Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu!

Első éjjel?? :oops: Hááát, nem volt a legjobb.... mármint semmi romantika, összebújás.
Bálintom soká jött haza, én meg egész nap ingajáratban pakoltam át a holmikat..... szóval, éjjel 1-2 fele badőltem az ágyba és kész.

Sokkal inkább a tegnapi volt jó.
Bálint sem jött soká és tegnap már nem csináltam annyi mindent este, mert éreztem, h kidőlnék megint.

Mivel még TV sincs nálunk, így jó kis progik vannak: gyümölcszabálás az ágyból :lol: aztán .... :oops: 8)

De az biztos, h eddig minden éjjel jól aludtunk mind a hárman (Skiny, Bálint és én is). Bálintom sem kelt fel egyszer sem éjjel, pedig itthon mindig járt pisilni. :D

babszika

szép estét mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri,
Köszi, h. megkerested ezt a candidás ismertetőt. :) Micsoda prolémákat tud ez a gomba okozni, szörnyű. :(
Nagyon örülök, h. már ilyen termékek is vannak. Asszem beszerválok még egy-két ilyen nyamit. :wink: :D

Olvastátok, h. Bíbinek kislánya van! Szupi! :)
Vendég

JO REGGELT bar itt mar fel 1van hihi...probalok tempot tartani veletek mert a hetvegen megint nem leszek a 3napos situra miatt... :roll: Erdekelne,hogy hallott-e mar valaki petefeszek beverzesrol...es ha igen mi volt a tortenet.Mert,mint irtam szedtem a serophene tablettat a period 3.napjatol 5napon keresztul aztan peteereskor kaptam meg a szurit HCG asszem es ez volt dec.17-en hetfon es bar mar ereztem valami kis fajast szombaton vasarnap aztan ngyon fajt es lazam is lett igy mentunk korhazba dec.23-an ahol is megmondtak,hogy verzik a petefeszkem es mivel belso verzes azaz nem jon ki ezert jobb lenne ha bent maradnek...A lenyeg az,hogy azt mondta a dokinom,hogy
-amikor a petesejt kilokodik akkor mindenkinek van egy kisebb fajta verzes de nekem a normalnal jobban volt
-hogy semmi koze ennek a beverzesnek a gyogyszerekhez vgy injekciohoz vgy a kameras fetefeszeknezeshez (magyarul nem az o hibajukbol tortent amit en nem hiszek sot senki a koromben meg a parom se pedig o aztan tenyleg nem sokat ert hozza)
-es meg azt is mondta,hogy barmikor,barkivel elofordulhat ilyen...(hat nem tom en soha senkitol ilyet meg nem hallottam)
Szal ha esetleg valamelyikotoknek van infoja vgy tapasztalata vgy a nogyogyaszat megkerdezne kivancsi lennek velemenyekre otthonrol Na es persze utana mar nem akart se gyogyszerrel kezelni sehogy csak azt mondta tovabb kell lepni es ajanlotta a befecskendezes ill a lombikot...de hisz ez volt az elso ilyen injekcios kezeles nem dolgoznak rajtam ok fel eve,hogy na jo ez igy nem fog menni lepjunk tovabb.Vagy igen is azt kellett volna mondania hogy sajna a gyogyszerek miatt tortent amit nem folytathatunk es lepjunk tovabb...
Nem tom ertheto volt-e a tortenetem de most ugy belelovaltam magam lehet felhivok egy nogyogyaszt es megkerdem...csak otthon meg hajnal 4 sincs ugyhogy varnom kell :roll: :evil:
Sirkici
Jaj dehogy veszem okoskodasnak...ngyon ari vagy igen mostanasg igy csinalom...de a lenyege az,hogy nem akkor megy el a szoveg mikor elkuldom...hanem egyszeruen irom-irom aztan nem veszem eszre,hogy nincs vetel es a lapon kijon a nagy semmi...vgyis az a nyitooldal ami csatlakozas hijan szokott kijonni... :twisted: ez pedig barmikor elofordulhat igy mindig mikor mar sokat irtam akkor masolok aztan irom tovabb es aztan megint masolok...per soronkent...de tenyleg koszi,hogy gondoltal ram :wink:

Arikon
Igen amikor tavaly otthon voltam azt mondta a dokim,hogy kivagjak es osszevarjak....na ettol nekem elkerekedett a szemem kb igy :shock: meg tatva maradt a szam kb igy :o :lol: ugyanis par eve egyik ismimnek itt csinaltak(Tokyo) meg neki az arcan volt a szja szelen es zavarta ot a borotvalkozasban...es itt ugy van,hogy beleszupnak egy injekciot...aztan lefagyasztjak es lepottyan...semmi fele varras nincs kenni kell meg tapaszt kapsz ra
:roll: Aztan mikor hazamentem es gondoltam en is levetelem a dokim eloatt ezzel...en mondtam neki de itt igy csinaljak erre o,hogy a normalis eljaras az a kivagas...hat nem tom...mondtam neki nem igazan szeretnek tobb helyen is vagva es varrva lenni...szal ugy dontottem itt csinaltatom meg. :idea: de egyenlore meg nem tortent meg...
Mint kiderult Tokyobol irok :lol:

Csucsu
Hat a grillezeses otlethez nagy batorsagot kellett vennem,hogy leirajm :roll: :oops: en a kis ujonc nem ismerve itt senkit aztan benyogok egy ilyet :roll: :oops: :shock: de vegul is jol sult el :P es vigyazz mert szavadon fogunk :twisted: :lol: Vegulis egy korosztaly vgyunk kb mindneki itt...es ha nem az se okoz nagy problemat mert a celunk kozos...szal tuti jo kis csapat gyulne ossze es nyaron egy hetvegen tuti mindenki raer majd en is haza szoktam menni minden nyaron pontosan nem tom mikor es menni idore de agusztus talan... :idea:

Nori
Jujj errol a gombasodasrol ne is beszeljuk...a DR.HOUSE sorozatfilmben lattam asszem az elso reszben volt rola szo...es itt az az altalany,hogy a husok nincsenek jol atsutve,fozve stb. ami szinten valami ferget szaporit el a szervezetben specially a diszno hus es a csirke...na eddig a parom mindig hulyenek nezett,hogy mindent jol atsutve kerek de megmutattam neki es megmondtam ezentul ne merjen ramszolni,hogy kulonckodom :twisted: :lol: ugyhogy altalaban mikor etterembe megyunk ami eleg surun van emrt itt ez a szokas...well well done kerunk mindent...vgy parom ugy szokta mondani,hogy 3times dead please hihi...ami talan annyit jelent...hogy 3szorosan halljon meg szegeny csirke vgy diszno mielott kihozzak nekem :lol: :lol:
Ez a bio dolog meg tok jo...bar mint irtam itt azert nincs olyan egeszsegtelen kaja alapanyagok is eleg jok...de majd utananezek van-e itt bio-bolt :roll:

Babszka
Ki a Skiny? :shock: lemaradtam valamirol :?: :o
Jaj csudajo lehet uj hazban lakni...es ez mar jo,hogy jokat alszotok...meg... :oops: 8) :lol:

Csajok penteken vgy szombaton tetszelek a situra elott (bar csak hetfon kene megjojjon piri :twisted: de a lelkemnek kell a situra elott :roll: ) szoritsatok hatha bezebrasodom ahogy itt hallottam igy mondjak :oops: :roll: :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Általában a szavamon lehet fogni. :) szóval állok elébe. Tényleg jó kis csapat van itt szerintem mindenki babás lesz mire össze hozzuk azt a grill partyt. :)
Szóval mindenki duplán fog enni:)
Mit keresel te kint Tokyoba? Közelebb nem találtál lakást? :)

babszi: Biztos nagyon jó érzés lehet új házban lakni. Minden új illatú :) Szerintem most, hogy nincs tv-tek még meghittebb is minden estétek. Persze biztos sok a pakolni való de néha jó, hogy tudtok pihenni.
Az pedig nagyon jó, ha nyugodtan tudtok aludni. Gondolom a sok feszültség ami a házzal kapcsolatban volt rajtatok az most jött ki és innentúl csak a jó dolgok jönnek. esküvő-baba. vagy baba-esküvő :)

