Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ildi: Ezt most találtam Olinak farsangra :D Nekem nagyon tetszik :lol: :lol: :lol:

"Hasonlóan lepedős buli a spenót tükörtojással. Egy nagy zöld lepedő közepére vágunk egy akkora lyukat, hogy a gyerek feje kényelmesen beleférjen, az elejére pedig egy nagy fehér foltot varrunk, közepében sárga folttal. "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Melitta: Szupi, hogy ennyivel megúszta Zazi. Fikusz meg majd csak elmúlik idővel. :)

Angi: Téged is "Angiz" Lidi???? Nagyon jó ez a beszólás :D
Nálunk apa nagyon ki tud akadni azon, mikor Aliz Pipizi (A Tibit csak Pipinek tudja kimondani, cuki :D ) Olyankor mindig mondja neki, hogy nem Pipi, hanem APA! :D

Nagyszülők is be lesznek fogva, csak még Aliz eddig sosem aludt senkinél, nem tudom, hogy bírná. Ideköltöztetni meg szívem szerint egyiket sem szeretném ennyire időre :? Szerencsére még van időm kitalálni :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, mi Natasát Pipizzük :lol: :lol: :lol: :lol:
Ő meg mondani szokta erre, hogy Pipa, így már sokszor így szólítottuk mi is.
na, de Tibi, mint Pipi :lol: :lol: :lol:
Spenót tükörtojással :lol: :lol: :lol:
még mindig enm tudjuk mi lesz.
jelenleg az ufó van porondon.
az se nagyon nehéz.
Majd este megcsináljuk :D

6 hét szünet?? :shock:
az szép :shock:

Angi, akkor jobbulást továbbra is, ari lehetett Lidi, ahogy teáztatni akart :D
Talán Lidike nem kapja el.
Te meg hamar gyógyulj meg :wink:

Tünde, nagyon édes Dorina a jelmezében.
Tényleg, te csináltad????
vas

na , ezt sikeresen elküldtem véletlenül....

Zazinak jobbulást, betonfikát meg fellazítani :wink: ..

Lidke?????
megvagytok még??? :wink: :wink: :wink:
vas

Sziasztok

Gyöngyi
Köszi a hiányolást, de már annyi mindent kéne írni, hogy el se kezdem inkább. :oops: :oops:
Nagyon sokat nőtt a lányod, mindig mondom Levinek hogy ő a szülinapos társa. :)
Ja hát téged szereztelek, ha én nem írok, te írsz helyettem. :lol: :lol:

Mi is mentünk volna tegnap a talira ,csak Zazi haverunk úgy gondolta, inkább csak mocizunk este. :lol: De legközelebb megyünk, ha visz minket Melitta. :D

Vali
Nekem úgy kell feküdni, hogy Levi kényelmesen elérje a hajam, és azt tekergeti. :D És már mondja hozzá, hogy hajam kérem. :lol: :lol: Spenótos jellemez nagyon jóóóóóó :lol:

Ildi
Szerintem, legyen spenót!!!! :lol: Majd még beszélünk, ja csak ma csinálom meg a csigát. Mindenkinek ízlett? :wink:

Dórinak BOLDOG NÉVNAPOT! :D
Tényleg Évi hogy álltok Tesó ügyben??

Folyt köv

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mamacka: én úgy tudom, hogy szoptatás alatt is be lehet adatni a bari oltást.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Edit, épp akartam kérdezni, mi a helyzet a csigával???

nekünk mind elfogyott (2 tepsi lett, kb 100 darab kis csigusz, de nagyon jó lett, bár szerintem kissé elsóztam, mert nem mokkáskanállal mértem a sót) :lol:
vas

Dórinak meg boldog névnapot!!!

