Új privát üzeneted érkezett!

Márti!

Sajnálom a rossz eredményt!

A hányást meg teljes mértékben átérzem, az első 4 hónapban 4 kg-t fogytam. Banán? Mirelit gyümi sem marad bent? Péksüti?

Én a 4. hónapig szinte nem is tudtam húst enni, se húsfélét, csak banánt, péksütit és tejbegrízt. Bár ezeknek meg elég nagy a ch tartalma. (utána meg a banánra rá se tudtam nézni)

kacsa14

Norwell
Ha meggyógyultál, akkor nyugodtan maradhatsz szülni is. :D

Narco
Nem akartam a lelkedbe gázolni, de sajnos ismerek ilyen orvost. :? Ha x éves és nem szed semmit, akkor felír egy marék gyógyszert, nehogy már egészséges legyen a kedves "beteg". :?
Amúgy meg egy svájci gyógyszergyárat is felügyelek. A nevét nem mondhatom meg, üzleti tiktok...

Márti
Sajnálom a rossz híreket. :(

Kacsa
Mirelit gyümit ne is említs! Múlt héten rákattantam a málnára. Muszáj volt vennem. :roll: :)
Vendég

Márti
sajnálom :( biztos lesz megoldás. (reméljük nem az inzulin :evil: , én ettől parázok. Máténál nekem is magas volt, 140ch-val végülis sikerült beállítani.)

Kacsa
jó a videó. Akkor ezek szerint nincs nyugtod! Máté tegnap a franciaágy alá mászott be (miénk elég magas) aztán a másik oldalon jött ki. aranyos volt. rájött hogy lehet kinyitni a lenti kis szekrényt. érdekes a tartalma nem nagyon érdekelte. csak a ki meg becsukás. vagy 20szor megismételte.

Maci
a mi házidokink jött pár hónapja a Dédihez(88) (gyakran hány szegény) ő azt mondta, ha eddig gyógyszer nélkül élt a Mama, ez után se ír fel neki. :) viszont vérvételt nem akar a Mama, hasi uh megvolt neki, de ott semmi komoly rendellenességet nem találtak neki. úgyhogy nem jutottunk előrébb, miért van a hányás. :evil: (kórházba kivizsgálásra szintén nem akar befeküdni, ő már csak ilyen.)

Kép

Kép
syrynx

Évi

Dórinak Boldog Névnapot! :lol: (nemsokára a szülinapja is itt lesz. 8) )

Kép

Kép
syrynx

Köszi Lányok!

Nem, nappal bármit ehetek, minden kijön, inni sem nagyon tudok, igazából csak a jéghideg limonádé esik jól, meg reggel a tea, de ezeket sem tudom bent tartani, pedig nagyon szomjas vagyok! Most 5.9-et mértem, pedig megettem 2 nagy sajtos pogit és még cukor is volt a teámban. Ennek örülök, talán mégsincs nagy gáz! Nekem a 180g-os ch-diéta is elég volt. Ez még csak a 8. hét és már 3kg lejött rólam. De a legrosszabb, hogy gyengének érzem magam, semmihez noncs erőm, pedig a 3 gyerek már önmagában is elég sok energiát kíván. Szerencsére anyósom nagyon sokat segít! Főz, takarít, eteti a kutyát-macskát, szóval le a kalappal előtte, nagyon rendes, itt is alszik most, hogy a férjem meg külföldön van.

Márti
borossné becz márta

Jucmuc!

Gratulálok a kisfiadhoz, meghitt kezdet után szeretetteljes, gördülékeny jövőt kívánok az új családnak!

Márti!

Üdv a klubban. Nekem nem volt diabetesem, de ma már 3* hánytam. Tegnap a baba-mama klubban sem sikerült megúszni, odapattant a védőnő, a hányás fajtáiról kérdezett (le-fel játék, vagy azért egy kicsit küzdök vele, mondtam fele-fele) meg a hányszorról. Majd közölte, hogy ebből lehet toxémia lesz. Most mit mondjak, fogalma nem volt, hogy Kingával az volt. Sajnos arra, hogy hogy lehet megúszni nem volt válasz.
Ezzel nem idegelni akarlak, csak mondom, amit nekem mondott a csaj. Ja és nekem Kingával félidőig tartott a hányás, de most így a 15. héten sem tűnik úgy, hogy ki akarnék ebből mászni. :evil:

Jó hír lehet számodra: nagy valószínűséggel lányod lesz! Persze ez csak népi babona, mint a fiús has, de hátha bejön. :lol: (én ebben nem hiszek, Junik a kukacossal is hányt. :lol: )

tjuca

Sziasztok!

Fleur!

Részemről én nagy örömmel olvasom a csemeték produkcióit! Úgyhogy sok ilyen kis édes történetet kérek :)
Nagyon örülök, hogy anyukád túl van a műtéten, gyors felépülést kívánok neki, és hogy mielőbb hazamehessen!

Norwell!

Ilyen bárkivel megeshet, ezen ne rágódj. Bár tudom, könnyű azt mondani... Szegény Dóri is túl van már egy-két baleseten, amit megelőzhettem volna, ha van 100 kezem, és hátul is szemem.

Anikó!

Mindig úgy örülök, mikor írsz! Már iskolába megy Marci, nemáááá... Nagyfiú. Ágoston is csoda édes lehet. Még mindig olyan jó étvággyal kajál? Olyan sokszor eszembe jut, amiket meséltél Marci nemevéséről :) Pont, mint a Dóri :)

Kacsa!

Timcsa nagyon dolgozik, hogy feljusson a kanapéra :) Olyan édes!

Márti!

Nagyon sajnálom a rossz eredményt :(

Syry!

Köszönöm szépen a köszöntést a Dóri nevében. Nagyon élvezi, hogy ma mindenki őt kéri a telefonhoz, és hogy ő az ünnepelt :) Hát igen, a szülinapja is mindjárt itt van :)
Drukk a próbálkozós hónaphoz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dójinak nagyon boldog névnapot!!! :)

Syry
Nagyon rendes házidokitok van. :) Gyógyulást a Dédinek, sokat tudjon még Mátéval játszani.

Márti
Hihetetlen anyósod van! Remélem, hamarosan eltávozik tőled Vuk.

