Új privát üzeneted érkezett!

Bodzi, sztem is, ahogy Porsi írta, de azért kérdezz rá a dokidnál. Mi elvittük szemészhez a fiút kb. másfél éves korában, de semmit ne mtaláltak. Ő is bandzsított picinek.

Balázs és Csenge babákat Isten éltesse!!!!!!!!!!

Porsi, Áki nagyon cuki! Tényleg nem panaszkodhjat soványságra, nagyon édi.

Írt vissza a szopitanácsadó! Nagyon kedves, jó hosszú levelet írt, ha érdekel vkit, elküldöm (azzal együtt, amit én írtam). A lényeg, h megnyugtatott, h bizony vannak ébredős babák és nem a sokszori megszoptatástól van, h minden éjjel sokszor ébred. És az én pihenésemre kell hangsúlyt fektetni.

Kép

Kép
nán-dorka

Köszönjük a dícséreteket, bizony, sok jót lehet tanulni egy iylen nagytesótól! :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, a Lili, nagyon szép név.

Marietta, ez az alma-dolog csodálatos! :? Nem mondta meg, hány darabba vágd?! :evil:

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka elküdöd nekem?priviben átküldöm az emil cimem

topic tali nagyon jó volt.Bőrsi Ikea-ban voltunk 9-en voltunk plusz a 9 baba.beszélgettünk ettünk tervezzük az ismétlést is.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, várom a mailcímedet.

Ikeában hogy taliztatok? Van ott vmi játszószoba?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nagyon Boldog Névnapot Csengének! :):):)

Meg Balinak is utólag :oops: :oops:

Képzeljétek, felhívtam ma a szülésznőt, hogy szerdán nekem kell-e bemenni az Afp eredményért vagy - mivel a terhesgondozás a kórház 1. emeletén van, a doki meg a 4.-en - felviszik-e ők. A válasz: Hát persze, hogy neked kell érte bejönni! :evil: :evil: Miért is reménykedtem másban? :roll: :roll:

Marietta, ez a nő egy idióta :) Mi baja a 3 kg-val? Meg mi az, hogy csak 10 kg-t hízhatsz? :shock: :shock: Jó hogy nem már a melltartó méretedet szabja meg. Lehet, hogy rokonságban áll az én védőnőmmel? :) Az sem teljesen komplett :):):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Boldog névnapot Csengének, Balinak és Ágotának is!!!

Szerintem ezek a védőnők sajnálatra méltó emberek. Legalábbis az elmondottak alapján fordulhatnának szakemberhez, hogy normális emberként tudjanak élni.
Egyébként is az első időkben szerintem jobban is hízik az ember, hiszen vagy legalábbis azt tapasztalom, meg ezt láttam a környezetemben is, hogy a gyomorpanaszok és falánkság az első 3 hóra jellemző. Nekem minden este úgy ég a gyomrom, hogy már csak egy alma hiányozna, hogy a róka meglátogasson. Semmi gyümi este, se tejtermék, se zöldség. Ez mind vonzza a rókát.
meriann

Sziasztok!

Nándorka az étteremnél van egy játszó rész kialakitva,itt tudtak kuszni mászni ki hogy szeretett volna.
Köszi az emailt!!elolvastam én egyetértek vele és olyan megnyugtató.

védőnő már bocsánat de külön "állatfajta".
az enyém folyton pánikol..
sógornőm pedig megkérdezte adok-e már májjat Nyunyinak hát még húst se nem hogy májat...

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Hát jókat mosolyogtam soraitokon. :D
Az a baja a 3 kilommal,hogy a 4-ik hónapig nem híztam semmit,és most a 3 hét alatt jött fel ez a 3!
De igen azt is mondta hogy a lehető legtöbb darabba vágjam fel mert a szem is laktat! :lol: És egy cikkejt 40-szer rágjak meg. :lol: :lol: Csak néztem rá és bologattam.

Melltartóméret? ez tetszik. :lol:
csipcsab

Ágota Nagyon Boldog Névnapot!!

Bridzsi

Kép
esztora

Nándorka! Írtam privit!

Ágotának nem januárban volt a névnapja? :roll:

Marietta! Védőnő... :shock:

Meri! Nekem is hányingerem volt az elején a gyümölcstől, zöldségtől... Csak ropit és csokit tudtam enni (mégis a 20. hétig csak 3 kilót híztam, na utána aztán beindult, végül +20 kiló lett rajtam :roll: )

Porsi! Édes nagyon Ákos! Jó kis husiban van! :wink: :D
Lenne hozzátok 2 kérdésem: ti hányszor adtok főzit egy nap? Mennyit alszik nálatok a gyerkőc? Csenge most már csak 2szer alszik : délelőtt és délután is kb. 1 óra, aztán 8kor már ne lehet vele bírni olyan fáradt.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Nagyon mérges vagyok!!!
ÖSSZETÖRTÉK AZ 5 HÓNAPOS AUTÓNKAT!!!
köcsög(teherautóval rátolatott) elment de nincs szerencséje ugyanis egy pasi ott videózott és felvette az egészet(utána is ment de elhajtott) és a köcsögnek leesett a rendszámtáblája és az Anyunál van aki most hívja a rendőröket!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, ez felháborító, elhiszem, hogy a szíved szakad meg az autóért! Remélem, megtalálják a szemetet :evil: Nagyon összetört? Milyen volt a babás tali?