Kép

na, most röhögtem egy nagyot :lol: :lol: :lol: :lol:
Olivér Kisvakondot néz, azt a részt, amikor van benne egy ember, meztelenül rohangál, és a lóg a szőrös pö.....e :lol: :lol: :lol:
Olivér felkiabál:"fúj..., van a kukacán egy segg"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Edit, ezek szerintem Benyó és Levi a két szőrös, mert már egy éve is imádták mindketten a szőrös állatokat fogdosni és közben szopit imitálni a szájukkal (Ildiéknél is ugyanarra a kapucniszőrre :lol: buktak), és figyike: Benyókám is úgy alszik el este, hogy a hajamat fogdossa. Ő csak ennyit mond: Hajam :)
És ha pihenni akar, akkor is ezt csinálja, odakucorodik az ölembe, és fogdossa a hajam és közben szopimozgásokat csinál a szájával, nyelvével. Csúúúúúúúúcs. :wink:
Vendég

Hát csajok szerintem a hajfogdosás sokkal jobb, mint a fülmarkolászás. Én egyébként sem bírom ha a fülemet macerálják, úgyhogy néha nagyon nehéz tűrtőztetni magam. De ugye a gyerekért mindent :)

Babetta: Dejó hogy előkerültél :) Most már tessék visszazökkenni :wink:

Ildi: Én is a spenótra szavazok :) Mondd meg neki, hogy mi itt eldöntöttük, úgyhogy ez lesz és punktum. :wink: :lol:

Beszólás csúcs :lol: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ja, Tünde :), Benyó bölcsis lett, már egy hónapja, és nagy szerencsénk van, mert szuper bölcsink van (állami, 2 percre tőlünk), Bence szereti, minden simán megy, nekem pedig van két szuper 6 órás álláslehetőségem, amiből még most választok, hogy melyik lesz a leginkább nekem való, de szerencsére mindkettő a szakmám, marketinges, szóval nagyon örülök. Mert amúgy az álláspiacon a 6 órás munkák mindenhol általában fénymásolósok, meg kávéfőzősök, ami nem baj, csak az én két diplomámmal és 3 nyelvemmel meg tapasztalatommal többre vágytam. És úúúúgy örülök, hogy rám talált a szerencse, illetve inkább úgy, hogy megtaláltam a szerencsémet. :)

Szóval nálunk ez a nagy harci helyzet, most egyelőre 9-től 3-ig van bent, és nem is akarnám, hogy többet legyen bent, a kettő közé be fog férni az 5-6 órás munka, szerencsére rugalmas, szóval nem muszáj 6-ot dolgoznom, ahogy a munka majd megkívánja. :)

Hála minket eddig elkerült a betegség, Bence a télen alatt még semmit sem kapott el, még a bölcsi óta se, úgyhogy szurkolok tovább, hogy ez így maradjon. :)
Vendég

Vali, Benyó a hajam mellé néha befogja a fülemet is. :wink:
Vendég

Eszti, grat. a melóhoz, aztán a jobbikat válaszd ám :wink:

Tényleg, mindig a szőrös kapucnit markolászták Levivel :D :D

És szerintetek Olivér mit fog szólni , hoyg spenót lesz?????? :D :D :D
vas

Megmondtam neki, hogy spenót lesz, de azt mondta, inkább nem lesz SEMMI!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
vas

Gyerek fejjel én sem akarnék spenót lenni, de most felnőtt fejjel vicces pedig. :wink:
Vendég

szerintem is vicces, de ha beleképzelem magam, lehet én is tiltakoznék ellene :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Nem véletlenül akarnak hős jelmezt, vagy valamilyen kedves állatot....a spenót meg hát tudjuk.........felnőtt fejjel finom (nekem), de a gyerekek nagyrésze nem szereti.... :lol: 8)
Vendég

Ildi : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti: Ugye hogy ugye? :wink: :lol: Ha most lenne nekem valami beöltözős buli, tuti spenót lennék :D

Gratula a melóhoz! Tényleg nagyon nehéz 6 órás melót találni, pedig gyerek mellett az a legideálisabb, és pénzben sem akkora kiesés.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Lidke
Merre jársz? Én is mindig benézek ,csak csendben figyelem az eseményeket. :wink:

Vali
Tibi otthon dolgozik nem? Emlékszem tesóm is állandóan ezen agyalt ,hogy mi lesz a Vikivel ,de ő egyedül nevelte ráadásul. :(

Angi
Jó a dumája a csajnak. Szerintem ez a kor a legaranyosabb. :D
Levi így kezdi a reggelt. Anya kimegyünk motorral! :twisted: :lol:

Tünde
Nagyon szép Dorina! Annyira jól áll neki a méhecske!