Többiek merre tekeregnek??????
Vendég

Norwell
mizujs? csak nem benntartottak a kórházban????!!!! :D (bár akkor jött volna sms)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Jucmuc!
Szívből gratulálok a kicsi Fiadhoz!!! :D Továbbra is sok Boldogságot kívánok a kis Családnak! És persze sok-sok tejcsit!! :D

Fleur!
Én elvileg a kalkulátorok szerint szeptember 29-re leszek kiírva.
Az uccsó mensim igazi karácsonyi ajándék: dec.24-én volt. 8)
Dejó,h. Lilla már ilyen ügyes és forgolódik. :D Mikor utoljára láttam még olyan pici volt. Olyan édes lehetett Lilla,ahoy befészkelte magát hozzád!
:D Örülök nagyon,h. anyukád végre túl van a műtéten, jobbulást kívánok Neki!

Syry!
Dejó, Ti is bele vágtatok a tesó projektbe! :D Szívből kívánom,h. mihamarabb beköltözzön a pocidba a kis tesó!! Máténak nagyon Boldog Születésnapot kívánok! :D

Andy!
Nagyon jók a képek a síelésről, és tök jó,h. így élveztétek. :D Sajnálom a mensit, de majd a következő hónap. Nekem nagyon bejött az ovu teszt, a 3. lh-s hónapban babás lettem. Fórumozok egy másik oldalon is, és ott nagyon sokat segítettek. És tényleg igaz,h. nem a mennyiség számít, ugyanis a tavaly előtti és a mostani terhességemnél is 3x voltunk együtt.. (most épp influenzás voltam előtte)
Nem akarok ám okoskodni, de mikor pozi lett az ovu teszted miért nem voltatok együtt?? :oops: (mi aznap voltunk együtt mikor pozi lett és másnap,mikor először negatív) Remélem nem bántottalak meg.. :oops:

Norwell!
Ne mondj ilyet,h. rossz anya vagy, sajnos ez történt, de ettől Te nagyon jó anyuka vagy!! :D Örülök,h. Kendének nem esett komolyabb baja.

Bridget!
Neked is lesz babád.. :) Rengeteg sírás, fájdalom, magamba fordulás van mögöttem..és még a házasságunk is majdnem ráment a várakozásra.. Csodácskára 22 hónapot vártunk, a babaprojektünk 2006. márciusában kezdtük, 2006. áprilisban babás lettem, júliusban volt egy missed ab-m, elvesztettük a babát. 2006. szeptemberében újrakezdtük a próbálkozást és hónapokig semmi nem történt. Tavaly decemberben egy hormonvizsgálaton a prolaktinom picit magasabb volt,mint a határérték, kaptam rá gyógyszert és meg is fogant Csodácska. :D
Hidd el most már tudom,h. az útját mindenkinek végig kel járnia…de neked is lesz babád.. (szóltam a kis Pocaklakómnak,h. szóljon fent..) :D
Elszáll a net: tanács: írd word-be majd másold be és így tuti nem kell 2x beírnod. 8)

Tina!
Sajnálom,h. Dávid hasfájós, remélem valamennyire tudsz neki segíteni és hamarosan elmúlik ez az időszak.

Anikó!
Úgy örülök,h. jelentkeztél és,h. ennyire boldogan telnek a napjaitok! :D
Köszönöm,h. gondolsz rám, nagyon jól esik…
:oops: :D
Esetleg nem raknál fel képet Rólatok?

Márti!
Sajnálom a rossz eredményt, és kitartást kívánok!!

Jucám!
Annyira sajnálom,h. még mindig tart ez a hányás, remélem,h. hamarosan tényleg vége…

Évi!
Dórinak szívből kívánok Boldog Névnapot! :D

Rólunk: Jól vagyok, bár elég sokszor émelygek, esténként nagyon erősen, de én ennek csak örülök. :D Iszonyú erős kajaundorom és kívánosságom van, és már fél 9-kor lövik a pizsit. De márcsak 1 hét és láthatom végre az én kis Csodácskámat!
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Dórikának sok-sok boldog névnapot kívánok! :D

Pupy!
Jó hogy jöttél!Tudom most nagyon lassan telik az az egy hét, igaz?De már nem kell olyan sokat aludni!Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Bridget!
Képzeld, a férjem a hónap végén megy megint Tokyoba! :D Bár nem sok kedve van hozzá a sok utazás miatt. :?

Márti!
Vércukor: :( Remélem azért nem lesz ebből probléma!Rókák pedig lassan leléphetnek!

Fleur!
De jó hoyg sikerült a műtét!Gyors felépülést kívánok Anyukádnak, öcsinek pedig mielőbbi gyógyulást a barihimlőből!

Pár kép Emiliről:
http://www.picturetrail.com/flicks/3810951/preview

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Márti!
Sajnálom, h rossz lett az eredmény... :( Viszont nem értem, hogy lehet, h utána meg ilyen jót mértél az otthoni kajálásnál???

Syry!
Igen, ment volna az sms... ;)

Évi!
Dójibabának nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Kacsa!
Zabálnivaló a csajod!!! Ja, és köszi! ;) :)

Maci!
Hát, talán már jobban vagyok, igaz, most meg köhögni kezdtem... :roll:

Anikó!
Olyan aranyos vagy, köszi! :) Látod, milyen érdekes, pedig nem is feküdtem, sőt... Naponta egy csomószor emelem a 13 kilósomat, oszt semmi hatása... ;) Képet nem dobsz a gyönyörű fiaidról?

Brill!
Köszönöm Neked is!

Fleur!
Hát olyan jót nevettem ezen a sztorin!!! :D Tudja a csaj, mi kell neki! :D Örülök, h anyukád túlvan a műtéten.

No, voltunk ma is nst-n... Az eredmény okés, a méhszáj 1111-es, a magzatvíz tiszta. A doki vmi olyasmit mondott, h kicsit még hátul van a méhszáj, de utána azt is mondta, h ez nem igazán jelent különösebbet... ;) Délután fájdogáltam kicsit, de nem rendszeresen, majd meglátjuk... Szedem a bogyócskáimat, oszt majd csak lesz vmi... :D

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Bocsi, az eltűnésért, de ugye elkezdődött a sulim, így elég zsufi napjaim vannak. Mivel a drága vasúti dolgozók sztárjkolnak, így kénytelen voltam busszal hazajönni, de nem akárhogy!!! Fél 7-kor ugyan vége lett az előadásnak, nade.... Mikor jött hazafelé a legközelebbi busz?? Fél 9-kor!!! Azt hittem az agyam eldobom!!!
Fél 10 után értem haza, természetesen manóm már aludt, így a tegnapi napon reggel fél óra volt amit vele tölthettem. És ez így lesz holnap is, ha még mindíg tart a sztrájk.
Ma délelött meg a jegyzetet gépeltem be, mert olyan csúnyán kapartam (mert ugye gyorsan kellett írni), hogy ezt a tanfolyam végén, vizsgakor már tutira nem tudnám elolvasni!!!
És ez így lesz, minden alkalommal, tehát suli után még gépelek - ezzel tanulom is közben az anyagot. És persze kihasználom azokat a napokat, amikor nincs suli, hogy a kis törpikémmel lehessek!!! Szóval ez az eltűnésem oka.
Holnap délelött még jövök egy kicsit! Ha tudok, vissza is olvasgatok, bár igen le vagyok maradva....

