Hahó Lányok!
Balázsnak, Csengének és Dorkának NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Én is köszönöm a köszöntést, januárban is és most is tartom. Ez mindig olyan jól esik
Pinkiné: szerintem ne fejd le a tejet, ha jól értettem. Az előtej, az én tudomásom szerint nem jelent semmit, van akinek több van, van akinek kevesebb. A cicit nem szabad fejni, mert az valóban méhösszehúzódáshoz vezet. Az előtej önmagában nem, csak ha nyomkorászod a cickódat!!!!! Szerintem nem az előtejtől teltek és érzékenyek a melleid, hanem mert ez így normális (Előtej, tehát ebből csak minimális termelődik, ez még elvileg nem feszítheti a cickókat).
Bocsánat, hogy eltűntem, de elutaztunk csütrötökön, és most a tegnapi és mai nap elég nyügi volt Csonginak. Már kijött az 5. foga is, a felső második. Valószínű megint jön még egy, mert nyáladzik és hőemelkedése van.
Látom Rajta, hogy nem jó a közérzete. Ilyet még akkor sem tapasztaltam, amikor influsok voltunk.
Jajj, a találkozó nagyon jól sikerült. Benne vagyok Porsi a héten is egy taliba!!!! Szegény JarJart megharapta a hajléktalan kutyája, szóval most sántít és lelkileg nagyon meg van törve...
Olyan édeeeeees ÁkomBákom!!!!!! Annyira arik voltak együtt. Pinkinének pedig már nagyon gyönyörű a pocakja!!!!!
Eszembe jutott, hogy meg sem mutattam a lakást, Csongi szobáját. Mondjuk nem is volt az a nagy rend...
aranyos voltál, ahogy kommentáltad az utolsó képet...Apa csak feljebb tolta...édes volt.
Nándorka, engem is nagyon érdekel a levél, priviben, ha megteszed, hogy átküldöd, azt megköszönném. Jajj, olyan édesek együtt a Srácok. Bizony van mit tanulni a Nagytesótól
Kíváncsi vagyok, mit mond ma a doki.
Fio, Lilla és Oli is nagyon szépek. Akartam kérdezni, hogy Olinak nem kell nagyon nagy terpeszt csinálnia az Ergoban. Merrt próbáltam most Csongit a hátamon hordani, de szinte angolspárgában van szegény, nem is kényelmes Neki. Elől még csakcsak elvan, de azt sem sokáig. Lehet, hogy rosszul teszem bele?
Esztora, nagyon sajnálom az autót. Én a garázsfalnak mentem neki a minap...kicsit elszámoltam magam. Ja, pont 1 éves a kocsink...
a lényeg, hogy az a barom meglett. mégszép, hogy beismerte.
Vicky, hát a Párod és Te is hősök vagytok. Apa ájul a tűtől...
Azért nem lett pilóta, mert amúgy oda jelentkezett, mert elment az előzetes vizsgálatokra, és a vérvételen elájult...mondták, hogy akkor köszönjük szépen...
Csipcsap, aztabaromarcut, de alényeg, hogy ne parázz!!!!! Minden rendben van a Babáddal, ne izgulj, mert az nem segít, és változtatni sem változtat semmin.
Krisz, hihetetlen, milyen ügyes Csenge!!!!!!
Csongi még csak kúszik, de azt profi módon. Már elkezdte felfedezni a lakás tiltott területeit is, mint a speis... Ülni még mindig nem ül. Olyan érdekes, már nagyon várom, hogy legyen valami történés.
Mi délelőtt kajálunk, utána alszik egy 2, 2ésfél órát. Aztán szopi, szopi után ebéd, és mától vezetm be a vacsit is.
Ma rájöttem, hogy Csonginak melege van este, kiszárad a szája, és azért ébred gyakran, mert szomjas lesz. Megoldásként lejjebb vettem a fűtést, ÉS...aludtam végre 4 órát egyhuzamban!!!!!! Mit szóltok?
Nektek mi a véleményetek a tejpépről? én valamiért óckodom tőle, hogy egy zömmel szoptatott babának miért kellene...? Gabonát kap külön? Most ez a vesszőparipa ám, hogy adjak Neki éjszakára tejpépet, attól jobban fog aludni...
Meri, jajj, még mindig nem térek magamhoz a hírtől. Ne izgulj, minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pusza