Néztétek a nagy fogyást?? Nagyon sokat fogytak én Milánnak drukkoltam ,és meg is nyerte a kocsit. :D

Hirtelen ennyi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Az én gyerekem így kezdi a reggelt: Anyaaaaa, anyucííííííííí, kakaóóóóóóóó. :)
Vendég

Vali, ráadásul ez a 6 órás most annyit fog fizetni, mint a 3 évvel ezelőtti munkám, ami azért napi 8-10 óra volt minimum, plusz havi egy 4 napos varsói utazás.. :x ..
Vendég

Eszti, akkor tök jó lesz!!! :D
Mi a bánatot csináltál Varsóban?? :wink:

Oké, Vali,akkor leszek én spenót :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgyis farsangi buli szervezésben vagyok :D :D :D

az én gyerekem nem mond semmit reggel :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Ildi, az Avonnak Lengyelországban van a közép-kelet-európai központja, és állandóan ott voltak pr, meg marketing konferenciák. Na jó, volt, amikor nem voltam minden hónapban, de akkor is. :x
Csak azért volt jó, mert a Mexx és Esprit ruhákat fele annyiért tudtam megvenni. :)
Vendég

Eszti: Bakker ez tök jó! Csak egy embert keresnek felvételre? :wink:

Ildi: Az én gyerekem nemhogy semmit nem mondd reggel, hanem még mindig ott tart, hogy bőgve ébred :? :(

Babetta: Otthon van még, de ugye dolgozik. Ha Aliz otthon lenne vele, akkor semmit se haladna napközben, pedig így is hajnali 2-3-kor fekszik le :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Eszti
Tényleg nagyon egyformán nyomják. :lol: :lol: Sokszor Levi is csak azt mondja ,hogy hajam és kitárja a két kezét, hogy menjek oda ,de ezt tévézés közbe is eljátssza ,hogy behív a konyhából ,hogy oda hajoljak, mert ő éppen hajat kíván a csücsörítés mellé.. :lol: Na ezt most jól leírtam :wink:

Hát ez nagyon jó ,hogy kapkodnak utánad. Nem mindenki mondhatja el magáról. :D

Akkor spenót leszavazva :lol: :lol:

Na menni kell ebédelni szasztok

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit, az túlzás, hogy kapkodnak, szerencsém is volt, meg egy kicsit rájártam a dolgokra. :wink:
Vendég

Eszti, legalább ócsón soppoltál :wink:

Vali, az enyém csaj legalább nem bőg, mikor felébred :D

na, húzok én is, vasalás helyertt megint itt töltöttem az alvás időt(pedig lett volna jobb dolgom is, meg elhatároztam, hogy alvásidő alatt tornázok, és szaunázok, de mióta ezt kitaláltam, még egyszer se csináltam :lol: ) most meg már Natasa is felébredt(nem aludt ma többet, miknt egy óra, de legalább korán fekszik ma)

Pusszancs
vas

Én is megyek bölcsibe. Csőváz :)
Vendég

megáll az eszem Olitól, azt mondta,he nem teszek be neki új mesét, akkor megpofoz :shock: :shock: :shock: :shock:
besz*rás, hogy mit meg nem merészel.... :lol: :roll:
én ezért gyerekkoromba biztos kaptam volna egy maflást... :lol: :lol: :lol: :lol:
na, húzok tényleg.......... :D :D :D
vas

Ildi: A héten Oli nem is megy már oviba?
És komoly pofával mondta, vagy csak viccesen?? Aliz ugye nem beszél, ő csak cselekszik ... :shock: :lol: :o

Lidke??????????????????

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntéseket! Jól vagyunk, minden rendben velünk. Kistesóval szívunk továbbra is, lassan már egy éve... Szeptemberől Dóri is bölcsis lesz, hacsak addig valami csoda folytán nem jön a tesó :?