Pupy!
Nem bántottál meg egyáltalán!
Az oka, a miért nem voltunk együtt a poz. tesztkor: kislányt szeretnénk. Tehát, persze, örülnék, ha hamar összejönne a babó, de egy kicsit hajunk a kiscsajsziért. És ennek érdekében ovukor nem igen lehet együtt lenni!!
(nem tudom ezt mennyire ismered vagy tudod!?)

Szép estét!
Andy

Kép
oriandy

Andy!

Mi Timcsát totál poz. LH napján vagy az azt követő nap csináltuk. (se előtte, se utána nem voltunk együtt abban a hónapban) Én úgy tudom, az LH 1-2 nappal jelzi előre a tüszőrepit.

kacsa14

Jaj csajok...csinaltam tesztet mer gondoltam ma vgy holnap mind1 erre semmi... :cry: bar hetfon kellene megjonnie pirinek...szerintem mar kikene mutassa vgy nem :?: :roll: Na mind1 jovo honapban majd jobban rahajtok...szal holnap egesz napos melom lesz...ugyanis neha modellkedem mar amikor bevalasztanak...hat mondjuk ha tom,hogy egesz napos nem bizti,hogy belemegyek. :roll: Reggel fel 6-kor keles mire odaerek sminkeles,fodraszkodas...9-tol kezdunk es 8:30ig leszek ott estig szal nem tom,holnap,hogy leszek csajok...aztan gyos csomagolas...mer szombaton meg ugye sielni megyunk...a gep megy ^:30kor reggel szal ahhoz is kb hajnal 4kor kelunk...uhhh utalok kora reggel kelni...ma is bar reggel 9-ota fent vgyok 11kor csak visszadoltem es 2kor ebresztett fel az ugynok a csorgessel :lol: Sieles ugye Hetfo estig tart...ugyhogy csajok...majd hetfo este jovok csak de en mindig mindent visszaolvasok...es addigra kiderul jott-e piri vgy sem :evil: Ma meg este mielott lefexem probalok benezni de most megnezek valami magyar filmet 8)

Jeges macika
Mar dolgozom kepugyben bar ugy nez ki ez a het kilove a fentiek miatt :cry:

Marta
Egyutterzesem a vercukor ugyben...de bizakodjal :!: A segitseg pedig most asszem el is kel neked es meg ilyen szerencses is vgy,hogy van is :!: Kitartas :!:

Pupy
Koszi az egyutterzest ari vgy...de tod mindenkinek masok az eredmenyei es mas okbol kifolyolag nem jon ossze vgy csak nehezen... :roll: az en tortenetem is megvan...es nekem a doki azt mondta az eredmenyeimen nem tud segiteni meg gyogyszerekkel se...es ez csak romlani fog...ezert is mondtak az 1even belul jo lenne ha osszejonne...es talan ezert is tertunk at mar a lombikra...marmint,hogy ajanlotta :roll: De en pozitiv vgyok es,mint mar egyszer irtam a remeny hal meg utoljara...es ugy legyen ,hogy hamarosan en is majd csak azon bajlodom mennyire hanyingerem van es nem marad meg bennem semmi... :P de azert a realtitasom se vesztem el... :roll:

Pankaa
Hat en itt leszek :P Munka ugyben jon? :idea: Az utazast ne is emlitsd mar elore rosszul vgyok meg a gondolatatol is...ezert sem jarok haza olyan surun... :P 8) Na jo ez nem igaz :oops: Hidegnek hideg van de mig tegnap havazott egesz nap ma ragyogo napsutesre keltunk es kek egboltra(a hideg megmaradt) :P

Norwell
Izgulunk am erted ngyon! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Norwell!

Na, akkor hajrá-hajrá, ma szépen süt a nap, lehet szülni!

Juca!

A 3 kisfiammal is hánytam, olyan nagyon nem lepődtem meg, hogy most is így van, bár nem ilyen korán kezdődött (3.hét) és nem hánytam ennyiszer(napi10-11). A vérnyomásom rém alacsony, mindig is az volt, de terhesség alatt különösen sokat szédelegtem emiatt. Egyik szülésnél sem volt toxémiám, de köszi, hogy írtad, nem árt, ha képben vagyok, hogy ez is lehet belőle! Már többen is mondták, hogy biztos lányom lesz, de már az 1. kisfiamnál is ezt mondták, pedig nála még megúsztam napi 2 hányással a 12. hétig! Szóval nálam ez erősödő tendenciát mutat, ami nem is lenne gond, ha nem nullázódna le ennyire az energiám. De Te ezt biztos éppúgy tudod mint én!

Fokozódik a helyzet nálunk, Csabinak fáj a füle, lázas, épp csak 3 napot volt oviban... Úgyhogy du. doki, aztán majd meglátjuk. Rémes volt az éjszaka is, úgyhogy most nagyon fáradt és bágyadt szegénykém. Nem is eszik.

Márti
borossné becz márta

Jó reggelt!

Márti!
Jobbulást a kisfiadnak!
Én egyszer sem hánytam, még csak hényingerem sem volt, és léod lányom van, de a pocim alapján meg a nénik a piacon :lol: fiút jósoltak, de nem jött be nekik. :wink:

Bridget!
Igen munka. :? Modellkedsz?húha, az izgalmas lehet.Milyen újságnak?Divatlap, katalógus, egyéb? :wink: :lol: Jó síelést!

Andy!
Hát biza a suli nem piskóta, de majd belejössz. :wink:
Sztájk: :evil:

Képzeljétek Emili tegnap estére belézasodott, 10kor, és 39.5 volt a hője levonva!!!Hát gyorsan Germicid, meg hűtőfürdő.Le is ment neki utánna 38.3ra, de velem aludt éjjel.Reggelre kutya baja, játszik, elevn, láztalan. :shock: Azért elmentünk a dokihoz, azt mondta vírus. :? Hát ezt én is gondoltam.Az a lényeg hogy ma már ne legyen lázas, hátha csak egy gyors lefolyású nyavalya volt!
Tegnap du. történt még vmi:talált vit a földön, és félrenyelte. :(
Gyorsan fejjel lefelé fordítottam(edig nem csináltam ilyet, mert mindig kiköhögte amit benyelt),és úgy vszleg kiköhögte, de gondolom ettől az erőlködéstől egy picit bevérzett a szeme. :cry:
Én úgy kivoltam lelkileg!Minden apró vackot megtalál, és már veszi is a szájába!Hiába porszívózk, az apró ujjaival az ágy alól is kikotor vmit, ahová porszival be sem férek. :evil:
Persze este az is eszembe jutott, hogy nem.-e tüdőgyuszi , hogy esetleg nem köhögte ki, és belement a légutaiba, de a doki meghallgatta most, és nem hallott semmi elváltozást, meg nem is köhög azóta sem.Szóval remélem minden rendben, meg ilyen hamar nem is lenne tüdőgyuszija ez miatt.
Holnap meg mennénk anyáékhoz...hát majd meglátjuk addigra hogy lesz Emili.

Szép napot!

Kép
pankaa

Mar amikor kivalasztanak... :? mivel a kor a meghatarozo...hiaba nezek ki fiatalabbnak eletkor szerint vgyunk a konyvben es a rendelok is aszerint kerik :? Sok felvetelin voltam mostansag...de nem ngyon akad munka legalabbis ki tudja miert nem engem valasztanak...pedig ha latnad a kepeim te sem ertened :? :lol: na jo nem az eletben ugye a kepek sminkkel meg jo kis rucik de akkor is. :roll: Most egy cigaretta cegnek a reklamjara kaptam melot... :roll: nem tom meg mennyi is lesz a szerepem benne de mar jo dolog,hogy egy hires cigarettanak en is benne leszek a reklamjaban :P Na meg persze a parom is milyen buszke lesz ram :wink: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Cigireklám?? :twisted: :twisted: Én inkább az ellenreklámban szerepelnék szívesen! :wink: Nagyon úúútálom a cigizést!!! :evil:

Syry!
Köszi az sms-t,most nézem csak a tv-t, előte aludtam még. :wink:
Én az Embergyereket szoktam nézni, fel is vesszük dvd-re. :wink:

Kép
pankaa

Bridget!

Hát én mindent reklámoznék, de cigit nem. :roll: (Még sosem volt a számban, és amilyen vagyok nem is lesz :twisted: )
Nekem valami édességreklám feküdne, mondjuk fagyi. :lol:

tjuca

Panka,Juca
Bocsi...de sajna a melokat nem lehet csak ugy kivalogatni orulok ha van... :roll: :oops: En is tetettem a cigit...es ha belegondolsz en szerepet jatszom el a cigit pedig nem miatam veszik meg vgy szivjak majd...es ha en nem mas elvallalja...azaz ugyanott tartunk...de en igy kaptam melot...ez az elso fel ev alatt...nehogy azt hidd ha lehetne valogatnom nem tennem :roll: :oops: Itt Japanban megvan a dohanyzo es nem dohanyzo reszleg az ettermekben...irodahazakban meg csomo helyen pl az utcan is egyes helyeken tilos a dohanyzas!Itt azert megvan az etiketje a dohanyosoknak es altalaban csak a ferfiak szivjak :roll: Ngyon gyengeket gyartanak...szal a legalacsonyabb nikotin es stb van benne es nem szivjak el csak a feleig mert tudjak a vege meg karosabb...itt hallottam en is...erdekes...szal szerintem meg ez is mas itt :roll: Ne harizzatok ram ezert a munkaert :roll: :oops: :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

tetettem helyet azt akartam irni hogy letettem :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Én nem haragszom.Persze ha nem lehet válogatni, akkor ez van.A pénz gondolom nem jön rosszul.Egyébként dolgozol vmit?Féjed(vagy párod) mit csinál kint?Tokyo melyik részén laktok?

Kép
pankaa

Lemarad:büntiből meg kell majd mutatnod a plakátfotót! :twisted: :lol: :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Először is:
JUCMUC!! Nagy gartula a kisfiadhoz!! Jó egészséget nektek!!!

Csajszik!!
Mi ma elutazunk anyósékhoz, így legközelebb hétfőn jövök!
Mindenkinek szép hétvégét!!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltüntem, persze nincs semmi gond, csak férjecském itthon van most két hétig, és inkább együtt töltjük az időt, mint a géppel.

Jucmuc sms-e sajnos nem jött át, igy nem tudtam hiradózni. Anikó, köszi, hogy megirtad. Azóta viszont beszéltem Judittal, és mondta, hogy végül császárral szült, mert 4 újnyinál nem akart jobban kitágulni. De jól vannak mindketten, és nagyon-nagyon szép a kis Davide. Majd ha hazamentek, tesz fel képeket.

Bocsi, de most nem tudok visszaolvasni, de ha visszament a férjem dolgozni, újból csatlakozom.

Látom, vannak újak is. Üdv a csapatban! És mielőbbi babásodást!

Puszó!

U.i. Szilárdom már egy hete próbálkozik az egyedül állással. Kb 10 mp-ig áll, és nagyon élvezi. Zabálni való.
Igy kapaszkodik:
Kép
Aztán szépen elengedi mindkét kezét:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy csak néha bukkanok fel, de eddig nem nagyon volt lehetőségem hosszabban leülni a gép elé!
Remélem mindenki jól van, megpróbálok visszaolvasni!
faul

Sziasztok!

Judit!
GRATULÁLOK!!! nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok mindhármótoknak.

Évi!
Nagyon sajnálom :(

A gyerkőcök egyszerűen tündériek és mind külön-külön zabálni való.

Rólunk:
Köszönjük a sok eggyüttérzést, nagyon aranyosak vagytok, tényleg nagyon jól estek.
Tegnap este jöttem haza otthonról, ma voltam a dokinál kontrollon és elvittem az összes eddigi vizsgálati papírt is. Kiderült, hogy azt a két vizsgálatot (autoimmun és genetika) is megcsinálták már nekünk amiről a kórházban beszélt a doki, úgyhogy azt mondta, hogy innentől kezdve ő már nem tud tovább segíteni nekünk, és beutalt a SOTE II-őn a Pajor professzorhoz, állítólag ő a habituális vetélések szakértője. De azt hiszem, hogy el fogunk mennei ahhoz a dokihoz is akit Juca ajánlott. Valamelyiknek csak lesz valami ötlete.
Nem tudom, hogy szoktatok-e Nők Lapját olvasni, de nem olyan túl régen volt abban is egy cikk a habituális vetélésekről, úgyhogy elvittem ezt is megmutatni a dokinak, és ahogy átfutotta azt mondta, hogy ez valami új dolog, ő nem hallott még róla, de érdemes azután is utána járni. Ezt a vizsgálatot és kezelést jelenleg az országban csak Debrecenben csinálják. Majd meglátjuk.

Virág!
Látom nálad van most a tábla. Sokat gondolkodtam rajta, de azt hiszem jobb lenne ha ki vennél belőle, mert nekünk ez nem megy ilyen könnyen. Ha majd úgy adódik, hogy lesz egy baba a pocakomban és átléptük a 12. hetet, akkor majd úgyis biztos visszakéredzkedek ha lehet majd, de addig azt hiszem jobb lenne, ha nem kulognék folyamatosan a tábla alján. Most 3-6 hónapig pedig biztosan nem lehet úgysem semmi...

dido
dido

Dido
sok erőt nektek! a dokik reméljük tudnak segíteni, hogy a következő baba veletek maradjon. biztosan sikerülni fog!!!!!!

Angie
Aranyos Sziszkó, ahogy álldogál. (látom nektek is van mellény, mi is használunk sokszor, de nem ilyen szép kézzel kötöttet.) örülök hogy két hetet együtt tudtok lenni a férjeddel. elutazni nem tudtok pár napra?

Márti
ma séta közben láttam egy 7 üléses autót: Ford Ulysses, 2004-es (sötétlila, majdnem fekete). ár és km állás nem volt kiírva. telszámot felírtam neked: 06-30-256-3811. (itt láttam Csepelen.) ilyesmi autóra gondoltatok?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Megint csak átrohanóban, sajnos :oops: :oops: :oops:

Gyors magyarázat, mert többen céloztatok rá, hogy mi az oka, hogy Lacival keveset találkozunk:

Anyu elutazott külföldre 1 hónapra, és van nekünk egy rosszcsont ördögfióka golden retriverünk, akit minden nap sokat kell pesztrálni :D
Plusz a házunkat, ahol anyui lakik, lebontják, és míg anyu nyaral, addig én dobozolok, Laci szállítja a cuccokat hozzánk Miklósra, próbálja eldugdosni a lakásban, de nem nagyon megy...úgyhogy megint dobozok közt élünk. Közben anyunkak vettünk egy másik lakást, de Eszter olyan nagyon jól megszakértette belsőépítészetileg a dolgokat, hogy kiüttettem 5 falat, meg felhúzattam másfelet, és most azt az építkezést is nekünk kell levezényelni...meg tudjátok, burkolat, kád, berendezés, bútorok,...
szóval van mit tenni-venni....
eközben napi 2-3 órát sétálni kellene Samivel, aki ennek csak töredékét kapja mostanság, mert közben napi 12-14 órákat dolgozom, és eddig a vizsgák se nagyon könnyítették meg a dolgokat...

szóval ez az ok!
Laci bent alszik kb hetente 1-szer, de otthon is intézni kell a dolgokat, illetve nem szívesen hagyjuk ott a házat, mert a hárommal odébb lakó szomszédhoz az elmúlt 6 hétben háromszor törtek be...így annyira nem vagyunk nyugodtak, ha nincs otthon senki napokig...
Anyu nemsoká jön haza (10nap) és aztán 1 hétig Lacival leszek, mert utána utazik ki Erdélybe, hogy anyukája kinti dolgait felszámolják a nővérével...akkor is 2 hétig külön leszünk...
de elvileg április végétől visszaáll a rend, és akkor talán majd normalizálódik minden...majd meglátjuk...
ez nagyon nehéz és feszült időszak mindannyiunknak, így néha nem is bánom, hogy kicsit külön vagyunk, mert annyira ki vagyunk merülve mindannyian, hogy lehet hogy többet bántanánk a másikat, ha folyton együtt lennénk...én november óta napi 1 órákat sem alszom és red bullon élek, amit záros határidőn belül be kell fejeznek, mert rossz irányba vezet...november óta fogytam kb 12 kilót, és hiába zabálok nem jön vissza egy deka sem, sőt.... hát a stressz, meg a folyamatos idegeskedés, kattogás,....

majdcsak lesz valahogy...igaz, Pupym??? :D

Fleur!

Nagyon sokat gondolok Rátok, meg anyukádra. Olvastam amit írtál most róla, remélem minden rendben lesz/van és jó hírekkel szolgál a doki!!! :D Hihetetlen mekkora már Lilla!!! :D :D :D

Jucmuc!

Gratulálok! :D nagyon jó babázást kívánok!!!! :D

Pupykám!

méghogy fél 9kor lövik a pizsidet??? A múltkor 8 kor beszélgettem az uraddal telefonon, és akkor te már régen durmoltál... :D :lol: :lol: :lol:
VÁROM A KEDDET :D :D :D szegény Nóri :oops: :oops: :oops: és szegény István, aki megint végig fogja hallgatni a végét... :oops: :oops: :oops:

Ne haragudjatok, hogy most csak ennyi, és atöbbieknek nem személy szerint, de rohanok haza, mert most is kölcsön netelek, és nem akarok visszaélni a helyzettel!!!

Igyekszem jönni!!!de már nem ígérek, mert az élet úgyis mindig átszervezi... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Puszi: Eszter :D

eszter82
Budapest

Eszter
azért próbálj meg kicsit lassítani!!!!!!!!! bár tudom egy csomó tényező nem rajtad múlik.

Fleur
Anyukádat mikor engedik haza?

Norwell
???

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Szerintetek??? :roll:

Voltunk ma is nst-n, minden oké, magzatvíz tiszta, és a dokibácsi szerint még nem szülünk (mintha ő parancsolni tudna a természetnek).... Hát kivi leszek, mennyire lesz igaza, mert ma reggel elment a nyákdugóm... ;) Azért ez jó előjel! :) Meg is lepődtem alaposan, Kendénél ilyen nem volt... Meg éjjel jó egy órán keresztül voltak elég erős fájásaim, 4-5 percesek is, de aztán ritkultak és el tudtam aludni... Pedig már reménykedtem erősen... No mindegy, azért egyben talán nem maradunk... :twisted:

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!Jucmuc!Gratulálok a Babához! :D Sok tejcit kivánok nektek!!! :D Nekem még mindig van,pedig Ádikám lassan 14 hónapos!Pupy!!A múltkor irtam smst.........! :) Fleur!Köszi,hogy még benne vagyok (lehetek) a táblában!A korom már 29,de még idén 30 leszek (sajna)! :? És lassan elkezdjük a hugi "projectet"! :D Akiktől kaptam válasz privit,azoknak rövidesen pótolom,IGÉREM!Mindenkinek puszi!

Kép
bea27

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok.

Norwell
Gondoltam, kis naiv, hogy már gratulálni kell. De a lényeg, hogy minden rendben van.

Panka
Emili jobban van?

Angie
Gratulálok az ácsorgáshoz!!! :)

Dido
Örülök, hogy jelentkeztél! Remélem, megtalálják a gond forrását, és több rosszon nem kell keresztülmenned.

Tegnap voltam a dokimnál, másodszorra volt barnázásom. :( A méhszáj teljesen zárt, lehet, hogy valami gyulladás okozza, ez a jövő héten kiderül. Pihiznem kell, dolgozni még dolgozhatok, de ha még egyszer előfordul, akkor táppénz.
Voltam 4Dn, majd hozok képet. :)
Vendég

No gyorsan egy tábla. Bocsi most nem tudok mindenre reagálni. Lassan aludnom kellene :)
Dido megértelek. Akkor a legközelebbiben már úgy lesz.

Márti kitartás!!!!

Briget bocsi nem írtam privit, viszont következő adatok kellenek: név, kor, szülinap, névnap, lakhely, babagyártás kezdete, ciklus hossza, és ma hányadik napon vagy.

Kép
Kép
Kép

Anyu jól van már voltunk látogatni, hétfőn hazaengedik, de Egerben megint kórház :( még a hormonokat rendbe kell tenni. Az nem tudjuk mennyi idő lesz. :(

Táblában tudom még van egy két javítani való, de csak ennyire jutottam. A már babásokat még nem mind tettem vissza.
És Ági Mátéról tudsz egy képet feltenni nekem?
no meg majd JUcmuc Davide-ról
SzHeni, Juca, Márti egy UH képet
Persze nem kötelező, de akkor ezeket is be tudnám tenni a táblába.

Puszi nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Syry!
Köszi!

Macika!
Köszi!
Nagyon vigyázz magatokra és pihenj sokat.
Majd várom a fotót.

Virág!
Köszi, és jobbulást Anyukádnak!!!

Norwell!
Nem semmi, kezd izgalmassá válni!

dido
dido

Hello Lányok!
Annyira szégyellem magam :oops: :oops: :oops: hogy ilyen ritkán tudok jönni, és akkor sincs időm visszaolvasni. Az utóbbi időben valahogy nem megy, de remélem, nem lesz ez mindig igy.

Nagyon szépen köszönjük a Sziszkó dicsiket!
Itt van még egy kép az én reklámszakemberemről :lol:
Kép

Beszéltem Jucmuccal. Már otthon vannak, izgult az első éjszakától, amin már túl vannak. Mondta, hogy talán jövő héten jön, és mesél. Tejci is szépen beindult.

Virág!
A tábla szuper!!! Örülök, hogy anyukád jobban van.

Dido!
Nagyon erős vagy, és kitartó. Jól teszed, hogy elmész a Juca által ajánlott immunológushoz.

Norwell!
A kis csajszi nem nagyon igyekszik megnézni a nagyvilágot. Mesélj neki egy kicsitt többet, hogy épp most milyen szépen süt a nap. Érdemes megnézni :wink:

Syry!
Köszi a mellény dicsit. Anyu kötötte, és valóban mindig rajta van. Ha kimosom, úgy időzitek, hogy reggelre megszáradjon. Most készül a következő méret.

Eszterke!
:( :( :( :(
Sajnálom, hogy ilyen stresszes az életed. Menjetek el valahová pihenni, mert igy nagyon nehezen fog összejönni a babó. Pupy mesélte a jelenlegi helyzetet (aztán látom te is megirtad ide). Forditva kellett volna, anyukád marad, és ti mentek nyaralni. Ez nagyon nagy áldozat, remélem, anyukád is tisztában van ezzel. Vigyázz nagyon magadra, sokat gondolok rád!!!

Pupy!
Rád is!!! :D

Faul!
Jó hogy jöttél. Gyere gyakrabban, és mesélj egy kicsit, hogyan telnek napjaid.

Panka!
Emili egy cukorfalat. Áldogál már egyedül?

Sajnos most mennem kell, mert fő a husileves, és készitenem kell hozzá a másodikat.

Puszó!!
Vendég

Norwell
:lol: no ja :)
No mizu??

Pupy
Jajj igen, hát persze csak az a dec 24. volt a bűvös szám, ami félre vezetett. Csak nekünk akkor fogant, neked meg akkor volt menszesz :)
ÓÓó hát már egyáltalán nem olyan pici :) már lehet gyurmázni :)
Mindjárt 13.-a :)

Andy
Hajrá suli :)

Panka, Angie
Édesek a gyerkőcök.

Eszter
:( hát most olvastam el :( én tudtam, h mi zajlik a háttérben, no de azért most még több infót leírtál. Csodálom, h bírod. Meló még a régi?
Nagyon vigyázz magadra és próbálj ne csak majd áprilisban lazítani......

Bea
Hajrá hugi projekt. De akkor azért jössz majd ide vissza hozzánk ugye? Kort javítom, jájjaj én is kerek leszek idén.

KépKép
KépKép
fleur

Szval anyuról részletesebben. A daganat jóindulatú volt, nem tudom írtam e már és szinte mind el lehetett távolítani. Ugye azért nem mind, mert akkor az agyalapi mirigy is sérülhetett volna. Szerencsére orron keresztül műtötték és úgy néz ki gyors lesz a felépülés. Szerencsére semmije nem fáj, csak van egy dinka amerikából gyütt :) szobatársa, aki totálisan kiborítja. Végül is annyi előnye van, hogy annyira felidegesíti, h addig sem a maga bajával van elfoglalva :)
Tegnap bementünk hozzá és a portára lejött (vannak kényelmes székek és asztalok) és Lillázhatott is egy kicsit :) olyan boldog volt :) alig bírtunk elszakadni egymástól :)

Lilla storyk. Hát van egy fürdős story-m is :)
Van nekünk egy dinoszaoruszunk (nagyon idétlenül néz ki :)) meg pár béka és elkezdtünk neki a fürdővízben játszani, hogy a dínó megeszi a békákat. Apa volt a békákkal és a T-rex-el :) és egyszer csak látom, h nagyra nyílik a szeme, aztán görbül a szája és oltári sírásban tört ki :) minden állatot ki kellett venni és még akkor is vagy 3 percig ott hüppögött apán :)
A "szörnyű" állat :) Kép

Ezt valamelyik nap nézegettem :) ilyen pincurka VOLT. :)
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Virág!
Mi ugyanigy jártunk Sziszkóval, amikor az apa által nagy szeretettel kiválasztott fürdő figurákat betettük kb fél évesen a kádjába. 8,5 hónaposan próbálkoztunk újból, és azóta játszik velük. Úgy látszik, ekkor még nem érettek a pancsolásra. Aa fiam viszont flakonmániás, és inkább 5 flakonnal játszik a vizben, mint a vizifiguráival. Mostanság alig lehet kiszedni a kádból, legtöbbször sirás a vége.
Hát igen, ilyen picik voltak a babáink, nem is olyan régen. Annyira édesen alszik Lilla ezen a képen. Hihetetlen, hogy már 5 hónapos!
Vendég

Sziazstok!

Bocsi, hogy most ritkábban jövök, de csak fekve nem hányok. Most 2 napja fekszem, a család, anyukám, anyósom dédelgetnek, megcsinálnak helyettem szinte mindent, így most naponta 4x hányok, de kevésbé vagyok gyenge! De nem feküdhetek végig még minimum 1 hónapot!

Fleur! Örülök a jó híreknek!

Norwell???

Márti
borossné becz márta

Márti!

"Csak" napi 4x??? Az borzalmas!!! Semmi nem marad bent. Doki mit mond? Mert azért ez így nagyon nem jó!

Remélem, mihamarabb eltűnik a komplett rókacsalád a környékedről!

kacsa14

Sziasztok!

Egy elveszett bárányka jelentkezik :oops: :oops: :oops:
Nagyon eltűntem, szerintem a legutóbbi topiktali óta nem is írtam ide, csak olvastam :roll: :oops:
Úgyhogy Fleur, köszi, hogy még a táblában hagytál minket. :oops: :oops:

Először is gratulálok minden újdonsült anyukának és kismamának! :D :D :D

Jucmuc :) Minden jót és nagyon sok boldogságot kívánok Davidehez! :D

Norwell :) Tegnap nem írtál, csak nem beindultak az események? :lol: :wink:

Márti :) Jó, hogy tudsz egy kicsit pihenni, iszonyat sok erőt kivehet belőled az állandó hányás :( Ilyenkor értékelem igazán, hogy én Kristóffal egyszer sem hánytam. De még egy kósza hányinger sem volt.

Évi :) Sajnálom, hogy így elcseszték a hormonszint beállítást :(:(:( Most hogy lesz tovább? Ha beáll a hormon szint, újra megpróbálkoztok még inszemmel vagy egyből lombik lesz?

Syry :) Máténak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok és drukkolok, hogy a kistesó minél hamarabb beköltözzön a pocakodba! :D

Pankaa :) Gratula a fogacskákhoz!

Fleur :) Lilla tüneményes kiscsajszi :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy anyukád jól viselte a műtétet! Mikor engedik majd ki?

Juca :) Az a toxémiás diéta semmit nem ér? Nagyon kiváncsi vagyok a nevekre! :lol: :wink:

Jmaci :) Ház kereséssel hogy álltok?

Pupy :) Csodácskához itt is sok szeretettel gratulálok! :D

No és akkor röviden rólunk (azaz eltűnésem okai): talán még emlékeztek rá, hogy akartunk venni egy nagyobb lakást. Ez sikerült is, vettünk egy sztem nagyon szép és sokkal nagyobb társasházi lakást – szerkezetkész állapotban. Ezt próbáljuk kulcsrakésszé tenni, ami rengeteg munkával és utánajárással jár. Eddig volt egy alapozó festés, fent vannak a klímák, le van rakva a járólap az előszobában, nappaliban, konyhában és kamrában és a fürdőszoba és WC is nagyjából kész van (burkolás szempontjából). Most következnek majd a hálók, oda hajópadlót terveztünk, illetve a konyhabútorra kértünk ajánlatokat. A nappali berendezésével viszont igencsak hadilábon állunk – én teakfa bútorokat szeretnék, viszont ezek aranyárban vannak, szóval nem tudom, mi lesz.
Aztán, januárban elkezdtem egy Ma-uri masszázs tanfolyamot, holnaptól megint ezen leszek 6 napig, aztán lesz még márciusban és júniusban 6-6 nap. Viszont ezt ugye sokat kell gyakorolni is, ami következtében a kevés szabadidőmből még kevesebb lett.
És segítünk egy Waldorf ovis csoport beindításában (már van egy, de most lehetőség lenne egy párhuzamos csoportot létrehozni), jó 2-3 hétig a leendő csoportszobát festettük, takarítottuk, rendeztük be (nem minden nap, természetesen). Szóval elvagyunk 
Tesóprojekt még várat magára 1-2 hónapot, mert nem igazán tudom eldönteni, hogy mikor kezdjük. Mert általában ugye hónapokig kell próbálkozni, de mi van, ha esetleg rögtön sikerülne? Oké, nagyon örülnék neki, de így még nehezebb lenne egy költözést végig csinálni, meg a júniusi masszázs tanfolyamot sem tudom, hogy tudnám csinálni, ha Vukk állandóan kerülgetne (mert semmi sem garantálja, hogy olyan mázlim lesz, mint Krizsivel volt). :roll:
És végszóként Kristófról: egy tüneményes kis gazember :lol: Egyre több szót mond, rákapott a mocizás ízére, így a kisbarátaival naponta órákat mocizunk a belvárosban  Még mindig szopik és még a szándékát sem látom annak, hogy esetleg ezen változtatni szeretne, úgyhogy a márciusi tanfolyam után muszáj lesz kicsit beszigorítanom és lehetőleg napi 2-re csökkenteni a szopik számát. Naná, hogy még mindig ébred éjjel is, remélem, ha a szopik számát sikerül redukálnom, lassan ez is elmarad. Nagyon szeret rajzolni is, de mostanában mindenhova rajzolna a papíron kívül, valamelyik nap az erkélyajtónkat dekorálta ki :lol: :lol: :lol: Na jó, eldugultam, bocsi a kisregényért… :roll:

KépKép

KépKép
timika

Timika
tök jó, hogy írtál. sokat gondoltam rád, mi lehet veletek. Kristóf mindjárt két éves lesz!!!!!!! :lol: hát elhiszem, hogy a házprojekt lassan halad, de legalább olyan lesz, amilyet szeretnétek.
szóval akkor nálatok is hamarosan tesóprojekt!!!!!! :lol: :wink:
Waldorf-ovi--- Krizsi is oda fog járni majd?? tegyél majd képet is a kis motorosbajnokról!!!!!! :lol:

Fleur
jó hír, hogy jóindulatú volt. szobatárs: mindenhol vannak idegesítő emberek. azért reméljük nem csak az amerikai nőci van a szobájában. :evil: mikor engedik ki?
Ha jól emlékszem mi is kb. 8 hónapos kor körül adtunk vizi játékot (mint Angiék) és sárga kiskacsával kezdtük. egy db-bal. most már egy egész hadsereg van halacskából, teknősbékából stb. Idővel megbarátkozik Lilla is dinóékkal. (lehet, hogy először a békát kéne odaadni, az barátságosabb.)

Márti
sajnálom, hogy ennyire kikészítenek az első hetek. mikor szokott vége lenni (mármint az előző terhességeknél meddig volt ez a hányós időszak?) fő hogy van aki segít.

Kép

Kép
syrynx

Bridget
milyen volt a síelés? Tokiótól sokat kell utazni a síterepig?

Jucmuc
de jó, hogy már otthon vagytok, az meg főleg szupi, hogy beindult a tejecske. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Kacsa!

Hidd el, a napi 4 már egész barátságos az egyébként szokásos napi 11-12-höz képest! Ha kaja után gyorsan pisilek és utána lefekszem, a következő felkelésig kerülnek a rókák, de tegnap pl. egész du. feküdtem, és képes voltam az esti fürdetés után(kb. fél órát voltam fent) kihányni az egész ebédet! A gáz az, hogy a folyamatos rosszulléteken túl(ami egyébként rém rosszul hat a közérzetemre) már a gyomrom is kezd kikészülni, folyamatosan szurkál. Már nagyon várom ennek az időszaknak a végét, nagyon nem bírom, ha ennyire kicsúsznak a kezeim közül a dolgok!

Syry!

Hát, a legtovább Bercinél hánytam, a 14-15. héteig, a dokim már szólt is, hogy ideje lenne már jobban lennem! De akkor csak a 8. hét környékén kezdődött, most meg a 3. hét végén, 1 héttel azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie! Remélem, ezek után a 12. héten elfelejtehetem végleg a rókákat!

Igyekszem ám Lányok nem csak ezzel a részével foglalkozni a dolgoknak, bár a fentiekből nem úgy tűnik, nem vagyok olyan nayon panaszkodós! Elfogadtam, hogy nálam ezzel jár a terhesség, és továbbra is nagyon boldog vagyok, hogy kisbabám lesz! Ami nagyon zavar, hogy nem tudom befolyásolni a dolgokat, hogy kevesebb az erőm, a türelmem, energiám a gyerekeimhez és igazából ezért akarok szabadulni ettől a helyzettől! De kevésbé vagyok már görcsös és bízom a szervezetemben! Talán azért kell ennek most így lennie, hogy többet kényszerüljek pihenni, valamiért most erre van szükség. És hiába vagyok egyébként tisztaságmániás, rendmániás stb, most tudomásul kellett vennem, hogy ez nem megy és rá vagyok utalva másokra! Sokmindenre megtanít engem ezzel a kisbabám! Alázatra nevel, elfogadásra késztet, felnyitja a szemem, mennyi mindenkinek tartozom hálával. És ezek nagyon jó dolgok! Bocsi, ha itt túl filozófikus lettem a végére, de most jó volt ezt leírni!

Norwell!

Csak nem babázol már?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!!

Hazaértünk anyóséktól, és mondhatom, nagyon gyorsan eltelt ez a hétvége is...

Mi jól vagyunk, igaz Dani egy picit náthás, de a fogától van (jön a 15.)
A bölcsi szinte napi rutin. Ma féltem, hogy hétvége után, majd megint sír, de nem így történt. Szépen elköszönt tőlem, adott puszit és szalad be a csoportba játszani.
Nézzétek (nagyon ráértem a hétvégén, mivel ugye anyóséknál voltunk) ezt alkottam:

Kép

Még a másik oldalra is jön 3 macika és 2 szív.

Ja és farsangolni voltunk a helyi farsnagon. Igaz Dani nem öltözött be, de az egyik kislány sapiját lenyúlta:

Kép

Kép

A másik meg, hogy a sógorom újy "buszából" (P. Boxer) alig lehett kiimádkozni, merthogy ő : "kormányzom a buszt!!"

Kép

Fleur!
Javítanád nekem a majd a táblázatot??
Ma vagyok a 7. napon. Ahogy az új vonalzóm is írja...
Köszi!
Andy

Kép
oriandy

Ja és a ciklushosszom is változott 32-35 naposak mostanában!
Köszi!!

Kép
oriandy

Jobb reggelt!

Alig látok ki a fejemből, olyan álmos vagyok... Délután még lesz pár elintézendő ügyem is. :?

Dido
Köszi, vigyázunk magunkra! Apa annyival hagyott itt, ha még egyszer gond lesz, akkor maradjak otthon a fenekemen, ne cibáljam a cica bajuszát. Titababa a legfontosabb.
Jobban vagy?

Timika
Jó, hogy jelentkeztél. :)
Folyamatban van a házkeresés. Pénteken voltunk apával megnézni egyet, az tetszene, viszont palatetős és a 14 misiből nem akar engedni a tulaj. :? Tegnap is néztünk egy házat, azon sírni kell(ene)... Szinte minden fala végig van repedve, a beosztása iszonyú rossz, szinte egy légtérben kell élni 2 kazánnal... Teljesen fel kellene újítani, így felejtős lett.
Most fehérvárcsurgón szemeltünk ki egy házat, azt próbálom meg becserkészni. :)
Gratula a lakáshoz!!! Hol vettétek (ha nem vagyok túl szemetlen)?
Ügyi vagy a masszázssal!
Vendég

Márti!

Akkor kitartást!
Mondjuk legalább, ha pár órát bent marad, valami kis tápanyag csak felszívódik. De elhiszem, hogy kivagy! Én max. heti 3-4x hánytam, így a péksüti-banán diéta mellett. Rendes kajával nem is próbálkoztam, mert az 2 falat után gyorsvonatként jött vissza, ha meg úgyse marad lent, akkor minek pazaroljak.

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?