Marietta, nem is gratuláltam a lánykéréshez még! Úgyhogy gratulálok! :D :D :D Mikor lesz a nagy nap? :D

Kép
vickybabe

Vicky? Hogy megy a szuribeadás?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

szia Krisz :D Köszi egész jól, a párom adja és nagyon profi :D Már elsőre is jól ment neki, aztán közölte, hogy "na ezen kellett annyit parázni?!" (pedig ő is parázott...) utána meg egész este istenítenem kellett, hogy milyen ügyes volt :lol: Nemhiába van pasiból :D

Kép
vickybabe

visszament a srác hebegett összevissza (holttér,nem vette észre,B.pesti biztositó stb...) mondta Anyu hogy itt a mi biztositonk menjenek be oda.Elment a forgalmiért és ismét eltünt...de azt bejelentette hogy elhagyta a rendszámát mert a rendőrök már tudtak róla.most ismét hívja Anyu a rendőröket..

ugy néz ki motorikusan semmi baja(igazán majd a szervízben derül ki) viszont az elejét felhajtotta rendesen.még nem láttam én sem...

A képeket még meg sem dicsértem olyan szép babókáink vannak (lesznek)!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, elhiszem, hogy sík ideg vagy, én is az lennék...De már sajnos megtörtént, a lényeg, hogy nem ültetek benne, most már arra kell koncentrálni, hogy minél jobban jöjjetek ki az egészből anyagilag, bár így is, úgy is bukik az ember valamennyit, főleg egy vadiúj autónál :(

Ja azt nem is írtam, hogy vasárnap volt az 1. szuris nap, így nem is volt, aki megmutassa, de a párom hősiesen megoldotta a feladatot :lol:

Kép
vickybabe

Essztora!

Hát remélem sikerül mindent elintézni autó ügyben. Nem semmi hogy milyen buzi emberek vannak. (már bocsi)

Vicky!

Hát nem tudom még hogy mikor lesz a nagy nap. Szerintem olyan április körül kéne,de ezt majd még megbeszéljük a párommal. Nagyon ügyesek vagytok szuri ügyben. Én magamnak csináltam.

Egyenlőre még a mai nap nagy izgalomba tart minket,a délutáni uh miatt. Nagyon szeretnénk már tudni hogy minden oké,és hogy ki lakik odabennt.
Mivel a párom nem tud most jönni,kitaláltam hogy viszek videó kazit hátha a doki feltudja nekem venni a kórházba az uh-t. Ugyanis a magánrendelőjébe erre van lehetőség és a kórházi uh meg modernebb. Ez jó kis meglepi lenne páromnak. Így mégse teljesen maradna le róla.

Ja és egy kérdés.

Gyermekem egész hajnaltól pörgött reggelig. :lol: Nem is bírtam aludni. Mert mostmár egyre erősebben érzem Őt,ezek már nem buborékok. :D Azóta meg tuti szunyál mert nagy nyugi van odabennt. És hát nem szeretném hogy végigaludja az uh-t,akkor az jó hogyha iszok majd kólát?? És mennyivel elötte kell hogy ígyam? Mert én úgy hallottam hogy ezzel fellehet őket ébreszteni. Igaz ez?
csipcsab

Marietta, nagyon drukkolok délutánra, és hogy sikerüljön a videó és a párod is láthassa! :D Gyere majd azonnal a hírekkel!!!!!!!!!!!! Tudom, h magadat szúrtad - én arra egyelőre nem tudtam rászánni magam...de szerencsére nincs is rá szükség :D

Kép
vickybabe

Én is csak azért szúrtam magam mert az én párom nem bírja így mint a tied. :D annyit tudott segíteni hogy Ő fogta össze a combomat de oda se nézett ahogy toltam be a tűt! :lol: :lol:
Aztán ahogy látta hogy megy ez nekem már ezt se tette meg. :lol:

Perzse hogy jövök a hírekkel de az csak este lesz vmikor.
csipcsab

Esztora: hát tényleg bosszantó lehet. Engem egyszer leszorított az útról egy pótkocsis teherautó, azért éltem túl mert zsír új volt az autó. Persze meg sem állt. Ezek is külön állatfajta, tisztelet a kivételnek.

Vicky: hú de ügyes a párod. Hát, tessék sokat ámuldozni, mert egy igazi hős.

Angyalkrisz: hát egy ideje nem bírok tornázni, mert alszom folyton. A páromról meg nem is beszélve, csomagolná össze a gépemet. Szerinte árt. Ahogy nem alszom folyton pedig mozogni fogok, ha 5 percet akkor annyit, ha 1 órát meg annyit. Hát a ropi az nekem is jöhet. Mindegy csak ne legyen egészséges. De most kiszúrtam magammal glix kenyert eszek csak, nagyon egészséges. Viszont pillanatnyilag Gombóc Artúr jöhetne leckét venni hozzám, mert kívánom a kerek csokit, a szögleteset, ...
Még jó, hogy lusta vagyok boltba menni. :lol:

Igen én is úgy emlékszem, hogy Ágota nem most tartja, de reggel hallottam, hogy Ágota nap van.

Marietta: ez tetszik "csak néztem és bólogattam" azt hiszem én is így fogok majd. :lol:

Na, húzok vissza a dolgozóba. Annyi, de annyi meló van. El vagyok havazva. Egyrészt jó, mert nincs időm sokat agyalni, hogy hú, de kritikus időszakban vagyok, másrészt viszont aludni aaaaaaaaaakkkkkkkkkaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrooooooooookkkkkkkk

Alig várom, hogy 8 hetes legyek. Tudom, hogy még az sem biztos, de 2 éve, a 6-7 hét volt rettenet. Érzem, hogy minden rendben lesz, de mégis ott motoszkál bennem.
meriann

Meri!

Tuti minden rendben lesz!! Nyugi.
csipcsab

Kép

ilyen lett az autónk.megvan a srác elismerte aláírta hurrá!!

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta: úgy legyen!

Hát Esztora nem valami szép látvány. Ez minimum egy motorháztető csere. Szegény kis autó. Még így képen látva is elveszítem az önuralmam. (nagy skoda rajongó vagyok)
Ezt ott hagyni, viszont nagy bunkóság. Még jó, hogy aláírta. Bár egy rendszám és a festéknyoma, na meg a video alapján úgy sem tudná elkerülni a felelősségrevonást. Csak nagyobb büntit kapna. Még jó, hogy nem ületetek benne. Ennek meglátod javítás után nyoma sem lesz.
meriann

Sziasztok Drága Lányok!

Esztora:D
Hát ez igazán elképesztő!! Komolyan mondom, mindíg meglepődöm, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak...Még szerencse, hogy nem voltatok benne szegénykis autóban, illetve hogymeglett, és elismerte.

Vicky:D
Nagyon ügyesek vagytok a szurival!!

Marietta:D
Nagyon drukkolok az uh-hoz, remélem este már megmondod, Nektek is Ákosotok lesz-e:D:D:D

Merikém:D
Relax:D:D:D Tutira minden rendben lesz. Eddig sem csaltak a megérzéseid.

Krisz:D
Én még csak napi egyszer adok Ákosnak gyümölcsöt. Jövő héttől tervezem a főzit, ha azt is megszokta( adok Neki 2 hetet), akkor az a terv, hogy a kettes etetést lecserélem főzire, du. marad a gyümölcs.
Nekem is csak kétszeralszik Ákos. Délelőtt úgy másfél órát, délután fél-egyet. De volt már, hogy háromszor fél órékat aludt....

Dorka:D
Engem is érdekelne, mit írt a tanácsadó. Elküldöd?

puszik

porsika

Sziasztok csajok!

Megjöttünk. :D

Hát az volt amire számítottam alvás ügyileg. :lol:
De először is a legfontosabb! Minden rendben egészséges,és mondta a doki hogy teljesen jók a leleteim is!
Benntvolt anyum is az uh-n és a páromnak is sikerült befutnia igaz Ő olyan 5 percről lemaradt de így is nagy élmény volt nekik.
Viszont a gyermekem az éjjeli buli után végigszunyálta az egész uh-t! :lol: :lol: Csinálhattam én is akármit és a doki is hiába mozgatta meg többször a hasam,annyi volt a reakciója hogy megmozdította a kezét és aludt tovább. :lol: Így azt tudjuk hogy minden oké,de hogy fiú vagy lányka arról még halvány fogalmunk sincs. Nem lehetett felkelteni.

Úgy feküdt hogy a kezecskéi ökölbe voltak és a kis buksija mellett tartotta őket. Olyan hihetetlen még mindig és olyan csodás érzés!!
csipcsab

Marietta:D
De jó, hogy minden rendben Veletek!!
Jaj, igen, az uh mindíg csodás élmény...én is napokig euforiában voltam utána. Most kicsit újra télem az egészet Általatok, és ez olyan jó. Sajnálom, hogy nem mutatta meg magát a kis Huncut, de a lényeg-hogy egészséges- így is kiderült:D

Jó éjt

porsika

Dorka babának nagyon boldog névnapot!
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

TÜNDÉRDORKÁT ISTEN ÉLTESSE!!!!

porsika

Kicsi Dorkánknak Boldog Névnapot! :)

Marietta, látod! :) Mondtuk hogy minden rendben :) Örülök, hogy megnyugodtatok :) Izgulva jöttem most reggel az oldalra, vártam hátha leírod a baba nemét :) Dehát, majd legközelebb :):):)

Nekünk meg sikerült úgy megoldani, hogy Apa tud velem jönni Pénteken a dokihoz. Igaz, szegénynek utána hétvégén itthon dolgoznia kell :oops: :oops: de nem akarta kihagyni :)

Mi most délelőtt megyünk az Afp eredményért, kiváncsi vagyok mennyi lesz. :roll:

Csajszik, babásság alatt kinek mennyire nőtt meg a cickója? Bocsi a kérdésért. :oops: :oops: Csak azért érdeklődöm, mert mi 85C-vel kezdtünk és most megint kell mennem venni, mert a 90C-s is kicsi már :( Kiesem belőle :( Mióta elindult az előtejcsi, bitangul megnőttek. :? Ráadásul tegnap du. annyira fájtak a melleim, hogy ahogy megmasszíroztam őket, kibuggyant az előtejcsi. Meg kellett "fejni" :lol: :lol: magam, hogy jobb legyen. Igaz max. 1 teáskanálnyi jött cicinként, de jobb lett. Normális ez így? :roll: :roll:
Mondjuk még mindig "rendes" melltartót hordok (van egy üzlet ahol 700 Ft/db) :), mert a szoptatósban ki tudja milyen méret kéne :roll: :roll:

Azért aggódom picit, mert van ismerősöm aki azt mondja, jó az előtej mert arra utal, hogy fogok tudni szopiztatni. A másik meg azt mondja, hogy az előtej "nem jó", mert elvileg méhösszehúzódás okozza és Őt akkor fektették be a kórházba, amikor megjelent az előteje, mert hogy keményedett. :roll: :roll: De én nem érzem, hogy keményednék! :shock: :shock: Egyedül akkor keményedik a hasam, ha Lurkónk elkezd odabent táncikálni. Ahogy abba hagyja, elmúlik.
Mind1, azért pénteken megemlítem a dokinak a dolgot. A magne B6-ot szedem továbbra is, aztán ennyi. :)

Na, megyek készülődni, Apa lassan csak előjön a fürdőből.

Puszi, majd jövök az afp eredménnnyel!

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné az előtej semmit nem jelent az ilyen ismerősök mondták dolgokat meg kell hallgatni aztán elfelejteni...
melltartó :lehet inkább kosárméretet kellene váltani.én 85C voltam most pedig 85D lett a méretem
Szorítok hogy minden ok legyen!!

Marietta gratulálok a jó eredményhez!!!4d-re mikor mentek?

Bridzsi

Kép
esztora

Ninokám:D
Osztom Esztora véleményét, az előtej semmit nem jelent, van akinek van, van akinek nincs. A szoptatás befolyásolásáról meg anniyt, hogy nekem nem volt egy csepp sem, kos mégis vígan szopizik még mindíg. Igaz, nem az ideális menyiséget de szopizik.
Bizti nem lesz gond az afp-vel.

Hogy vagytok? Sikerültvalamelyest kiheverni a tegnapi kellemetlenségeket?

puszik

porsika

Posika Köszönöm jól vagyunk (belül kicsit sírunk hiszen 18 év után vettük az új autót) sokkal rosszabb is történhetett volna!!!
Anyunak is mondom hogy ezen már kár rágódni de soha többé nem parkoljon teherautó mögé!!!
ennyi véletlen meg szinte hihetetlen videó,rendszám leesés,még egy férfi is oda ment Anyuhoz hogy ő látta mi történt.

Bridzsi

Kép
esztora

Hahó Lányok!

Balázsnak, Csengének és Dorkának NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Én is köszönöm a köszöntést, januárban is és most is tartom. Ez mindig olyan jól esik :twisted:

Pinkiné: szerintem ne fejd le a tejet, ha jól értettem. Az előtej, az én tudomásom szerint nem jelent semmit, van akinek több van, van akinek kevesebb. A cicit nem szabad fejni, mert az valóban méhösszehúzódáshoz vezet. Az előtej önmagában nem, csak ha nyomkorászod a cickódat!!!!! Szerintem nem az előtejtől teltek és érzékenyek a melleid, hanem mert ez így normális (Előtej, tehát ebből csak minimális termelődik, ez még elvileg nem feszítheti a cickókat).

Bocsánat, hogy eltűntem, de elutaztunk csütrötökön, és most a tegnapi és mai nap elég nyügi volt Csonginak. Már kijött az 5. foga is, a felső második. Valószínű megint jön még egy, mert nyáladzik és hőemelkedése van. :? Látom Rajta, hogy nem jó a közérzete. Ilyet még akkor sem tapasztaltam, amikor influsok voltunk. :cry:

Jajj, a találkozó nagyon jól sikerült. Benne vagyok Porsi a héten is egy taliba!!!! Szegény JarJart megharapta a hajléktalan kutyája, szóval most sántít és lelkileg nagyon meg van törve... :cry:

Olyan édeeeeees ÁkomBákom!!!!!! Annyira arik voltak együtt. Pinkinének pedig már nagyon gyönyörű a pocakja!!!!!
Eszembe jutott, hogy meg sem mutattam a lakást, Csongi szobáját. Mondjuk nem is volt az a nagy rend... :roll:
aranyos voltál, ahogy kommentáltad az utolsó képet...Apa csak feljebb tolta...édes volt.

Nándorka, engem is nagyon érdekel a levél, priviben, ha megteszed, hogy átküldöd, azt megköszönném. Jajj, olyan édesek együtt a Srácok. Bizony van mit tanulni a Nagytesótól :lol:
Kíváncsi vagyok, mit mond ma a doki.

Fio, Lilla és Oli is nagyon szépek. Akartam kérdezni, hogy Olinak nem kell nagyon nagy terpeszt csinálnia az Ergoban. Merrt próbáltam most Csongit a hátamon hordani, de szinte angolspárgában van szegény, nem is kényelmes Neki. Elől még csakcsak elvan, de azt sem sokáig. Lehet, hogy rosszul teszem bele?

Esztora, nagyon sajnálom az autót. Én a garázsfalnak mentem neki a minap...kicsit elszámoltam magam. Ja, pont 1 éves a kocsink... :o a lényeg, hogy az a barom meglett. mégszép, hogy beismerte.

Vicky, hát a Párod és Te is hősök vagytok. Apa ájul a tűtől... :roll:
Azért nem lett pilóta, mert amúgy oda jelentkezett, mert elment az előzetes vizsgálatokra, és a vérvételen elájult...mondták, hogy akkor köszönjük szépen... :roll:

Csipcsap, aztabaromarcut, de alényeg, hogy ne parázz!!!!! Minden rendben van a Babáddal, ne izgulj, mert az nem segít, és változtatni sem változtat semmin.

Krisz, hihetetlen, milyen ügyes Csenge!!!!!!

Csongi még csak kúszik, de azt profi módon. Már elkezdte felfedezni a lakás tiltott területeit is, mint a speis... Ülni még mindig nem ül. Olyan érdekes, már nagyon várom, hogy legyen valami történés.

Mi délelőtt kajálunk, utána alszik egy 2, 2ésfél órát. Aztán szopi, szopi után ebéd, és mától vezetm be a vacsit is.

Ma rájöttem, hogy Csonginak melege van este, kiszárad a szája, és azért ébred gyakran, mert szomjas lesz. Megoldásként lejjebb vettem a fűtést, ÉS...aludtam végre 4 órát egyhuzamban!!!!!! Mit szóltok?

Nektek mi a véleményetek a tejpépről? én valamiért óckodom tőle, hogy egy zömmel szoptatott babának miért kellene...? Gabonát kap külön? Most ez a vesszőparipa ám, hogy adjak Neki éjszakára tejpépet, attól jobban fog aludni...

Meri, jajj, még mindig nem térek magamhoz a hírtől. Ne izgulj, minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

No és egy pár kép...
először is, a számítógépzseni...a kis keze ám benne van a floppy-meghajtóban...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Elfeledtem még,

Orsi, nagyon édes Samu, tényleg nagyon hasonlít Rád.
Vivi, annyira aranyosak vagytok együtt!! Mikor lesz már netetek. Szerintem nekem nincs fent ismerősként a neved iwiwen....

KépKép
KépKép
ragota

Nagyon édes Csongi. Már kész nagyfiú.

Doró nagyon boldog névnapot kívánok!

Marietta: a lényeget láttátok, hogy egészséges. Legalább a következő uh-t is nagyon fogjátok várni.

Na, ma mit reggeliztem? (kizárólag fogyni vágyóknak :lol: )
virslit mustárral és ehhez egy kis foghagymás piritóst, egy pici savanyú káposztával. A család őszig lefogy, ha velem esznek. :lol:
Senki nem szólt semmit, de a tekintetük mindent elárult. :lol:
meriann

Boldog névnapot Csengének, Balázsnak és Dorkának!!!!!

Meri :lol: Jó kis reggeli, azt hiszem ,nálam is halálos lenne (főleg utána bejönni dolgozni....)

Ágota, nagyon jók a képek Csongiról! Milyen kis vigyori :lol: Apa tegnap kevésbé volt ügyes, úgy hasba szúrt, majd berosáltam, még most is fáj...

Esztora, ez tényleg randa (mármint az autó) :(

Most kicsit pánikolok, mert szerintem nem úgy hat rám ez a szuri, ahogy kellene...és olyan soká lesz még péntek, hogy kiderüljön...

Kép
vickybabe

ziasztok!

Az afp eredményünk: 1,0!

Pedig azt hittem, attól hogy későn vették le, fent lesz az egekben :) :roll:

Jaj Esztora, nem is írtam, mennyire sajnálom az autótokat. Hihetetlen micsoda Bunkó emberek vannak de a lényeg tényleg az, hogy nem ült benne egyikőtök sem!
Én amikor megkaptam az első autómat (anyukám vett nekem egy 13 éves kis opelt), első nap tolatás közben nekicsaptam a jobb elejét a nagykapu oszlopnak :roll: :roll: Dehát akkor volt 1 hónap a jogsim :)

Az előtejcivel kapcsolatos köszönöm a tanácsokat. Ma megfigyeltem, hogy akkor fájnak igazán, ha fázom. Úgyhogy most + 1 pulcsi is van rajtam :) Ragota, úgy terveztem a melltartó vásárlást ahogy Te is mondtad, voltam is délelőtt de nem volt már csak szoptatos. Végkiárusítás van az üzletben és már csak ezek maradtak. 560 Ft volt darabja, úgyhogy vettem kettőt, abban a méretben, ami szerintem kell. Majd ha ezeket is kinövöm, veszek másikat :)

Ja, egyébként köszönjük a pocak dícséretet :) Ígérem, hétvégén csináltatok apával fotót és felrakom :)

Képzeljétek, vettünk a lakásba levegőtisztítót és azóta Apa nem horkol éjjel! :shock: :shock: Idáig szegényt minden éjjel fel kellett ébreszteni, mert annyira horkolt hogy én is felébredtem. Most meg amióta van ez a kütyü, tök békésen alszunk :)
Ja és vettünk takarítógépet is, ami atkátlanít is. Egy srác hozta és csinált vele bemutatót. Kiporszívózta az ágyunkat és majdnem rosszul lettünk attól, amit kiszedett belőle. Apa 2 percig csak állt és bámult, hogy ebben alszunk?????? :shock: :shock:

Úgyhogy elsőlépésben köszönet Porsinak, amiért megadta a srácnak a számunkat a bemutató miatt. Akit érdekel, annak szívesen megadom a számát és megírom priviben, mennyi volt.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Szia Pinkiné!

Én ugyan a babaproject 2008-ba szoktam írni, de ide is be-bekukkantok. Engem a levegőtisztító nagyon érdekelne, mert az én Drágám is horkol (bár én már megszoktam...) de azért hátha neki is megszüntetné. Esetleg priviben megírnád, h. hol vetted és mennyibe került?
Előre is köszi!
Ja, és gratu az afp-hez! :)
Vendég

Sziasztok Drágáim!

Ágota:D
Jaj, én is mindenkinek emlegetem azt a Csongi-puszit....:D:D: Szegény kis Jarszi:(:(:(: Édeske, millió gyógypuszi Neki, meg a Tesódnak és Nimrusnak is! Merre voltatok?
Nagyon édik a képek, Csongo annnnnnnnnnnnnnnnnnyira huncut!!Ja, igen, gondoltam, ne essék félreértés, nem molesztáljuk a Gyereket, csak megelőztük, hogy becsusszanjon a vízbe :D Hihetetlen, hogy még ebből a támasztékból is percek alatt kinn van.
Utólag is boldog névnapot Neked, én csak a januárit tudtam :oops:
Akkor a héten még egyeztetünk, nagyon szívesen mennénk sétizni, vagy ha van kedvetek és megoldható, jöhettek Ti is:D

Meri:D
Ez istenien hangzik, meg is kívántam a virslit:D:D

Vicky:D
Miért gondolod, hogy nem jól hatnak a dolgok? Kicsit megijedtem, remélem minden okés!!!

Örülök, hogy túlvagytok rajta. Igazad van, lehetett volna sokkal nagyobb baj is, hála IStennek, hogy nem lett...azt viszont nagoyn megértem, hogy 18 év várakozás után fáj a kis szívetek a kocsikáért. :(

puszik

porsika

Porsi, azért aggódom, mert ma már olyan tojásfehérjés a váladékom (bocsi :oops: ), mint pé-kor szokott lenni. És még csak a 6. napon vagyok. Nem tudom, hogy ennyire gyorsítólag hatott ez a cucc, aztán hétvégére le is zavarom az egész ciklust, vagy most mi van?! De közben a másik topicban nyugtattak a lányok, hogy nekik is volt ilyen és csak 12-13. napon volt tüszőrepi. Meg ugye az én ciklusom magától is normális, ki tudja, hogy hat rá ez a stimuláció...egyébként is utálom a gyógyszereket...

Kép
vickybabe

Pinkiné, gratula a jó eredményhez! Akkor kislányra vagy esélyes, Marietta meg kisfiúra :lol: Kíváncsi vagyok, bejön-e...

Víztisztítót esetleg nem tudtok (olyat, ami lúgosítja a vizet)?

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Köszönöm a bandzsítással kapcsolatos infókat :)
Megnyugodtam :)

Esztora,
szegény autócska. Még szerencse, hogy sikerült előkeríteni a vétkest.

Pinkiné,
A lányok már megírták az én véleményem is :)
Nekem is akkor szokott fájni a cickóm, ha fázom.
A szoptatós melltartó méret szerintem csak szülés után derül ki, ha elindul a tejcsi.
Engem nagyon érdekelne mindkét dolog, amit írtál. Az én uram is nagyon horkol, és semmi megoldást nem találunk rá. Ezért jelenleg külön alszunk :(
Ő ugyanis nem ébred fel a gyereksírásra.

Marietta,
Jó, hogy minden rendben van. Milyen kis szégyenlős ez a lurkó :lol:
Multkor még akartam írni neked, hogy nekünk mindenképpen kellett másolat a házasságiról, mert az önkormányzat (vagy mi? :lol: ) Pesten megtartotta. CSak akkor nem kellett volna, ha abban a kerületben házasodtunk volna, ahol a korház van. Pedig ugye mi augusztusban házasodtunk és novemberben született a picur, úgyhogy bőven benne voltunk a 300 napban.

Ág,
CSongi milyen nagy már!! Kész férfi.

BOLDOG NÉVNAPOT DORKÁNAK!!!

Kép
bodzi

Sziasztok!

Hazaértünk, csak mindenki lebetegedett, de majd jövök.

merike:
Gratulálok! ++++++++++++++++++

Kép
Kép
h@jni

Pinkiné!

Nekem is egyből az jutott eszembe hogy lányod lesz! :D
Engem is érdekelne ez a levegő tisztító,mert az én párom is iszonyúan horkol. Priviben is küldheted az infót(hol,mennyiért stb.....)

Bodzi!

Hát remélem nálunk nem így lesz,ez most így elég bonyolult ahogy írtad. Nem értem miért variálnak össze vissza.

Vicky!

Csak nyugi! én is paráztam akkor hülyeségeken. Aztán minden oké volt!

Dorkának Nagyon boldog névnapot!! :D

Meri!

Jó kis összeállítás! :lol: Hát 4 hét múlva kell menni legközelebb uh-ra. Hát igen így is úgyis nagyon várjuk. De így még izgibb. Jó lenne ha akkor nem aludna! :lol:

Ragota!

Nagyon édi huncut fiú Csongi!!
csipcsab

Sziasztok!

Mar megint csak egy percem van,remelem lesz ez meg maskepp,es minel elobb:)

Nagyon kutyafuttaban olvastam el,es azt is csak ezen az oldalon... :oops:

Doronak es Ragotanak(ismet :lol: ) boldog nevnapot :lol: :lol:

A gyerkocok olyan edik!!!!!!Ha bekoszont a tavasz mindenkepp ossze kellene hozni egy nagyobb talit!!!!

Vicky,
rengeteget gondolok Rad,sztem ne agyalj (probalj meg :wink: )!!!!!!!!!!!!!!

Pinkin,
gratu az afphez!Cickok:nekem igazan a szopi alatt nottek meg...75B-rol, 80-85C-re....
Elotej:nekem volt,kb a kozepetol a varandossagnak,es volt/van tejem.De ellenpeldat is tudok,szoval erre nem kell/lehet alapozni :wink:

Marietta,
szupi lehetett az Uh!!!!Jaj tudom milyne joooooooo erzes!

Esztora,
sajnalom a kocsit...en is meselhetnek...a mi kocsinkba is mar 2x beletolattak...... :twisted: miota megvan.......

Az ejszakaink valtozoak,van,hoyg reggel7ig alszik,van,hogy kel millioszor.Mult ejjel katasztrofa pl...11 es fel2 kozott kelt 9x!!!!majd meg reggel7ig 2x!!! :?
Viszont nalunk nincs szopi ejjel mar egy ideje.legkorabban reggel 6-7kor szopizik.Ha semmi massal nem nyugszik meg,nalunk bevalt a viz ejjel.Ugyhogy sztem nalunk a tavfutes miatt szomjas olykor....
Varom mar a jo idot....
Ugyintezesbe vagyunk,szerzodes alairva,nagy faba vagjuk/vagtuk a fejszenket,de ha majd egyszer meglesz a haz,biztosan azt mondjuk megerte...csak mar tartanank ott :lol:
Ferjem labat is fogjak muteni megint,szoval nem unatkozunk na.

Hajni,
jobbulast!
Hol jartatok?Egyutt 4en?Milyen volt???

Bodzi,
bandzsitas:mi par hete voltunk szemeszeten,irtam is.hal istennek nincs baj,de a gyanu nalunk is megvolt,plusz Apanak votl gyerekkoraban szemuvege emiatt,ugyhogy ezert is meg akartuk nezetni.
Szerintem megeri elmenni.

Porsi,
Akos mekkora nagyfiu mar!!!!Annyira helyes!!!

Ragota,
Csongi total Rad hasonlit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Plane a negykezlabas kepen! :wink:

Tejpep:Attila kap este,nem fugg tole az alvas,sztem.Mondjuk az teny,hogy azelott soha nem aludt reggel 7ig egyhuzamban,most meg elofordul ez is. :roll: Meg a 12 keles is.....
Viszont en vettem a Kenguru Goldban zab,koles es buza dara(?)-t?szoval kasat lehet belole csinlani vizzel.Dobozokban van,mint a tejpep.Adom neki gyumivel is,meg lehet zoldseggel is es imadja.Ezzel is lehet pl dusitani sztem a vacsijukat es az is laktatobb,szoval ha nem szeretnel tejpepzni Ragota,akkor probald mege zt elobb (bar lehet mar probaltad :wink: ).