Spenót tükörtojással :twisted: :twisted: :twisted: Tök jó ötlet :)

Dóri is szívesen tekergeti a hajamat, ha velem alszik, bár ez ritka. Akkor jön csak át, ha rosszat álmodik, és nem tud megnyugodni. Én a mai napig tekergetem a hajamat, ha nagyon kell koncentrálnom, akkor néha két kézzel is :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Én már voltam spenót tükörtojással, bebee! Pontosabban én voltam a tojás és volt egy spenótom... És az volt a vicces, hogy ha valaki nem értette, akkor mindeg rá kellett vetnem magam és egyből megvilágosult. Hú, de rég volt... Tán még ittunk is... :oops: :lol: :oops:

A húgom osztályának pedig nem átallottam mákostészta jelmezt rögtönözni. Zsákokra fekete pettyek, s egy fehér lepedős emberke. A zsűri előtt egymásra borultak és a tetejükre a "porcukor"... megnyerték a tortát és hálásak voltak, noha másodikban még ezt ők sem találták nagyon viccesnek...

Ediiiit, na?

Kép
Kép
~melitta~

Edit! Esik az eső. :(

Kép
Kép
~melitta~

Melitta, köszi a választ! Háááát....nem tudom hogy lesz nálunk. Marci naponta többször megjelenik "cicit kérsz" felkiáltással, és akkor nincs pardon. Ha nem adok, akkor nagyon kitartóan ostromol.
Én eddig abban reménykedtem, hogy egyszer csak magától átalussza az éjszakákat, és akkor elmaradnak az éjjeli szopik. A kérdés csak a mikor...

Kép

Kép
bettiflame

Betti: Én azt tapasztaltam, hoyg ez fordítva működik. Ha már nem cicizik, akkor alussza át az éjszakát. Nálunk legalábbis így volt.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Határozottan ezt gondolom én is. Nálunk is nagy volt az ostrom, de kénytelen voltam megállni, ha eredményt akartam.
Cory, ti is leszoktattátok Lizit az éjjeli szopiról nem? Laci sétált vele... vagy? És a fiúkkal mi volt?
Próbáljátok ki, hogy a férjed sétálgat vele, míg vissza nem alszik. Tényleg nagyon okosan és pik-pakk lejön nekik, hogy akkor egy korszak lezárult.
Bár, ahogy érzed. TE FIACSKÁD, TE VAGY AZ ANYUKÁJA. Úgy van jól, ahogy te gondolod.
Mindenesetre drukk Marcikának az éjszakákhoz! :)

Tényleg! Második poronty-ügyben???

Kép
Kép
~melitta~

Sziasztok!

Egyelőre semmi, időm se, azért nem jöttem. Még vissza se tudtam olvasni, most is rohannom kell, de este még benézek.

Mindenképp írok, ha van valami!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

pedig én már azt hittem... :)

Spenót tetszik!

Kislánynak a szőlőfürt is jópofa barna ráfeszülős tornaruha szerű vagy póló harisnyával ráöltögetve egy csomó zöld lufi! :)

Dorina nagyon aranyos kis méhecske! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Melitta: nem szoktattuk le Lizit, leszokott magától egyszercsak, ahogy a fiúk is az éjszakairól.

Farsang: mi a gimiben egyszer kitaláltuk, hogy beöltözünk, és hát pont 21-en voltunk vállalkozó szelleműek, így fogamzásgátlók lettünk :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

sziasztok

nem olvastam még vissza, mert kb. 1 órája értünk haza így majd este még jövök

most gyorsan csak ennyit:
Voltunk dokinál és azt mondta, hogy egyáltalán nem nagy az orrmandula (köszi csajok a drukkokat :) ). Írtak fel homeopátiás szereket, de még nem néztem meg a listát, majd holnap kiváltom őket. Azt mondta az orvos, hogy valószínűleg a fogzás miatt van ez az egész macera. Mondtam neki, hogy éjjel iszonyatosan horkol, ha egyáltalán kap levegőt, de erre is azt mondta, hogy ez nem mandula. Szóval most örülök. Kérdeztem, hogy miért van az, hogy állandóan megfázik, ha kitesszük a lábunkat pár napra itthonról. Azt mondta, hogy nagyon érzékenyen érinti a Lilit a környezetváltozás és így jön ki rajta. Erre nem tudok mit mondani. Valaki hallott már ilyenről?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi! Persze. Minden betegség alapja lelki eredetű. Én ebben hiszek.

