JO REGGELT bar itt mar fel 1van hihi...probalok tempot tartani veletek mert a hetvegen megint nem leszek a 3napos situra miatt...
Erdekelne,hogy hallott-e mar valaki petefeszek beverzesrol...es ha igen mi volt a tortenet.Mert,mint irtam szedtem a serophene tablettat a period 3.napjatol 5napon keresztul aztan peteereskor kaptam meg a szurit HCG asszem es ez volt dec.17-en hetfon es bar mar ereztem valami kis fajast szombaton vasarnap aztan ngyon fajt es lazam is lett igy mentunk korhazba dec.23-an ahol is megmondtak,hogy verzik a petefeszkem es mivel belso verzes azaz nem jon ki ezert jobb lenne ha bent maradnek...A lenyeg az,hogy azt mondta a dokinom,hogy
-amikor a petesejt kilokodik akkor mindenkinek van egy kisebb fajta verzes de nekem a normalnal jobban volt
-hogy semmi koze ennek a beverzesnek a gyogyszerekhez vgy injekciohoz vgy a kameras fetefeszeknezeshez (magyarul nem az o hibajukbol tortent amit en nem hiszek sot senki a koromben meg a parom se pedig o aztan tenyleg nem sokat ert hozza)
-es meg azt is mondta,hogy barmikor,barkivel elofordulhat ilyen...(hat nem tom en soha senkitol ilyet meg nem hallottam)
Szal ha esetleg valamelyikotoknek van infoja vgy tapasztalata vgy a nogyogyaszat megkerdezne kivancsi lennek velemenyekre otthonrol Na es persze utana mar nem akart se gyogyszerrel kezelni sehogy csak azt mondta tovabb kell lepni es ajanlotta a befecskendezes ill a lombikot...de hisz ez volt az elso ilyen injekcios kezeles nem dolgoznak rajtam ok fel eve,hogy na jo ez igy nem fog menni lepjunk tovabb.Vagy igen is azt kellett volna mondania hogy sajna a gyogyszerek miatt tortent amit nem folytathatunk es lepjunk tovabb...
Nem tom ertheto volt-e a tortenetem de most ugy belelovaltam magam lehet felhivok egy nogyogyaszt es megkerdem...csak otthon meg hajnal 4 sincs ugyhogy varnom kell
Sirkici
Jaj dehogy veszem okoskodasnak...ngyon ari vagy igen mostanasg igy csinalom...de a lenyege az,hogy nem akkor megy el a szoveg mikor elkuldom...hanem egyszeruen irom-irom aztan nem veszem eszre,hogy nincs vetel es a lapon kijon a nagy semmi...vgyis az a nyitooldal ami csatlakozas hijan szokott kijonni...
ez pedig barmikor elofordulhat igy mindig mikor mar sokat irtam akkor masolok aztan irom tovabb es aztan megint masolok...per soronkent...de tenyleg koszi,hogy gondoltal ram
Arikon
Igen amikor tavaly otthon voltam azt mondta a dokim,hogy kivagjak es osszevarjak....na ettol nekem elkerekedett a szemem kb igy
meg tatva maradt a szam kb igy
ugyanis par eve egyik ismimnek itt csinaltak(Tokyo) meg neki az arcan volt a szja szelen es zavarta ot a borotvalkozasban...es itt ugy van,hogy beleszupnak egy injekciot...aztan lefagyasztjak es lepottyan...semmi fele varras nincs kenni kell meg tapaszt kapsz ra
Aztan mikor hazamentem es gondoltam en is levetelem a dokim eloatt ezzel...en mondtam neki de itt igy csinaljak erre o,hogy a normalis eljaras az a kivagas...hat nem tom...mondtam neki nem igazan szeretnek tobb helyen is vagva es varrva lenni...szal ugy dontottem itt csinaltatom meg.
de egyenlore meg nem tortent meg...
Mint kiderult Tokyobol irok
Csucsu
Hat a grillezeses otlethez nagy batorsagot kellett vennem,hogy leirajm
en a kis ujonc nem ismerve itt senkit aztan benyogok egy ilyet
de vegul is jol sult el
es vigyazz mert szavadon fogunk
Vegulis egy korosztaly vgyunk kb mindneki itt...es ha nem az se okoz nagy problemat mert a celunk kozos...szal tuti jo kis csapat gyulne ossze es nyaron egy hetvegen tuti mindenki raer majd en is haza szoktam menni minden nyaron pontosan nem tom mikor es menni idore de agusztus talan...
Nori
Jujj errol a gombasodasrol ne is beszeljuk...a DR.HOUSE sorozatfilmben lattam asszem az elso reszben volt rola szo...es itt az az altalany,hogy a husok nincsenek jol atsutve,fozve stb. ami szinten valami ferget szaporit el a szervezetben specially a diszno hus es a csirke...na eddig a parom mindig hulyenek nezett,hogy mindent jol atsutve kerek de megmutattam neki es megmondtam ezentul ne merjen ramszolni,hogy kulonckodom
ugyhogy altalaban mikor etterembe megyunk ami eleg surun van emrt itt ez a szokas...well well done kerunk mindent...vgy parom ugy szokta mondani,hogy 3times dead please hihi...ami talan annyit jelent...hogy 3szorosan halljon meg szegeny csirke vgy diszno mielott kihozzak nekem
Ez a bio dolog meg tok jo...bar mint irtam itt azert nincs olyan egeszsegtelen kaja alapanyagok is eleg jok...de majd utananezek van-e itt bio-bolt
Babszka
Ki a Skiny?
lemaradtam valamirol
Jaj csudajo lehet uj hazban lakni...es ez mar jo,hogy jokat alszotok...meg...
Csajok penteken vgy szombaton tetszelek a situra elott (bar csak hetfon kene megjojjon piri
de a lelkemnek kell a situra elott
) szoritsatok hatha bezebrasodom ahogy itt hallottam igy mondjak