Attilam jol eszik,persze van,hoyg kevesebbet,de en nem izgatom magam.Viszont a szopikat ritkitja magatol!
Imadja a pipihusit,meg a pulykat is es vannak mar kedvenc zoldsegei is,pl brokkoli,cukkini,sutotok,cekla...de tenyleg sok mindent szeret.Vedonovel atvettuk miket ehet es mar annyira sok mindent!!!!!!!Ugy nooooo,kesz vagyok!!! :shock: Hipp-hopp felnonek........

Nandorka,
nagyon tetszettek a kepek a 2 gyerkocrol!!!! :lol: :lol:

Szeri,Adri?

Orsi,
jo hogy beneztel!Remelem azert majd tudsz jonni tobbszor!
samu nagyot nott!kis dragasag!!!!

Meri,
mar en is nagyon varom,hogy lathassatok dobogo szivecsket!!!!!

Jaj ne haragudjatok,ha vki kimaradt,de tenyleg csak atfutottam a dolgokat...
Remelem holnap lesz idom jonni vegre es visszaolvasni rendesen... :roll:

pusz

Kép

Kép
arwen07

Dorócska nagyon köszöni a köszöntéseket!
Képzeljétek, nagy dilemmában vagyok, mit kapjon tőlünk névnapra, mert mi a kis családunkban programot szoktunk adni, de még nem sikerült kitalálni, minek örülne Doró. Kedvenc programjai a szopi, séta és uszi, de ezeket névnap nélkül is megkapja. :D
Lehet, h elmegyünk egyet hajókázni, arra el tudom képzelni, h kerekítené szemét! :D Vagy emelgetem őt vagy puszilgatom a hasát, mert ezeken nevet a legjobbakat.
Ötleteket szívesen fogadok!

A másik a nagyszülők ajándéka. Az már tárgyi. Ti mit kérnétek az ekkora manótoknak? Egy Chicco rágókán kívül nem volt más ötletem, mi kellhetne neki.
Na, még egy eszembe jutott. A fiam imádott egy soktappancsos szappantartót. Egy műanyag lapocska tapadókorongok sokaságával, azt nagyon jó volt neki nyalogatni.
Lehet, h bébiételeket kérünk neki? :shock: Hipp sütőtök burgonyával nagyon megy.

Esztora, sajnálom az autó-ügyet, de milyen jó, h ennyi segítőkész ember van! Remélem, mihamarabb újra szép lesz!

Ágota, boldog névnapot!!!!!!

Pinkiné, előtej nem jelent semmit, de főként rosszat nem. Ha csöpög picit, nem baj, nem kell vele semmit csinálni.

Marietta, de örülök, h minden rendben!!! Ugye, milyen édik tudnak lenni? És olyan hihetetlen, nekem is sokszor, mikor Dorkára nézek, h belőlem lett!

Ja, nem is írtam a neur-ról még. Nagyon kedves dokinéni volt, komolyan vette a dolgot, de azt mondta, nem lesz ez betegség. A biztonság kedvéért azért elküldött EEG-re, oda jövő csüt megyünk. De a helyzet az, h mintha már nem annyira csinálná Doró ezt az összerándulást. Mind1, azért jobb lesz teljesen megnyugodni eflől.

Hajni, gyógyuljatok meg, aztán majd gyere, mesélj!

Porsi, Ragota, klassz, h így együtt sétáltok, merre is laktok?

Viki, az megnyugtató, ha másnak is volt ilyen. Egy ilyen stimulálás nem hathat rosszul sztem, max. Neked nem változtat olyan sokat, mint másnak, akinek a kiinduló helyzet kevésbé kedvező volt. Olyat nem adnának, ami rossz irányban befolyásolhatna, hidd el! Várjuk Veled a pénteket.
Drukk a szurihoz! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen, de jó, h jöttél!

Lisztérzékenység megelőzéséről mit tudtok? Nincs a családban, de ne is legyen... Szóval kaphat búzatartalmú dolgokat már a baba?
(Ma elképedtem: Hipp spenót 6 hós kortól - tejszínel és tejporral!! :shock: )

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Lányok!

Na utolértem magam az olvasással és most akkor írok.

Köszönjük a névnapi köszöntéseket.

Ágota: boldog névnapot (ismét!)!

Vicky, valóban egy kívülálló lehet sokkal drasztikusabbnak látja a helyzetet, de hát nem is tudom te hogy bírod lazábban felfogni????Te vagy benne, neked kell küzdened, végigcsinálnod, szóval ez számomra akkora dolog! Én nagyon felnézek minden nőre, aki így küzd a gyerekért és nem adja fel! Hajrá inszem!! Három a magyar igazság és nem lesz ráadás!És gratula az injekciózáshoz, örülök, hogy megy simán. És nyugi, bár nem értek ehhez az egészhez, de nyugtatni tudlak.

Pinkiné, Ragota, Porsi: tuti klassz lehetett a találkátok. Esetleg készültek fotók? Megosztjátok velünk? Taliztok még máskor is?

Arwen, kár, hogy te is keveset tudsz jönni, de én abszolút ugyanebben a helyzetben vagyok. Mitől sír Ati? A foga lehet?
Gratula a forgáshoz!!! Ugye-ugye, hogy kár volt aggódni? Az még egy jó időszak lesz, amikor elkezd mászni és mindenhol feláll. Na akkor tényleg semmi időd nem lesz. (nekem is csak akkor van, ha alszik)
Ja kérdezted Balázst, igen koránkelő továbbra is. Ez már így van kezdetek óta, már nem fog nagyon változni gondolom. Viszont átalussza az éjszakát. 9-kor alszik el legkésőbb és utána reggel 6-ig.
Gratula a telekhez, jó nagy meló lesz,kitartás. Miért kell műteni a párod lábát?

Pinkiné, ajajajjjj még nagyon sokat fog nőni hirtelen a pocid, majd csak nézel nagyot egyik napról a másikra. Aktuális pocifotót kaphatunk?
Mi levetettük az őssejtet, ja és Adriék is. Mindketten a Sejtbanktól. Nekem a dokim ezt javasolta és a neten is utánaolvastam, és ezek alapján ez tűnt a legszimpatikusabbnak. Vannak olcsóbb helyek, de azok nem viszik el a mintát, vagy nem veszik le a nemtudommicsodát az őssejtből, vagy nem úgy tárolják…
Az én cickóim 75A-ról 80Bre növekedett, sajna nem igazán nőtt… Bár azóta meg nem is csökkent vissza, ennek örülök.
Gratula az afp eredményedhez!

Meri, az elején én is mindig aludtam volna… volt, hogy a cégnél ráhajtottam a fejem az asztalra és majdnem bealudtam…
Tényleg ennyi az eltérés a vonalzók között??? Te mikor csinálsz? Miután voltál a dokinál?
Jaj annyira örülök, hogy így sugárzol az örömtől!!!

Vivi, annyira klassz, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok!!! Kár, hogy nem tudsz olvasni bennünket, de azért remélem még máskor is hallunk rólatok. A pici lány sokat nőtt, mióta nem láttam, nagyon bájos.

Fio, nagyon édes Oli, nekünk is van hasonló képünk, fel is teszem majd. Éjszakák jobbak már? Ez katasztrófa, hogy mindenütt feláll Balázs is, bár mostmár szerencsére kezd biztosan állni, vagy ha feláll, szépen le tud guggolni, de akkoris ott kell lennem mindenhol vele…hol van az már, amikor a hátán feküdt egész nap?
Tündéri mindkét gyereked és annyira jó, hogy együtt is szépen megvannak.

Angyalkrisz, Csenge olyan igazi nőcis. Nagyon szép kislány. És igazi nagylány már! Kétszer adok főzit, délben és vacsira. Kétszer alszik, egyet délelőtt (kb. másfél óra) és egyet délután (kb. 1 óra), és van amikor néha estefelé alszik egy fél órát (de sajna ez ritkán van). Balázs fél kilenc felé ájul be, vagy legkésőbb 9-kor.

Hajni, gyerkőcök is veletek voltak? Majd mesélj, ha jobban lesztek!!!és jobbulást!

Marietta, gratula!!! Feleség és anya lesz, hű de szuper!!! Az afp-s sztorid nem semmi volt, itt izgultam ezerrel, amikor olvastam. A védőnőd meg kapja be!!! Egyébként miért kellene diétáznod??? Ez hülye??? Tök normálisan hízol.
Egyébként annyira jó, hogy minden rendben, képet kaptál?

Nán-dorka: Dorónak nagyon boldog névnapot tegnapra!!! (bocsi, hogy így megkésve…)
Balázs pl. azt csinálja, hogy ha be van kapcsolva a tévé, és ugye az mozog, akkor odamegy, feláll előtte és elkezdi a mozgó rész fogdosni…
A te gyerekeid is édesen játszanak. Doró milyen pici a fiad mellett!
Mi kaptunk névnapra ruhákat, épp kinövőben vannak, így szükségünk volt rá, de kaptunk gyümölcsöt, bébikaját, kisautót, kislabdát… Hát nekem se volt ötletem, hogy miket kéne neki venni, de a család feltalálta magát.
Szerintem nem lesz semmi gond Doróval, szerencsére ezt a neurológus is megerősítette.
Lisztérzékenységhez nem tudok hozzászólni…

Orsi, hát neked sincs sok időd jönni, de azért jó volt hallani felőled. És Samu milyen kis zsurmó baba. Olyan jó puha, gyurmáznivaló!

Esztora, Nyunyi is nagyfiú már! A tükrös kép haláli! De bosszantó ez az autóösszetörés!! Még jó, hogy elkaptátok a faszit!

Porsi, a te fiad is tényleg jó husiban van. És olyan szép kék szemei vannak.

Bodzi, bandzsítás ügyileg sajna nem tudok segíteni. Fog. sincs.

Ragota, Bali nagyon szereti a tejpépet. Délután szoktam neki adni, Milupa HA vaníliásat eszik.
Csongi húsosodott jól látom? Ahogy a képeket elnézem nemsokára mászni is fog. És micsoda tudománnyal eszik!

Adri, merre vagy?????

Rólunk: Balázsnak jön a 4 fölső foga egyszerre. Végülis az alsók kijövetele után kimaradt 2 hónap, amíg semmi nem történt. De azért durva, hogy egyszerre jönnek. Szerencsére egy nap volt sírós, simán átvészeltük.
És a legújabb, hogy szegényke befelé teszi a lábait, ezért már most venni kell neki rendes cipőt, ami az ortopéd orvosok által bevizsgált. Mondjuk, elég sokat áll, van, hogy elengedi a bútort és úgy is egy-két mspercet… szóval muszáj cipő. Innentől egy vagyont fogunk költeni, de ahogy Fio is mondta cipőre nem szabad sajnálni a pénzt.

Ja akartam még kérdezni, hogy nektek mi a véleményetek a Milupa hétgabonás pehelyről? Valaki adott már ilyet a gyerekének?
Frutapurát én is adtam már Balinak, imádja!

Megyek, mert még nem is reggeliztem. Még rakok képeket is.
szerika

Kép Kép

Kép Kép
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?