Cory! Neeeee! Kinyúlok rajtad... :lol: Mondjuk Olivér beszólása se rossz! :wink:

Ja! Esztipeszti! Itt van most kétteleknyire egy összközműves terület eladó. Ha érdekel, utánakérdezhetek egy elérhetőségnek.

Kép
Kép
~melitta~

Cory: Oké, te nyertél :wink: :D Ez jobb, mint a spenót :D

Gyöngyi: Ez jó hír :) Mondtak valamit, hogy mikorra várható javulás ezektől a szerektől?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Lidke: Képek ráérnek holnap is, sztem most inkább pihenj, ki tudja, lehet ez az uccsó éjszakátok 2 in 1 :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Melitta, köszi, aranyos vagy, hogy gondolsz ránk, de mi most letettünk az építkezésről is, meg a költözésről. Most "csak" szimplán élvezzük az életet, meg örülünk, meg mókázunk, és dolgozunk is, meg ilyesmi. Nem vállaljuk túl magunkat, olyan sokan, és sok kapcsolat mennek/megy tönkre mostanában körülöttünk pont ilyen okok miatt. Most egy kis pihi jön nálunk. :) Aztán majd egyszer. :)
De köszi még egyszer.
Vendég

fél órája gépelek és elszállt, felkötöm magam

na próbálom újra:

melitta: köszi a "tömör" :) infót, próbálok rajta lenni az ügyön. Most annyit már elértem egy 3 napja, hogy nem kell simiznem 20 -30 percig a hátát, megelégszik a félálomba szopizással, meg a nyuszi és a maci nyomizással :)
Ez a lelki ok tényleg igaz lehet, mert Gallyatetőre is megérkeztűnk a múltkor és a Lili első reakciója az volt, hogy: "Anya menjünk haza", rá két napra tiszta takony lett

Edit: jó "látni" :) . Nálunk a szopi mellett a másik cici macerálása megy :) , de le szoktam szerelni, úgy, hogy a kezébe nyomom a nyuszóját és akkor azt bizbarálja. Én néztem a fogyit, de nem a srácnak drukkoltam. Csak ámulok, hogy így ledobták a kilókat én meg december óta nyamvadt 10 kilótól tudtam megszabadulni, szóval most már mozogni is fogok.

Betti: Lakik a környékünkön egy szoptatási tanácsadó (nekem már többször is segített), akinek megtaláltam a levelezéseit a neten. Csomóan fordulnak hozzá alvásprobléma miatt. Ő ajánlotta az "Éjszakai gondoskodás" című könyvet. 2500 pénzbe kerűl. Nekem ma hozta ki az Alexandrától a futár, szóval még nem olvastam bele, de biztos van jó pár okos ötlet, tanács benne.

Vali: nem mondták, hogy mennyi idő a gyógyulás, de 20-án megyünk egy teljes kivizsgálásra a doktornőhőz, és remélem, hogy megtaláljuk az ok okozatát.

Na most ezt gyorsan elküldöm, mielőtt megint elszáll az egész

Kép

Kép
pgyöngyi

sziasztok

na szép, én zárom a napot és én is kezdem :shock:

Angi: Anyumat ráreptettem a H&M-re :) . Úgy is bajban van a szülinappal, szóval mondtam neki a pizsit

Nem akartam mást írni, majd később még kukkantok, hátha lesztek :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Nálunk tegnap este óta:
- Lidi végigment a sáros cipőjével a szőnyegén, amit előtte való nap pucoltunk ki. Ezt akkor csinálta, amikor én a tárolóba betoltam a triciglit.
-reggel, amikor tusoltam, kibontott 1 kávékapszulát és kiöntötte a parkettára
-az előbb eltörte a nyomtatós szekrényen az üvegajtót, mert nekitolta a székemet.

