Sziasztok!
Jucmuc!
Szívből gratulálok a kicsi Fiadhoz!!!
Továbbra is sok Boldogságot kívánok a kis Családnak! És persze sok-sok tejcsit!!
Fleur!
Én elvileg a kalkulátorok szerint szeptember 29-re leszek kiírva.
Az uccsó mensim igazi karácsonyi ajándék: dec.24-én volt.
Dejó,h. Lilla már ilyen ügyes és forgolódik.
Mikor utoljára láttam még olyan pici volt. Olyan édes lehetett Lilla,ahoy befészkelte magát hozzád!
Örülök nagyon,h. anyukád végre túl van a műtéten, jobbulást kívánok Neki!
Syry!
Dejó, Ti is bele vágtatok a tesó projektbe!
Szívből kívánom,h. mihamarabb beköltözzön a pocidba a kis tesó!! Máténak nagyon Boldog Születésnapot kívánok!
Andy!
Nagyon jók a képek a síelésről, és tök jó,h. így élveztétek.
Sajnálom a mensit, de majd a következő hónap. Nekem nagyon bejött az ovu teszt, a 3. lh-s hónapban babás lettem. Fórumozok egy másik oldalon is, és ott nagyon sokat segítettek. És tényleg igaz,h. nem a mennyiség számít, ugyanis a tavaly előtti és a mostani terhességemnél is 3x voltunk együtt.. (most épp influenzás voltam előtte)
Nem akarok ám okoskodni, de mikor pozi lett az ovu teszted miért nem voltatok együtt??
(mi aznap voltunk együtt mikor pozi lett és másnap,mikor először negatív) Remélem nem bántottalak meg..
Norwell!
Ne mondj ilyet,h. rossz anya vagy, sajnos ez történt, de ettől Te nagyon jó anyuka vagy!!
Örülök,h. Kendének nem esett komolyabb baja.
Bridget!
Neked is lesz babád..
Rengeteg sírás, fájdalom, magamba fordulás van mögöttem..és még a házasságunk is majdnem ráment a várakozásra.. Csodácskára 22 hónapot vártunk, a babaprojektünk 2006. márciusában kezdtük, 2006. áprilisban babás lettem, júliusban volt egy missed ab-m, elvesztettük a babát. 2006. szeptemberében újrakezdtük a próbálkozást és hónapokig semmi nem történt. Tavaly decemberben egy hormonvizsgálaton a prolaktinom picit magasabb volt,mint a határérték, kaptam rá gyógyszert és meg is fogant Csodácska.
Hidd el most már tudom,h. az útját mindenkinek végig kel járnia…de neked is lesz babád.. (szóltam a kis Pocaklakómnak,h. szóljon fent..)
Elszáll a net: tanács: írd word-be majd másold be és így tuti nem kell 2x beírnod.
Tina!
Sajnálom,h. Dávid hasfájós, remélem valamennyire tudsz neki segíteni és hamarosan elmúlik ez az időszak.
Anikó!
Úgy örülök,h. jelentkeztél és,h. ennyire boldogan telnek a napjaitok!
Köszönöm,h. gondolsz rám, nagyon jól esik…
Esetleg nem raknál fel képet Rólatok?
Márti!
Sajnálom a rossz eredményt, és kitartást kívánok!!
Jucám!
Annyira sajnálom,h. még mindig tart ez a hányás, remélem,h. hamarosan tényleg vége…
Évi!
Dórinak szívből kívánok Boldog Névnapot!
Rólunk: Jól vagyok, bár elég sokszor émelygek, esténként nagyon erősen, de én ennek csak örülök.
Iszonyú erős kajaundorom és kívánosságom van, és már fél 9-kor lövik a pizsit. De márcsak 1 hét és láthatom végre az én kis Csodácskámat!