Nóri: Hogy haladtok a futással? Hogy bírjátok?
Bármelyik verzió jó:)

Kép
csucsu05

Bridget,
értem, akkor nektek tényleg nagyon sz.. a netetek. Nincs valami jobb megoldás? Tényleg, hogy kerültél te Tokyoba?
sirkici

Szép reggelt Csajok! :)

Bridget,
nekem azért műtéttel távolítják el az anyajegyet, mert a gyökerét is kivágják és elküldik vizsgálatra, h. nem daganatos e...
Amit meg fagyasztással csinálnak, az a szemölcs, ami kidudurodós, és nem atípusos (tehát nem daganat gyanús).
Sajna már nagyon kiművelődtem bőrgyógyászat terén... :(
Amúgy tök szupi lehet Tokióban élni! Tényleg, h. kerültél oda? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Bridget!
Skiny a Shar-pei-ünk. Egyenlőre ő a gyerekünk. :roll:
Ja és a kor.... hát, én kilógok az "egy korosztály"-ból :oops:

Csucsu!
A próféta szóljon belőled! :)

babszika

Jó reggelt mindenkinek!

Bridget: Tokyo??????? Drukk+++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszika: az egy korosztályból én lógok ki. Hisz szerintem én vagyok itt a legvénebb:(

Kép
csucsu05

Csajok,
hallottatok már a maca forever tablettáról? Vágyfokozás miatt is szokták szedni, de itt a babaneten inkább a baba"elősegítő" hatásáról hallottam...és engem is ez a hatása érdekelne! Szerintetek? Erősen gondolkodom azon , h. megrendelem magamnak.
Vendég

Sziasztok Lányok,

Rég nem jöttem közétek, de nem igazán voltam net közelben.

Babszi: jó lehetet végre a kis saját kuckótokba álomra hajtani a fejeteket. Gratulálok, hogy ilyen szépen felgyógyultál a pco-ból! Most már aztán mindent bele! Hamarosan jönni fog az a baba! Megmondom őszintén nekem a rövid menyecske ruci tetszik jobban. Abban táncolni is jobban lehet. Végül is a menyasszonyi ruci legyen királylányos, a menyecske már lehet dögösebb is.

Nóri: most nem nagyon tudtam visszaolvasni, de csak nem kandidás vagy?

Csucsu: korábban már mi is felvetettük a csajokkal a találkozás lehetőségét. Ha úgy alakul és mindenkinek van kedve én is vállalom, hogy egy kis kerti grillezés formájában összehozzuk a dolgot. Remélem addigra sokunknak pocakja lesz…

Arikon nekem is volt anyajegy műtétem. Nekem lézerrel vették le, és azt mondták semmi nem fog látszani, na most ahhoz képes szép kis hegek vannak rajtam. Sajnos elég sok anyajegyem van (pedig nem is vagyok fehér bőrű), ezért én évente járok ellenőriztetni.

Csucsu: én is már 33 éves vagyok, és nem érzem magam öregnek, úgyhogy cseppet sem érezd rosszul magad. Elhiszem, hogy nagy dilemmában vagytok ház ügyben. Nem egyszerű egy ilyen döntést meghozni.

Gabi: örülök, hogy szépen fogysz…tiszta nádszálkisasszony leszel a végére. Hidd el hamarosan rendeződik a ciklusod, és jönni fog az a baba is.

Rólam annyit, hogy pénteken megyek uh-ra. Nagyon izgulok már! Remélem akkor már szívhangot is látnak.

Kép
Kép
mirci74

Arikon: én hallottam már róla de nem tudom mennyira hatásos. Aki itt írt róla az mind dícsérte. Ártani nem árthat...próbáld ki.

Kép
Kép
mirci74

Mirci:nem vagyok kandidás, Arikont tájékoztattam
Vendég

ja értem...már kezdetm megijedni

Kép
Kép
mirci74

nem fertőzök, nyugi... :roll: :wink:
Vendég

Sajnos nekem semmi étvágyam, nem kívánok semmit, a kajaszagoktól egyenesen rosszul leszek. Sajtos kenyéren, müzlin, és főzelékeken élek. Fogytam is két kilót, pedig nagyon nem hiányzott. Így sem vagyok egy husis alkat. Úgyhogy Arikon, baba előtt hízókúrázni ezerrel, mert tiszta csontika leszel ha így jársz mint én.

Kép
Kép
mirci74

Na nem panaszkodni kérem szépen, ezt akartad és akarjuk mi is! :wink:
Vendég

jaj dehogy :D ez legyen a legnagyobb baj...élvezem a csontváz életet :D

Kép
Kép
mirci74

Azt a fogyós mindeneteket!!! Mázliiiiiiiii :roll: Vagy mégsem? Bár babásan nem anniyra jó fogyni.....Én napok óta megreccsenek az édességért....állandóan azt enném :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikonnak tényleg híznia kéne, mert ő nem tud miből leadni...vagy fiút szüljön, mert állítólag a fiús anyák nem annyira hányósak...!
Vendég

Legalább rókakoma nem látogat eddig...csak néha kocsiban a kanyaroknál....azon nevettünk a páromma, hogy bekészítünk egy hányós zsacsit mint a repülőkön. :D Sajnálnám a gyönyörű kárpitot :D :wink:

Kép
Kép
mirci74

Akkor hogy fogod sajnálni, mikor a kölök fogja kétnaponta összehányni anyatejjel... :D
Vendég

majd kibélelem nejlonfóliával a kocsit :D vagy veszek valami szakadt járgányt aztán abban hányhat kénye-kedvére :D

Kép
Kép
mirci74

csajok,jó a téma :lol: :lol: :lol:

vagy ajánlanám a gyereket zacskózni :wink:

tegnap voltunk barátnőmnél babázni és a páromat úgy leböffentette a törpe, hogy csak úgy folyt végig a kötött pulcsián :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na Csajok látom jól kitárgyaltátok a gebeségemet! :lol: :lol:
Én híznék nagyon szívesen, de egyszerűen nem tudok. Pedig higgyétek el mindent meg(t)eszek a cél érdekében. :D Mondjuk most híztam 2 kg-ot, így vagyok...50 kg. :oops: Az ideális 53 kg lenne, egyszer még évekkel ezelőtt közelítettem meg...akkor 52 kg voltam! :D Mindenesetre én ennek a 2 kilónak is nagyon örülök, és Férjecske szerint megvan mindenem csak kisebben, szerintem nem a hátsómra gondolt... :lol: Neki meg pont így tetszem, nem örülne, ha meghíznék...azt szokta mondani, h. elég egy pufi a családban! :D

Mirci,
nyugi, én sem vagyok candidás, csak egy bio-kekszre rá volt írva, h. anti-candida, ez keltette fel az érdeklődésemet. :D
Nagyon jó lenne már ilyen hányósnak lenni, bár nálunk sem Anyum, sem Tesóm nem volt hányós, remélem én is ezt a jó szokást öröklöm.
Vendég

Arikon: amúgy én sem vagyok hányós, sőt még émelygős sem, egyszerűen nem bírom a kaja szagokat. Én 173 cm vagyok és 55 kg, hát nem tudom mi lenne nálam az ideális. A bmi alapján már a soványság kategóriába tartozom, bár én azért ennyire nem látom gebének magam. Amúgy nálunk sem volt hányós anyu pl. terhesség alatt......

Kép
Kép
mirci74

Mirci,
Én meg 166-167 cm vagyok, ehhez 50 kg-ot "nyomok". Én is a bmi alapján sovány vagyok, de tök jól érzem magam. Az étvágyam például felér Férjecskéjével... :D
Akkor most azért fogunk drukkolni, h. ne légy hányós! :D
Tényleg Mirci, az érdekelne nagyon, h. milyen érzés, h. máááár Te is kismama vagy? Hisz Ti is tavaly óta próbálkoztatok, és ahogy telik az idő, egyre jobban akarunk ugye babát... Szóval milyen azzel szembesülni, h. már ott van a pocakban a bébi, és nem kell hőmérőzni stb. :roll: Remélem nem voltam túl zavaros...
Vendég

Mirci,
Én meg 166-167 cm vagyok, ehhez 50 kg-ot "nyomok". Én is a bmi alapján sovány vagyok, de tök jól érzem magam. Az étvágyam például felér Férjecskéjével... :D
Akkor most azért fogunk drukkolni, h. ne légy hányós! :D
Tényleg Mirci, az érdekelne nagyon, h. milyen érzés, h. máááár Te is kismama vagy? Hisz Ti is tavaly óta próbálkoztatok, és ahogy telik az idő, egyre jobban akarunk ugye babát... Szóval milyen azzel szembesülni, h. már ott van a pocakban a bébi, és nem kell hőmérőzni stb. :roll: Remélem nem voltam túl zavaros...
Vendég

Arikon nem zavaros, hanem zsizsikes... :D
Én meg 177 vagyok és a kilóim nem publikusak. :oops: (70 a cél...)
Vendég

Én 163 cm vagyok és ma mértem, majd elájultam, hogy megint 81 kg-ot nyomok :cry: :cry: Szóval most jön a torna, a kori és a torna és a kori :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Egy kis vidámság....:(már egyszer ellőttem régen....szóval az újak kedvéért...)
Eddig a pontig nincs baj a kilókkal! :D

Kép
Vendég

:cry: helyett -----kettőspont zárójel nyílik
Vendég

Nóriii :lol: :lol:
Futsz még a kilók ellen?? Hullahop? :D
Vendég

Igen, de inkább hegyet mászok...nekem az jobban bejön és ott is beszarok a végég, úgy izzadok. :lol: Meg a ciklus 2.felében is vagyok...szóval óvatosan, de "mászok" és kabinozok.Most hullahopp nincs, csak 1-14.-ig.Drágámon már látszik, ledobott 6 kilót egy hónap alatt... :shock:
Vendég

Húúúú az anyját! Nagyon ügyi!! :D

Na asszem nem fogok 'macázni'! :D Utána érdeklődtem, és jelenleg nincs Magyarországon a termék. A fenébe! :evil:
Tényleg Nóri, megvetted az Elevitet?
Vendég

Arikon: furcsa az egész. Az az igazság, hogy amíg nincs szívhang nem akarom 100%-ig beleélni magam. De pénterken minden kiderül. Természetesen nagyon jó érzés, és hát mi is 9 hónapja küzdöttünk érte (hőmérő, ovuteszt, számolgatás, popsi párna, gyertyaállás :lol: :lol: :lol: ) minden bejátszott. Így utólag szinte komikus. Dehát mit meg nem tesz az ember a baba érdekében. Nagyon nagyon szívből drukkolok, hogy minél gyorsabban jöjjetek utánam.....Arikon, Nóri, Babszi, Krisz, és a többi kedves topikos barátnéim!!!!!! Tök jó lenne együtt megbeszélni a babás eseményeket. Remélem mégiscsak elindítottam a dominó elvet........

Kép
Kép
mirci74

Én nagyon bízom a Te dominó-elindító erődben!!! :wink: :D
Arra meg ne is gondolj, h. nincs szívhang!!! Úgy fog verni a kis szíve, h. öröm lesz hallgatni! MIndenképp írd meg az élménybeszámolót! :)
Vendég

Arikon:még nem vettem, mert a vitaminkészletem otthon még dugig...meg találtam a bioboltba egy újjabb őrületet, most azt nyomom... 8)

Mirci:válsz ment priviben
Vendég

Húúúú csajok rengeteget írtatok.
Megpróbálok visszaolvasni legalább nagyvolnalakban, de nem nagyon akarom eltölteni az időt a gép előtt, mert a torna mindig lemarad. :oops:

Arikon :D
Tök jó lehet ez a hastánc. Azt mondják, hogy ehhez kell egy kis poci is, hát akkor most már én is mehetnék. :lol:

Az én bőröm is szörnyen csúnyán hegesedik bizonyos részeken. Egyszer műteni is kellett. Volt egy 3-4 cm-es vágás a kezemen és olyan ronda lett, hogy meg kellett műteni (kioperáltak belőle egy darabot) így már 7 cm.