Kell még valami? :twisted: Nyugodt vagyok, mondogatom magamban.
angi79

Angi, nyugalom :wink: , árt a szépségednek... :D :D :D

Soroljam én is a történteket:
nálunk minden este kiönt valaki valamit a konyhában(kakaó, tejeskávé, rizs,paradicsom........ :roll: :roll: :roll: )
Mikor nem a gyerekek borogatnak,akkor én dobtam le egy gyerekávával teli poharat :wink:

tergnap egész nap zsongtak, kiabáltak, lökdösődtek, visítás, hiszti........., hogy este képes voltam a sötétben egyedül bóklászni az utcán....................
Friss levegőt kellett szívnom.............. :D :D :D :D

Ráadásul ma kaptam egy emilt, hogy Levente ovis csoporttársának meghalt az anyukája.(szerdán temetik)
Döbbenet. 36 éves volt. :cry:
Egész nap ezen tépődöm. :(

Gyöngyi, megvannak a homeós cuccok??
De jó, hogy így látta a dokinéni, és nem kell rögtön a műtőbe szaladgálni.... :wink:

Eszti, igazatok van, ne is építkezzetek :wink:
nekünk is azóta nincs zsozsónk, amióta házat vettünk (na, arról meg nem is beszélve, soha se lesz készen :wink: )
Éljetek vígan, gondtalanul....!!!!! :D

Cory, nagggyon jó a fogamzásgátló tabletta is!!
Én amikor a Diornál dolgoztam, beöltöztem az egyik hidratáló krémének.
Baromi jó lett, majd keresek képet :D (de csak második lettem)

Vali, teljesen komoly pofával mondta, hogy pofonvág :shock:
De legalább nem cselekszik :wink:

Egyébként bokszoló lett a farsangon.
De nem volt hajlandó felvenni a köntöst, meg ki se engedte dekorálni az arcát, sőt még fel se volnult a többiekkel.
na, ez látszott rajta egész héten, hogy baromira nincs kedve az egész bulihoz!!!!! :D :D
vas

Angi, Nyuuuuuuuugi!!! :D Átérzem a helyzetet. Kívülről mókás, de valszeg én is felrobbannék...:roll:
Köszi a hiányolást. Megvagyunk, Boti beteg. GYulladt az egész ínye, ahogy jönnek a nagyörlők. Ráhúzódott a fülére a gyulladás, aztán most járunk megint úszni, valszeg ott felülfertőződött neki. Ma már nem lázas, a kedve is sokkal jobb. És most kaptuk az ötletet,h vegyünk neki füldugót, és akkor járhat nyugodtan úszni, mert amúgy imáááádja.
Lidi szövege amúgy haláli. Boti még nem nyomja ennyire. Boti engem is szokott Ancsának hívni :roll: :lol:

DÓRÁNAK boldog névnapot utólag is!

Betegeknek jobbulást!

Tündi, nincs mit igazán. Levették a vért? Van már eredmény? Félévhez gratula, nagyon ügyes vagy.

Gyöngyi, örülök,h ez a doktornő megnyugtatott benneteket. Hátha elkerülitek a műtétet.

Lidke, hajrá!!!

Eráékról nem tud vki?

Alvás: 18 hós koráig egyedül aludt el teljesen Boti, azóta ált. összebújás van. Van,h kiküld egy idő után, h egyedül alszik el, van, h odatolja a kis popsiját hozzám. Én is imádom, ahogy szuszog, és tök jó hallani, ahogy átvált a mélyebb levegővételre. Akkor tudom,h kijöhetek, alszik. Így nagyon hamar elalszik, nincs hiszti, nincs közelharc. Mindenkinek sokkal jobb. Alszik reggelig, néha 2-3 hetente azért van,h megébred, de hamar visszaalszik.

Visszaolvastam, de nem bírtam megjegyezni mindent.

Puszi.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ildi, te is ki tudsz akadni???? Azért ez vmilyen szinten megnyugtató, mégha neked nem is :D:D:D
Ez borzasztó az anyukával kapcs-ban :( Baleset, betegség???? Istenem, szegény gyermek... Van tesó is???

Ja, a farsangi jelmez-variációk nagyon jóóóóók! Lassan jegyzetelem őket! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

na, megvan a krém jelmezem:
Kép

, és találtam még egy Besenyő családosat is :lol: :lol: :lol:
Én lennék Besenyő Pista :lol: :lol: :lol:
Kép
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint