fél órája gépelek és elszállt, felkötöm magam
na próbálom újra:
melitta: köszi a "tömör"
infót, próbálok rajta lenni az ügyön. Most annyit már elértem egy 3 napja, hogy nem kell simiznem 20 -30 percig a hátát, megelégszik a félálomba szopizással, meg a nyuszi és a maci nyomizással
Ez a lelki ok tényleg igaz lehet, mert Gallyatetőre is megérkeztűnk a múltkor és a Lili első reakciója az volt, hogy: "Anya menjünk haza", rá két napra tiszta takony lett
Edit: jó "látni"
. Nálunk a szopi mellett a másik cici macerálása megy
, de le szoktam szerelni, úgy, hogy a kezébe nyomom a nyuszóját és akkor azt bizbarálja. Én néztem a fogyit, de nem a srácnak drukkoltam. Csak ámulok, hogy így ledobták a kilókat én meg december óta nyamvadt 10 kilótól tudtam megszabadulni, szóval most már mozogni is fogok.
Betti: Lakik a környékünkön egy szoptatási tanácsadó (nekem már többször is segített), akinek megtaláltam a levelezéseit a neten. Csomóan fordulnak hozzá alvásprobléma miatt. Ő ajánlotta az "Éjszakai gondoskodás" című könyvet. 2500 pénzbe kerűl. Nekem ma hozta ki az Alexandrától a futár, szóval még nem olvastam bele, de biztos van jó pár okos ötlet, tanács benne.
Vali: nem mondták, hogy mennyi idő a gyógyulás, de 20-án megyünk egy teljes kivizsgálásra a doktornőhőz, és remélem, hogy megtaláljuk az ok okozatát.
Na most ezt gyorsan elküldöm, mielőtt megint elszáll az egész