Én is info-gyűjtésben vagyok maca ügyben. Nekem már sikerült egy hölgyet találnom, aki ezzel foglalkozik, ha gondolod megadom a telefonszámát és megbeszéled vele, hogy hogyan tudod beszerezni tőle vagy esetleg ajánl valakit aki közelebb van hozzád. Egyébként Euro-ban van az ára a macának.

Mirci :D
Minden rendben lesz pénteken veletek.
Én nagyon szorítok érted!
Vendég

Én meg 174 vagyok, jelenleg 71,7 és 65 a cél.
Amíg nem jön Baba, addig fogy a Mama...
:))
Vendég

Nóri: a párodnak gratula a szép fogyáshoz. Sajnos a pasik könyebben fogynak mint mi nők.

Mirci: Szivhang tutti lesz ne izgasd magad. :wink:

Kép
csucsu05

Csucsu:mondjuk van miből fogynia...(116 volt kezdetben) :oops: 8)
Vendég

Sziasztok!

Csajok!
Tegnap olyan tojcsim volt mint állat. Vagy ahogy V.Andi mondaná: "a hátam közepéig csúszott a papír!"
Hívtam is Bálintot, h jöjjön haza időben, mert hátha..... végülis azt tudom mondani, h mi megint mindent megtettünk :lol: :oops:
Beszélgettünk kicsit és mondta Bálint, h őt is mennyire elszomorítja minden egyes piris hónap, de nem akar ő is siránkozni, mert elég ha én szomorú vagyok. Hirtelen eszembe jutott, h most már nekünk is zöld a lámpa és gyorsan felpakoltam a lábaim a falra, popóm alá párna.... hátha :roll:

A taliban én is nagoyn benne vagyok!!!!!!! Most már majd hozzánk is lehet jönni!!!!!! 8)

Mirci!
Nyugi! Lesz ott szívhang!!!!

Nóri!
Nem semmi a párod fogyása! Mindezt a karikával??? Mert akkor én is veszek :roll:

babszika

Babszem:futópaddal, tudod vettünk!Hullahoppal csak én bohóckodok plusszba...
Vendég

Héé, most te hanyadik napon vagy???Megy a drukk ezerrel! :wink:
Vendég

Sziasztok,

Pöttye én kép alapján sokkal vékonyabbnak gondoltalak. Bár nem sok az a 71 kiló, és lehet, hogy a csontjaid nehezek, de én azt mondom tök csinos vagy. A 90 napos diétát én is végigcsináltam egyszer (na akkor nem voltam ennyire csonti, mielőtt még anorexiásnak hinnétek), és nekem is nagyon bevált. Sőt nem ismerek olyat akinek nem jött volna be. Hihetetlen hatékony. Kell egy kis fegyelem hozzá, meg ugye nem kevés idő az a 90 nap de negyon megéri. Azt viszont mondták, hogy ha valaki aktívan benne van a babaprojektbe ne csinálja.

Babszi: nálam is így volt most januárban, hogy életemben nem volt olyan tojcsim mint akkor...és hát látod bejött.....nagyon nagyon szurkolok++++++++++++++

Kép
Kép
mirci74

Bocsesz Nórikám!
Azt hittem duóban nyomjátoka karikát :lol:
Viszont az, h hanyadik napon vagyok, nálam nem jelent semmit. vagy legalábbis eddig. :)

Mirci!
ne is mondj ilyeneket, mert csak bizakodni fogok..... vagyis már késő. :roll:

babszika

Duóban mást nyomunk... :oops: 8)
Vendég

Nóri!
mikor meglátom a piros kis ördögödet, majd megpukkadok a röhögéstől!
amúgy szurkolásilag te is jól állsz! lassan feléd is mehet a szurk :lol:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?