Hajni! Jók amiket felraktál :
A honvédség megcsinája az adóbevallást, ha nincsenek extra dolgok. Tavaly én csináltam a páromét, mert úgy volt, hogy visszakapunk a sulinetből (akkor vettük a számítógépet) aztán nagy szívás volt, mert kiderült, hogy neki "túl nagy" a jövedelme...
Csak ezt nem reklámozták sehol, mert ha tudjuk, akkor persze nem az ő nevére vettük volna.
De idén nincs ilyen, ő ott megcsináltatja a bevallását, én meg magamnak az enyémet.
Én is úgy csinálom, mint Szilbee, letöltöttem a programot, majd az kiszámolja, én meg bemásolom a papírra.
Szilbee! Marci nem nagyon foglalkozott velem, míg játszott, de időnként odajött azért.
Nagyon felpörgött, mert ebéd után bár fáradnak tűnt, majd' másfél órán át szenvedett az ágyában, mire elaludt. Este meg majd nem lehet lelőni fél 10-nél hamarabb, az tuti.
Nem irigyellek az altatásért, de ilyenkor a baba szempontjai legfontosabbak, hogy ő és persze te is egészségesek legyetek!
Jamiee! Hú, Kismama magazin... Anno én is mindig megvettem, és borzongtam a horrorisztikus szülés történeteket olvasván...
Nóri! Akkor már inkább Brad Pitt, nem?
Szazsanna! Persze, izgulok egy kicsit... Nagyon számítanak a munkámra, remélem, könnyen beletanulok majd. A kollégák szimpatikusak, csupa fiatal.
Te milyen munkát keresel majd?
Nagyon édes lehet Ati, ahogy megvigasztal