem el minél előbb.És akkor tényleg,a magán nyugdíjpénztári díjat is nekem kell megfizetni?Kezd elegm lenni az egészből :twisted: :evil:

Tegnap jól elfáradtam.de kaptam gyógyszert,kenőcsöt,kúpot:bizony gombás fertőzésem van-talán még időben elkaptuk.De legalább nem kellett sokat várnom,első voltam a védőnőnél,aztán átkísért a dokihoz,megvárt,majd vissza a védőnőhöz,és ennyi.Háromezret hagytam a gyógyszertárban.Fél hármas busszal jöttem haza,férjecském is azzal jött.Fél ötkor szülőire mentem-hétkor lett vége.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Jó rég írtam. Ezer bocsánat, de nagyon sok meló van egy kávézó indításával. Szinte minden időmet leköti. Ha meg Dani fent van, akkor vele foglalkozom, és ugye mellette minden nap főzni kell, és vásárolni. De olvastalak titeket, csak írni nem volt időm.

Csilla gratulálok a kislányhoz, Mia neked meg a kisfiúhoz.
Muffin nagyon helyesek a rucik, és tök igazadvan, hogy így apránként veszed meg ezeket.

Én egyébként teljesen letargikus vagyok. Még mindig nem értem el azt a dokit, akit a régi orvosom ajánlott. És aggaszt, ha ilyen nehéz elérni, akkor lesz idejerám? Elkeserítő, hogy nincs orvosom, és nincs időm sem keresgélni. Ráadásulúgy tűnik, hogy összeszedtem vmi gombát is. Most kihez menjek? Teljesen ki vagyok emiatt. Jó lenne már tudni, kinél szüljek.

Bocsi, hogy panaszkodok, de tegnap már a sírás kerülgetett, gondoltam, hátha jobb lesz, ha kiírom.

kolcsek

Jó reggelt!

Kolcsek - tényleg rossz a bizonytalanság, én is utálom. Szerintem próbálj meg máshonnan is összeszedni ajánlásokat, rokonoktól, ismerősöktől doki-ügyben, mert ha most nem tudod elérni, akkor lehet hogy később se lesz jobb a helyzet. Biztos van még a környéken jó orvos, nem csak az az egy!
Egy kávézó beindítása bizony marhanagy meló lehet, nem irigyellek, de ha majd beindul, az már nagyon jó lesz!! :wink: Vigyázz magadra!

Kike - valószínű hogy a magánnyugdíj-pénztári tagdíjat is neked kell akkor fizetned, de szerintem ezt is meg tudod érdeklődni telefonon banktól. Keress egy tel.számot az elszámoláson amit szoktak küldeni és akkor rövid úton utánajárhatsz! Tényleg elszomorító az állam hozzáállása ezekhez a dolgokhoz... :(
Vendég

Kolcsek!
a gombás dolgot ne hagyd annyiban,irány a nőgyógyászat,akármelyik orvos megvizsgál.Nekem is az van-tegnap voltam vele dokinál-magától nem múlik el,legfeljebb egy idő után tünetmentes lessz,de a babára is veszélyes lehet,mindenképpen kezeltetni kell-az előzőekben leírtam én mit kaptam rá.
Nyomás az orvos!!

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Hát ma én is korán keltem,Apa elment 6-kor és már nemtudtam visszaaludni!
Éjjel felébredtem,gondoltam már 5 óra mert Apa akörül kel,Áron baba bulizott,gondoltam megint mehetek kajálni!
Tudjátok mennyi volt az idő????????????
02:30!!!!!!!!!!
Mikor alszik???????
Hát úgy döntöttem fél 3-kor már tán csak nem megyek ki kajálni,hát 5-ig húztam,de utánna muszály volt!
Pedig este is ettem 3 melegszenyát!
5-kor bedobtam egy duplaszenyát és most ettem 2 bundáskenyeret!
Sok energia kell neki!

Wera! Apa mától van otthon?

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

(((( Nem merem elkiabálni...., De ma talán egy kicsit jobb a helyzet.... :) ))))

Ma úgy döntöttem, főzök, mert szegény gyerekeim már unják a hideget, meg a tejbepapit! :wink:

Rakottkel lesz, mert a zöldségmániám megint nem hagy nyugodni!!!
Ez hihetetlen!
Olyan lettem, mint aki vegetarianus.
Párolt zöldséget, párolt zöldséggel eszem.
(Nagyon jó ízlése van, a kis fiatalembernek itt a pocimban....)
Ma azt hiszem dobok nektek valamikor egy pocakfotót.

Ibm!
a szexet én nem is kérdeztem, tapasztalatból tudom, hogy az nekem most tiltott dolog.... :cry:
(Pedig mióta kismami vagyok.... :oops: )
De lesz egy gyönyörű kisbabám, akire annyit vártam!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma vagyok pont 17 hetes!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én mosakodókrémet kaptam! :lol:
Aztmondta a többi tusfürdő nagyon kiszárítja! :lol:
Gomba szerencsére nincs,de volt már benne részem!

Kép

Kép
ibm

Az a baj, hogy fogalam sincs, merre induljak. De lehet, hogy felhívom a védőnőt én is, hogy vigyen be a helyi dokihoz. Aztán hátha pont ő lesz a következő orvosom, ha szimpi.
Csak az a gond, hogy 9-re jön a sógorom, mert ő tervezi a honlapunkat. Nem tudom, meddig tart az egyeztetés, aztán meg fel kell hívnom néhány leendő beszállítót.

kolcsek

jó reggelt:

na gyorsan megpróbálok mindenre válaszolni, de amilyen kútfejem van mostanában, nem biztos, hogy menni fog:

vizsgálat: nekem is csak uh volt eddig meg vérvételek, ilyesmi, és megkérdeztem a barátnőimet, akik ugyanennél a dokinál szültek, és őket is csak a szülés előtt pár héttel vizsgálta meg alulról. állítólag az uh-n látszódna, ha bármi gond lenne a méhszájjal is, fölöslegesen nem akar "turkálni".

itt fáj-ott fáj: képzeljétek, amióta bevezettem a napi 20-30 perc tornát és sétát, teljesen jól végigalszom az éjszakákat, sehol nem fáj semmim.

valaki kérdezte, hogy milyen a nyugodt terhesség: hát nemtom mit mondjak, mert nekem aztán tényleg semmi tünetem nincs, nem is volt az elején sem. se hányinger, se semmi, így én azon aggódom, állandóan, hogy tuti biztos, hogy terhes vagyok-e. ráadásul a pocakom sem túl nagy, tehát akár hájra is feljöhetett volna ez a 7 kg. jó persze tudom az agyammal hogy babát várok, csak fura, hogy ennek szinte semmi jele nincs. :( szóval én sem vagyok olyan nyugodt, annak ellenére, hogy nincs panaszom. :D

a baba neme: akartuk tudni mindig is, és nem vártunk jobban fiút mint lányt, vagy fordítva. mivel 2-3 gyerkőcöt szeretnénk, mindegy volt, hogy ki jön elöl a sorban. így most a "nagyfiunk" tud vigyázni majd a kishugaira... ha lányok jönnek utána. :D

Kike: az autós ügyhöz a férjemnek jutott eszébe az, hogy mi lenne, ha valamelyik barát vagy rokon nevére átiratnátok az autót, de valójában megtartanátok? tehát csak papíron lenne eladva, ténylegesen nem. hm?

fogorvos: azt meg tudjátok mondani, hogy ilyenkor babavárás alatt kell-e fizetni a dokinál? én még mindig nem mentem el... pedig már illendő lenne, csak az anyagiaktól parázom egy kicsit. :( :oops:

mia_snow

Szia mindenki!! :D
Ma lógok az angolról :?
jön a festő, meg parkettázunk hétvégén és pakolni kell :shock: , csak kedvem nincs :D
hhmmmm fánkot emlegetett valaki :roll: , de én diétán vagyok, nem lehet (ne), de nem is eszek ha nem muszáj, főleg mert nincs is, hál istennek :?

Kép
Kép
h. szilvi

Mia!

A fogdoki, mint ninden más eü ellátás, kismamiknak ingyenes.
(Leszámíva a fogtechnikai dolgokat, de reméljük, még vagy 50 évig nem lesz rá egyikünknek sem szüksége... :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?