Új privát üzeneted érkezett!

Remélem nem haragudtok!!!!
Kép
Vendég

Hehe... cincognak az egerek... :lol: :lol:
szilbee

Mano: :D :D :D :D

De pengék vagytok adó ügyben. :shock: :shock:
jaimee1

Halihó!

Hát Mano nagyon jókat röhögtem, már rámfért. Nekem legjobban a legutolsó tetszett, ANNYIRA IGAZ! Nem?!!

Az adóbevalláshoz nem tudok hozzászólni. Egyébként nem május 20 a határidő?! A vállalkozóknak kell hamarabb, nem?!! :?:

A kisbabáról akit írtatok, nem tudok semmit. Történt vele valami? Én ebből teljesen kimaradtam, akkoriban nem olvastalak benneteket.
Az biztos, hogy amikor terhes voltam én is kerültem az ilyen híreket, de hát néha azért megtalálnak. És akkor még érzékenyebb az ember. Én is hálát adok, hogy a gyerekeim egészségesek, a mindennapi ügyes-bajos dolgok annyira nem számítanak, nem lányok??!!

Judit! Örülök, hogy tetszett a bölcsi Marcinak, ez jó kezdés, és biztos nem lesz gond később sem. Izgulsz már a munkahely miatt? Egyébként szimpatikusak a jövendőbeli kollégák?

Elin! Szóval erotikus álmok...... és Gesztesivel...... úgy látom bejön neked. És mit szól ehhez Klaudia? :lol: :lol:

Jók legyetek.

Szazsa

[Kép
szazsanna

No látom nem csak én felejtek el enni! :wink: :P :lol:

Erika! Nekem a szülés élménye kimaradt... :( ... de legalább az arcocskáját láthattam volna. :cry:
szilbee

Szazsa: Igen, de ha visszaigénylésed van, akkor érdemes sietni. :wink:

Ne sajnáld, hogy lemaradtál, egy csomag papírzsepivel több van otthon nálatok.
jaimee1

Erika!
Kép
Nem hallottam még ilyet a rádióban, de te leszel az első, akit tájékoztatok!! :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: na most törlöm szemem-szám... :D

Katlina?

Mongi? Pocakfotó?
jaimee1

Ja, és nagyon rühellem a Gesztesi-Liptai kettőst, épp ezért nem is értem... :oops: Vagy már kezd előjönni az éhes disznó a tudatalattimból :roll: ?
Bridget Jones akármelyik férjével én is szívesebben hempergőznék, még álmomban is :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaimee!

Keresztelő. Adhatok némi felvilágosítást, mert a családban az összes férfi református. Mivel úgy állapottunk meg, ha lányok lesznek akkor katolikus, ha fiúk református. (Ezt elszúrtam, igaz?) Na mindegy. Szóval 3 református keresztelőn voltam. Atinak itt volt Szolnokon.
Be kellett menni a lelkészhez, a plébániára, megbeszéltünk egy időpontot és kész. Adott egy tájékoztató kis papírt ezzel kapcsolatban és ennyi. Most nyáron jött egy új lelkész, mert a régi nyugdíjba ment. Egyébként szimpatikus. De ha felhívjátok, biztos adnak úgy is felvilágosítást.

Üdv.
Szazsa

[Kép
szazsanna

Nóri: Na, ennek örülök, mert én is......... Mármint én sem szívlelem a párost, na.

Szóval, hol van a konyha? Mentem. :wink:
jaimee1

Elin! Úgy veszem észre, nagyon ki vagy éhezve...... ezek az álmok... főleg, hogy még Gesztesit utálod is. No-no.

[Kép
szazsanna

Erika! Akkor vázolom, hogy mire számíthat az ember, ha altasában kéri a császit, azon túl, hogy csak 3-6 óra elteltével láthatja az újszülött csemetéjét... :wink:

-rosszabb esetben már akkor is magánál van a paciens, mikor kihúzzák a csövet a torkából
-altatás után ledugnak egy másik csövet az ember torkába, hogy tutira kiszívják a cuccot
-ébresztés után 1-2 órán keresztül csak remeg az ember, de úgy hogy rázkódik az ágy is
-az első perctől kezdve köhögési rohamok gyötrik, amik csak súlyosbodnak, mikor már ülhet vagy állhat...
-... és a köhögés eltarthat 3-4 hétig is (rosszabb esetben szopi közben tör az emberre)
-... mindemellet a köhögés végett olyan érzete van az embernek, hogy mindjárt szétszakadnak a varratai

Ezeket a dolgokat sajna a dokik nem "reklámozzák". :( :twisted: (Mondjuk Mosonyi azt se, hogy lehet altatásban szülni... amit szerintem jó is tesz.)
szilbee

Zsanna! Mikor volt Ati keresztelője?! Totál lemaradtam róla... vagy akkor tájt még nem írogattál nekünk?..
szilbee

Szilvi! Ó már régen, 4 hónapos volt. Nyáron, augusztusban. Akkoriban lehet már nem irogattam. Most elég sokat kihagytam. Nem is tudom, mikor voltam itt utoljára.
Mostanában netezek többet, és azért kukkantottam be. De így meg nem halad háztartási :wink:

[Kép
szazsanna

Hát lányok az érzékenységről csak annyit,hogy én mindenen el tudom bőgni magam,csak hogy egy példát is mondjak a mikulás ünnepségen nagyon össze kellett szedni magam,hogy ne bőgjek én is Francival mikor bevonult a Mikulás bácsi!No nem azért,mert megijedtem :wink: :oops: néha csak úgy jönmagától!Örömömben ,bánatomban,csak úgy! De csak mióta a gyerkőcök megvannak!
Az anyák napjáról meg ne is beszéljünk,akiknek nagyobbacska gyerekeik vannak azok már biztos tudják!Mikor oda jönnek a kis ajándékukkal,és elkezdik mondani a verset!Óh,csak rágondoltam és már bőgök is! :cry: :cry:

Szazsa!
Nem is baj,hogy nem olvastad,meghalt szegény,de nagyon szép kislány volt! :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Na lépek, mert mindjárt mennek kell a gyerkőcökért, és még nem csináltam semmit.

[Kép
szazsanna

No, én is befejeztem a csicsergést...Lujza felébredt, menünk mamázni, meg játszóra...este benézek. Pircsi! Sok sikert az adóhoz! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Bocs nem mennek, megyek.

Istenem, akkor jobb hogy nem olvastam. Így is néha valami hülye romantikus filmen is úgy tudok bőgni, Atti meg odajön, és a kis pici kezével letörli a könnyeimet és megsimogat.....

[Kép
szazsanna

óóó nekem is csicsereg már Dávid! :lol:
szilbee

Hajni! Jók amiket felraktál : :lol:
A honvédség megcsinája az adóbevallást, ha nincsenek extra dolgok. Tavaly én csináltam a páromét, mert úgy volt, hogy visszakapunk a sulinetből (akkor vettük a számítógépet) aztán nagy szívás volt, mert kiderült, hogy neki "túl nagy" a jövedelme... :D Csak ezt nem reklámozták sehol, mert ha tudjuk, akkor persze nem az ő nevére vettük volna.
De idén nincs ilyen, ő ott megcsináltatja a bevallását, én meg magamnak az enyémet.
Én is úgy csinálom, mint Szilbee, letöltöttem a programot, majd az kiszámolja, én meg bemásolom a papírra.

Szilbee! Marci nem nagyon foglalkozott velem, míg játszott, de időnként odajött azért.
Nagyon felpörgött, mert ebéd után bár fáradnak tűnt, majd' másfél órán át szenvedett az ágyában, mire elaludt. Este meg majd nem lehet lelőni fél 10-nél hamarabb, az tuti.
Nem irigyellek az altatásért, de ilyenkor a baba szempontjai legfontosabbak, hogy ő és persze te is egészségesek legyetek!

Jamiee! Hú, Kismama magazin... Anno én is mindig megvettem, és borzongtam a horrorisztikus szülés történeteket olvasván...

Nóri! Akkor már inkább Brad Pitt, nem? :D

Szazsanna! Persze, izgulok egy kicsit... Nagyon számítanak a munkámra, remélem, könnyen beletanulok majd. A kollégák szimpatikusak, csupa fiatal.
Te milyen munkát keresel majd?
Nagyon édes lehet Ati, ahogy megvigasztal :)
judit_79

Judit! Az altatás nem a baba vagy az én egészségem miatt volt... hanem mert elrontották az epidurálist!
szilbee

Sziasztok!
Elin!
Igen egy Balog Krisztina nevű kislány! Nem rémlik azt nem tudom kia gondozónője!

Hát most nem tudok többet hozzászólni, lefáradtam teljesen

puszika

szép napot!

Kép
kbernadett

Köszi a hiányolást csak kivagyok purcanva,fogzunk,se nappal se éjjel nem nagyon alszunk :(

Kép

Kép
katlina

Katlina! Kitartást a fogzáshoz!! :( Küldök egy kis enerdzsit... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szilbee

No Ádámmal beszéltem telón... (megérkezett anyumékhoz :arrow: holnap viszi dokihoz Leventét)

Le vok törve, mint a bili füle...

... sok még a most fakadó pötty. Nem tartja valószinűnek, hogy holnap hazaengedi a doki. :?

No de a remény hal meg utoljára...
szilbee

Köszi Szilbee!!!

Már kipurcantam mire a gyerek elalszik akkor már én nem tudok tegnap éjjel 01:30-kor kelt és még 03:00-kor ránéztem az órára mert nem bírtam visszaaludni mire elaludtam ő kelt szal ördögi kör!!!

Tündi!
Biztos szépek lehettek!Mért nem invitálod meg ide hozzánk??!!!
Jó a videjóóóóó

Kép

Kép
katlina

Szegény Szilviék, szegény kis menyasszonyunkék :cry: !

Szilvi, hátha valami csoda történik :roll:

Az én lányomba meg valami elvetemedett törpördög bújt, vagy mi...egész délután alig bírtam vele...vagy pörgött ezerrel, vagy visított a hisztitől. :shock:

Asszem, ma este sem kell ringatni. De most inkább felveszem Greg House-t (no, vele...kmmm... :wink: :wink: ...értitek!), mert az utóbbi 3 résznek a végét mindig elaludtam :evil:

Évi! Miért hallgatsz? Vagy ma is volt valami edzés, értekezlet?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, de sajnos a mai napom sem volt jobb, mint a tegnapi :( De hát ez van, majd lesz jobb is!

Megvettük Csonginak a jelmezt, Zorro lesz, (alig volt már normális jelmez, és jóóóó ára van :? ).

Adóbevallás. Állítólag még mindig nem tökéletes a program, vigyázzatok vele! Én még hozzá sem kezdtem, pedig én vállalkozó (is) vagyok és 15-ig le kell adnom, de nem volt még időm rá! Szóval, aki nem egyéni vállalkozó szerintem várjon még egy kicsit...

Petri, töltsd le a programot, sokkal egyszerűbb, mert számol helyetted! És amiket megkapsz igazolásokat, elvileg rajta van, mit melyik sorba kell beírnod!

Judit, na, akkor csak hasonlít a Marci gyerek az enyémhez :lol: Örülök, hogy tetszett neki a bölcsi!

Katlina, kitartás, lesz ez még jobb is! Én ilyenkor mindig azzal vígasztaltam magam, hogy nem baj, nem alszunk, de legalább életrevaló :lol:

Manó, egész felvidítottak a képek :lol:

Szép estét mindenkinek!

Évi és
Kép
csongianya

Nóóri! Éhes disznó ... :wink: Kép
szilbee

Évi! A Zorro az naggyon jó!! Tavaj Norbi is az volt! Nagyon vagány, pasis jelmeze volt.
szilbee

Szilbee!
Remélem dokinéni hazaküldi végre Leventét!Bizzunk benne,már két hete pöttyös,szerintám már nem lehet annyira vészes,hogy továbbra is karanténba legyen szegénykém!Szorítok nagyon!

Katlina!
Szegénykém kitartás! :( Remélem hamar kibújik az a fogacska és túl lesztek ezen a nehéz időszakon.Ha így folytatod elalszol az oltár előtt! :wink: :D
El van már intézve minden!

Tényleg Évi!
Mi van veled,el vagy veszve,ez nem jellemző rád!Remélem a kedved azért már rendben van?

Elin!
Hmmm. Dr.House! Kép

Na pusza mindenkinek csajok!
Jó éjszakát!

Kép
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Napközben nem tudtam jönni,mert reggel bementünk corába,hu annyi mindentt vettünk Lucusnak :) Tiszta olcsóság van most ott :) Aztán meg délben mentem keresztanyámékhoz,segíteni fogok neki a munkájban,könyvelő,nekem fogggallmam sincs a dolgokról,csak a számlákat kell felvezetnem a gépre,mert szegénynek nem jut rá ideje.Majd aztán ha betanultam,nem nagy ördöngösség akkor majd már itthon az én gépemen fogom csinálni.Ha belejövök akkor napi 2óra lesz kb,annyira meg még Lucától is van időm,remélhetőleg :)

Jaimee,akkor majd megbeszéljük,hogy mikor lesz esedékes a dolog,és akkor összefutunk valahol és odaadom :)

Hajni,nekem azt mondta apa,hogy nem csinálja meg nekik a honvédség,oda is adták neki a papírt!Judit, a te férjed melyik alakulatnál van? Hajni ami férjeink egy alakulatnál vannak azt hiszem,a könnyű vegyesnél.Ugye? :oops:

Szilbee
,majdcsak túl lesztek már ezen a nehéz időszakon!

Judit,örülök,hogy tetszett Marcinak a bölcsi :) Biztosan jól fogja magát érezni később is a csopiban.

Katlina,majd megírom neki,hogyha van kedve nézzen fel ide.Remélem hamar túl esik Robika a fogmanós dolgokon!

Hát az érzékenységről én is egy kicsit,én nagyon szeretem a sérült gyerekeket,nagyon jól kijöttem velük :)Most is birom őket nagyon,csak jól meg kell őket ismerni,és belelátni az ő kis mindennapjaikba. De amióta megvan Luca teljsen másmilyenek az érzéseim,nem tudom elképzelni,hogyan viselkednék ha nekem lenne sérült a gyerekem.Én mindennap olvasok egy kisfiúról a neten,ő is meghalt,és igensokszor elsírom magam.Olyan borzasztó dolgok ezek,hisz ezek a kis babócák semmit nem ártatottak a világon.Olyan igazságtalan az élet :(

Kép

Kép
Kép
tundi24

Évi!
ÓÓh ma se volt jobb napod! :( Azért örülök,hogy a képeim egy kicsit felvidítottak!

Kép
Vendég

Tündi!
Hát nem tudom akkor mostmár ezt az adóbevallás ügyet!Na majd betelefonálok,hogy ,mi van!
Na mostmár tényleg eldugulok!JÓ ÉJT!
Vendég

Szilbee: Óóóó... :cry: :cry: Tényleg, most már nem tarthat sokáig ez a nyavalya....

Katlina: Kitartás, kitartás! :wink:
jaimee1

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Woww :D

Mondtam én hogy pasis!! A csajokat majd úgy kell láhoznod a fiadról! Évi! :wink: :lol:
szilbee

Szilvi! ÓÓÓÓ, eddig elhúzódik ez a fránya bárányhimlő?! De végülis a jó cél érdekében van ez a helyzet, nem? Nehogy ti is elkapjátok.
KITARTÁS!!!

Nóri! Szóval Dr. House, te a borostás pasikért vagy oda? Vagy mi a szösz?!

Évi! Nagyon szupi a jelmez, azt hiszem minden csajszi odáig lesz a fiadért.... Neked meg jobb kedvet holnapra, hátha az alvás csodát tesz.

Katlina! Ennyire megviseli a picit, ezek a fogacskák? Erre nem is tudok semmi tippet mondani, mert szerencsére az enyémeknek nem volt vele bajuk. Maximum annyi, hogy ki se nőtt. Szabinak is 2 foggal kevesebb van, felül a két kettese, ez egyébként genetika. Az én családomban vannak ilyen érdekességek. Nekem is van még egy tejfogam. Kis sámán, lehet hogy varázsereje van, azt mondják. :lol: :lol: :lol:

Tündi! Nagyon szép hivatásod van, mert ez szerintem az. Gondolom küldetéstudatod volt, hogy ezt választottad. Volt valamilyen személyes élményed, hogy konduktor akartál lenni?

Sajnos megint megdöglött egy halunk, vitorlás hal, ez volt az ÉN kedvencem. Pedig én nem is vagyok nagyon oda értük. Egyszerűen nem tudom mi bajuk van. Pedig olyan szépek, azt mondják nyugtatólag hat az emberre az akvárium.

Megyek elteszem magam.

jó ÉCCAKÁT!
Szazsa

[Kép
szazsanna

Ja Judit! Közgazdász végzettségem van, úgyhogy ebbe nagyon sok minden belefér. Banki szféra, biztosító, stb. De a közigazgatásban is jó lenne szétnézni, lehet egy háromgyerekes maminak ez lenne testhez állóbb. De még ez a jövő zenéje! Vagy lehet megyek melléd kollégának!!!! :lol: :lol: :lol:

[Kép
szazsanna

Tündi: Oké, vagy Apa érte megy oda ahová mondod...amikor mondod.

Szazsa: Köszi a keresztelős infót! :wink: Részvétem a halért. :cry:

Évi: Hűű, nagyon testhezálló a jelmez. A fiad igazi nőcsábász lesz hamarosan...

Szilbee: :shock: :shock: Oké, gyorsan meggondoltam magam. Nem akarnék altatásos csaszit. Jobb lebeszélőd van, mint Mosonyi dokinak. Nem vagy te pedagógus véletlenül? :D :D

Réka megint csak kézben alszik el. Illetve most ott sem. Tök ébernek látszik. Én letenném és hagynám kicsit kínlódni, de apa nem hagyja. Úgyhogy most ő járkál vele feeeel és alááááááá....Kivi vagyok, mi lesz még itt ma éjjel...Hoppp...apa letette...még csend van....Éjfél körül szopi, aztán remélem hajnalig tudunk aludni. ÁÁÁlmos vagyok.

Na Dzsémibagoly is visszavonul. Szép álmokat mindenkinek!

Nem alszik ám....gondoltam..... :? :cry: :D :? :cry: :D
jaimee1

Juhéééj
sikerült úgy kitöltenem a bevallást hogy kapok vissza zsét :lol:

bocsi de úgy leszívta az erőmet h most nem tudok mást írni

azért Réka babának küldök még egy kis álommanókat
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pircsi &
Kép
Kép
petri

szép Jó reggelt mindenkinek

majd jövök délután
puszika

Kép
kbernadett

Erika! Én is most edzem Dévidet az önálló elalvásra, bár per pillanat az esti szunyával nincs gond... de lesz ez még másként... ;)
Nekem nappal olyan éber mostanában, utána meg persze 1 órán belül olyan hulla fáradt, hogy azért nem tud elaludni...
Szóval szopi után leteszem még ha úgy tünik éber is (mert nagyon kis trükkösek ám... ilyenkor csak úgy tünik, hogy frissek...;) ) és magárahagyom, majd mikor nyekereg, odamegyek, megsimizem... ha több kettőnél és már kezd nála szakadni a cérna, akkor kicserélem a pelust v. csak megnézem van e produktum - ilyenkor mindig megnyugszik - és visszateszem a kiságyba. Eddig még mindig sikerült alaludnia így különösebb ordítás nélkül.... Leventénél totál másként csináltam, de ő más típusú gyerek is volt... makacs, mint az anyja! :lol:
szilbee

Doktornő megnézte Levente pettyeit.. még vannak fertőzők... :( de már csak pár darab. :) Amint azok leszáradnak, jöhet haza.
szilbee

Sziasztok!

Hú, Szilbee, azért ez már jó hír! Látszik az alagút vége :lol:

Köszi a dicséreteket, én is azt hiszem, hogy megtaláltuk a testhezálló jelmezt :lol: Szerencsénk volt, mert vámpír akart lenni (brrr), de oly béna jelmez volt a Partiban, hogy rábeszéltük erre! Nagyon tetszik benne az én nagyfiam :lol:

Szazsanna, egy ismerősömet, akinek közgazdász végzettsége van, épp most vették fel az APEH-hoz. 15 jelentkezőből 8-at fel is vettek. Nagy létszámnövekedés van ott... :? Ha gondolod, próbáld meg!

Petri, gratula a bevalláshoz! Nekem kicsit bonyolultabb lesz a vállalkozói miatt (ha túl vagyok ezen, le is adom, elegem van már belőle), de hogy mikor tudok hozzákezdeni... :?

Tündi, tényleg szép szakmát választottál! Én nem bírnám szerintem, szívem szakad meg, ha fogyatékos gyermeket látok...

Kicsit jobb kedvem van, de úgy érzem kezdek idegileg lemerülni. Megőrülök, hogy semmire sincs időm, minden percem be van osztva.... Ma is edzés, vagyis edzőmeccs lesz a Szolnoki Mávval, este 7 előtt megint nem leszünk otthon. Hát ez van.

Évi és
Kép
csongianya

Jaimee, hogy telt az éjszaka? Hát ezek a babók csak ilyenek, a legjobban any-apa kezében érzik jól magukat.

Tegnap beszéltem egy unokahugommal, egy hónapos a picije. Mondta, hogy csodálatos dolog anyának lenni, csak nagyon furcsa, hogy délután 4 óra, mire odajut, hogy megfésülködjön :lol:
De pozitívan fogják fel a dolgot, mert a szomszédban van egy anyuka, 5 éves a nagyobbik, és most ikerei vannak. Ezáltal úgy vannak vele, ők csak egy gyerekhez ugrálnak, nem 3-hoz :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Szép napot mindenkinek!

Szilbee
,akkor már nemsokára újra együtt lehettek!Jajjjj de jóóó :)

Jaimee,akkor majd visszatérünk rá,hogy mikor is kell és akkor megoldjuk a dolgot,mert tényleg sajnálnám kidobni.Hogy aludtatok éjszaka?Mi borzalmasan,2óránként keltünk és még a cici sem kellett Lucának,azóta meg le van egy kicsit lassulva.

Szazsa,ez úgy kezdődött,hogy középiskolás koromban voltam egy fogyatékos gyerekeket nevelő otthonban,és ott tetszett meg ez a dolog.Akkor elhatároztam,hogy én konduktor leszek,és ezért mindent meg is tettem.A középiskolát a legjobb eredménnyel végeztem el,a 4évfolyam közül én kaptam meg a legjobb tanuló címet,minden évben 1 végzős diák kapja meg a tanulmányi átlaga után.Na aztán a fősulin már nem tanultam annyira,az már másabb volt :) De azt azért el kell még mondani,hogy amikor bekerültem ugye a fősulira,már első nap menni kellett gyakorlatra,elég nehéz élet van ott...3hónapig sírva mentem iskolába és úgy is mentem haza.Aztán egy kislány volt az aki megtanította nekem,hogy máskép nézzem a dolgokat,hozzáteszem 6 éves volt a kislány :) Szóval azért nekem sem ment egyszerűen,hiába tetszett a dolgo középsuliban.

Évi,nagyon jól áll Csonginak ez a jelmez.Pár év és tényleg nem bírtok majd a csajokkal. :) Örülök,hogy kicsit jobban vagy!Mindenkinek vannak ilyen nehéz időszakai,remélem mostmár jobb kedved lesz,hisz kint is süt a napocska :P

És 2 kép: Kép Ezt csinálja most,már pár perce igy tartja :)

Kép Amiket tegnap kapott(egy része)

Kép
Kép
tundi24

Szép napot! :D

Betti: Milyen a közlekedés? Nincs tömegnyomor a buszokon? Bár a te viszonylatodat nem érinti a sztrájk....

Szilbee: Én is így szoktam valahogy, bár a simisimi nem elég Rékának, ki szoktam venni, kicsit duruzsolok neki, aztán vissza az ágyba...van hogy ezt eljátszuk vagy ötször...De még mindig azt gondolom, hogy könnyen kezelhető gyerek. :D Persze olyan is van, hogy kézben alszik el még büfiztetés közben....

Különben mennyit van fenn egy ilyen csöpp ember? Valahol olvastam, hogy 2 hónaposan 16 órát, elvileg 12-t kellene, hogy aludjon éjjel és 4-et nappal. :shock: Hát Réka ennél sokkal többet alszik nappal. De nehéz megmondani, mert nincs két egyforma napunk....Talán ez is a baj....

Köszi lányok, Petri álommanói ideértek rendben, fél ötig jól aludt Szuszánkám... :D :D

Tündi: De jó kis rucija van már Lucának, Réka még csak a rugit ismeri. Az a játék is jól néz ki. Ez a másik, amit venni kellene neki...
És ti már nem csak szopiztok? Bocsi, ha lemaradtam valamiről... :oops:

Évi: Hát van pörgés nálatok is, meg kell hagyni...De az már valami, hogy jó a kedved...

Nóri: ???

Mongi: ??? Jöhetsz ám pocakfotó nélkül is....

Többiek?
jaimee1

Ja, volt itt tegnap a védőnő, azt mondta, hogy Dundikának fogja hívni Rékát, olyan kis husos. Kérdi, mindenhol ilyen, vagy csak a képén. Mondom, ááá, csak a képén, nem hízik valami jól, 230 g/hét. Védőnő néz rám csodálkoznva: dehát 500 g/hó az már jó.... :shock: :shock: :shock: Én meg aszittem, hogy sovány a gyerek. :lol: :lol: Apa azt mondja, menjek szemorvoshoz, igaz nem régi a szemüvegem, de gond lehet vele. :lol:

Mához egy hétre 2. hós oltás. Mondja a védőnő, hogy készüljek. :shock: Mire? Sírni fog? Belázasodik? Bedagad a lába? Rohamot kap? Azt mondta, nem...Akkor mire készüljek?

Ja petyó ügy. Na, Pamperst sem veszek többet, most már a pisi sem marad meg benne. :evil: :evil: :evil:
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?